natti natti

Nu blir det en dusch och sedan krypa ner i sängen :)
natti natti ♥

Detta är sjukt!

Läs artikeln här; http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7325637.ab

Herregud !!! Vad är det för fel på människan?
Man lär väl inte en 7 årig liten tjej strippdans? Det är ju helt sjukt!
Om hon vill bli strippa får väl hon bestämma det sen när hon är så pass gammal att hon förstår vad det är osv.
Jag tycker detta är SJUKT! vad tycker ni?

frågestund kanske?

Godkväll sötisar ♥ Hur mår ni? Hoppas allting är bra med er..
Själv är jag lite smått irriterad fast det börjar gå över nu. Skulle in och fixa en liten sak på designen förut och råkade förstöra ALLT! Snacka om att jag vart tokig, så nu har jag suttit i 1 timme eller något och försökt fixa iordning den vilket jag lyckades med till slut tack & lov!

Mamma har varit här idag, vi käkade lite mat och drack kaffe och bara umgicks. Riktigt trevligt!
Linus är på bio just nu och ser Twilight, så är ensam ikväll. Har ingen aning om när han kommer..
Saga ligger just nu i sin säng och ska precis sova. Fast just nu ligger hon och babblar hör jag, haha. Hon lär nog somna snart för hon låg här i soffan brevid mig och halv sov innan jag bar in henne i sängen. Och själv ligger jag i soffan och bara tar det lugnt. Händer nog inte så mycket mer ikväll, blir o slappa i soffan framför tvn och vänta på att min älskling kommer hem. Hoppas han har haft det bra! Han har ju längtat så mycket efter denna dag, det är ju Twilight premiär idag. Och han tycker ju om twilight så mycket :) Så det är roligt för honom..

Funderar på om man ska dra igång en frågestund igen kanske? hmm.... Vad tycker ni?




kämpar för fullt med armar och ben

I morse var det segt att gå upp, usch så trött jag var. Jag hatar när man är så seg på morgonen och man bara vill somna om ett tag till men inte kan.. För i morse ville Saga inte somna om igen, nej hon skulle vara vaken.. Så det var ju bara att gå upp till slut :)
Just nu ligger hon i sitt babygym och kämpar för fult med armar och ben för att försöka sätta sig upp, haha så ser så roligt ut när hon drar upp huvudet och verkligen tar i för att hon vill sätta sig upp, vilket inte går så bra än..

Själv ska jag ta mig någonting att äta och även väcka Linus som fortfarande ligger och sover, den lilla sömntutan :P
Sen ikväll ska Linus iväg på bio, så ska mamma komma hit och umgås med mig & Saga. Ska bli mys!

VAD SKA NI HITTA PÅ IDAG ?:)


Besök denna länk & hjälp mig att vinna :) Skulle vara jätte snällt!
http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/13859
Besök denna länk & hjälp mig att vinna :) Skulle vara jätte snällt!

nu blir det soffmys med min älskade pojkvän

Då var vi hemma igen.. Vi var ju som sagt vid kanalen förut, Linus & Amanda badade och jag låg på en filt tillsammans med Saga och myste. Har ju varit helt underbart väder idag!
Efter att dom hade badat gick jag, älskling & Saga ner till pizzan och käkade kebab, vilket var väldigt gott kan jag lova. Och Saga satt i vagnen och babblade för fulla muggar, hon är inte tyst en sekund nu för tiden haha. Hon är bara för söt min lilla prinsessa ♥
Hon kan nästan sitta helt själv nu, en liten stund sitter hon själv men sen tappar hon balansen lite och faller åt sidan. Men snart så kan hon nog sitta själv utan problem, hon börjar bli stor nu. Om ca 2 veckor är hon ju 7 månader, vilket är helt sjukt tycker jag! Tiden går föööör fort.

Nu har jag precis kommit ut ur en dusch och snart ska vi slänga oss i soffan och kolla på en film. Vet inte vad vi ska se på? Men älskling ville visst se en skräckis, så blir nog det.

Någon smyg tar visst bilder på oss ;)
Kebab dags! :D

Ligger vid kanalen och solar medans linus ...

dsc01816 (MMS)

Ligger vid kanalen och solar medans linus och amanda badar.. Riktigt härligt! Saga ligger här brevid fast i skuggan och myser :) UNDERBAR DAG!

väntar på solen

Oh vilken härlig dag! 27 grader varmt & sol, underbart :)


Älskling är just nu i stan och besöker tandläkare, så jag och Saga är ensamma hemma.. Sitter och väntar på att eftermiddags solen ska komma till balkongen så man kan lägga sig där och steka lite, haha. Den brukar komma runt 3 ungefär, tyvärr. Hade hellre velat ha förmiddagssolen här.
Annars är det ingenting planerat idag, mamma ringde förut och ville kanske komma förbi en sväng i kväll. Vi får se vad som händer & fötter.
Vad hittar ni på en dag som denna?


mammas tuffing ♥


Nya vagnen :)

natti natti

Hej gullungar ♥
Vi tog oss en tripp till stan förut och inhandlade vagnen jag har pratat om. Den är så fin! Saga verkade trivas bra i den, hon somnade så sött inte alls många minuter efter att jag satte henne i den. Köpte även lite linnen och annat smått & gott... Bild på vagnen kommer i morgon, gick inte att lägga upp nu för bilderna hade försvunnit ifrån kameran. Hmmm, skumt!

Nu under kvällen har vi suttit ute på balkongen och ätit god mat & druckit lite vin, riktigt mysigt!
Emman kom även förbi en stund och tog ett glas med oss och umgicks lite, super trevligt.. Men nu har vi gått in och satt oss i soffan eftersom det börjar krypa spindlar där ute, USCH!!!!!! Jag hatar verkligen små kryp, mest spindlar. Dom är ju så j*vla vidriga! Synd att det kryllar av dom på min balkong bara...

