Fredagsmys med min älskade lilla tjej :)


Själv mår jag helt okej...
Har haft besök av min faster och hennes son idag, mycket trevligt! Blev lite fika och barnen har busat för fullt.

Just nu sover Saga en stund, får se när hon vaknar. Och jag sitter här och gör inte så mycket. Ska väl ta och plocka i ordning lite här hemma och sedan hoppa in i en dusch tänkte jag.
Kvällen blir lugn.. Fredagsmys med Sagis, äta något gott och mysa ner oss i soffan och bara mysa ♥

I morgon är det ju nyårsafton, men det händer inget speciellt för min del.. Det blir lugnt, blir väl att sitta hemma själv o glo i soffan, inte det roligaste men men..  Vi får se om man kanske får lite sällskap, kan ju alltid hoppas :)

Vad ska ni hitta på i morgon? :)

iordning gjord och klar för stan.

Nu har vi gjort oss i ordning och Caroline har hämtat Saga, så snart åker vi in till stan och shoppar loss lite :D
Vad hittar ni på idag? :)

såhär ser jag ut idag.

ut och trängas på rean idag

Godmorgon :)

Imorse kom lillebror & lillasyster hit, så nu ligger vi alla 4 i sängen och myser lite innan vi ska gå upp och fixa lite frukost.
Idag ska jag och Linn till stan och shoppa lite på rean, om vi nu hittar något. Saga ska få vara med Caroline och Bella och busa under tiden. Sen blir det att storhandla mat idag också, skönt att fylla på lite.

Igår hade jag mys med min Bella, vi drack ett glas vin och åt lite gott och snackade massor skit. Mysigt ♥
Nej nu ska vi gå upp :)
Hoppas ni får en bra dag!

Hemmagjord sushi och myskväll med Linn

Gud jag är såååå mätt!! Jag och Linn har precis vräkt i oss massor med hemmagjord sushi, så himla gott! Men nu är jag så mätt så jag tror jag spricker snart.
Linn ska sova här i natt, så vi har lite myskväll :) 

Idag har vi varit en liten sväng på mellandags rean, hittade lite fina saker. Blir en till runda på onsdag så ska se om man hittar lite mer. Fick ju lite presentkort i julklapp så har ju lite att handla för :)
Passade även på att lämna in min älskade iphone på lagning idag, så nu har jag en sketen låne telefon. Så därför kommer det nog inte bli så mycket bilder nu, om jag nu inte hittar min sladd till kameran för då kan jag ju ta bilder med den..
Sen efter vi varit på stan åkte vi hem till mamma för min morbror och hans familj kom dit och fikade lite. Så det var jätte trevligt
Nej nu ska jag vara social med Linn :)
Kram

En riktigt mysig jul ♥

Hej sötnosar :)

Har ni haft en bra jul?

Det har verkligen vi.. Hade en super mysig julafton som först började med frukost hos pappa som jag skrev om igår och sedan åkte vi ju hem till mamma o dom. Där åt vi massor med julmat och fick fina julklappar och hade det jätte mysigt hela kvällen ♥ Saga fick även träffa tomten och det gick bra, hon tyckte det var liiite läskigt men hon vart inte ledsen eller något och hon skakade hand med tomten och tackade så mycket för julklapparna.

Sen idag var vi bjudna hem till Linus & hans familj.. Vi åt lite mat, fikade och fick lite julklappar. Super mysigt ♥
Sen följde vi med Carro till stallet en stund och busade lite, sedan åkte vi hemåt.
När vi kom hem blev det lite kvällsfika för pluttan och sedan lite mys i soffan och tittade på pippi innan det var läggdags.

