mysig dag på stan

Hej sötnosar :)

Satt i morse och skrev ett jätte långt inlägg om gårdagen osv.. Och när jag skulle lägga upp det SÅ GICK DET INTE. Blev något fel och allt försvann, och orkade inte skriva om..

Men tänkte bara skriva några rader nu då jag ej orkar skriva så mycket..
Dagen har vi tillbringat på stan med Bella & Linn och sedan har vi varit på kalas hos pappa på kvällen.
En mycket trevlig & mysig dag ♥


Saga i sin nya jacka, nya skor och ny mössa.
Köpte en likadan jacka som hon redan har som vi köpte förra året då jag tycker om den så himla mycket, men den började bli lite liten så köpte en större storlek nu :)

Bullmamman har varit i farten.

Godmorgon sötnosar :)
Har ni sovit gott?

Här hemma har vi sovit som stockar, iallafall jag! Sovit super skönt hela natten.

Bella kom hit igår kväll och hade myskväll med mig och sov även här.. Vi bakade bullar och tittade på desperate housewifes & Bigbrother. AS GODA bullar blev det, farligt farligt! Ska försöka att inte äta alldeles för många, men kan tyvärr inget lova för bullar är ju sååå gott.  Och det är inte så ofta jag bakar så ;)
Bullmonstret Saga blev jätte glad i morse när hon såg att det stod påsar med bullar på diskbänken, och det visste jag att hon skulle bli för hon älskar ju bullar.
Gjort iordning en påse som jag tänkte hon skulle ta med till dagmamman så kunde dom smaska lite till melliset.

Bella hon åkte för en stund sedan till skolan och jag äter lite frukost, Saga vill som vanligt inte ha så får sitta själv.
Ska dricka lite kaffe och sedan göra oss i ordning för att gå och lämna Saga.
Sen blir det gymmet och mörda magen lite, sen i eftermiddag ska jag på möte i stan och sen ikväll utvecklingssamtal.
Hoppas ni får en fin dag! :)

Blev visst en vända till gymmet igen.

Bella ville ha lite sällskap så följde med upp. Bränner lite på bandet eftersom jag redan kört styrka idag. En riktig hurtbulle är jag :D

God tonfiskröra!

Har precis avnjutit en god lunch!
Gjorde min goda tonfiskröra som jag la i en baguette. Hittade en grov baguette med massor goda frön och grejer på, vill ju helst undvika vitt bröd och denna var relativt mörk och hette typ fitness baguette. Så det lät ju bra iallafall ha ha, nej då men den lär ju vara nyttigare än en vanlig ljus baguette iallafall. Och riktigt god var den! Så den kommer nog köpas fler gånger ;)

Passet på gymmet gick riktigt bra idag, det var överkroppen som fick jobba lite idag. Armar, axlar, bröst osv. Kändes riktigt bra när jag gick därifrån, mycket nöjd!

Nu ska jag dricka kaffe innan jag tar mig en dusch och sedan bort till Meddo och städa innan jag hämtar hem mitt hjärta <3

Vill ni testa göra min tonfiskröra? Detta har jag i : tonfisk, kokt ägg, purjolök, lite dill, lätt kesella, lätt majonäs, salt & peppar. Även gott på knäckemacka! Och säkert god till bakad potatis med :)

min lilla tokunge ♥

Denna dagen gick väldigt fort! Helt plötsligt vart det kväll, även fast det inte känns som så eftersom det fortfarande är ljust ute. Lite små konstigt känns det ju att lägga Saga nu, känns ju inte som klockan är så mycket som den är.
Men det är ju jätte skönt att det är så ljust ute så sent nu :) Nu är vi påväg mot ljusare tider, wihu! Inte långt kvar tills sommaren är här nu, så himla skönt!

Dagen har bara rullat på idag.. Benpasset gick jätte bra förut, gick som vanligt hem med två skakiga små ben he he.
Blev även en sväng förbi solariumet påvägen hem och bättra på brännan lite. Jag vet att det inte är bra att sola, men jag älskar att ha lite färg. Man känner sig så himla mycket piggare & fräschare :)
Sen hem och äta lunch, dricka kaffe, duscha o greja lite innan det var dags att hämta hem trollet ♥
Och det hade gått jätte bra idag hos dagmamman, pigg och glad som vanligt och hade ätit jätte bra till lunchen.
På onsdag ska jag på Sagas första utvecklingssamtal. Nu inser man verkligen att Saga börjar bli en stor tjej! Tiden har gått så himla fort, hon var ju nyss en liten bäbis? Och nu ska man börja gå på utvecklingssamtal och föräldramöten osv..  Men det ska bli spännande att höra hur hon sköter sig det lilla busfröet..

Saga gick och la sig för en stund sedan och jag tänkte sätta mig i soffan och ta ett fotbad, gud så skönt!
Hoppas ni har haft en härlig dag ♥

Sagas nya favorit plats, sitta i vagnen framför tvn. Tokunge ♥
Så hon fick sitta där och äta sin kvällsmacka :)

Godmorgon godmorgon !

Saga mådde bra i morse, pigg och glad som vanligt :) så skönt för henne!
Så nu har jag precis lämnat henne hos dagmamman så hon får busa några timmar. Hon satt och pratade oavbrutet hela vägen upp ha ha så det är ju ett gott tecken, att hon är pigg och mår bra :)

Jag är påväg till gymmet nu, ska köra lite ben och rumpa. Skönt!
Får se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Hoppas ni får en fin dag!

Har ni missat min frågestund?


Ni verkar helt missat min frågestund? KLICKA HÄR och ställ några frågor, kom igen nu något måste ni väl undra över?

<3

Haft en helt okej dag, har mestadels varit inne. Men en liten sväng ut till lekparken blev det så Saga skulle få lite frisk luft.
Jag har även passat på att städa och tvättat, bäddat rent i våra sängar osv. Bra att passa på med sånt när man ändå bara är hemma.
Pappa och brorsan kom förbi förut med lite resulax till Saga ( TACK ♥ ) och dom stannade även på en snabb fika.
Sen har även Bella varit här på en liten kopp kaffe också :)

Skönt att vi fick Resulax så Saga har fått bajsa ordentligt idag, hon lyckades klämma ut en hård boll själv innan hon fick resulaxen och sen lite till efter hon fått den så nu har hon nog fått ut det mesta. S K Ö N T ♥ Men ska ta en till i morgon så vi verkligen får ut allt.
Hon har varit relativt pigg och glad idag, lite små hängig imellanåt men det är ju inte så lustigt med tanke på hur hon mådde igår. Så vi får se hur hon mår i morgon. Är hon pigg och glad som vanligt så får hon gå till dagmamman, men är hon hängig får hon ju självklart stanna hemma ♥ Men det återstår att se i morgon bitti :)

Nu sover hon iallafall sött och hoppas hon sover sött hela natten.
Jag ska nog göra mig lite grönsaker & dipp och slänga mig i soffan och bara slöa nu, skönt!
Sen kolla BB och sen sova!