Har iallafall haft en super bra dag med mina två favoriter, Saga & Linus
Snart ska vi ta en dusch och sedan krypa ner i sängen, myspys.
Hoppas ni har haft en härlig dag!
natti natti


dåligt med kommentarer!

Tycker det är tråkigt att ni är så dåliga på att kommentera! Många som läser min blogg men väldigt få som kommenterar... Kom igen nu och kommentera lite :)

hahahaha

KOLLA IN! så grymt sexig, haha
tryck på länken;
http://fuldans.se/?v=zyyvbwsmmj

otroligt BRA GREJ!

Det här gillar jag, vilken otroligt bra grej!
Varför kom dom inte på detta tidigare för? Sååå många som blir våldtagna och aldrig får tag på dom äckliga ASEN! Fyfan vad hemskt det är, usch..
Jag hoppas detta är lösningen för att sätta stopp på det!
Läs artikeln här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7346173.ab

ego bilder

Slänger även upp lite bilder på mig själv, eftersom att många klagar på att det är för lite bilder på mig i bloggen :P
Så här har ni några precis ny tagna :)
Ska börja lägga upp mer bilder på mig eftersom ni vill det!

1 månad idag ♥

Idag har även jag och Linus varit tillsammans i 1 månad ♥.. Gud vad fort det går! Fast samtidigt känns det som vi varit tillsammans i fler år typ, haha. Men det är ju för att vi var kompisar innan vi vart tillsammans och umgåtts varje dag i över ett halv år nu typ så.. Men iallafall 1 månad idag & många mer ska det bli! Jag har verkligen träffat min drömprins ♥ Han är den bästa jag någonsin träffat, finns ingen underbarare och finare!


Mammas gullunge

Godmorgon :) Sovit gott?
Själv har jag sovit helt okej, så härligt att vakna upp till skinande sol & fågelkvitter. Det gör mig på så mycket bättre humör än när det är grått & trist..
Hoppas på en varm och skön dag idag så man kan vara ute i solen och mysa.

Jag har precis ätit lite frukost och Saga ligger på golvet och busar. Älskling ligger fortfarande och sover, ska ta och väcka honom om en stund hade jag tänkt. Men tänker låta honom sova en stund till för att jag är så snäll :p haha
Vet inte vad vi ska hitta på idag? Tror det blir att träffa Maria sen och ta en fika, det var så länge sen jag träffade henne nu. Så det skulle vara jätte roligt! Annars blir det nog att gå ut en sväng iallafall, kanske lägga sig i solen och steka lite...
Vad ska ni hitta på idag?


HAHA satte Saga i sin gåstol precis och så åkte hon förbi TVn och stannade där, hennes hår vart något statiskt eller vad man säger. haha mammas gullunge ♥





















Nu blir det mys

Sådär nu är vi färdiga... Det tog ett tag innan vi klurade ut hur vi ville ha det, men vi kom på det till slut & bra blev det! Så nu är vi helt slut båda två, sprungit runt som tokar i lägenheten och flyttat på saker och städat o fixat. Men gud så skönt det är nu efteråt när det är klart.

Jag har precis kommit ut ur en dusch, det behövdes kan jag lova. Blev ju helt svettig efter städandet och mublerandet, plus att det är sjukt varmt ute också så det blir typ 100 grader här hemma så då blir det ju ännu värre..
Just nu står älskling i duschen och när han kommer ut därifrån ska vi gosa ner oss i soffan och dricka cola, äta chips & bara mysa..

Lite bilder från när vi satt ute i gräset och myste;


Caroline & Saga ♥
Haha hon är så söt när hon suger på sin tå :P

Mublerar om

Halloj! Nu är vi hemma igen...
Saga ligger och sover för natten och Linus & jag håller på att fixa lite här hemma, vi ska mublera om hade vi tänkt. Linus är bara hemma och hämtar en TV bänk som vi ska ha här hemma istället och jag ska gå och hänga upp lite tvätt nu.
Blir nog ett inlägg sen när vi är färdiga, kanske lite bilder på resultatet också :)
hörs sen ♥

Har precis käkat grillat hemma hos linus o...

dsc01802 (MMS)

Har precis käkat grillat hemma hos linus och hans familj. Och nu ligger vi på en filt i gräset och myser, underbart!

Underbart väder

Hallå Hallå! Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort, förutom att det blir typ 100 grader i mitt sovrum på morgonen. Inte så härligt att vakna upp och vara skit varm, usch.

Underbart väder idag, så det blir att gå ut en sväng snart med Älskling och Saga. Vet inte vad vi ska hitta på, blir väl att ta en promenix i solen bara eller något. Kan ju inte sitta inne iallafall :D
Vad hittar ni på en dag som denna? solar & badar?


Hoppas ni får en fin dag iallafall ♥




Mina älsklingar just nu


Har ni haft en bra midsommar?

Hallå sötnosar ♥ Hur mår ni idag?
Själv mår jag faktiskt rätt bra, fortfarande lite förkyld med annars bra. Men min stackars älskling Linus har jag smittat så han är dö förkyld nu och mår inte alls bra. Saga fisen mår bra hon också, hon och Linus ligger just nu i sängen och gosar. Jag ska också lägga mig där snart och se en film tror jag, blir en slappar dag idag.

Vi kom hem för en liten stund sedan, vi sov ju hemma hos Linus igår.. Vi hade en super trevlig dag igår, åt massa god mat och umgicks. Så roligt att min familj fungerar bra ihop med Linus familj, dom verkade trivas bra tillsammans.

I morse fick jag en låååång sov morgon då Caroline & Magnus var så gulliga och tog Saga på morgonen. Så jag sov ända till klockan var efter 12 någon gång, det var skönt kan jag lova! :D Det var länge sen man sov så länge, så man kände sig verkligen utvilad...
Hade ni en bra midsommar?




Gästblogg: Linus!

