Det går bra nu!

Blev 30 minuter på bandet i rask takt och sen körde jag mage och rygg. Höjde på både rygg och mage, så hoppas det kommer kännas i morgon hehe.
Har precis varit hemma en sväng, druckit lite protein och ätit en frukt och nu är jag påväg upp till gymmet igen. Blir en flowin pass också, gött!

Vädret är ju helt underbart! Varmt och soligt :)

Hoppas ni får en fin dag!

Godmorgon

Gick upp för en stund sen, saga ligger fortfarande i sängen och tittar på barn program. Och jag får sitta här själv och smaska i mig min frukost.
Min frukost består av, fiberhavregrynsgröt med frysta bär & kanel. Och sedan istället för mjölk häller jag över en proteindrink, suuuuper gott och nyttigt! :)

Godkväll

godkväll :)

Vilket underbart väder det blev på eftermiddagen! Man fick äntligen ta på sig solglasögonen när jag gick och hämtade pluttan, så härligt!

Lite bus här hemma när vi kom hem. Sen började jag med maten och gjorde en suuuuuper god gratäng! MUMS vad god den vart. Sen blev det en lång dusch för Sagis med massor plask och lek. Hon är bara för go min lilla älskling ♥
Nu ligger hon och sover sött sen en ett tag tillbaka.
Bella kom förbi på en snabb kopp kaffe förut, trevligt ! Och nu har jag precis käkat mitt kvällsmål - naturell yoghurt, bär och lite nötter. " Mumsfillibabba " som Saga säger. Och ska nu göra mig klar för natten och krypa ner i sängen och titta på bigbrother och sedan sova.
Tagga för ett mag och rygg pass i morgon och förhoppningsvis pallar min kropp med ett flowin pass också! :D

Måste bara ännu en gång säga hur glad jag är att jag fick kontakt med Sara och att hon hjälper mig med träningen och allt, hon är guld värd! För utan henne hade jag nog aldrig kommit igång.. TACK ♥
För träningen har verkligen förändrat mitt liv, jag mår sååååå j*vla bra ! Livet känns så himla underbart nu.
Jag har verkligen hittat min grej, och det är träningen. I LOVE IT!

GODNATT!


Dagens pass är avklarat !

Morgonen började med lite frukost i magen och sedan traskade vi upp till dagmamman, pussa och krama på pluttan och sedan vidare mot gymmet.
Idag körde jag överkropp - armar, axlar & bröst. Det kändes kan jag lova! Och även träningsvärken från gårdagens ben & rump pass börjar krypa sig fram nu, det är härligt! :D

Påvägen hem slängde jag mig i solariumet, skönt att koppla av lite efter ett pass.
Sen hemåt och tog en proteindrink och en apelsin, och nu om en stund ska jag fixa i ordning lite lunch tänkte jag och sedan ta mig en dusch. Får se vad resten av dagen har att erbjuda, man kanske bara skulle ligga och slappa i soffan? Fast nej, jag får lite smått panik då. Jag blir för rastlös! Så något måste jag nog hitta på :)

Hoppas allt är bra med er ? :)

bada & träna

Dagen började strax innan 08.00 här hemma, då vaknade Saga och vi låg och myste i sängen en stund och tittade på barnprogram.
När klockan närmade sig 9 så gick vi upp och käkade lite frukost. Efter frukosten klädde vi på oss och tog en liten promenad bort till Meddo för jag skulle fixa med mitt solkort, sen gick vi vidare till affären och sedan hem.