Jag sitter i soffan och bara slappar, är så trött och mätt! Känns som man inte behöver äta på flera dagar nu efter all julmat. Det är ju helt sjukt vad man äter haha. Men gott äre ju!
Jag ska ta och fixa mina naglar lite och sen går jag och lägger mig.
Hoppas ni mår bra och att ni har haft en mysig jul ♥


min fina tjej igår ♥

GOD JUL MINA FINA! <3

Vi sitter uppe hos pappa och lillebror och har ätit en super god frukost med massor god frukt, mums!
Har öppnat lite paket och har mysigt. Jag fick en jätte rolig/spännande present av pappa, tack!!
Om en stund åker vi hem till mamma och dom och fortsätter fira julen där..

Vill önska alla mina fin läsare en riktigt god jul! Hoppas ni får en underbar dag <3
Kram från mig och saga

My life is not the same without you...

GODKVÄLL!
Jag sitter i soffan och har fredagsmys med mig själv, tråkigt... Och saga ligger och sussar sött i sin säng efter allt busande idag.
Jag ska ta och packa lite inför morgondagen sen blir det nog att lägga sig tror jag. 

Linus kom förbi en sväng förut så fick Saga en julklapp utav oss, ett litet keyboard med en liten pall till.
Och hon vart så glad och har suttit och spelat massor under kvällen. Min gullunge ♥

När jag sitter själv på kvällarna kan inte tankarna låta bli mitt huvud, och jag är så trött på det!
Jag kan bl.a inte låta bli att tänka på dig, även fast jag inte vill!
Varför är det så svårt att släppa taget om en person och gå vidare? Jag vet ju att det aldrig kommer bli som förut igen, men ändå kan jag liksom inte släppa dig, och det är verkligen jobbigt.
Det är så himla tomt utan dig! Mitt liv är inte detsamma utan dig, det är något som fattas & det är du!
Jag kommer alltid att älska dig, ALLTID ♥

Dan före doppare dan...

Hallå Hallå :)

Dan före doppare dan idag då, i morgon är det JULAFTON. Men jag har verkligen NOLL julkänsla, det är ju inte ens någon snö ute? Jag tycker själv inte om snön, men just på julafton tycker jag att det kan vara lite snö faktiskt. Men vi får väl se om det hinner komma någon under dagen eller natten..
Vi ska först i morgon äta julfrukost hemma hos pappa och sedan åker vi vidare till mamma och firar resten av julafton där. Så det kommer bli en super mysig dag!

Vi har precis vart i affären en sväng, handlat det sista inför morgondagen o sådär. Och nu kom även brorsan förbi.
Idag är det lite o fixa med, slå in dom sista julklapparna, städa och sen ska jag göra 2 stycken janssons frestelse som jag ska ta med till mamma i morgon.

Sen ikväll blir det fredagsmys med lite tacos o annat gott med min lilla älskling ♥

Nej nu måste jag börja fixa och dona här hemma.
Jag slänger nog upp ett inlägg lite senare :)

It's hard to forget.

nummer 2 på pottan för första gången.

Har haft en riktig mysdag här hemma, det gillar vi :) Kollat lite film & busat. Linn har ju även varit här idag, så det har varit mysigt.
Jag vart så sugen på janssons frestelse förut, så jag gick till affären och handlade och så gjorde vi lite julmat till lunch haha. Blev janssons, köttbullar & prinskorv - MUMS!
Sen i eftermiddags åkte vi till stallet med Bella & Carro, lika mysigt som vanligt ♥

Nu sover pluttan sött sen en stund tillbaka och jag sitter i soffan med massor tända ljus och myser.. Sen måste jag även berätta vad duktig Sagis var ikväll, hon gjorde nummer 2 för första gången på pottan, så idag är jag en mycket stolt mamma! :D Det är så himla kul när dom gör saker o ting för första gången sådär. MAMMAS DUKTIGA TJEJ ♥


Min fina tjej

Saga sjunger och grejar

Saga sjunger

Saga sjunger lite olika sånger

GODMORGON GODMORGON :)



Har ni sovit gott?
Jag har sovit som en stock hela natten, skönt! Inga idioter till grannar som väckt mig i natt..
Vart istället väckt i morse av att det ringde på dörren, det skulle komma en kille hit och fixa vårat kylskåp för det lät så himla mycket. Så han fixade det så nu är det tyst - skönt!
Sen kom mamma och Linn förbi, mamma skulle lämna lite ingredienser till janssonen som jag har fått som uppgift att göra till juafton. Jag är faktiskt rätt så duktig på det där med jansson, den brukar oftast bli jäkligt god. Hoppas den blir det denna gången med.
Linn hon stannade kvar här och är här nu, men hon ska åka in till stan om ett tag.