Nemen tjena! en favorit i repris! jag startade ju lite kommentarer här på Jennys blogg senast jag Gästblogga, men men sånt är livet.
Nu har vi ätit lite sill och sådant där som man äter vid varje midsommar, påsk och jul. Sverige har ju sådan variation, eller hur ??
Snart ska pappa och Peter starta grillen, för jag tror inte varken mamma eller Anneli får komma i närheten - för det är ju en sådan där typisk Gubbgöra - eller? haha
Jenny jag och Saga spenderar natten här hemma, hos mina föräldrar. Saga sover iofs redan, men men. SPelat kubb har vi också hunnit med ;)
Aja, inget instressant inlägg - vill bara önska alla er en glad midsommar :D
Så..... GLAD MIDSOMMAR!
hej då!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER IGEN!

Nu har vi precis käkat lite sill & potatis m.m hemma hos Linus, Mamma och peter är också där :)
Vi är bara hemma lite fort och hämtar lite saker för vi ska sova hemma hos Linus inatt då mamma och peter ska låna min lägenhet.. Nu ska vi gå tillbaka och umgås, sen ikväll blire grillning o sådär. Ska bli trevligt!
Hoppas ni får en toppen dag ♥
puss & kram

GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar kära läsare!
Hoppas ni mår bra och att ni får en mycket trevlig dag ♥

hjälp mig!

Glöm inte att gå in på länken och hjälp mig att vinna :)

shopping runda med Saga & Caroline

Har haft en super mysig dag idag!
Började med besök nere på BVC pga Sagas mage, och det gick super bra. Nu är hon bra i magen igen förhoppningsvis. Skönt!
Sen åkte vi till stan med Caroline, shoppade lite och sedan åkte vi till ikanohuset och käkade. Så vi fortsatte shoppingrundan där efter att vi hade ätit och fick med oss ännu lite mer kassar hem. Det vart endel grejer så orkar inte rabbla upp allting, haha. Men både jag och Saga fick påfyllning i garderoben iallafall :)
Gick även förbi babyproffsen och la undan den rosa/svarta vagnen jag lagt upp bild på här tidigare, så nästa vecka är den min, wihu! Tack mormor&morfar, ni är underbara! ♥


Sen efter många timmars shopping åkte vi hemåt. Saga har varit på strålande humör idag, suttit i sin vagn och babblat och busat. Hon har börjat "prata" så himla mycket, hon är inte tyst en sekund. Hon är bara för söt min lilla prinsessa ♥ Men nu är hon tyst iallafall för nu ligger hon och sussar, hehe.

Själv håller jag på och tvättar och städar lite, var bara tvungen att sätta mig ner en stund och vila. Väntar även på att älskling ska komma, blir nog att krypa ner och se en film eller något när han kommer. Har ju knappt träffats något idag, så måste pussa lite på honom :D
Ne nu måste jag fortsätta städa, hoppas ni haft en bra dag i det UNDERBARA vädret!
puss&kram

världens finaste ♥

Jag har världens finaste pojkvän

min design

Jag har märkt att min design inte ser likadan ut i alla webbläsare, vilket är väldigt tråkigt tycker jag!
Här är iallafall en bild på hur den ska se ut!
Ser den så ut för dig? Eller ser den annorlunda ut?


Vad har ni för planer på midsommar?

Hallå!
Det blev ett sent inlägg idag, men har inte mått så bra. Har legat och sovit hela dagen typ medans Saga har varit iväg med Caroline på en bondgård och tittar på massor djur..
Usch jag vill inte vara sjuk! På fredag är det ju midsommar och då måste jag må bra. Midsommar kommer tillbringas hemma hos Linus och hans familj tillsammans med min familj, ska bli riktigt roligt!
Vad har ni för planer på midsommar?

Saga har varit så hård i magen nu några dagar, så i morgon ska vi ner till BVC så dom får kolla på henne och sen se vad vi kan göra åt det. Så synd om henne när hon ska bajsa för hon blir jätte ledsen ibland, usch.
Men förhoppningsvis får vi hjälp i morgon så det blir bra :)
Just nu ligger hon och sover sen ett tag tillbaka, hon somnade i vagnen förut när vi gick ner till affären.
Älskling ligger i badet och när han kommit upp därifrån blir det att krypa ner i sängen och kolla på film & äta lite godis, mys ♥

gå in på denna länk

Gå in på denna länk och hjälp mig att vinna :)
http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/13859

Balkongen nästa

Satt och lekte med lite nagellack förut, resultatet vart fransk manikyr fast med knall rosa. Lite små coolt, roligt med något nytt :)
Nu ska jag ta mig någonting att äta, sen ta med mig lillan ut på balkongen och steka i solen lite. Fast hon får ju självklart ligga i skuggan och busa.

jag älskar er


Tack för att ni finns i mitt liv, ni gör mig till världens lyckligaste!
Jag älskar er ♥

20 grader och sol - i love it!

Hallå solstrålar
Hur mår ni? Själv mår jag bättre, känner mig fortfarande lite konstig i kroppen men inte lika som igår.
Ser ut att vara fint väder idag iallafall, termometern visar på 20 grader och solen skiner ju. SKÖNT!

Just nu ligger snuttan och sover så när hon vaknar blir det lite käk och sen drar vi nog ut i solen en stund.
Kanske köpa sig en glass och sätta sig vid kanalen och steka? vi får se vad vi hittar på....
Vad hittar ni på en dag som denna?


Igår fick Saga smaka macka med smör på, och det var mums!

Hoppas det blir fint väder i morgon!