Vi har busat och grejat, haft lite disco och dansat och även tittar lite på pippi & alfons.
För en stund sen käkade vi lite lunch och nu sover pluttan en stund. Ska väcka henne snart för mamma kommer hit och hämtar oss, vi ska upp till simhallen. Jag ska träna lite och mamma & Saga ska bada :)

Så nu måste jag packa lite och väcka pluttan. Vi hörs sen :)


mammas fina tjej <3

På gymmet

Står på bandet och svettas som en gris, sköönt!

ett litet bullmonster

Denna dagen har verkligen gott fort!
Den började med lite storhandling på Maxi, skönt att fylla på i kyl & frys. Mamma kom dit och hämtade oss och skjutsade hem oss, tack!
Sen hem och packa upp alla varor och sen kom Linn förbi en stund och hälsade på, mys. Så käkade hon lite mat med oss, idag gjorde jag Tacos och gud så gott det var! 
Sen när vi hade ätit fixade vi i ordning oss lite och traskade upp till Linus för att fira honom lite på hans 20-års dag.
Där blev det fika, men jag hoppade faktiskt över alla godsaker och tog bara en kopp kaffe.
Men Saga mumsade i sig både tårta och bullar, hon är ett litet bullmonster hehe. 
Jag var även bjuden på festen ikväll dom hade ordnat för Linus men kunde tyvärr inte gå så det var lite tråkigt, men så är det ibland :)

Vi kom hem för en liten stund sedan och då var det på med pyjamas och lite välling i magen och sedan slocknade Saga på några sekunder. Hon har inte sovit något under dagen så hon var helt slut!
Själv sitter jag i soffan och lyxar till det med ett glas vin. Sen ska jag nog gå och lägga mig, för jag hatar att sitta här i soffan helt själv på kvällarna. Usch! Jag tycker verkligen inte om ensamheten.. 

I morgon hoppas jag på att få gå upp och träna lite, jag är jätte tränings sugen! 

HOPPAS NI HAR EN FIN FREDAGSKVÄLL ♥

Underbara väder, snälla stanna!

Jag och Bella fick ett litet ryck sent igår kväll och ville ses så hon packade sin väska och traskade ner hit för att kolla bigbrother med mig och sova här - mys!
Jag hade redan krupit ner i sängen eftersom jag ej var på så bra humör, men humöret vände snabbt när min sötis kom hit ♥
Så jag gick upp igen och så fixade vi lite morötter och dipp och myste i soffan till Bigbrother.

Och i morse när man vaknade var det ju strålande sol ute och underbart väder. Så vi käkade lite frukost och sedan tog vi på oss och gick ut, gick förbi VC för jag skulle lämna lite prover och sedan traskade vi en sväng till affären o sådär.
Verkligen hur skönt som helst ute, i solen är det ju riktigt varmt! U N D E R B A R T.
Kan det inte fortsätta såhär nu? INGEN MER SNÖ!

Bella åkte hem och vi gick också hemåt. Fixade i ordning lite lunch och nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe.
Saga ska sova en stund nu tänkte jag, och jag tänkte ta och städa lite.
Jag är riktigt sugen på att träna, men får se om jag kanske kan få till en liten stund i helgen.

Vad hittar ni på idag? :)

humöret är inte på topp!

Idag har min dag varit både bra & dålig..
Gymmet gick väl bra, körde 40 min på bandet och sedan mag & rygg passet. Kändes ordentlit i kroppen idag, den är helt slut. Så därför fick jag faktiskt lyssna på min kropp idag och hoppa över flowin passet även fast huvudet ville!
Men måste faktiskt ta det lite lugnt i början och lyssna på kroppen, och jag har grym träningsvärk och är rätt trött och mör. Så det kändes tråkigt eftersom jag ställt in mig på flowin idag. Men träning vart det ju iallafall. Så det är jag nöjd med!

Efter gymmet åt jag lunch och drack kaffe med min fina fina vän, och har tillbringat hela eftermiddag där hemma ♥
Hon får mig på andra tankar och på bra humör!
För idag har varit en sån dag då jag känner mig irriterad, besviken, frustrerad, arg, ledsen - ja allt.. På vissa personer, på pengar m.m - ja på typ allt känns det som!
Jag hatar pengar, ständig oro och ångest över dessa j*vla pengar.. bla bla bla, skulle kunna skriva en lång lista med saker jag stör mig på idag.. Nej usch idag är inte humöret på topp! vill bara att denna dagen ska vara över så jag kan vakna upp pigg & glad i morgon. För i morgon är det ju även min favorit dag, mamma & sagis dag ♥

Nej nu ska jag fixa lite middag och sen mysa med min fina dotter, tur att jag har henne ♥

träningsvärk !