Vi sitter framför tvn och tittar på Nicke nyfiken och äter lite frukost, myspys ♥
Och jag ska ta mig en kopp kaffe nu och sedan får vi se vad vi hittar på för bus :)

Saga var så duktig igår och kissade på pottan, och hon vart överlycklig efteråt och klappade händerna och skrattade. Mammas duktiga tjej!

julklapps shoppning med mamma idag

Idag har jag varit iväg en sväng med mamma och fixat lite julklappar o sådär. Jag köpte även en julklapp till mig själv, en liten mini pc. För min andra dator är ju batteriet och sladden trasigt på så går ju inte att röra datorn när den är på för då stängs den av. Så den måste stå där den står hela tiden och det är lite träligt tycker jag.
Så nu kan jag sitta i soffan och ligga i sängen o ha datorn med mig - wihuu.. Så nu kommer nog bloggandet komma igång lite bättre med :) Den här datorn är ju så liten och smidig också så den är ju lätt att ha med sig lite överallt.
Jag är super nöjd!

Saga hade lite julavslutning med dagmamman idag så dom var uppe i lokalen med alla andra dagmammor & barn, så hade ju alla barnen med sig varsin julklapp och så kom det en tomte dit som hade delat ut julklapparna och sådär. Och det hade gått jätte bra för Saga med tomten, hon hade gått fram så snällt och hämtat sin julklapp och blev inte rädd :) 
När jag hämtat Saga åkte vi hem och fixade lite middag och sen skulle ju självklart Pippi & Nicke Nyfiken på på tvn. Det är Sagas nya favorit filmer som hon fick i födelsedagspresent.
Sen tickade klockan på och det var läggdags, så nu sover hon sött sen ett tag tillbaka. Och jag har suttit och grejat lite med nya datorn och ska fortsätta med det när jag skrivit klart detta hehe.

I morgon är det ju ingen dagmamma för Saga, så det blir mamma & Saga mys dag :) älskar torsdagarna när man inte behöver stressa iväg på morgonen, utan kan ligga kvar i sängen och mysa innan man går upp. Saga är så himla gosig på morgonen.. Får se vad vi hittar på för något bus under dagen. Hoppas vädret är okej så man kan gå ut och busa lite. Sen blir det förhoppningsvis stallet en sväng på eftermiddagen.

I'll move on now, to leave everything old behind me..

Hallå godingar :)

Nu tänkte jag dra igång med bloggandet igen..  Ska försöka så gott jag kan iallafall!
För det är faktiskt skönt att skriva, jag har ju ingen här hemma jag kan prata med om hur dagen varit o sådär och då kan det ju vara skönt att få skriva om den för er iallfall.

Idag har jag bestämt mig för att gå vidare med mitt liv, lämna allt det gamla bakom mig och bara försöka blicka framåt. Har gjort mig en ny facebook idag också så all gammal skit försvinner. För det är inte så lätt att gå vidare när det finns massor med gamla bilder m.m man kan sitta och titta på. Jag vill inte se mer av det! Jag vill gå vidare och komma på fötter igen nu.
Så jag tar en dag i taget nu och ska göra mitt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt.