Nu är jag ny duschad och ligger i sängen, skönt. Ligger och halv kollar lite på tvn samtidigt som jag har datorn i knät och skriver. Längtar tills min älskling kommer hem så jag får pussa på honom!
Elin kom förbi förut en snabbis och hon hade köpt ett par jeans, en body & ett hårband till Saga. Så himla snäll, tack ♥

I morgon har jag ingenting planerat, hoppas på att jag mår bättre så man orkar hitta på någonting. Hoppas även det blir fint väder så man kan vara ute i solen och mysa :)
Nu blir det nog inget mer inlägg ikväll, så hörs i morgon.
puss&kram

Vad tycker du om min blogg?

känner mig inte kry

Vart ingen solning för min del, känner mig inte så kry i kroppen. Tror jag har lite feber faktiskt :/ Så nu är vi hemma igen. Älskling har åkt iväg till stan och Saga somnade för en liten stund sedan.
Själv ska jag ta mig en kall dusch för jag är så varm och sedan krypa ner i sängen och kolla på tv och sen sova & hoppas på att jag mår bättre i morgon!
Hoppas ni haft en bra dag!
puss & kram

Just nu är vi påväg ner till centrum, ska ...

dsc01783 (MMS)

Just nu är vi påväg ner till centrum, ska slänga mig i ett solarium och bättra på färgen lite. Saga sitter i vagnen och självklart med sina coola brillor på sig :p

Nu är det fixat.

Såg att det ej har gått att kommentera, att det låg helt fel på sidan..
Men nu har jag fixat det så det fungerar igen... :)

Bli medlem! :)

Är du medlem på Gratis Bio? Om inte bli medlem!
Det är helt gratis att vara medlem och du kan snabbt klicka ihop poäng som du sedan kan växla in mot biobiljetter eller presentkort som skickas hem till dig, bra va ? :)
Så gör som jag & bli medlem och börja klicka hem poäng redan idag!
Klicka på bilden;

Fler läsare?

Vill du få fler läsare till din blogg ? :)
Bli då medlem här, det funkar!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jjhammarstrom

Hittat en ny vagn

Har hittat en jätte fin vagn som jag är riktigt sugen på att köpa!
En Brio Race. Någon som har/haft en sådan som vet om det är en bra vagn?

Tiden går för fort!

Då var det måndag igen då, ännu en ny vecka.. Tiden går så fruktansvärt fort, eller hur?

Vi har precis ätit lite lunch och Saga ligger och tar sin eftermiddags lur. Vet inte vad vi ska hitta på sen? Funderar på om man skulle ta och sola lite, skulle iallafall vara riktigt skönt! Men måste fixa lite här hemma först, vika tvätt m.m.. Inte det roligaste, men måste ju göras..

Har haft en super mysig helg

Hallå hallå! Har ni haft en bra helg? Själv har jag haft en toppen helg.
Igår var vi ju hemma hos Linus och umgicks med hans familj, det var super mysigt. Käkade gott och myste i soffan till en film. Sen på kvällen tog vi oss en tur med bilen och kolla ifall vi kunde få se lite djur, och visst fick vi det. Massa rådjur/hjortar och även en stor älg som gick över vägen några meter ifrån bilen.


Idag har vi varit hemma hos mamma o dom och fikat, Linus & hans familj var också med. Det var jätte trevligt, har inte varit där på länge nu. Efter vi varit där åkte vi hem till Linus igen & vart bjudna på mat, sen slängde vi oss i soffan och kollade klart på en film. Wallander - indrivaren
Nu är vi hemma hos oss igen, sitter framför tvn och kollar på systrar i jeans. Saga ligger och sussar sött i sin säng. Hon är så söt min lilla prinsessa ♥
Jag ska nog ta mig ett bad snart, och sen krypa ner i sängen tidigt. Känner mig lite små krasslig idag, började göra det igår kväll. Snorig, ont i halsen, ont i kroppen och hängig. Vill inte bli sjuk, så hoppas jag känner mig bättre i morgon!
Ne nu ska jag gå och pussa på mig älskling som ligger i soffan brevid :D
puss&kram
Pluttan i sina nya skor ♥


Älgen vi såg igår.

Nu är jag tillbaka och med ny design!

Hej sötisar ♥ Det var ett tag sedan nu, Hur mår ni? Själv mår jag bara bra & det gör även Saga med..
Har suttit och fixat med designen i några dagar nu, Vad tycker ni? Jag blev rätt nöjd faktiskt.

Just nu gör jag inte så mycket, Saga har precis fått lite käk & ligger och sover en stund.
Just det måste berätta att Saga kan gå några steg om man håller henne i händerna, testade häromdagen och trodde ju inte att hon skulle gå eftersom hon är ju bara 6 månader, men visst gjorde hon det. Hon tog allt några steg framåt, mammas duktiga tjej ♥ Hon är ju väldigt stadig i benen och ska stå upp hela tiden, så gåstolen älskar hon ju. Hon springer runt för fullt här hemma i den, hehe.

Ikväll ska vi bort till Linus & umgås med hans familj, vi ska även sova där i natt. Ska bli mysigt!
Så ska hoppa in i en dusch nu och fixa till mig lite.

Sagas rosa converse jag köpte igår, visst är dom söta ? :D
Gott att suga på sin stortå, haha

fixar med ny design

Håller på att fixa med ny design som ni kanske ser, därför har bloggen legat nere lite...
Den är ej klar ännu!

Mot staden och träffa Nathalie

Hello sunshines! Vad gör ni? :)
Själv håller jag på att göra mig i ordning lite för att sedan ta bussen in till stan och möta upp Nathalie. Ska uträtta lite saker och sedan tror jag hon skulle följa med hem hit, ska bli trevligt!
Linus & Saga ska vara hemma under tiden jag åker iväg, får se vad dom hittar på för bus.
Just nu ligger Saga i sitt babygym och snurrar runt och gosar med sin ninis, ska lägga henne på en handduk så hon får sprattla lite nakenfis & sen ska jag fortsätta göra mig i ordning.
Hoppas ni får en fin dag
Bilder från gårdagen;

Pluttan i sin nya body hon fick av Linus som det står MY MUM ROCKS på :D
Dock är den lite för stor, men det växer hon nog i snart.

