GOTT NYTT ÅR

Hallå hallå :)
Gick upp vid halv 1 idag, riktigt skönt o sova lite extra! Måste ju vara pigg till kvällen. Den ska spenderas med våra kära vänner Nadja & Melwin som jag skev igår. Ska bli jätte trevligt! Vi ska laga lite god mat och bara umgås. Så nu ska jag ta o hoppa in i en dusch, får passa på när pluttan sover.
hoppas alla får en toppen dag och gott nytt år på er!
puss

godnatt

Nu har pojkarna gått hem och lill snuttan ligger så sött och sover, så nu blir det att lägga sig!
Godnatt ♥

HAHA

Så jääävla skön! HAHA

fullt hus här hemma idag

Varit fullt hus här idag:) Mamma, Lotta, Lisa, Ullis & Max har varit här och fikat. Det var riktigt trevligt, inte träffat dom på ett bra tag! Mamma har jag ju träffat, men ej dom andra. Dom hade med sig massa fina saker till Saga också, tack så hemskt mycket! Sen kom även brorsan och kusin förbi också. Jag passade även på att springa ut till tvättstugan och tvätta lite medans folket var här så dom kunde hålla koll på Saga :) Alla vart jätte förtjusta i henne och alla ville såklart hålla i henne, hon är en poppis liten tjeja :D

Nu sitter jag här med Linus & Johan, dom kom för en liten stund sen.
Blir en lugn kväll, kanske ska bort till Nadja sen. Vi får se vad klockan blir!
I morgon är det ju NYÅR! Då blir det middag med våra kära vänner, Nadja & Melwin :) Ska bli jätte mysigt!

min ögonsten

magen

Tomt utan magen.
Men fortfarande lite fläsk som ska bort!!

jag älskar dig ♥

Du är så fin mitt mirakel!
Mamma älskar dig något fruktansvärt mycket ♥


har ni sovit gott?

Godmorgon sötnosar!
har ni sovit gott ? :) Det har jag, men hade velat sova lite längre eftersom det vart rätt sent inatt.
Men hade besök förut vid 10 så kunde inte sova länge idag.
Lill snuffsan ligger o sover så sött i sin säng, så jag ska passa på och fixa iordning mig lite. För klockan 2 kommer mamma & lotta hit på besök, ska bli riktigt trevligt! Sen blir det o tvätta, det behövs kan jag lova! usch. Längtar verkligen tills jag får min tvättmaskin om några veckor! Ska bli hur skönt som helst och slippa komma in i badrummet o se en stor tvätthög :P För det är inte så lätt o tvätta när man är själv med en liten bebis, då måste man ju klä på henne o ta med henne ut varje gång o bära på henne o tvättkorgen o, nej det går inte! Så får passa på nu när mammsen kommer :)
Ne nu har jag inte tid o sitta här mer, hoppas ni får en härlig dag!
puss från oss!

tack linus.

Tack snälla Linus för hjälpen med headern! :) Du är guld värd ♥
kolla hans blogg om ni har lust!
http://mrzebrah.blogg.se

Hallå igen !

Skönt med ny design. Det gör mycket, för nu känns det roligare o blogga igen faktist! :)

Denna dag började med besök på BVC för o kolla vikt på min älskling, och nu väger hon 4050. Dom går ju alltid ner i början, men nu är hon påväg uppåt igen.
Efter BVC besöket så gick vi hem till våra kära vänner Nadja & Melwin och umgicks lite.
Efter vi umgåts med dom gick vi hemåt igen och jag gjorde mig i ordning för att sedan träffa Linus för o fotografera & även äta middag som hans mamma bjudit in mig till :) Blev rätt bra bilder faktist, tycker jag iaf!
Blev inte så mycket bilder på min lilla snuffsa som jag hade hoppats på, för hon har varit lite grinig idag. Men får ta mer bilder någon dag när hon är på bättre humör :D
Nu har jag precis gett lillan mat, så det blir att krypa ner o sova nu!
Vi hörs i morgon :)
Puss


smakprov, mer bilder kommer i morgon !

NY DESIGN

Då var den nya designen på plats ! Vad tycks ? :)

sorry!

Sorry för den dåliga uppdateringen! Men ska fixa om min blogg lite, designen och sådär. Känner inte för o blogga förens jag fixat iordning bloggen som jag vill ha den :D
Ska fixa inom kort! Måste bara fixa lite bilder o sådär.

hemma igen

Då var man hemma igen efter en underbar jul hos familjen :)
Det har verkligen varit en jätte mysig jul, första julen för lill snuttan också. Men hon har ju mest sovit sig igenom julen, haha! Men vart iaf en lyckad jul med god mat och fina julklappar.
Har ni haft en bra jul?