( bilder från häromdagen när vi var ute. Helt glömt bort att ta några bilder idag :P )





Tycker så synd om min lilla älskling <3

Godmorgon!
Vill börja med att säga ett stort GRATTiS till pappa/morfar som fyller år idag, hurra hurra hurra! ♥

Natten blev lugn, Saga vaknade 2 gånger och ville ha lite vatten att dricka bara och sedan somnade vi om. Så inga fler spyor!
Så jag sitter och pillar i mig lite frukost, och dricker lite kaffe. Även fast jag nästan är säker på att det är Sagas mage som krånglar så är man ju ändå lite små rädd att det är något annat och jag ska bli dålig. Men äta måste jag ju göra så det får bli som det blir!

Saga har gått och kämpat hela morgonen med bajset, och nu kom det lite lite. Stenhårt! Så jag tror fasen hon är helt förstoppad, säkert massor bajs där inne. Så idag måste jag få tag på något som kan hjälpa henne att få ut allt. För såhär kan vi inte fortsätta, hon måste ju få bajsa! Stackars min lilla tjej ♥
Får se om någon kan ställa upp och åka till apoteket åt oss.



Hoppas ni får en fin dag! ♥

Godkväll godingar!

La mig precis i sängen och tittar på tv.
Saga gick och la sig vid halv 8 ungefär och sovit sen dess, hon var jätte trött och somnade nästan direkt. Inte blivit några fler spyor och hoppas inte det kommer några fler heller! Vill ju att min lilla tjej ska vara pigg och må bra <3 hoppas hon får sova hela natten så hon är pigg & kry i morgon!

Jag har legat på hel spänn i soffan hela kvällen, gått och kollat till saga då och då. Så fort jag hört något har jag sprungit in till sagas rum för att se så hon inte spyr. Är så rädd att hon ska spy i sömnen eller något, så känns lite små läskigt att somna! Vill ju hålla koll på min lilla skatt <3 men tror inte det är någon fara, förhoppningsvis är det över nu! Håller alla tummar jag har :)
För jag behöver verkligen sova, är skit trött!

Godnatt, vi hörs i morgon <3

Gjorde lite mysigt åt saga framför TVn förut. Mammas fina tjej <3

Det återstår att se..

Myser i soffan och tittar på teletubbies. Saga har spytt 2 gånger sen hon vaknade, stackars min lilla tjej <3
Första gången kom allt på golvet för vi inte hann med, men andra gången hann jag få fram hinken för att se om hon kunde lyckas kräkas i den och hon var såååå himla duktig och tog tag i hinken och lutade sig fram och kräktes i den. Mammas duktiga tjej! <3

Hon har sagt flera gånger att hon vill ha macka, men känns dumt att ge nu om det kommer upp igen. Hade velat ha lite saft, blåbärssoppa och sånt från affären så jag kunde ge henne, men kan ju inte gå dit med saga och alla jag har frågat om dom kan gå åt oss har inte kunnat :( Men pappa skulle höra av sig sen när han var påväg hem så får vi se om han hinner innan det stänger. Gulliga underbara pappa <3
Men tyckte så synd om henne så hon har fått 2 mariekex och sen lite vatten, så vi får hoppas att hon får behålla det!
Själv är jag livrädd att det är magsjuka så vågar knappt äta någonting, går och små äter lite på pizzan från igår och dricker massor vatten ha ha. Det är ju lättare att kräkas upp flytande än massor mat om jag nu skulle bli sjuk ha ha.

Men det kan ju fortfarande vara samma skit som hon fick när hon var liten, att hon spyr pga magen/förstoppning. Men det återstår ju att se ifall någon annan av oss blir dåliga.

Så resten av kvällen kommer att tillbringas i soffan och mysa <3

Vi får se.

Hallå!
Hur mår ni?


Dagen började med en skön sovmorgon. Vaknade av mig självt och kollade på klockan, 08.45 stod det. Och det var helt tyst i lägenheten, tänkte direkt vart är SAGA? Gick upp och kollade hennes rum och där låg hon och myste i sin säng och hade väl precis vaknat hon också. Så hon tog sig en liten sovmorgon hon också idag :) Det var skönt!
Bella hon traskade hemåt så fort vi hade vaknat typ för hon skulle iväg och träna.
Jag fick också chans att träna om jag ville, och det ville jag ju såklart. Så jag kastade i mig lite frukost & protein och sedan klädde på mig och Saga och sedan gick vi upp till Caroline där Saga skulle vara en stund. Och sedan vidare mot gymmet. Värmde upp 10 minuter på crossen och sedan körde jag lite mage och avslutade med 15 minuter på bandet. Vart lite lugn träning idag för jag hade lite smått huvudvärk, men fick lite gjort iallafall och det är huvudsaken.