Mammas tuffing ♥






Sebbe

massor av mys

Har inte gått att blogga förens nu, varit något fel på blogg.se tror jag?
Men nu verkar det fungera igen iallafall, så gör ett försök.

Mår ni bra? :)
Själv mår jag toppen, lite små seg bara.
Vi har precis käkat lite lunch och ligger nu i sängen och slappar & tittar på tv. Saga ligger i sin säng och vilar en stund. När hon sovit ska vi gå ner till affären, måste inhandla lite saker.
Sen ikväll skulle Sebbe kanske komma och umgås med oss, roligt! Får se vad vi hittar på för något...
Vad hittar ni på för skoj idag?


Bilder från i morse när vi hade lite morgonmys.
Bilderna är tagna med camen därför den dåliga kvalitén...








HAHA

HAHAHAHAHAHAHA, jag dör av garv.. Så jävla skön :P

6 månader idag ♥

Måste börja med och skriva att idag är det ju den 14e, vilket innebär att min skrutta blir ett halv år idag - 6 månader. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort! Mammas lilla prinsessa börjar bli stor nu, jag älskar dig mest av allt, du är det BÄSTA som finns! ♥

Idag har vi varit en sväng på ikanohuset med Linus, Caroline & Bella. Gick runt och kollade lite i affärerna och sedan bjöd älskling på lunch, super trevligt! tack ♥
Linus köpte 2 par riktigt tuffa solglasögon till Saga, och när vi sen mötte upp Caroline & Bella igen och vi skulle visa glasögonen Linus hade köpt - ja då hade dom också köpt ett par, haha. Ett par rosa med hellokitty på, jätte söta!
Så Saga fick 3 par glasögon idag :P Tack!
När vi åkte hem satte vi på Saga ett par och hon verkade tycka det var skönt att ha dom på sig, hon försökte inte ta av sig dom eller något. Tror hon tyckte det var skönt när det inte var så ljust för ögonen. Och hon var så himla söt när hon satt i vagnen med brillorna på sig, haha.

Sen när vi kom hem käkade vi middag innan Linus skulle iväg till Måndagsklubben, så när han åkte dit gick jag & Saga ner till affären och sedan hem till Linus mamma & pappa och fikade. Så vi har varit där hela kvällen, druckit kaffe och snackat. Mysigt!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv & Saga somnade för en liten stund sedan. Hon var lite små ledsen innan hon skulle lägga sig och ville inte äta, ingenting passade. Testade med både välling och ersättning men inget av det ville hon ha, hon tog bara några klunkar av varje men sen blev hon förbannad. Så gjorde iordning lite gröt och det åt hon lite av men så vart hon förbannad igen efter hon ätit en halv portion typ. Så gav henne en majskrok och då vart hon skit nöjd. Så jag tror det har med tänderna att göra, det kliar väl eller gör så ont så hon inte vill äta. Men hon verkar tycka det är jätte skönt o tugga på en majskrok eftersom hon blir så nöjd när hon får en sån.
Det är så jobbigt när man testar allt och ingenting riktigt passar och man inte riktigt vet vad man ska göra.
Någon som varit med om liknande som har några tips?






Mammas lilla tuffing :D ♥



alltid roligt med paket

Godmorgon solstrålar
Har ni sovit gott? Själv har jag sovit super gott.

Saga vaknade vid 7.00 i morse, då fick hon lite välling och sedan somnade vi om till halv 10 ungefär. Så låg vi kvar och drog oss en stund. Sen tog älskling med sig Saga upp och gjorde iordning frukost till oss och gröt till Saga.
Så det var bara att gå upp till ett färdig dukat bord, vilken underbar pojkvän jag har! Tack älskling

Efter att vi hade käkat lite frukost gick vi och la oss i sängen en stund till och myste, jag och Saga ligger fortfarande kvar men Linus är uppe och fixar iordning sig. Vilket jag också ska göra snart, eftersom vi ska till stan idag.

Fick ett paket i brevlådan idag ifrån mama.nu , låg ett par fina örhängen i och sedan ett brev...
Nu undrar ni säkert vad dom vill mig? ;)
Mina älsklingar

tävling

Jag är med och tävlar om en goodiebag i angelicas blogg :)
Inte för att jag tror jag kommer vinna, brukar aldrig ha sådan tur tyvärr. Men skadar ju inte att vara med ändå, vem vet någon gång måste det ju vända. hehe
Klicka på bilden för att komma till tävlingen;

Trälig med maten - tänder på G?

Godkväll gullisar - mår ni bra? Själv mår jag toppen!
Sitter hemma med min fina pojkvän och kollar på tv & lillfisen ligger och sussar. Jag börjar också bli lite små trött, så blir väl att krypa ner i sängen snart.

Förut vart vi bjudna på mat hemma hos Linus, grillade hamburgare & pommes. Mumsfillibabba :D Och Saga satt med vid bordet och käkade lite pure och majskrokar. Hon är helt tokig i majskrokar, hon tycker det är så mumsigt. Tror även det är skönt att tugga på dom om det kliar i tandköttet.
Efter det tog vi en promenad ner till affären och handlade lite, sedan upp till Linus igen. Då vart jag bjuden på kaffe och rabarber paj. Den familjen är underbar, dom är så himla gulliga ♥

I morgon ska vi ta en tripp in till stan hade vi tänkt, måste även förbi Lindex och hämta ut ett upp & go paket.