I eftermiddags var jag bjuden till Sagas dagmamma på julfika
, och det var jätte mysigt. Dom är verkligen ett härligt litet gäng där uppe, så goa allihopa. Och Sagas dagmamma är helt underbar, och Saga stor trivs där verkligen, så härligt!
Sen efter fikat traskade vi hemåt, gick förbi affären och köpte en leksak som Saga ska ha med sig som julklapp i morgon då dom ska ha nån "julavslutning" där alla ska ha med sig en varsin julklapp.
Sen hem och laga mat o fixa med allt det vanliga, lite bus och sen mys i soffan och tittade på Sagas nya pippi film.
Sen kom min lillebror/Sagas morbror hit och då blev det full fart, det är ju Sagas favorit " mambo " som hon kallar honom. Så då blev det massor bus innan det var dags för fisen att lägga sig, och nu sover hon sött..
Lillebror ska sova här i natt så nu blir det att slänga sig på soffan och glo lite tv med honom innan det är läggdags för oss också :)

Hoppas ni mår bra och att ni haft en härlig dag ♥

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

för det är Sagas 2-års dag, HURRA HURRA HURRA!
Grattis mammas älskling ♥


vilka fina människor jag har i min närhet!

Godmorgon godmorgon :)

Har ni sovit gott?
Jag har sovit som en stock och Saga har med fått sova i natt, ingen hosta som har stört henne.
Men hon fick ändå vara hemma idag, för hon är super snorig och lite hostig. Så hon får vara hemma och ta det lugnt så hon är pigg tills i morgon när det är hennes första Lucia. Så jag hoppas verkligen hon inte blir sämre under dagen, för jag vill verkligen att hon ska vara med på Lucia i morgon. Sen måste hon ju vara frisk tills på onsdag när hon fyller år, skulle ju vara väldigt tråkigt om hon var sjuk då! Så vi får hålla tummarna!

Så idag blir det en lugn hemma dag med massor mys, men ska nog ta och baka lite lussekatter tänkte jag.

Igår hade vi en jätte bra dag som började med fika och bus hemma hos Lindsey & Alexia, sen kom mamma och borsan hit och fikade och sen på kvällen kom Malin hit så spelade vi bingolotto och hade super mysigt :)
En underbar dag ♥
Fick en bukett med fina blommor av Malin, vilken underbar & fin vän jag har ♥ TACK!

Saga & Alexia.

massor mys med min älskade ♥

Hallå där :)

Vi kom precis hem efter att ha varit uppe i stallet en sväng med Carro & Bella.
Saga har sovit hos dom i natt, så dom kom och hämtade upp mig så följde jag också med.
För igår åkte jag till en gammal kompis och hälsade på, satt och snacka massor skit hela kvällen - mycket trevligt!
Sen åkte jag hem och sov och fick verkligen sova ut i morse. Världens sovmorgon, låg i sängen till halv 1 ungefär. Det händer ju inte varje dag haha. Så nu är man pigg och utvilad, sköööönt!'

Nu ikväll händer det nog inte så mycket, blir nog bara massor mys i soffan med min älskade dotter.
Funderar på att gå bort till affären och köpa lite gott till oss.

vad hittar ni på ? :)




Caroline gjorde fina flätor på Saga.. Hon har fått långt hår :)

stalldag idag, mys!

Idag är det mamma & Saga dag.. Torsdagar och fredagar är ju Saga inte hos dagmamman. Så då njuter jag av att få vara en hel dag med min lilla älskling och bara mysa :) Och det är så skönt att vakna på morgonen och veta att man inte behöver stressa upp och iväg till dagmamman med Saga.
Så vi låg kvar i sängen och tittade på barnprogram och bara myste i morse, underbart ♥
Sen gick vi upp och och fixade iordning lite frukost och sen har vi bara myst i soffan i våra mysdressar och tittat på barnprogram. Har fått massor roliga barnkanaler, disney channel osv.