Godmorgon kära ni :)
Mår ni bra?
Jag mår bara bra, men har träningsvärk efter gårdagen kan jag lova haha. Men det hindrar inte mig från något!

Just nu käkar jag min gröt och Saga står i köket och plaskar med vattnet. Saga brukar aldrig vilja äta frukost såhär tidigt på morgonen.
När jag ätit klart blir det att klä på oss och sådär, och sedan traska till dagmamman.
Sen idag är det gymmet som gäller, först tänkte jag gå på bandet 30-40 min och sedan kommer Sara och då ska vi gå igenom onsdagens schema. Tror det var mage & rygg. Sen efter det ett flowin pass, haha kommer inte kunna gå i morgon. Men det gör inget för torsdagar är ju ändå hemma min & Sagas mys dag♥ ingen träning och ingen dagmamma för saga.

Hoppas ni får en fin dag!

Blir gymmet en sväng till sen, jag älskart!

Då var tisdagens schema som är överkropp genomgått, fasen så jobbigt det var. Märks att man är otränad, men jag kämpade på så gott jag kunde och nu kan jag knappt lyfta armarna haha.
Men det kommer ju bli bättre och bättre för varje gång. Är så himla skönt att ha kommit gång och jag Ä L S K A R verkligen träningen!
Träningsvärken börjat sakta krypa fram nu efter gårdagens träning med, men det är skönt..

Jag har precis druckit lite protein och tagit en frukt, och om en stund blir det att fixa lite lunch.
Sen ska jag faktiskt upp till gymmet igen haha, blir att ta en runda på bandet. Tycker det är så skönt!

Hoppas ni har en fin dag :)

Ännu en ny härlig dag.

Vi vaknade lite sent idag, jag var en aningn för trött när klockan ringde. Så snoozade lite för många gånger, men sånt händer ibland.
Fick därför bli en snabb frukost idag, en proteinshake och 2 finncrisp med ost och kalkon & lite gurka på. Smaskens!
Alltså proteinet jag dricker är såååååååååååå gott. Det är konstigt att något så bra kan smaka så gott, det smakar verkligen milkshake typ. M U M S !

Nu häller jag i mig en snabb kopp kaffe, blir att börja klä på oss nu och sedan traska iväg.
Vi hörs sen!

Första benpasset!

Sitter och slappar i soffan, kollar på tv och har precis fått i mig mitt kvällsmål. Lite lätt kesella med bär och lite nötter, tog även en finncrisp med ost och kalkon på för jag var lite extra sugen. Så nu är jag mätt i magen och kan sova gott!

Saga hon sover sen ett tag tillbaka, hon var super trött efter allt pulkaåkande idag. Dom hade haft det jätte bra i pulka backen :)
Själv hade jag det mycket bra på gymmet, gick igenom måndagsschemat som är ben. Och det gick bra men lite jobbigt hehe. Får se hur mycket träningsvärk jag har i morgon.
( är så fruktansvärt glad att jag får hjälp av Sara, utan henne hade jag nog aldrig kommit igång, TACK DU ÄR BÄST! ) Avslutade med 30 min på bandet i halv uppförsbacke, puuh svetten bara rann. Men jag tycker det är skönt! Då vet man att man jobbar på bra.
Tanken är att jag ska gå på bandet innan jag kör styrka, men idag fick det bli tvärtom.