Saga har blivit så trälig med maten vissa dagar, hon blir skit förbannad och vägrar äta ibland. På kvällarna och morgonen när hon får välling/ersättning blir hon också helt tokig vissa dagar. Någon sa att det kan ha o göra med att det är tänder på g, att det gör ont i munnen så hon inte vill äta. För får hon en majskrok att tugga på blir hon skit nöjd, haha :P
Någon som har varit med om liknande? Och isåfall, kom det tänder sen?

mysig ridtur

Precis kommit hem efter att ha varit ute på en ridtur i skogen med Mamma, Caroline & Bella.
Hur mysigt som helst, hade ju tur med vädret iallafall! Solen sken för fullt och det var jätte varmt. underbart.
Pappa Linus har varit hemma med lillskruttan under tiden :)


Nu ska jag ta och laga lite käk till oss, sedan hoppa in i en dusch.
Vet inte vad vi ska hitta på idag? får se..

Måste även tipsa er om sjukt goda chips vi köpte igår för första gången..
OLWs nya ungsbakade Sourcream & sweet chili.
Dom var faktiskt ruskigt goda!

It was funny

Tjena mors! Mår ni bra? :)

Gårdagen var mycket rolig, började med lite förfest här hemma sedan drog vi förbi en kompis som hade fest & sedan vidare in till stan. Inne i stan var det sjukt mycket folk eftersom det var skolavslutningar & studenten.
Vi drog till krogen och dansade och hade jätte roligt, sedan tog jag och älskling halv 1 bussen hem. Det spö regnade ute så vi var skapligt blöta när vi kom hem, usch.

Vaknade runt 9-10 i morse, både jag & Linus var så himla sugna på Saga när vi vaknade. Vi saknade henne jätte mycket! Så vi gick upp och käkade lite frukost och sedan gick vi bort till Linus för att träffa lillskruttan.
Det hade gått super bra med henne, och jag fick ett stort leende när jag kom dit. Underbart ♥
Vi var kvar där hemma ett tag, låg i soffan och kollade på film och sen fixade jag och Linus mamma lite käk.
Den goda jordnötssåsen med kyckling & ris, mums!
Sen tog vi en promenad i regnet ner till affären och köpte lite chips & cola, så nu blir det film & mys.
Saga ligger och sussar sött i sin säng sen en liten stund tillbaka. Skönt att hon är hemma igen min lilla älskling :) hehe.

Ne nu ska jag borsta håret för jag kom precis ut ur duschen, sen ska vi krypa ner i sängen och kolla på film.
I morgon ska jag, mamma, Bella & Caroline rida, ska bli super kul! Hoppas bara vädret blir någorlunda bra, iallafall slippa regn.
Hoppas ni får en mysig kväll!
puss&kram

party tonight

Hallå sötisar!
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp.
Igår var jag ju på ännu en skolavslutning, mina små systrars. Och efter det käkade vi lunch på stan.
Hade en jätte trevlig dag!

Idag blir det lite party, Linus slutar ju skolan idag så hänger på och festar med dom. Lillskruttan ska vara hemma hos Linus med hans mamma&pappa.
Vi ska förfesta lite här hemma och sedan åker vi in till krogen, någon mer som ska ut idag? Då kanske vi ses..
Kan ju tänka mig att det är ruskigt mycket folk ute idag, men det är kul!
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan börja fixa mig.
puss

fler besökare...

Vill du få fler besökare till din blogg ? :)
Bli medlem på denna sida, jag lovar att det funkar! ; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jjhammarstrom

schysst potatis

Håller på att fixa lite käk just nu, kolla den schyssta potatisen :D↓
Vill inte använda den, kan man inte göra något med den så den ej ruttnar? haha

skolavslutning

GODMORGON - Hoppas ni har sovit gott! ♥

Jag har sovit super gott i natt, vi somnade rätt skapligt igår så jag känner mig rätt utvilad idag faktiskt.
Linus åkte iväg till skolan för ett tag sedan & jag dricker en kopp kaffe o kikar runt lite på nätet.
Saga sitter framför mig och smaskar på en majskrok och ska snart få sig lite gröt. Sen ska jag göra mig iordning lite för att senare åka på brorsans skolavslutning. Blir skolavslutningar varje dag nu - idag brorsans, imorgon lillasysters & på fredag älsklings. Ska bli trevligt!
Nu börjar Saga tappa tålamodet, dags för gröt :)
Hoppas ni får en fin dag!
puss&kram

beställt

Beställde hem lite saker från HM; Bikini, 2 handdukar, duschmatta & tygkorgar till badrummet.

Dagens artikel

Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7232440.ab
Vad tycker ni om detta?
Är det schysst mot barnen att bli pappa i den åldern?
Med tanke på att han är 71 år så kommer barnen säkert inte få ha kvar sin pappa i så många år, och hur länge kommer han orka fysiskt innan kroppen kommer ta stryk?
Sen ålders skillnaden mellan han & hans fru, hon är 25 år & han 71 år - 46 år! Det tycker inte jag är så speciellt normalt om jag ska vara ärlig. Han skulle kunna vara hennes morfar/farfar, ne jag tycker faktiskt det är lite äckligt...

majskrokar och gåstols bus

Förut var vi på läkarkontroll på BVC och det gick bra. Hon hade gått upp bra i vikt och allting såg jätte bra ut.
Saga vart dock lite små rädd för läkaren så hon började darra med läppen varje gång hon kom fram och pratade med henne, hehe. Annars gick det jätte bra.

När vi sedan kom hem fick Saga lite mat, idag blev det Lasagne och det var smaskens tyckte hon.
Sen fick hon även testa att äta majskrok för första gången och det tyckte hon också var gott. Hon satt o tuggade på den för fullt.
Sen blev det bus i gåstolen, nu kan hon ta sig framåt rätt bra i den faktiskt. Så nu måste jag nog börja plocka bort lite saker i tv hyllan för hon åkte bort dit och försökte ta tag i sakerna där, busungen :P

Just nu sitter vi och lyssnar på barnvisor och sjunger med och brorsan är även här, mamma är påväg hit också.
Så ska gå och sätta på lite kaffe och sen fortsätta busa.