Om en liten stund ska jag göra lite lunch, sen ska Saga sova en stund och efter det blir att att åka till stallet med Carro & Bella. Vi åker ju till stallet med dom varje torsdag, och det är såååå mysigt. Saga ÄLSKAR att vara där. Hon springer runt och busar och fixar, finns en liten  lära gå vagn där som Saga brukar gå runt med och så hjälper hon Carro att mocka. Carro lägger lite halm o bajs i den och så går Saga med den till gödselstacken och lämnar, så gullig! Hon är en riktg liten stall tjej.
Sen avslutar vi alltid med att sätta oss och fika, så underbart och mysigt  ♥

Nej om jag ska ta och fixa lite lunch nu.
Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin dag :)

Paket från Blogkeen.

GODMORGON!

Jag har varit och lämnat Sagis hos dagmamman för en liten stund sen. Idag är det riktigt fint väder ute, såhär kan det få vara hela vintern. INGEN mer snö och ABSOLUT INTE kallare haha. Jag är verkligen ingen vinter människa, jag vill ha varmt och soligt.

Jag sitter och dricker en kopp kaffe och kollar på mitt program jag alltid kollar på varje dag, " våra bästa år "
Är helt fast i den serien haha.

Fick ett paket med posten idag från Blogkeen, lite produkter ifrån Depend. Lösögonfransar och nagellack.
Vill ni också ha ett sådant paket?
Gå då in här :
http://www.blogkeen.com/present_depend.aspx 
Och följ anvisningarna så får ni också ett paket hemskickat.

My life is a constant struggle ...

Ibland kommer dagarna då 1 miljon tankar flyger runt i huvudet och man vill bara få ut dom på något sett.
Jag är inte den som gärna pratar om hur jag mår, jag visar gärna inte att jag är ledsen utan försöker lägga på ett leende och låtsas som allting är på topp. Även fast jag ibland bara vill lägga mig emot någons axel och gråta.
Men när ensamheten kommer så kryper sakta tankarna fram och då är det skönt att skriva.. Jag skriver mycket hellre ner mina känslor istället för att prata om dom, även fast jag kanske borde. Men det känns liksom enklare på något sett.
Jag har så mycket som behöver få komma ut ibland, men jag vill gärna inte prata om tankarna som ligger och nöter på min hjärna. Jag HATAR att visa känslor, jag är livrädd för att gråta inför någon. Så istället lägger jag på ett skratt och låtsas som att allt är bra.


Men ingenting går som jag vill just nu. Det kändes som att allting var på gång att flyta på, saker var på g. Men allting rasade, allt på en och samma gång. Och nu står man här, och allt går emot en.
Är det inte meningen att jag ska få vara lycklig och lyckas här i livet?
Är det mig det är fel på? Vad gör jag för fel för att allt ska gå emot mig?

Mitt liv är verkligen som en berg & dalbana, ena dagen/stunden mår jag toppen och känner mig sååå stark men sen kan det vända så snabbt. Och jag känner mig som världens svagaste och världelösaste människa.
Det känns som jag aldrig lyckas, som att jag inte klarar av någonting.
Och berättar jag för någon hur jag mår & hur jag känner så känns det som att jag bara klagar och att folk tycker att jag är lat. För det har jag fått höra i hela mitt liv att jag är en latmask. Men det handlar inte om att jag är lat, utan att orken finns liksom inte där. Och det känns inte som det finns någon som verkligen kan förstå mig?
Min diagnos ställer till det väldigt mycket för mig, och jag vet att folk tänker nu " du kan inte skylla på att du har ADHD blablabla, det finns många som har det och klarar sig utmärkt " Men alla är vi olika! alla fungerar olika, eller hur? Jag vill inte skylla på den, fast det är faktiskt den som gör att jag funkar som jag gör och mår som jag gör. Tänk er själva att STÄNDIGT känna sig trött och seg, att inte ha ork till något. Att gå upp ur sängen på morgonen är en ständig kamp, att jag istället bara vill dra täcket över huvudet och ligga kvar hela dagen för att jag vet att det är en kämpig dag jag har att vänta mig. För varje dag är kämpig för mig. Att sätta sig på bussen för att åka in till stan på ett möte känns hur tungt & jobbigt som helst så jag hellre skjuter upp det. Saker och ting som är jätte lätta & självklara för dom flesta är en städig kamp för mig.
Det är så svårt för dom som ej har ADHD att sätta sig in i hur det är därför är det så svårt för dom att förstå.
Och det är väldigt frustrerande! Ibland önskar jag att man kunde hoppa in i någon annans kropp, för då skulle folk få sätta sig i min kropp och faktiskt själva få känna hur jag känner och hur jag mår.
För många tror säkert att man bara skyller på sin ADHD och kan inte förstå att det faktiskt är fruktansvärt jobbigt att ha det.
Och just nu äter jag ingen medicin för min ADHD för det har strulat så mycket, mår så illa osv. Men vi ska förhoppningsvis hitta någon ny som fungerar, har ju redan testat ett antal olika men finns några alternativ kvar.
Så hoppas vi kan hitta någon som jag mår bra på så att den kan hjälpa mig på traven lite. Ska även få gå på någon utbildning om ADHD så man kan få träffa lite andra människor som sitter i samma situation och höra hur dom gör med olika saker osv.. Så det ska bli intressant. Vet inte när det blir bara.