Saga kom hem runt 4-5 och då började jag förbereda maten lite medans hon satt och ritade.
Sen när vi hade ätit, blev det på med pyjamasen och mys i soffan ♥

Nu ska jag göra mig i ordning för natten och sedan krypa ner i sängen och invänta bigbrother och sedan sova.
I morgon är det dagmamma dags för Saga, ska bli kul för henne att busa med sina kompisar :)
Och jag ska till gymmet och gå igenom tisdagens schema som är överkroppen.
Hoppas ni har haft en fin dag!

Godmorgon godmorgon

Hur mår ni?
Här hemma mår vi bara bra :)


Morgonen började med att jag sprang bort till affären och köpte lite god frukost medans Saga & Bella fortfarande låg och sov sött, men när jag kom tillbaka hade dom vaknat. Så då fixade jag iordning lite frukost så nu är vi mätta och belåtna och redo för ett HÅRT pass på gymmet.
Idag ska jag gå igenom mitt träningsschema som jag skrev igår, och det ser jag fram emot. Ska bli skönt att röra på sig!

Saga ska inte till dagmamman idag, utan hon ska umgås med sin mormor & morbror, dom skulle åka iväg och åka lite pulka o sådär. Så dom kommer snart och hämtar pluttan och skjutsar även upp mig och Bella till gymmet.

Så nu måste jag fixa det sista, klä på oss osv.
Vi hörs sen!


haha saga och jag igår, Saga försöker göra en rolig grimars på mig.

Man måste även leva.

Hallå :)
Hoppas ni har haft en härlig helg!


Min helg har varit toppen!
Fredagen blev mycket lyckad, hade en super rolig kväll ute. Kan inte gå fel när man är med Malin, vi har alltid så kul tillsammans!
Sen på lördagen var man ju lite småseg, inte speciellt bakis utan mer trött för man kommer i säng sent o sådär.
Men det var det värt!

Sen vid 12-1 kom pluttan hem igen, gud man hinner verkligen sakna henne på en dag sådär. Så det var skönt att få hem min lilla skatt igen.
Vi tog det mest lugnt, både hon och jag slocknde en stund i min säng hehe. Det var faktiskt rätt skönt!
Framåt kvällen kom pappa förbi och hade lite lördagmys med oss, han hade köpt med sig lite gott och så satt vi i soffan och tittade på tv. Mycket trevligt!
Jag ska faktiskt erkänna att jag med smakade lite chips, så i morgon blir det extra hårt på gymmet.
Nevars, man måste få äta något onyttigt ibland också. Det är ju inte så att jag bantar eller så, utan vill bli mer nyttig och röra på kroppen. Och SJÄLVKLART kommer jag att äta onyttigt nångång ibland, man måste ju även leva liksom.

Ikväll kommer Bella hit, vi ska kolla på bigbrother och ha lite mys. Hon sover även här och hänger med upp till gymmet i morgon, kul!
SOM JAG LÄNGTAT efter gymmet, ska bli skönt som tusan. I morgon ska jag även gå igenom mitt träningsschema, ska bli kul!

Nej nu ska jag snart väcka fisen och ge henne lite mellis och sedan försöka få med henne ut en sväng!


saga ville absolut inte gå ut på förmiddagen, hon skulle bara stå här och plaska och greja.

fullt hus och massor bus

Hallå!

Igår hade vi fullt hus här hemma - lillebror, Bella, Jonte & Linn var här. Så himla mysigt ♥ Jag älskar att ha mycket folk omkring mig, tycker det är super mysigt.
Vi drack kaffe och busade massor. Tror Saga också trivdes rätt bra med så många som busade med henne hehe.
Så det var full fart hela eftermiddagen.

Alla åkte hem förutom Linn som stannade kvar och sov här, även Malin kom förbi en sväng på kvällen.
Vi satt i soffan och glodde lite tv och snacka lite skit.