Sen gick jag hem till Caroline och dom igen för att fika lite innan jag & pluttan skulle gå hem. Dom hade varit i stallet och myst en sväng under tiden jag tränade. Så dom kom straxt efter mig, och Saga kom ut ur bilen stolt hållandes i en liten lördags godispåse hon hade fått av Carro. Och Saga är verkligen galen i godis och vräker i sig när hon får, så strax efter vi hade fikat klart så ställer sig Saga och spyr på golvet. Så vi tänkte ju direkt att det måste blivit för mycket godis. Och sen vart det inte mer med det, hon var som vanligt och vi gick ut och lekte i trädgården en stund. Sen innan vi skulle gå hem så spyr hon 1 gång till, en riktig rejäl laddning över golvet.
Bara ställa sig och börja torka golv och unge, byta kläder osv.. Sen stoppa Saga i vagnen och traska hemåt.
Eftersom hon inte hade sovit något var hon jätte trött och gick och la sig när vi kom hem och sover ännu.
Får se hur hon mår när hon vaknar. Jag vet inte om det är så att hon blivit magsjuk eller om det har med hennes mage att göra. För hon kan ju bli såhär ibland och spy några gånger när hon är förstoppad och hård i magen för att det blir för fullt i magen helt enkelt och då måste det ju komma ut på något sett liksom och därför spyr hon väl, det är vad jag själv tror iallafall. Eller om hon spydde för att hon är så snorig och slemmig i hals & näsa, så kan det ju också va..
Men det har ju hänt 2-3 gånger tidigare, hon spyr några gånger och sen är det bra och ingen annan har blivit sjuk dom gångerna så det kan ju inte ha varit någon magsjuka. Och det har ju varit i samband med att hon haft krångel med magen.
Och igår var en sån dag då hon var riktigt hård i magen men fick till slut ut lite.
Så jag vet inte om det är så att det är magen som krånglar? återstår och se när hon vaknar om hon är sjuk eller ej...

Hon måste ha lactulose i sin välling varje dag för att hennes bajseri ska fungera normalt och såfort man slutar några dagar blir hon stenhård igen! Jag förstår inte vad det är för fel? För något fel måste det ju vara? Man ska ju inte behöva ta lactulose hela livet för att bajseriet ska fungera normalt, ( tycker inte jag iallafall ) det ska man ju kunna göra ändå. Det är ju något som ska ske naturligt liksom. Så något är ju galet, men dom på vårdcentralen säger ju att det är helt normalt att vara förstoppad och hård i magen som liten. Ja kanske i några veckor, men Saga har haft problem med magen ändå sen hon var liten typ. Det kan ju inte vara normalt? Och dom gör ingenting åt det, dom säger bara fortsätt med lactulose, fortsätt med lactulose.
Dom har tagit lite prover för att se om hon är gluten och mjölk allergisk o allt sånt där. Men det visar ju ingenting på det. Men då måste det ju vara någonting annat!
För jag tycker inte att det är normalt att vara förstoppad och hård i magen i månader & år.

Det kan ju vara något fel på magen eller tarmarna eller något sånt ju, varför inte göra en grundlig utredning? För att verkligen ta reda på VARFÖR det är såhär.
Så jag tänker ringa till vårdcentralen på måndag och be om en tid, för jag vill inte se min dotter sitta och kämpa gråtandes när hon bajsar en gång till. Det gör så fruktansvärt ont i mig att se!

Lite för mycket av det goda.

Nu ligger vi i sängen och jag känner mig lite smått svullen. Har ätit föööör mycket gott idag, fy skäms! Så det får bli extra hård träning i veckan nu.
Men ibland får man äta lite extra av det goda faktiskt ;)
Och pizzan vi gjorde vart såååå god, mums!

Vi har iallafall haft en riktigt mysig kväll!
Gjort ansiktsmask, färgat ögonbryn och fransar och myst i soffan. Eve kom även hit och gjorde oss sällskap :)

Hoppas ni har haft en fin fredag!
Godnatt <3

mys mys och ännu mer mys.

Haft en super mysig dag med mina två favoriter, Bella & Sagis ♥
Vi tog bussen in till stan förut, gick på Ikano lite och åt sedan en god köttbulle lunch på Ikea tillsammans med Caroline & Mankan.
Avslutade allt med storhandling på Maxi så nu är det fullt i kyl & frys, skönt!
Mamma hämtade upp oss efter jobbet så vi fick skjuts hem med all mat.. Tack :)

Nu ska vi snart äta hemmagjord pizza, guuuuuuud så gott. Sen ikväll blir det lite ta hand om oss själv kväll, göra lite ansiktsmask och sådär. Och sen äta massor gott! Ja idag ska vi svulla som bara den haha. Ibland får man göra det. Kommer bli en riktigt mysig kväll, och Bella sover här i natt också. MYSPYS ♥




underbara underbara väder.

Vi tog oss en promenad upp till kanalen förut för att se om vi kunde hitta några änder att mata, och det var några änder i vattnet så dom fick sig massor bröd att smaska på. Solen sken och det var jätte skönt, dock blåste det lite vilket inte var så skönt men såfort blåsten höll sig borta vart det helt underbart.
Tog även med lite frukt & saft till Sagis som hon fick smaska på i solen på en bänk.

Vi hade super mysigt och tror Saga tyckte detsamma. Men efter ett tag närmade sig klockan lunch & sov time så då gick vi hemåt.. Åt lite lunch och sen somnade Saga i soffan.
Så hon vaknade för en liten stund sedan, vi har precis ätit lite mellis och tänker nog gå ut en liten stund till. Gå till lekparken en stund och busa. Man vill ju inte vara inne när det är så fint ute :)

Ikväll kommer våran fina Bella hit & ska sova här i natt, mys ♥ Så det blir myskväll med mina 2 favoriter, underbart ♥
Jag ska även springa bort lite snabbt och städa på Meddo senare, så då får Bella & Sagis vara här och mysa under tiden :)

FRÅGESTUND.


Nu var det ett tag sedan jag hade en, så tänkte jag drar igång en frågestund..
Så ta nu chansen att ställa m a s s o r med frågor!
Jag avslutar den inte förens jag fått minst 10 stycken.

Det är så härligt att vakna på morgonen och se att solen skiner för fullt utanför fönstret.

Morgonen började runt 07.30, då kom Sagis in och väckte mamma. Hon ville titta på saltkråkan, så satte på den och gjorde en flaska välling.
Själv gick jag och la mig i sängen igen och drog mig i typ 10 min bara för att sängen var så skön he he.
Sen upp och fixa i ordning frukost. Gröt, macka & protein till mig och Sagis ville ha en macka. Så nu är vi mätta och belåtna och jag sitter och dricker en kopp kaffe och kikar runt lite på nätet.

Idag är det ju så himla fint väder, så jag tänkte att vi skulle ta med oss lite bröd och gå upp till kanalen och mata änderna ( om vi hittar några ) Måste iallafall ut i solen, går ju inte att sitta inne när det är strålande sol & 10 plusgrader.