god jul

hej alla sötnosar!
Jag och Saga sitter här i soffan och myser för fullt. Ska snart fixa iordning oss för mamma hämtar oss om en stund & då åker vi till min morbror och hans familj och äter lunch. Sen åker vi till mamma efter det och jag vet inte hur länge vi blir kvar där. Kan bli några dagar, så blir inget bloggande då så ni vet.
Men jag & saga önskar alla er en riktigt god jul :)
Jag har iallafall fått den finaste julklappen någonsin, min dotter <3

puss på er!

första badet

Sitter här hemma med Linus, vi har precis kollat på Anna Ankas jul och fyfan vad jag stör mig på denna människa, usch! :P
Va nere i Ljungsbro för ett tag sedan och köpte kebab som vi precis ätit upp, satt riktigt fint kan jag lova! Gud så gott det var. Sen har vi köpt lite godis & chips också som vi ska moffa i oss nu till Andra Avenyn.

Förut fick Saga sitt första bad, och det gick jätte bra. Tror hon tyckte det var riktigt skönt faktist :) Hon skrek inte eller något iallafall så tar det som att hon tyckte om det.

Ne nu blir det Andra Avenyn, hoppas ni haft en bra dag!
puss

förlossningen.

Här kommer den efterlängtade förlossningsberättelsen;

Var ju som sagt uppe på förlossningen på lördagen på kontroll och var då öppen 3 cm.
Sedan när jag kom hem därifrån började jag känna av lite värkar, och dom fortsatte o komma hela kvällen och natten & det var 10 min mellanrum, fick väl sova 2 timmar sammanlagt kanske. Sen på morgonen när jag vaknade kom dom tillbaka och kom och gick lite under dagen. Framåt eftermiddagen var dom regelbunda med 10 min mellanrum och jag låg o vred o vände på mig i soffan. Pratade med mamma i telefon och vi bestämde att hon skulle komma hit ifall jag behövde åka in. Dom höll i sig hela kvällen och det blev till slut 5-6 min mellanrum, så jag ringde förlossningen. Dom ville att vi skulle avvakta och att jag skulle ringa tillbaka.
Men framåt senare på kvällen/natten började dom avvta lite igen och gick tillbaka på 8-10 min mellanrum. Så vi beslöt oss för att försöka sova lite, men det vart inte mycket sömn. 1-2 timmar kanske.
Framåt 8 på morgonen sen gick vi upp och jag försökte få i mig lite frukost. Var väl inte sådär jätte hungrig, men var tvungen att få något i mig.
Framåt 9 började värkarna bli intensivare o intensivare, det var 5-6 min mellan rum och jag låg i soffan och grät för jag hade så ont. Så mamma fick ringa till förlossningen. Tillslut kunde jag prata o tog telefonen och vi bestämde att jag skulle komma upp. Så vi packade ihop alla saker och mamma sprang ut till bilen o lämnade allting medans jag låg inne på toan och spydde av smärta och även för att jag var nervös tror jag.
Sen åkte vi och hämtade syrran, sen vidare mot förlossningen.
Värkarna höll i sig med 5 min mellanrum och jag minns hur obehagligt det var med alla gupp i vägen för det gjorde skit ont när det guppade till.
När vi sen hoppat ur bilen och gick in till förlossningen var det 4 min mellan värkarna och jag var tvungen att stanna till varje gång för det gjorde så fruktansvärt ont.
Väl uppe på förlossningen fick vi ett rum och dom mätte CTG kurva för o se att min lilla ängel mådde bra inne i magen och se hur starka sammandragningarna var. Klockan var då 10.40 när jag vart inskriven. Sen skulle dom kolla hur öppen jag var och det var fortfarande 3 cm men nu hade livmorderhalsen utplånats helt eller vad man säger. Dom frågade om smärtlindring och jag sa att jag ville ha Epidural så dom förberedde för det och satte dropp och lite sådär. Testade lustgasen sålänge men den funkade inte för mig, klarade inte av o andas i masken. För när jag fick en värk ville jag bara hålla andan för att det gjorde så ont.
När klockan var 14.34 hade jag 3smdr/10min och jag minns hur ont jag hade, man vet inte vart man ska ta vägen för smärtan är så otroligt stark. Innan dom skulle ge mig epidural bedövningen så kollade dom om jag hade öppnat mig något mer och det hade jag, jag var redan öppen 10cm så det var försent att ge mig någon bedövning. Då var klockan 14.41.
15.17
börjar jag få krystvärkar och jag minns hur skönt det var o bara få trycka på allt vad man hade.
15.30 hade jag 4-5smdd/10min men nu var det en annan smärta, det blir helt annat när man får ta i för kung o foster land o skrika ut smärtan. När klockan var 15.45 tog dom hål så vattnet gick så det skulle gå lite fortare, och det gjorde dom precis när jag hade en krystvärk så jag tog ju i så det bara sprutade, det var nära att syrran fick allting på sig om hon inte hade flyttat sig. haha!
Så nu var det bara att ta i för kung och fosterland. Jag ville ha ut min lilla älskling på en gång.
Så jag kämpade på och kände hur någonting sakta pressades ut och det brändes som f*n i underlivet så jag kollade ner lite o såg ett huvud sticka ut, rätt coolt! Varje gång jag fick en krystvärk skrek jag; Jag skiter på mig, jag skiter på mig! Det var det ända jag tänkte på typ, det kändes som om man skulle skita ut en 2 meter lång bajskorv ungefär. haha
Sedan klockan 16.12 kom hela mitt mirakel ut ♥¨










Det är säkert saker jag glömt o skriva men så får det va.
Undrar ni något är det bara att fråga !

tiden går så fort.