Linn skulle upp till skolan i morse så hon är inte kvar. Jag och Saga har varit hemma idag & busat. Målat naglarna, haft disco och dansat och bara myst ♥ Tvättat & diskat har jag gjort också..
Just nu ligger pluttan och sover lite, ska nog ta och väcka henne snart för hon har sovit ett tag nu.
Jag har passat på att börja göra mig i ordning inför kvällen, för ikväll blir det utgång med min pudding Malin. Ska bli jätte kul!
Saga hon ska sova hemma hos Linus och hans familj, så hon kommer få det super mysigt ♥
Så nu ska jag väcka min lilla plutt, fixa lite mellis och sen busa & mysa lite extra innan hon ska åka :)

Hoppas ni får en fin fredag!



Nya desinger gjorda.





Gjorde 2 designer häromdagen :)

Godmorgon kära ni

Har ni sovit gott i natt?
Jag har sovit hur skönt som helst! Inte vaknat en ända gång, utan bara fått sova hela natten ut. S K Ö N T !
Vaknade faktiskt upp UTAN träningsvärken från helvetet idag, jag trodde att jag skulle få det. Men det känns bara lite i rumpan och bröstet idag. Antingen körde jag för dåligt igår, vilket jag inte tror för det kändes ju ordentligt när jag tränade och efter. Eller så är det att min kropp börjar bli van nu och träningsvärken blir mindre för varje gång.

Morgonen här började med att brorsan kom hit, dom skulle klä ut sig i skolan idag. Alla killar skulle vara tjejer och tvärtom, så han kom hit för att bli sminkad och låna lite kläder.  Han vart rätt så söt faktiskt haha!
Sen när han gick till bussen kröp jag och Saga ner i sängen igen och hon fick lite välling och så tittade vi på barnprogram. Det är ju torsdag idag, och det är ju våran morgonmys dag. Då vi inte behöver stressa iväg till dagmamman utan kan mysa hela morgonen.
Men nu är vi uppe! Och vi har precis fått i oss lite frukost. Jag åt min gröt och Saga ville ha macka.
Min gröt jag börjat äta är faktikst väldigt god, och om ni vill testa lite nyttigare och bra frukost så testa denna gröten. Fiberhavregryn, frysta bär, vatten och kanel. Koka ihop allt det och det blir super smarrigt!

Sen under dagen tänkte jag ge er ett recept på middagen vi åt igår, den blev så himla god!

Idag är det ingen träning för min del, * ledsen i ögat * jag vill bara träna varje dag haha.
Men det blir en mamma & Sagis dag med massor bus & mys här hemma istället ♥
Ska ta och städa och greja lite också..




25 min på bandet och ett flowin pass.

Morgonen började med ett suck idag, kollade ut och såg all denna snön som hade kommit. Det är ett h e l v e t e att dra vagnen i snön så kändes inte sådär jätte kul. Men gick upp och fixade iordning lite frukost och välling till Sagis.
Hon låg kvar i sängen och drack välling och tittade på barnprogram medans jag åt min gröt och en kopp kaffe.
Saga brukar inte vilja ha frukost direkt på morgonen, utan hon vill bara ha vällingen och sedan äter dom frukt när hon kommer till dagmamman.

Men det gick bra att gå ute för dom hade plogat bra som tur var!
Lämnade fisen, fick pussar och kramar och sedan gick hem till Sara. Vi gick igenom lite kost idag, och fick även mina träningsscheman. Får kostschemat o alla andra papper på måndag, då kör vi igång på riktigt. Ska bli skit kul verkligen :)
Sen tog vi oss en kopp kaffe för att få lite energi för att sedan traska upp till gymmet. Blev 25 min uppvärmning på bandet och sedan körde vi ett Flowin pass. Lika jobbigt idag, musklerna får verkligen jobba! Så i morgon kommer det vara en sån där rolig dag som jag hade förra veckan då man knappt tar sig upp ur sängen pga av träningsvärken.
Men det är samtidigt skönt för då vet man ju att kroppen jobbat ;) haha

Nu ska jag ta och käka lite lunch och sedan ta mig en dusch innan det är dags att hämta hem fisen ♥



Underbara dag!