En riktigt bra start på denna dagen :)



Igår hittade jag ett bankomatkort ute så jag sökte på namnet och fick fram telefonnummer så jag ringde och det var en gammal dam som hade tappat kortet. Och vi bestämde att jag skulle komma hem till henne med kortet då hon inte hade så lätt att ta sig någonstans. Så i morse när jag hade lämnat trollet så gick jag och lämnade kortet. Och hon vart såå glad, jag fick 2 chokladkakor och 200 kronor som tack.. Så himla gullig! Jag sa att jag verkligen inte behövde något men hon sa - " Joo, det är du värd! Du är verkligen en ängel " Så jag gick därifrån med ett varmt hjärta och en härlig känsla i kroppen, kändes så himla härligt att göra någon så glad!

Gick sen förbi Bella och hämtade upp henne så traskade vi vidare mot gymmet för att köra ett hårt magpass. Och det gick riktigt bra, till slut hade vi kramp i våra magar och då kände vi oss rätt klara. Så jag är mycket nöjd!
Det är skönt när musklerna får arbeta hårt! Hoppas vi på lite träningsvärk i morgon/övermorgon ha ha.
Låter ju helt sjukt att jag hoppas på träningsvärk, men jag tycker det är en härlig känsla samtidigt som jag tycker det är jobbigt. Man vet att musklerna jobbat på och att det tagit bra, och det är härligt!
Och det kändes jätte bra att träna idag, inga konstigheter alls. Inget hjärta som dunkade i 180 och kände mig inte konstig efteråt eller något.. Allt kändes som vanligt, så himla skönt! Och jag känner att jag har lite mer energi idag, så det var väl lite ökad dos som behövdes.

Efter gymmet la vi oss i varsitt solarium och grillade oss lite bruna och fina. Sen gick vi hem till mig och åt lite lunch och sen satte vi oss på balkongen och drack en kopp kaffe och pratade massor skit, underbart! ♥ Så härligt att man kan börja sitta ute nu. Och det är något speciellt med att sitta på balkongen, det är så himla mysigt på nått sett! Och vädret idag är ju helt underbart! SNÄLLA STANNA NU!

Nu har min fina vän gått hem och jag ska sätta på lite musik och sedan ta tag i disk och städning innan jag hämtar hem Sagis ♥

( Ska bli bättre på att lägga upp bilder och sånt )

lite god mat & myskväll.

Har precis käkat lite frukost med brorsan, han sov ju här i natt :) Saga satt här en liten stund och åt några skedar yoghurt men gick sedan. Hon är inte så förtjust i frukost såhär direkt på morgnen, hon blir väl så mätt på sin välling kanske? Försöker med allt, men det är oftast ingenting som passar såhär direkt på morgonen..
Men dom har ju fruktstund när Saga kommer till dagmamman så hon får i sig något och inte går hungrig, så det är ju bra!

Igår åt vi lite god mat, Wille fick bestäma och han ville ha kyckling, klyftpotatis och bea-sås. Bella kom även ner hit och käkade lite med oss och sen drack vi lite kaffe och pratade. Min fina fina vän, du är bäst ♥
Sen gjorde vi iordning lite grönsaker & dipp och hade lite myskväll framför tvn. Måste ju vara lite speciellt att komma och sova hos syrran vettni, så måste ju fixa lite extra mys he he.
Saga fick även vara uppe lite längre och busa med sin morbror. Morbror är favoriten :)

Mötet igår med sjuksyrran gick bra! Vi pratade om hur det hade gått under veckan o sådär. Och hon tyckte att vi skulle höja dosen lite så det gjorde vi. Tog även puls & blodtryck och det såg bra ut.
Och det där med träningen var inget hon hade hört förut att någon upplevt, utan hon trodde också det var nu i början det kunde bli så.
Så skulle ta det lite lugnare nu och inte köra så hårt som jag brukar, inte för att det var farligt på något sett för det var det inte sa hon.. Utan skulle ta det lugnt om jag tyckte det var för obehagligt. Kunde även vänta med att ta medicinen till efter jag tränat ifall jag upplevde det som jätte jobbigt och det fortsatte vara såhär. Så jag får testa mig fram lite o komma på någon bra lösning. Har ju som sagt höjt dosen idag och vi får se hur det känns med träningen, kommer iallafall ta det lugnt.
Så får vi se hur dagen kommer att bli nu när jag höjt dosen, om jag känner någon skillnad :)

Åh snart åker vi förhoppninsvis upp till mormor & morfar om vi får plats i bilen vi ska åka med. Ska åka med min morbror och hans två döttrar och dom har ju också barnstolar så kan bli lite tajt om plats, men vi skulle testa och se. Och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS det går, för jag vill verkligen åka. Saknar min mormor & morfar så fruktansvärt mycket ♥ Dom är verkligen speciella för mig, mina favoriter ♥ Så ja hoppas vi ses snart!
Nu ska jag göra oss i ordning :)

Hoppas ni får en fin dag! ♥

Gick helt okej ändå.

Passet på gymmet gick okej, kände mig inte alls sugen eller motiverad till något när jag kom dit.. Men det var bara att bita ihop och kämpa på ändå! Blev överkropp idag, och Sara var där och gav mig 2 nya övningar så det var kul. Blir lite roligare med lite variation ibland. Så lär nog ha skön träningsvärk i morgon!
Körde igenom alla grejer jag skulle och gick därifrån ganska nöjd ändå med tanke på humöret jag hade.
Kände mig inte alls lika konstig efteråt idag som igår, kanske för att jag tog det väldigt lugnt idag och tog tid på mig på varje grej. Så det är kanske så jag får göra i fortsättningen? Och inte köra så hårt som jag igentligen vill he he.

Nu sitter jag iallafall på bussen in till stan, ska ju träffa min sjuksköterska och prata om medicinen, ta puls och blodtryck och sådär. Det får man göra 1 gång i veckan nu när man håller på att ställa in ny medicin. Så det är ju bra att dom håller bra koll!
ska ju även ta upp detta med träningen o se vad hon säger..

Sen ikväll ska brorsan sova hos oss, han var så sugen på det. Så blir väl lite myskväll <3
Ska även städa på Meddo med, får se om jag hinner det innan jag hämtar pluttan annars får jag ta det senare..

Vi hörs! Puss

Godmorgon.