Dagens artikel

Tänkte börja med något nytt, Dagens artikel.
Lägger upp en artikel varje dag, och skriver några rader om den..
Dagens: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7241610.ab

Här kan vi snacka om UNG mamma, blev gravid när hon var 11 år..
Det är ju sjukt, man är ju fortfarande ett barn själv i den åldern. Hur kan man som förälder till tjejen tillåta henne att behålla barnet? Jag tycker inte om abort, men i sådana lägen tycker jag att det inte finns några andra alternativ.
Klarar kroppen ens av en graviditet & en förlossning i den åldern? Kroppen är ju inte färdigutvecklad ens.

Och ännu sjukare är ju " hon berättade att hon blivit med barn när hon haft sex på fyllan "
Sex på fyllan? HALLÅ!! När man är 11 år festar man väl fan inte? inte enligt mig i allafall. Och inte har man sex i den åldern heller, det är väl liiiiiiite tidigt att börja med sådant. Man är ju fortfarande ett barn i den åldern va fan.
Man kan ju undra vad för föräldrar tjejen har.. Det är ju helt sinnesjukt!

Nu beslutade dom ju att barnet skulle adopteras vilket jag tycker var bra, för jag tror inte man klarar av att ta hand om ett barn i den ålder. Plus att hon drack & använde droger - ännu större anledning till att hon ej ska ha kvar barnet! Och hon säger ju själv att det troligen var det bästa för dottern att adopteras bort.

" Det var det svåraste jag någonsin har gjort, men jag tror inte jag kan ge min dotter livet hon behöver just nu. Jag koncentrerar mig på mig själv så att jag förhoppningsvis kan få se min lilla tjej igen en dag "

Adoptivföräldrarna säger ju att dom inte vill att den treåriga flickan ska ha något umgänge alls med sin biologiska mamma. Vilket jag tycker är fel! Hade varit annat om hon fortfarande höll på att dricka & använda droger - då ser jag ingen anledning till att hon ska få träffa sitt barn, för då är det ju inte bra för barnet att vistas i hennes närhet om hon är påverkad. Men om hon fixar till sitt liv som hon verkar vilja göra, så finns det väl inga anledningar till att inte tillåta henne träffa sin dotter?  Jag tycker absolut att hon ska få träffa sin dotter. Det är ju liksom HENNES dotter, hennes kött & blod.

Man kan ju tänka sig in i situationen själv -  tänk om man själv var tvungen att adoptera bort sitt barn och sedan aldrig mer fick träffa det. Jag skulle gå sönder, jag skulle inte klara av det. ALDRIG!

Så jag förstår henne till 10000% det är klart att hon vill träffa sitt barn!

 

Vad tycker ni om detta? Skriv en rad eller två...

Vad ska ni hitta på idag?

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Idag var vi uppe tidigt, Saga vaknade vid 07.30 ungefär så fick hon lite käk. Sen ringde mamma och undrade om hon fick komma förbi på en kopp kaffe - självklart!
Så gick upp och satte på kaffe & sedan kom mamma. Vi käkade lite frukost och satt och pratade lite & mamma gosade med Saga innan det var dags för henne att åka till jobbet.

Vid 14.00 ska vi ner till BVC på läkarkontroll, sen kommer även brorsan hit.
Vad ska ni hitta på idag?


















ni gör mig till världens lyckligaste

Hallå solstrålar ♥ Hoppas ni mår bra!
Fick en liten sovmorgon i morse, skönt :) Pluttan väckte mig vid 09.30 ungefär så gick upp och gjorde i ordning en flaska och sen la henne brevid mig i sängen så käkade hon & sedan somnade vi om en stund till.
Sen låg vi kvar i sängen ett bra tag och myste innan vi gick upp. Det är det mysigaste som finns att ligga kvar i sängen på morgonen och bara mysa & lyssna på pluttans "prat". Ännu mysigare är det när vi är alla 3, men Linus gick upp tidigare än oss för han skulle till skolan. Mina älsklingar är dom bästa & dom gör mig till världens lyckligaste ♥

Men nu är vi uppe sen ett tag tillbaka, och vi har precis ätit lite lunch. Idag har vi ingenting planerat, vart har det fina vädret tagit vägen?
Blir väl att vara hemma och bara ta det lugnt, Linus kom precis hit. Får se vad vi hittar på för något?
Här kommer lite bilder ifrån Nathas student ;


Natha precis fixad innan hon ska till skolan på champangefrukosten.
Du är så fin gumman!




Vi står & väntar på att dom ska komma ut ur skolan - skapligt mycket folk!


Jag hänger blommor runt Nathas hals.


Natha med sin skylt.


På vagnen innan dom åker iväg :D






Mor & dotter ♥


Nyfixad innan hon skulle iväg på party.


Jag & älskling




Camilla

Pluttan på morgonen efter :)





sorryy...

Förlåt för dålig uppdatering.. Men blir lite så nu när det är så fint väder ute o så, men har fixat så jag kan blogga ifrån mobilen nu. Så ska försöka komma ihåg o slänga upp lite inlägg även fast jag ej är hemma.
Nu ska vi gå hem till Linus och äta, sen blir det en promenix till affären.
hoppas ni mår bra!
Puss & kram ifrån oss <3

Mitt allt <3

dsc01744 (MMS)

Mitt allt <3

Nu är vi hemma igen..

Hej sötisar! Mår ni bra?

Nu är vi hemma igen & vi har haft det super bra!
Skulle igentligen åkt hem igår var tanken, men hade så trevligt så vi stannade.
Gårdagen var mycket rolig, började ju med att vi åkte till Nathas skola och kollade när hon tog studenten. Det såg så roligt ut när dom åkte iväg på sina vagnar efter traktorerna och skrek & sjöng, jag vill också ta studenten :P haha.
När dom rullade iväg i sina vagnar åkte vi hem till Natha igen och då kom det massor folk & vi käkade jätte god mat och sen vart det fika. Sen framåt kvällen vart det lite party med dom som var kvar, hade en jätte rolig kväll med underbara människor & mycket skratt.
Har tagit massor med bilder, men kameran är hos Linus. Så lägger upp dom senare eller i morgon.