1 timme på bandet avklarat och det blev svettigt kan jag lova er! Märks att man är otränad, men det ska ju bli ändring på det nu. Det var riktigt skönt och timmen gick rätt fort då jag gick och pratade med Sara samtidigt.
Så efter gymmet sprang jag hem, hoppade in i en snabbdusch och nu sitter jag på bussen in till stan.
Ska möta upp mamma för en lunch sen blir det adhd utbildningen och sen hem och hämta fisen, sen vidare till pappa/morfar för middag.

Gud vilken bra dag detta är/kommer bli!
Jag mår så jävla bra rent ut sagt ( ursäkta språket )
Men jag verkligen älskar mitt liv nu, träningen har gjort mig till en ny människa verkligen! Och jag har vääärldens finaste dotter och UNDERBARA vänner och familj.
Bättre kan det inte bli <3

Godmorgon fina läsare

Har ni sovit gott?
Jag har sovit super gott i natt! Och saga likaså, hon har sovit hela natten i sin säng i natt. Ofta kommer hon in till mig på natten och kryper ner, men inte inatt.
Så antar att hon sovit skönt :)

Vi sitter just nu och äter en varsin tallrik med gröt.
En nyttig gröt såklart, fiberhavregryn med hallon och blåbär - super gott!
Blanda bara fiberhavregryn med vatten,lite salt och frysta hallon&blåbär och koka upp och låt puttra några min.
Jag ska ju bli nyttig nu, och denna gröten var riktigt god. Men trodde inte jag skulle klara utan sylt eller socker, men jovisst det var mycket gott utan!
Så nu är vi mätta och belåtna och jag är redo för ett svettigt gympass.

Jag ska ta och dricka upp mitt kaffe och sen ska vi klä på oss och traska till dagmamman och efter det blir det gymmet för min del.

Hoppas ni får en fin dag! :)

Busenkel soppa med lax & räkor


Det ni behöver är:

rivna morötter
selleri
lax
räkor
fiskbuljong
vatten
salt
vitpeppar
dill
en liten skvätt vitt vin (behövs inte om man inte vill)
grädde
tomatpure


Riv morötter och skär selleri i små bitar och lägg i en kastrull, häll på lagom med vatten så det täcker.
Lägg i fiskbuljong, dill, tomatpure, vin, salt och vitpeppar.
Koka sedan detta några minuter så morötterna blir lite mjuka
Häll sedan på grädden och koka upp igen.
Sänk sedan värmen och lägg i laxbitarna och låt sjuda några minuter tils laxen är färdig.
Sen det sista ni gör är att lägga i räkorna så dom bara blir varma. Koka inte med räkorna i för då blir dom sega.

Jag använder aldrig några mått eller sådär, utan man får testa sig fram tills man får en bra smak.

soppa & pannkakor.

Nu har jag varit och hämtat min lilla älskling, tog en sväng förbi affären påvägen hem också..
Så när vi kom hem började jag med maten som idag blev en mycket soppa med lax & räkor. Riktigt mumsigt, tänkte ni skulle få receptet om ni vill testa göra den. Den är busenkel att göra och super god.
Saga fick även lite pannkakor till, men jag hoppade faktiskt pannkakorna idag. Jag försöker ju att vara lite nyttig nu när jag tränar o sådär. Men Saga smaskade i sig nästan 3 stycken och bara lite lite soppa. Så nu är vi mätta och belåtna!

Nu blir det lite bus innan det är läggdags för fisen. Sen när fisen lagt sig så ska jag sätta mig med designerna igen, hoppas dom blir bra :)




U N D E R B A R T !

Hallå godingar :)

Hur mår ni?

Jag mår faktiskt toppen!
Dagen började med att jag lämnade pluttan hos dagmamman, sen gick jag förbi gymmet och ställde mig på bandet i 30 min.. Gick i raskt tempo och även lite joggning. Det är så himla skönt, och jag känner mig så mycket lyckligare på något sett nu när jag börjat röra på mig. U N D E R B A R T !
Man blir typ beroende, man vill gå upp till gymmet hela tiden haha.