Fast morgonen har inte varit så god. Var ruskigt trött i morse ( är fortfarande ), ville verkligeninte gå upp ur sängen. Så låg och snoozade så länge jag bara kunde.
Saga hon var uppe i natt och härjade, hon skulle kissa på toaletten o greja. Så det var bara att gå upp med henne. Vill ju liksom inte neka henne att kissa där när hon är så duktig och gör det. Så efter lite stök och bök somnde vi om igen sen..
Träningsvärk har jag med, låren och rumpan - aj aj aj! Men det är bara bra för då tog mitt pass igår.
Idag är det bara att köra på igen, det är överkropp idag vilket jag inte är så förtjust i eftersom jag är så himla svag i mina armar. Men då är det ju bra att jag tränar upp dom så jag blir stark he he. Men jag funderade på om jag skulle byta och köra mage/rygg idag och köra överkropp imorgon istället. Men vi får se, får se hur jag känner när jag väl är där uppe.. Tror inte det blir något på bandet idag, väntar nog med det tills jag träffat & pratat med min sjuksköterska idag. Inget kul när det känns som hjärtat går i 450 och ska hoppa ur kroppen liksom. Men förhoppningsvis är det ju bara nu i början.

Har precis ätit min goda frukost. Fiberhavregrynsgröt med hallon i tog jag idag, och mums vad gott det var. Och sen min super goda proteindrink över, smaskens! Och självklart kaffe till, så nu ska jag dricka upp kaffet och sedan klä på oss och traska upp med Saga till dagmamman.
hoppas ni får en fin dag :)

kanske ska ta det lite lugnt i början?

Då var det måndag igen och en ny härlig vecka att se fram emot..
Dagen började med att kämpa sig ut i stormen och gå upp med Saga till lokalen, dom skulle vara där idag. Och herregud vad det blåser ute, trodde nästan vi skulle flyga iväg.
Och Saga vart lite ledsen idag när jag skulle gå, åh vad ont det gör att bara gå därifrån då. Igentligen ville jag bara ta med henne hem igen men det var bara att gå därifrån. usch. Men det tog säkert inte lång tid innan hon blev glad igen :)

Jag traskade vidare mot gymmet och körde ett ben/rump pass. Det var rätt tufft idag, kändes som benen brann när jag gick därifrån, kändes som dom skulle vika sig när som helst haha.
Känner mig även lite små lustig nu när jag tränar när jag börjat med medicinen. Hjärtat pumpar hårdare och jag blir mer anfådd. Och efteråt är jag helt slut, känner mig lite små yr och lustig. Så kanske skulle ta det lite lugnt nu i början när kroppen inte är van med nya medicinen.. Kanske blir för mycket påfrestning för kroppen? Det är ju en påfrestning i sig att bara börja med en ny medicin som kroppen ej är van vid. Men som tur är ska jag träffa min sjuksköterska i morgon så ska ta upp allt med henne då.

Just nu sitter jag i soffan, när jag kom hem gjorde jag mig en proteindrink och slängde mig på soffan direkt. Kände mig helt slut verkligen och lite små ont i huvudet. 
Ska snart gå bort till affären och köpa mig något gott att äta till lunch, sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen innan det är dags att hämta hem min älskling ♥

Effekten av medicinen har varit lite upp & ner dom senaste dagarna. Både igår och idag har jag kännt mig väldigt seg och trött, lika trött som vanligt på morgonen och inte alls så där mycket energi som jag hade dom första dagarna. Men som sagt så ska jag träffa min sjuksköterska i morgon så kanske får höja dosen lite? Vi får se...

Hoppas ni får en fin måndag!

Hitta billiga flygresor hos Bokasmart.se

Sugen på en utlandsresa men lite knapert med pengar?
Då kan ni gå in på bokasmart.se
En sida som jämför dom billigaste flyg, hotell, hyrbilar och sistaminuten resor. Bra va?

Hitta billiga flygresor hos Bokasmart.se

En vältränad och snygg kropp ska det va.

Det blev ingen timme på bandet, pallade inte mer än 30 minuter sen var jag helt slut. Svettades som en gris idag, redan efter typ 10 minuter och det brukar jag inte göra. Så kanske är medicinen som påverkar det?
Men 30 minuter blev det och det kändes skönt, har man inte lika dåligt samvete längre för godiset & chipsen som slank ner i går hehe.
Påvägen hem slängde jag mig i solariumet, skönt som tusan. Höll nästan på att somna.
Sen traskade jag hemåt och fixade iordning en mycket god lunch - kött, lite potatis, morötter och lök i ugnen och massor med grönsaker. Försöker dra ner lite på kolhydraterna nu bara i 1 vecka eller 2 för att få bort det allra sista på magen så att rutorna kan titta fram lite lite. För faktiskt så börjar jag få magrutor, inga som syns ännu men som känns tydligt när jag halvligger ner och spänner magen. Trodde aldrig det skulle vara möjligt, men visst var det de.
Även "kärlekshandtagen" har blivit mycket mycket mindre och mindre ska dom bli. Dom ska väck!
Och det känns så himla roligt, 5 veckor av träning och redan börjar jag se/känna resultat. Nu vill inte jag ha värsta musklerna och magrutor som syns värsta, utan lite muskler och konturer som syns. En vältränad och slimmad kropp helt enkelt! Får absolut inte bli för mycket för det är inte fint på tjejer tycker jag.
Tjejer som är bodybuilder, visst jag kan tycka att det är väldigt facinerande att man kan bygga upp en kropp så, jag blir rätt imponerad av dom.. MEN tycker INTE att det är speciellt snyggt på en tjej. Det ser liksom inte normalt ut, blir liksom för mycket!

Vad tycker ni?

 

Bilder tagna ifrån Google.

Nu ska onyttigheterna brännas bort!

Godmorgon mina fina ♥

Hoppas ni sovit gott :)

Jag har sovit som en stock hela natten och har inte vaknat något, skönt! Men kände mig inte alls pigg i morse så det var mindre skönt.
Men nu är vi uppe och har frukost, vitaminer och medicin i magen så börjar piggna till nu. Sitter även och häller i mig lite kaffe för att hoppas på att piggna till lite extra.

Vi ska strax klä på oss och fixa i ordning oss lite, sen traska upp till Carro och lämna Saga för dom ska busa lite idag ♥ Så jag tänkte traska bort till gymmet en stund, blir bara bandet idag tror jag. Eftersom jag körde mage/rygg igår och i morgon är det ben/rumpa och armar på tisdag och jag brukar få sån träningsvärk av armar så kör jag det idag kommer jag ej kunna köra på tisdag. Så det får nog bli 1 timme på bandet idag, bränna bort alla onyttigheter från gårdagen haha.
Känner av gårdagens träning i mage & rygg, äntligen. Sista gångerna jag kört mage så har jag inte fått någon träningsvärk längre, så behövde nog lite nya utmaningar ;) Så idag känns det och i morgon lär det kännas ännu mer.

