glad midsommar

Glad midsommar mina kära läsare ♥

rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Jag håller allt inombords och låtsas inte om det för att inte visa mig svag.

Jag har fallit, fallit IGEN! Och jag är så trött, så otroligt trött på detta! Jag blir så besviken på mig själv att jag aldrig klarar av någonting.
Varför kan jag aldrig hitta någonting som jag trivs med och som jag känner att - detta är min grej..
Att stå i en kiosk är inte min grej, det har jag upptäckt. Jag ser ingen direkt framtid i det. Men om jag byter ställe, tänk om jag känner likadant där? Det gör mig rädd....

Det har varit så himla mycket nu på senaste tiden med allt och jag har så mycket i mitt huvud som jag tänker på.. Ibland vill jag bara skrika rakt ut eller bara lägga mig emot någons axel och gråta - men jag kan inte. Jag kan inte gråta framför folk, istället trycker jag tillbaka det och samlar på mig mer & mer tills jag tillslut inte orkar hålla igen mer. Eller så säger jag att allt är bra och skrattar bort det istället.  Jag har i hela mitt liv gömt mig bakom en mask och visat mig som den " tuffa Jenny " för att inte visa mig svag. Men bakom denna mask har jag alltid varit den snälla, sårbara Jenny... Jag har alltid haft svårt att visa känslor, och när jag väl visat dom så har jag bara gjort det på fel sätt..
Jag säger aldrig att jag mår dåligt, för jag är rädd att prata om det. Det känns ändå som ingen kommer att förstå och jag är rädd för att visa mig ledsen.

Nu har även min kropp börjat säga ifrån.. Jag mår inte alls bra i kroppen heller. Jag är hela tiden trött, yr och huvudet känns som 1000 kg. Idag höll jag på att svimma igen, andra gången på några veckor. Det känns som jag inte har någon ork kvar i min kropp. Det känns som jag är en ballong och någon har stuckit en nål i mig och all luft har åkt ut. Jag orkar inte må såhär mer!

Det känns inte som att det finns någon som verkligen förstår mig, jag känner mig bara som en plåga för andra.
Jag har i hela mitt liv blivit kallad för "latmask" och det är väl säkert vad folk tror om mig, att jag bara är lat.
Men det handlar inte om att jag är lat. För jag vill så otroligt mycket, jag vill fixa mig ett jobb och försörja mig själv. Men min kropp orkar inte med. Och det är så otroligt frustrerande!! Varför kan inte bara jag få fungera som en normal person? Jag vet inte vad jag ska göra? Jag känner en sådan stress & press på mig själv att jag måste fixa allt och de gör kaos i mitt huvud!
Det finns vissa dagar då jag knappt orkar upp ur sängen, men jag måste. För jag har världens finaste dotter som behöver mig, hon är verkligen mitt allt och hon gör så att jag orkar att fortsätta kämpa. Jag vill att hon ska få ett bra liv, jag vill inte att hon ska ha en mamma som lever på soc . Hon är värd det bästa och det vill jag kunna ge henne ♥
Därför ska jag fixa detta, jag tänker inte ge upp! 

hela natten i sitt rum

Hoppas ni har sovit gott?
Jag har sovit jätte gott, jag sover så himla mycket bättre i nya lägenheten. Sängen har blivit så mycket skönare på något sätt? haha. Saga har också sovit bra i natt, hon har sovit heeela natten i sitt rum - mammas duktiga tjej ♥
Vaknade runt halv 8 av att någon ropade - " maaammmaaa " så gick in till Sagas rum och där stod en nyvaken tjej i sin säng och såg så glad ut.

För en liten stund sedan åt vi lite frukost och nu dricker jag en kopp kaffe och Saga springer runt, fram & tillbaka in i sitt rum och grejar. Hon verkar verkligen tycka om sitt rum :) Dock är det inte riktigt färdigt ännu, lite mer saker som ska köpas dit o så när plånboken tillåter. Sen ska ju även golvet bytas där inne, det kommer bli ett parkettgolv i ek - SKITSNYGGT! Ska även lägga till några extra 100lappar och byta till samma golv i mitt sovrum. Kommer bli super bra!
Om en liten stund när jag druckit upp mitt kaffe ska jag klä på oss lite kläder och sedan ta med Saga ut till lekparken, vi har en lekpark precis utanför huset nu så det är ju smidigt :)

Nej nu ska jag stänga ner här, vi hörs ♥

ni får peppa mig nu!