Och jag längtar tills jag får mitt tränings och kost schema så jag kan börja köra på riktigt. Ser verkligen fram emot det! :)

Jag har precis fått i mig lite lunch, och dricker nu en kopp kaffe. Ska sätta mig och fixa med lite designer nu, ska bli kul :)

Hoppas ni alla mår bra! :)




gymmet nästa!

Än sålänge har dagen varit rätt lugn, jag & Saga har busat här hemma. Fixat och donat lite och myst i soffan ♥ Tog oss en promenad till affären förut så lite frisk luft har vi också fått. Men jag är så trött på denna kyla nu, jag vill ha värme och sol!

Om en stund ska jag gå med Saga till Linus så ska hon få busa med honom en stund medans jag drar till gymmet med mamma. Vi skulle ha gått på pass igentligen men mamma kände sig lite krasslig så vi avbokade passet och sa att vi tar och går/joggar lite på bandet och sådär istället. Tror det kan vara rätt skönt för mig att jogga lite när jag har sån träningsvärk fortfarande, det kan nog vara skönt att röra lite på sig då. Så det ska bli skönt!



Gjort om lite i köket :)
Ska fixa lampan med så den hänger över bordet, men måste borra ett hål i taket då så måste vänta tills jag får tag i en borr.

träningsvärk från helvetet

Godmorgon :)

Idag vaknade jag som jag trodde med fetaste träningsvärken haha. Verkligen i heeeela kroppen! Men det är samtidigt skönt för då vet man ju att man jobbat med kroppen lite. Jag skulle igentligen vilja gå upp till gymmet idag också och gå lite på bandet o sådär men idag går det inte för min lilla älskling är ju hemma idag. Så blir massor med mys med min lilla älskling ♥ Torsdagar är ju min favorit dag!
Dom borde ha nån liten lekhörna/barnpassning på gymmet, endel gym har ju det. Typ sådär som finns på ikea att man kan lämna in sitt barn så dom får leka lite medans mamma rör på fläsket haha. Men tyvärr finns ju inte det här!
Men i morgon ska jag på ett pass med mamma, då ska pluttan få busa med Linus under tiden.

Vi har precis fått i oss lite frukost, blev mannagrynsgröt idag. Det var länge sen jag åt, och det är ju så gott! Och det tyckte även Saga. Och nu sitter vi i soffan och kollar lite tv och jag tar mig en kopp kaffe :)
Och nu hämtade Saga borsten och ska agera frisör på mamma här, så måste sluta skriva nu :)
Hoppas ni mår bra ?

ÄNTLIGEN!

Nu ska ni få höra.. Jenny har idag skaffat sig ett gymkort!!! Nu ska kroppen trimmas, ska bli så skönt att börja röra på sig.
Igår var jag på stan med mamma och hon köpte nya träningsskor och träningskläder till mig, tack snälla mammsen! <3
Så nu är jag verkligen super taggad på att börja träna!

Jag och Elin hade sällskap till gymmet idag och gick lite på bandet först och sedan vart vi inslängda i ett flowing pass också, sjuuukt jobbigt! Så kommer ha fetaste träningsvärken i morgon, men det är de värt för Gud så skönt det känns att komma igång nu.

Har även tagit hjälp av en tjej som utbildar sig till personlig tränare så hon kommer lägga upp både träning och kost schema till mig. Nu ska jag köra fullt ut, är så himla taggad! :)

Kom hem för en liten stund sen, benen bara skakar, dom är som spaghetti haha. Så slängde mig på soffan en stund, ska fixa lite lunch sen ta en dusch och sen hämta pluttan :)

Idag är jag så himla glad och känner på mig att allt kommer bli så bra framöver!

Puss på er

Gjort lite nytta idag, duktiga jag!