Hoppas ni får en fin dag! :)


Saga gjorde pannkakor häromdagen :)


Glad tjej med sitt lördagsgodis :)

Lördagsmys <3

Ett härligt magpass blev det, körde lite nya övningar och det lääär ju kännas i morgon hehe. Men det ska det ju göra!
Och fina naglar fick jag med! Malin är så himla duktig :)

Och Saga hade haft det jätte bra hos sin mormor under tiden :)
När jag var färdig med naglarna kom dom och hämtade upp mig och så åkte jag och saga hem..
När vi kom hem blev det lite käk och sen kom Bella och jonte hit och drack lite kaffe med mig och busade med saga :)

Sen blev det Pippi Långstrump och lite lördagsgodis till saga, men nu har hon gått och lagt sig för en liten stund sen.. Bella stannade kvar här och vi har lite lördagsmys. Kollar på gladiatorerna och unnar oss lite chips & godis. Man får faktiskt vara lite onyttig och unna sig något ibland ;)

Hoppas ni har en fin lördagkväll <3

gymmet & fina naglar.

Godmorgon :)
Hoppas ni har sovit gott?

Jag har sovit jätte skönt, vaknade 1-2 gånger men somnade om lika fort igen..
Blev väckt av en plutta i morse som ville ha välling och titta på Pippi. Kändes inte alls lika "tungt" att gå upp idag heller, så det var skönt..
Och nu har vi precis fått i oss lite frukost, jag har som vanligt ätit min goda gröt med en proteinshake på och sen en kopp kaffe. Mumsigt! 
Saga
sitter och tittar på Pippi nu och jag ska ta och packa lite och klä på oss osv.. Sen om 1 timme kommer mamma och hämtar Saga och även skjutsar upp mig till gymmet. Idag blir det ett hårt magpass med Kalle, han skulle hjälpa mig med lite nya övningar o sådär. Ska bli kul ( tror jag ) får se vad jag säger efteråt haha.
Ska även bli spännande att se om jag märker någon skillnad med träningen o så nu när jag käkar medicin. 

Efter gymmet ska jag till min kära Malin och få fina naglar med :) 

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer :) Vi hörs senare!

vill du ha ny design?

att få ett blöjfritt barn.

Saga har blivit sååå duktig och kissar på toaletten minst 1 gång om dagen nu.. Mammas duktiga tjej ♥
Men hon tycker inte om att vara utan blöja! Har försökt att bara sätta på henne ett par trosor men det tycker hon inte om, hon vill bara ha blöjan. Så jag tänkte fråga er som själva har barn och kanske gått igenom detta och har blöjfria barn eller själva håller på att vänja av, har ni några tips om hur jag kan få henne att vara utan blöja lite?
Hur gjorde ni när ni skulle få era barn blöjfria? Kom med tips! :)

Kan det va såhär bra?

Godmorgon mina fina läsare ♥
Har ni sovit gott?

Första natten när medicineringen är igång...
Jag har sovit helt okej, vaknat några gånger vilket jag inte brukar göra. Men somnat om och sovit riktigt gott i mellan. Vaknade upp i morse och kände mig inte alls sådär trött som jag brukar. Det brukar vara en kamp för mig att ta mig upp på morgonen, jag har alltid varit såååå morgontrött. Men i morse fanns inte den extrema tröttheten där, utan kände mig rätt utvilad faktiskt. Hur underbart är inte det? Det har ju liksom typ aldrig hänt tidigare.

Saga kom in till mig och sa - " mamma jag vill titta på pippi " ( hon fick massor nya pippi filmer igår )
Så jag gick upp och gjorde i ordning en flaska välling och satte på pippi åt damen.
Själv la jag mig i sängen en liten stund till bara för det är så mysigt att ligga och dra sig en stund under det varma täcket. Men nu är jag uppe, har fått frukost, medicin och vitaminer i magen och dricker nu en kopp kaffe.
Vet inte vad vi ska hitta på idag? Har ingenting planerat.. Så vi tar nog dagen som den kommer.

Hoppas ni får en fin dag ♥


Den här otroligt fina skinnjackan fick Saga igår av sin mormor, tack ♥

Det är som en helt ny värld..

Klockan är nu 20.10 och jag är inte alls sådär trött och seg som jag brukar vara annars vid denna tiden. Jag brukar nästan känna mig halvt döende vid denna tiden, nejdå inte riktigt men ni förstår. Brukar bara vilja lägga mig på soffan och nästan gå och lägga mig och sova vid denna tiden annars.. Men jag är fortfarande pigg! Trots att det har varit full fart idag.
Jag tror allt att den nya medicinen fungerar lite på mig, och det känns helt underbart om det nu är så! Jag ska inte säga för mycket ännu igentligen, och inte hoppas för mycket nu för det är bara första dagen och det KAN ju vara en ren slump att jag just idag är såhär pigg och har mer energi än annars. Men det tror jag inte, men det märker vi ju i morgon.
Om det är medicinen som jag känner av så säger jag bara Ä N T L I G E N ! Efter 2 års strul med olika mediciner hit och dit och inget funkat så kanske det äntligen är min tur nu? att jag äntligen hittat en som fungerar på mig. Åh så skönt!
- Jag kom på mig själv förut, efter att jag hade gjort välling till Saga så tog jag tag i disken som stod i diskstället och ställde in i skåpen och diskade upp det sista som var i diskhon. Det skulle jag annars ha skjutit upp tills i morgon, för jag brukar som sagt vara så himla trött vid denna tiden och inte orka göra sånt. Men idag tog jag tag i det av bara farten.. . Det låter säkert jätte fånigt, men ni som har ADHD själva förstår..