HEEEJ!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev igen
, jag tänker hela tiden att jag ska ta tag i bloggen men dagarna bara går och bloggen glöms bort..
Har haft fullt upp dom senaste veckorna känns det som, packat upp och fixat med lägenheten hela dagarna typ.. Sen har även Saga varit sjuk i veckan så har varit hemma med henne osv, det är första gången hon är sjuk med feber o sådär. Men nu är hon frisk igen och det är full fart på henne!

Hela lägenheten är färdigtapetserad & målad nu och det blev så himla fint, jag är supernöjd verkligen!
Det är ju även andra grejer som ska bytas och fixas med som jag skrivit i tidigare inlägg, har även fått igenom att dom ska byta köksbänkarna för dom ser inte klocka ut och det kommer bli skit snyggt tror jag! Jag verkligen ÄLSKAR min nya lägenhet, den blir bara finare och finare för varje dag som går känns det som haha.
Och jag är så otroligt tacksam för alla som hjälper till och ställer upp, ni är verkligen guld värda ♥
Saga har ju även fått ett eget rum nu, rosa & vitt är det där inne - super gulligt! Andra natten idag hon testar att sova där nu, inatt sov hon inte hela natten för hon vaknade och ville inte somna om. Så vi får se hur det går i natt :)

För övrigt så rullar allting på.. Jag ska verkligen försöka ta tag i bloggen nu :) Ni får peppa mig!


Ikväll blir det att mysa ner sig i soffan med min underbara pojkvän och titta på Skilda världar, vi har verkligen fastnat för den serien och tittar varje dag haha.
Vad hittar ni på ikväll?


Idolbild

Jag älskar att få idolbilder, det är så otroligt fint av er som skickar..
Denna fina bild fick jag av www.nybergens.blogg.se
Tack så hemskt mycket, jätte fin ♥

Är det någon mer som vill skicka idolbild eller kontakta mig av något annat skäl så är min mail: [email protected]

kommer bli så snyggt!

Hej på er :)

Tänkte slänga upp ett litet inlägg nu för det var ju ett tag sedan..
Dagarna går och nu har vi bott i nya lägenheten några dagar, trivs fortfarande jätte bra! Saga verkar också trivas bra, hon springer runt och busar som vanligt och hon sover så himla mycket bättre här än i gamla lägenheten. Där vaknade hon ju hela tiden, hon kunde vakna 3-4 gånger innan jag ens han gå och lägga mig och nu händer det att hon vaknar någon enstaka gång bara.. Skönt för både henne och mig, för sömnen är ju väldigt viktig!

Nu i veckan kommer dom och börjar renovera - tapetserar, målar osv.. Det kommer bli så himla snyggt! Det kommer se ut som en helt ny lägenheten, den kommer inte alls se ut som den gör nu. Golv i 2 rum ska bytas, det ska tapetseras i alla rum, köket ska målas och bytas luckor/lådor och alla innedörrar ska bytas.
Har ju även ny soffa och köksbordet & stolarna är snart färdigmålade, så ingenting kommer se ut som i gamla lägenheten.. Kommer bli sååå mycket snyggare här :) Jag längtar tills allt är färdigt.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, är sugen på att hitta på något kul med SAga men vet ej vad :)
vi får se vad vi gör.. Nu ska vi sätta på oss lite kläder och sedan gå bort till affären och handla något gott att äta till lunch :)
Hoppas allt är bra med er?
puss
jag målar för fullt, kommer bli så fint!
Nya soffan..
Sagas baddräkt hon fick av sin mormor, visst är den gullig? :)
Sen måste jag visa er en tavla som Linus har målat till Sagas rum, så sjukt snygg! Han är så otroligt duktig min älskling ♥

kommer snart tillbaka

Det har varit väldigt tyst här inne, men har haft fullt upp med flytt osv..
Nu är vi äntligen på plats i nya lägenheten och trivs redan :) Bloggen kommer tas upp igen snart!
Hoppas allt är bra med er, puss.
RSS 2.0