Förmiddagen spenderades i soffan.. Hällde i mig kaffe, vitaminer och lite värktabletter och sen kände jag mig mycket bättre faktiskt.
Så nu har jag faktiskt orkat städa, både damsugit och torkat golvet, diskat osv. Duktiga jag! Fast märks ju att man inte riktigt är på topp då svetten bara rann efter jag damsugit haha.
Men jag blir så himla rastlös av att bara ligga still så kände att jag ville göra något.
Så nu har jag gjort lite nytta idag så nu kan jag med gott samvete slappa resten av dagen hehe.

Om en stund ska jag gå och hämta hem min lilla älskling, hoppas hon har haft kul idag ♥
Sen ikväll kommer min fina Malin hit och fikar och pratar lite skit, ska bli mysigt ♥


På bättringsvägen, jippie!

Ligger på soffan under en filt med en kopp kaffe och tittar på tv.
I morse gick jag upp med pluttan till dagmamman så hon skulle få leka av sig några timmar. Jag har ju varit en väldigt tråkig mamma dom senaste dagarna eftersom jag ej mår bra, så även fast jag igentligen inte orkade gå så gjorde jag det ändå för sagas skull så hon får ha lite kul idag :) även fast det var svin kallt så var det skönt att få lite frisk luft.

Jag känner mig lite bättre idag men huvudet känns fortfarande tungt och näsan är täppt..
Tänker ligga här en stund till sen försöka ta tag i lite städning, iallafall diska och plocka iordning lite. Får panik när det är stökigt haha.

Vad hittar ni på idag? :)

Ingen bra dag idag!

Idag mår jag inge vidare, känner mig helt orkeslös - vill bara sova!
Känns som mitt huvud ska sprängas snart :(
Ligger i sängen fortfarande, har gått upp några gånger för att göra lite frukost till saga och även säga åt henne när hon gör dumheter. För just idag när man verkligen inte orkar ska hon jävlas med mamma massor!
Hur ska jag orka aktivera busungen idag när jag knappt orkar gå upp ur sängen? Usch vad man känner sig hemsk, men är man sjuk så är man..
Hoppas denna dagen går fort!

Måste snart ta mig upp och fixa lite lunch till saga, känns som världens projekt. Men det är bara att göra, hon behöver ju mat.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör :)
Kram

förkylning på g, blä!

Här hemma är det lite sjukstuga idag, jag har åkt på förkylning. B L Ä !
täppt i näsan, och känner mig tjock i både halsen och huvud. Inte roligt alls, går runt och nyser som en idiot hela tiden haha. Som tur är känner jag mig inte febrig så är relativt pigg ändå, så det är ju skönt.
Saga är lite små snorig bara men verkar inte vara någon fara med henne, full fart som vanligt hehe.

Igår kom Natha hit så hade vi lite mys med sushi & vin, så sov hon här tills idag. Hon åkte precis hem.
Saga ligger och sover en stund just nu, sen kommer mamma och brorsan och hämtar henne så skulle dom åka lite pulka.
Då ska jag passa på att städa lite tänkte jag, igentligen kanske jag borde vila lite men nej det har jag ingen ro till haha.

Sen ikväll blir det bara mys mys mys med min älskade dotter, lite gott att äta på kanske och mysa ner oss i soffan ♥


min fina fina tjej, mamma älskar dig mest av allt

En trött tjeja idag

Hej sötisar :)

Hur mår ni?
Jag mår rätt bra faktiskt.. Ligger i sängen och kollar lite tv, väntar på att pluttan ska vakna :)
Det är ju torsdag idag vilket igentligen innebär stallet, men har försökt väcka saga 3 gånger och hon somnar bara om även fast jag säger att vi ska åka dit och då brukar hon hoppa upp ur sängen, men idag verkar hon trött så hon får sova så får vi åka till stallet någon annan dag.

När hon vaknat sen tänkte jag att vi ska gå ut i kylan, gå bort till affären och hämta lite paket. Sen fixa lite god mat och kanske ta och baka något :)
Sen blir det bara massor mys <3

RSS 2.0