Ni anar inte hur underbart det känns, att få känna en energi som jag aldrig har kännt tidigare. Att orka göra saker o ting utan att behöva känna att det tar emot och är jobbigt. Och att inte känns mig sådär sjukt slut i huvudet och i hela kroppen som jag brukar göra när det varit en fullspäckad dag.. Det känns verkligen helt fantastiskt!
Är det såhär jag igentligen ska känna & må?
Gud vad jag har gått miste om något i alla dessa år!
Att ständigt vara trött & seg och inte ha någon direkt ork är verkligen inte kul, och det är så jag har kännt i många många år.  Men kan det vara så att det äntligen är påväg att vända? Jag hoppas det!
Jag känner mig så glad och hoppfull ♥ livet rullar verkligen på nu och saker & ting ordnar upp sig, allt blir bara bättre och bättre! Och jag bara njuter av mitt underbar liv. Äntligen är det min tur nu!
Jag har världens finaste & underbaraste dotter, och jag har äntligen hittat en sysselsättning som jag tycker om och brinner för - träningen, det är min grej! Och förhoppningsvis hittat en medicin som fungerar och hjälper mig! Det kan inte bli bättre! TACK ♥


Nu ska jag fortsätta att njuta och gå o pussa och krama på min fina dotter innan hon ska lägga sig ♥



extra energi & ork.

Har precis s t o r s t ä d a t, torkat & dammat av allt, dammsugit, torkat golven, diskat och tvättat alla sängkläder plus massor annan tvätt. Så skönt när man får ett ryck och gör allt! Vet inte om det kanske är min medicin som ligger bakom det haha, för det är ju första dagen med nya medicinen idag och känner faktiskt att jag har lite extra energi och ork idag. Så kan mycket väl vara den jag känner av, h o p p a s det för såhär pigg skulle jag vilja vara varje dag!
Det är så skönt när städning o allt är klart. Så nu är allt rent och fint och det luktar fräscht i hela lägenheten.
Så nu satte jag mig ner en stund och drack en kopp kaffe. Och nu vaknade även min plutt som har legat i vagnen och sovit en stund.

Så nu ska vi nog äta lite mellis och sen om ett tag kommer mamma förbi på en kaffe :)
Och efter det ska vi springa bort till Meddo och städa lite. ( blir mycket städ idag haha )
Sen ikväll ska jag bara slänga mig på soffan och ta det lugnt, lär nog vara rätt trött ikväll!




Tjejen som älskar broccoli :)


Godmorgon sötnosar :)

Jag ligger i sängen och drar mig lite, ska när som gå upp och fixa frukost. Magen börjar kurra!
Saga sitter och kollar på barnprogram :)
Idag är det ju torsdag och ingen dagmamma för saga utan det är mamma och sagis dag <3
Har ingenting planerat förutom att gå bort till Meddo och städa lite.
Funderar på att ta tag i hemmet lite, städa och kanske rensa bort lite skit. Rensa lite bland sagas kläder och sälja iväg. Har så mycket som inte används eller blivit för smått. Så ska nog fixa med lite sånt idag.

Idag är det ju även vilodag från träning. Även fast jag vill träna så måste min kropp få vila lite också, har träningsvärk lite här och där så passar bra med lite vila.
Det är så kul för jag börjar redan se lite resultat och då blir man ju ännu mer taggad! Det är skit kul :)
Jag tar bilder varannan vecka, som jag sen tänkte lägga upp här lite då och då så ni får se att det faktiskt ger resultat :)
Så kanske någon mer blir lite peppad på att börja träna!
Jag kan verkligen rekommendera till er som vill/tänkt börja ATT GÖRA DET! För det är så himla roligt och man mår så himla bra! Träningen har verkligen gjort massor för mig, känner en stor skillnad på både mående och humör. Det är underbart :)

Nej nu blir det frukost!
Vi hörs sen :)

Halloj sötnosar!

Sitter på bussen in till stan för att ha möte. Ska få min nya medicin som kommit. Hoppas denna kommer att funka bra nu, har ju testat endel och ingen har funkat så värst bra. Så vi blev tvungna att söka licens för den här nya
medicinen och den blev godkänd. Så ska in och hämta medicinen nu.
Efter det ska jag hem igen och hämta trollet, sen till pappa och käka middag och sen ska jag lämna saga hos Linus och dom och sedan övningsköra med pappa. Har ju fått mitt körkortstilöstånd nu så jag kan börja köra. Ska bli skit kul!
Så denna dag är fullspäckad. Blev ju även träning i morse, lite segt idag för har träningsvärk sen igår haha. Men det gick ändå, jag ger mig inte för lite träningsvärk ;)

Hoppas ni har det bra i det underbara vädret! Puss

Det går bra nu, yeah!

Morgonen började med ett besök hos tandläkaren, lagade ett hål. Usch inget roligt, gick därifrån med halva ansiktet bedövat kändes det som. Men nu börjar det släppa.
Linus kom ner och var här med saga medans jag var iväg, eftersom det var redan vid 8 jag hade tid så var det lite tidigt att gå till dagmamman innan.

När jag sen var färdig gick jag hem och så traskade vi upp till dagmamman med Saga och sedan gick jag och tränade. Gick riktigt bra idag, 35 min på bandet och sen styrka. Kändes riktigt bra när ja gick därifrån! Det går fan bra nu, ursäkta språket hehe. Men jag älskar verkligen träningen!
Efter träningen Gick jag ner till Meddo och städade, har börjat städa där 2 gånger i veckan. För er som inte vet vad Meddo är så är det där man solar. Och efter jag städat solade jag en stund.

Nu halvligger jag i soffan, har precis käkat lunch och dricker nu en latte.
Ska hoppa in i duschen snart och sedan traska upp och hämta hem mitt lilla troll :)

Hoppas allt är bra med er!

en trevlig & mysig kväll.

Vi satte oss på bussen och åkte hem till Carro, Alicia & Mattias förut och även Alex var där. Möttes på centrum och köpte lite gott och sedan traskade vi hem till dom. Där blev det massor bus och mys med lite godis och chips. Och idag åt faktiskt jag lite godis & chips och mums vad gott det var hehe. Som sagt man måste unna sig lite ibland.
Alicia och Saga busade för fullt och vi andra satt och babblade massor, och efter några timmar var klockan mycket och det var dags att åka hemåt för att sova. Så nu sover pluttan sött, trodde hon skulle somna på bussen hem men icke. Men nu ligger hon och sover sött i sin säng.
Jag sitter i soffan och glor på tv i min ensamhet, tråkigt! Men det blir väl att krypa ner i sängen om en stund. Ska ta mig något att äta först tänkte jag.
Hoppas ni har haft en fin kväll ♥