För jag vill inte leva såhär, vill inte gå hemma och leva på soc resten av mitt liv. Jag SKÄMS för att jag lever så nu. Jag tycker det är jätte pinsamt! Och jag känner mig värdelös på något sett.
Jag önskar bara att jag kunde hoppa in i ett jobb nu och börja jobba som normalt folk och få ett normalt liv.
Men det är inte så lätt, jag måste ta det i lugnt takt. Kan inte hoppa in och jobba 8 timmar om dagen, det går inte. Då rasar jag efter 1 vecka. Det är därför jag skulle få en arbetsträning på 50% för att komma in i det och få en rutin och så att det funkar på lång sikt.
Men jag måste även inse och acceptera att jag är den jag är och jag kommer aldrig att bli "normal" utan jag måste lära mig att leva med min ADHD på bästa sätt. Och jag vill fixa det här! Jag vill kunna ge Saga de bästa, vill kunna ge henne en bra uppväxt. Så jag tänker kämpa även fast det är jobbigt, så ska jag försöka göra allt!

Jag är så glad att jag har min underbara & fina dotter. Det är hon som får mig att vilja gå upp på morgonen, det är hon som lyser upp mina dagar. Hon får mig alltid på bra humör när jag känner mig nere.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne i mitt liv. Jag gör allt för min fina tjej, hon är det bästa som hänt mig och jag älskar henne mest av allt ♥ min fina fina tjej!




Everything is against me, as I walk into the wind all the time ..

Hej sötisar (:

Hur mår ni?

Jag mår helt okej.. Saker och ting går väl inte riktigt som jag vill just nu, känns som allting går emot en.
Blivit strul med min arbetsträning så den kommer inte att komma igång innan detta året är slut iallafall, suck!
Men det är bara att försöka hålla humöret uppe ändå. Har lite möten och sådär på gång nu framöver så jag hoppas saker och ting kan börja flyta på igen snart.  Det har fan varit en tuff tid nu på senaste, inte kul alls. Men nu är det bara att se framåt och tänka att allt kommer bli bra. Som tur är har jag världens finaste dotter som lyser upp mina dagar och får mig på bra humör ♥

Jag känner att jag verkligen vill ta tag i bloggandet igen. Det är skönt att skriva tycker jag.
Men dagarna bara går och jag glömmer liksom bort eller så orkar jag inte haha.
Men ska försöka nu! Även om mitt liv inte är sådär jätte intressant just nu kanske eftersom det inte händer så mycket. Men ni får stå ut med lite ointressant information haha.


I morgon är det 1 vecka kvar tills Saga fyller 2 år. Helt sjukt! Mammas lilla flicka börjar bli stor nu.
Och det är så härligt. Hon är sååå rolig, börjat prata massor. Hon är så fin min älskade dotter ♥




Jag har världens finaste människor i mitt liv, tack för att ni finns ♥
RSS 2.0