Just nu sitter mina älsklingar i soffan här brevid och myser, vi ska snart åka iväg en sväng.
Sen ikväll blir det film & mys :)

Fix inför Nathas student

Då var vi på plats i Mantorp.
Natha och hela hennes klass står ute på tomten och klär vagnen dom ska åka på i morgon när dom tar studenten och några står och sätter upp partytält. Jag och Linus sitter i Nathas rum och försöker få Saga att somna, vilket går sådär. Hon ligger och små grymtar och spanar i sängen. Hon märker väl att vi inte är hemma, så det är mycket nytt att kolla på. Men hon somnar nog snart, för nu vart det tyst.
Blir nog att lägga sig skapligt idag för i morgon är det upp tidigt som gäller, ska göra tårtor och lite.
I morgon är det ju en stor dag för Natha, studenten o grejer.
Vi lärde känna varandra när vi var runt 1-2 år och nu är vi snart 20, shit vad tiden går fort!

Ne nu ska jag dra mig, ni får ha det så bra!
puss & kram


Nathalie - gick inte att få bilden större, vet ej varför...

njut av solen

Hello sunshines! Mår ni bra? ♥
Fick sovmorgon idag, fisen väckte mig vid 10 ungefär & då gick jag upp och gjorde i ordning en flaska och sedan låg vi i sängen och myste en stund. Sen ringde telefonen & det var mamma som undrade om hon och mormor fick komma förbi på en kaffe & mormor skulle även lämna en present till Saga innan dom skulle åka - två jätte söta klänningar fick hon, tack ♥ Igår fick hon 2 klänningar också & ett par leggings av mormor, sen ett par leggings av mamma. Sen fick hon även en skit tuff body av Linus där det står my mum rocks på, Tack älskling ♥

Mamma och mormor var ju även här igår också, vi tog en promenad ner till centrum och mormor bjöd oss på pizza/kebab. Jätte mysigt! Vädret igår var ju helt underbart.


Nu ska jag ta en dusch & sedan packa lite, Linus kom hit precis också..
Vi ska åka till mantorp till natha, för i morgon tar hon studenten :)
Så blir nog inte så mycket bloggande ikväll eller i morgon, slänger nog upp något inlägg från mobilen iaf.
Ni får ha det så bra & njut av solen..
puss & kram
En video & lite bilder ifrån balkongmyset igår :

VARMT!

Sitter ute på balkongen med älskling och steker i solen. Det är verkligen varmt! Det bara steker på kroppen, men det gillar vi. Saga sitter i sin babysitter i skuggan och busar.. SOMMAREN ÄR HÄR - UNDERBART!

väntar..

Nu har vi käkat lite lunch & Saga tar sin eftermiddags lur.
Sitter & dunkar sean banan - skaka rumpa och väntar på att älskling, mamma och mormor ska komma..
Ska bli trevligt!
Ska ta o sätta mig ute på balkongen i solen en stund...

Här kommer lite videos på skruttan :)

nu blir det mat, sen städ dags.

Tjollahopp! Sovit gott? ♥

Om några timmar kommer mamma & mormor hit, ska bli super kul! Älskling skulle också komma, men vet inte när :)
Ska ta och städa iordning lite och även hänga upp lite tvätt när maskinen är färdig.
Det är ju riktigt fint väder ute, känns ju inte sådär jätte roligt att vara inne. Men har massor att fixa med här hemma så har inte direkt tid att gå ut, tyvärr.

Nu ska fisen ha lite mat, sen blir det städ dags.
Puss

You're something special

Haft en super trevlig dag hos Carro & Alicia, Jessica var även där också. Jätte roligt att träffa er igen stumpor, var ett tag sedan. Måste göras om snart igen!


Just nu sitter jag i soffan och degar, har kollat på desperate housewifes med Linus & Saga ligger och sussar sen en liten stund tillbaka. Hon är så söt min lilla prinsessa, hon har börjat med massa nya läten och man kan ju inget annat än o skratta åt henne när hon sätter igång. Hon är bara för söt!
Hon börjar även förstå mer och mer nu hur hon ska ta sig framåt i sin gåstol, nu går hon inte bara bakåt utan lite åt sidorna och lite framåt också. Och hon tycker verkligen det är roligt.

I morgon ska jag träffa mamma & mormor, ska bli jätte roligt. Mormor är i Linköping på besök i några dagar nu, så ska bli jätte roligt att träffa henne! Mamma har jag inte heller träffat på ett tag nu, så ska bli kul o träffa henne också :)

You must have been sent from heaven to earth to change me 
You’re like an angel 
The thing that I feel is stronger than love believe me 
You’re something special ♥

Ni måste testa!

Precis gjort oss i ordning här hemma & käkat lite.. Prövade någonting nytt som ni bara måste testa! En jordnötssås ifrån Blue dragon. Bara strimla lite kycklingfile och stek, och sedan häll på såsen och låt puttra några minuter & servera med ris. RIKTIGT gott kan jag lova er, rekommenderar verkligen att testa.
Ska ge Saga lite käk nu och sen drar jag, Linus & Saga in mot stan och hälsar på Carro & Alicia. Ska bli trevligt, har inte träffat dom på länge nu. Tråkigt bara att vädret är piss, men det är ju inget ovanligt....
Hoppas ni får en fin dag sötnosar!
puss&kram

Gå gärna in och rösta på min lilla prinsessa, skulle vara jätte snällt! <3
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=31928
Gå gärna in och rösta på min lilla prinsessa om ni inte redan gjort det, bara några timmar kvar av tävlingen nu..
Kom igen, rösta !! :D
RSS 2.0