Friday

Ja då var det fredag igen då.. Går inte veckorna ruskigt fort? Det tycker iallafall jag.
Det har varit en lugn morgon här, vi har käkat frukost, kollat lite barnprogram och degat lite med playdoodegen.
Jag glömde köpa kaffe igår så vi har precis varit i affären och köpt det, så nu sitter vi och fikar lite. Känner att jag behöver lite kaffe i mig innan vi kan hitta på något haha.
För är sugen på att hitta på något idag, får se om någon vill leka med mig och Sagis idag :) 

Igår hade vi besök av Maria & lille Sebastian, jätte trevligt! Han är så söt lilla sebbe :) Saga blev plötsligt så himla stor när man såg dom två tillsammans hehe.
Sen vid 5 kom mamma hit så sprang jag upp och tränade en snabbis, blev inte så jätte mycket för hade inte så mycket tid på mig, men bara känslan av att varit där är skön tycker jag.
Skulle få träna nångång i helgen med :)

Nu ska jag fortsätt hälla i mig kaffe och sedan fixa lite lunch och sen får vi se vad vi hittar på :)

<3

min lilla busunge,


Hoppas allt är bra med er?
Med oss är det bra, Saga är fortfarande lite snorig och hostig men annars är det bra. Ht on verkar inte speciellt hängig eller så, så det är ju skönt!
Vi har ätit lite frukost och sitter nu i soffan och kollar på barnprogram och jag dricker lite kaffe.
Ute SNÖAR det? Ne nu får det räcka, vi har ju haft så underbart väder ett tag nu. Trodde att våren var på gång nu, men så fel man hade tydligen.. 

Idag ska vi eventuellt träffa en kompis och hennes son och sen ikväll kommer mamma hit en stund och jag ska springa upp och träna lite, ska bli skönt!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan plocka i ordning lite här hemma då en viss liten dam levt loppan här under morgonen och rivit ut det mesta hon kommit åt, busunge ♥

Hoppas ni får en fin dag!

dagens bloggar blev

http://emiigull.blogg.se/
http://lillgarden.blogg.se/

DAGENS BLOGG.


Gå in HÄR och gilla min facebook sida.
( Viktigt att ni säger till om ni gillar så jag vet! )

give me give me give me!



Alltså jag är så sjukt sugen på att shoppa massor kläder, en helt ny garderob nu till våren.
Tänk om man kunde ha några tusen att shoppa för, skulle vara underbart! Man kanske skulle köpa sig en trisslott och hoppas på lite tur? ;) haha

sjukstuga

Här hemma är det lite snorigt & hostigt för Saga. Hon har varit lite små snorig och hostig några dagar nu men inte direkt hängig o så. Men igår hade hon varit lite hängig på förmiddagen hos dagmamman och i morse var hon väldigt gnällig, snorig & hostig så bestämde att hon fick stanna hemma och mysa idag. Väntar även på att vårdcentralen ska ringa så jag kan få någon bra hostmedicin till Saga, för på kvällarna när hon ska sova får hon som fruktansvärd hosta så hon spyr till slut. Och har testat bisolvon och therrahoney eller vad den heter och ingen av dom funkar speciellt bra. Det är ju så synd om henne när hon bara hostar och hostar ♥ Så hoppas vi kan få en tid så vi kan få något bra till henne.

Så idag kommer det inte hända så mycket, bara vara här hemma och mysa & ta det lugnt. Blir väl att gå ut en liten sväng och få lite frisk luft sen, är ju super fint väder!
Jag hade sett fram emot ett magpass på gymmet idag, men det får vänta tills jag får möjlighet.

Hoppas allt är bra med er? :)

I love it

Jag och saga sitter och myser i soffan och tittar på disneychanel :)
Har inte hunnit hända så mycket ännu, vi har bara ätit lite frukost och nu sitter vi här :)

Idag ska saga följa med sin mormor och morbror till stan och titta på när morbror ska träna.
Och jag ska ta med mig Linn upp till gymmet och köra lite medans dom är iväg..
Var uppe igår med men blev bara 45 min på bandet då. Men idag blir det styrka tänkte jag, tror det blir lite mage och armar. Gött!

Nej nu ska jag göra i ordning fisen lite :)
Vi hörs!

Godmorgon mina fina

Hoppas att ni mår bra? :)
Vi mår bara bra här hemma.
Saga vaknade ovanligt tidigt idag, strax innan halv 7. Hon brukar sova till minst halv 8-8. Men vi låg och drog oss i sängen ett bra tag innan vi gick upp. Kollade lite barnprogram och sagis drack välling.
Men nu har vi varit uppe ett tag, käkat lite frukost och nu dricker jag en kopp kaffe och slappar lite i soffan.

I eftermiddag ska vi upp till badet, saga ska bada med sin mormor & morbror och jag ska träna. Ska bli skönt!
Innan dess får vi se vad vi hittar på, blir nog att gå ut en sväng i det fina vädret.

Saga har blivit så duktig och kissar på toaletten minst 1 gång om dagen nu. Hon kommer och säger att hon är kissnödig och så sätter jag henne på toan och hon kissar. Min duktiga tjej <3

Simhallen med Sagis och Bellis <3

Hallå där!

I morse gick vi upp och åt en brakfrukost och sedan packade vi väskorna och mötte upp Bella och sedan gick vi till simhallen och badade. Super mysigt! Saga tycker det är jätte roligt att vara där uppe. Tog en liten paus och fikade på lite glass och kaffe. Jag hoppade faktiskt över glassen och tog bara en kaffe, var skit sugen men sen när jag väl skulle köpa så tänkte jag nej nej jag tar bara en kaffe. Jag kanske unnar mig något gott i helgen istället :) Men Saga och Bella smaskade i sig varsin glass och sedan ner i plurret igen.

Påvägen hem somnade Saga i vagnen och hon sover fortfarande fast bärde över henne till sängen istället.
Jag håller på att plocka och dona här hemma, ska även dra ett varv med damsugaren och moppa golven tänkte jag.
Sen när Saga vaknar blir det lite mat i magen och sen får vi se vad vi hittar på. Kanske ut i lekparken en stund, är ju så fint väder!
Idag blir det ju ingen träning för mig, skönt med lite vila också för har lite träningsvärk idag ;)
Men i morgon blir det träning igen, wihuu! Brorsan och mamma ska bada med Saga medans jag svettas i gymmet.

Vad hittar ni på idag? :)

RSS 2.0