Här sitter jag och äter en sen frukost, risgrynsgröt och mackor, mums!
BVC vad här nyss, dom gör alltid hembesök första gången man träffar dom. Det gick jätte bra, min lill snutta börjar gå upp i vikt igen. Dom går ju alltid ner i vikt i början, men nu är hon påväg uppåt igen. Känns skönt, då vet man att hon får i sig tillräckligt med mat och sådär.
Om ett tag kommer mamma & brorsan hit, då ska Saga få ta sitt första bad :D Vågar inte riktigt vara själv när jag badar henne första gången, tycker det är lite små läskigt. Så passar på när mamma är här :)
Vi är fortfarande förkylda här hemma, usch. Min lilla plutta är så täppt i näsan och jag tycker så synd om henne. Men fick tips av BVC tanten att man kunde köpa något som hette Näsfrida eller ngt som suger ut snoret, så har bett mamma köpa med sig en sådan så ska vi testa.

Igår var jag på vårdcentralen för o kolla mina utslag. Dom kunde inte säga vad det var, det är ju så mycket som har hänt och händer i min kropp just nu, men fick iallafall tabletter som skulle minska klådan och det har det gjort lite grann. skönt!

Även igår vart ju min lilla älskling 1 vecka, shit va tiden går fort!

nu ska jag ta mig en dusch, får passa på när pluttan sover.
puss på er.

godmorgon!

Sitter i soffan och har precis ätit frukost, snuttan ligger o gosar brevid, nog matdags för henne snart skulle jag tro.
Både jag & lillan har blivit förkylda, usch! Inge vidare roligt.
Natten har väl varit sådär, jag har fått några jävla utslag på kroppen som kliar något fruktansvärt!
Så ligger och kliar halva nätterna, jag blir tokig rent ut sagt. Har köpt kortison salva eller va det heter men funkar ju knappt. oh!
Ska ringa till sjukvårdupplysningen sen och höra med dom vad dom tror det kan vara, kanske har med förkylningen att göra?
Om ett tag kommer mamma,peter och syskonen på besök. Mammas kille Peter har ju inte sett snuttan än så det måste han ju göra :D
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, jag vill gå ut o gå en sväng. Men det är ju som sagt för kallt ute.
hoppas ni får en toppen dag!
puss från mig & saga

<3

Var ju på efter kontroll förut på BB som sagt, kollade vikt o sådär & allting såg jätte bra ut :)
Min snälla mor skjutsade oss, är så otroligt tacksam för att du ställer upp så mycket som du gjort dom här dagarna! Vad skulle jag göra utan dig? Du är bäst & jag älskar dig MASSOR

det kommer.

Har fått förfrågan om att jag ska skriva om förlossningen o sådär.. Det kommer!
Men orkar inte just nu bara. men det kommer när jag har tid, jag lovar :)

BB besök.

hallå hallå :)
Sitter & slänger i mig lite lunch, fick bli en panpizza för jag har inte tid att stå o laga mat för om en stund kommer mamma och hämtar mig o pluttan för vi ska på efter kontroll på BB. Får hoppas att allting ser fint ut!
Än så länge så går allting jätte bra här hemma, ammningen har kommit igång nu med, äntligen! Så det känns jätte skönt! Fick ju ge tillägg första dagarna för ammningen inte funkade som den skulle, men nu funkar det iaf!

Igår va vi ute för första gången, invigde vagnen. Gick en promenad ner till affären. Det är ju så ruskigt kallt ute så man ska inte vara ute längre stunder när bebisen är så liten. Men ner till affären o tillbaka är inte så långt.
Men det var verkligen skönt att få komma ut lite :)
Ne nu har jag inte tid att skriva mera, ska väcka lilltjejen och klä på henne lite kläder o sådär..
Hoppas ni får en fin dag!
puss

uppdatering

blivit väldigt dålig uppdatering nu på senaste, men det kanske ni har förståelse för :D hehe.
Någon dag när jag orkar ska jag skriva om förlossningen o sådär.
För övrigt mår jag och lill pluttan bara bra.
Jag är så otroligt stolt över min lilla flicka <3
Saga, mamma älskar dig MASSOR!

Nu är hon här !

I måndags 14 december klockan 16.12 kom min lilla prinsessa till världen :)
Hon vägde 4260 g & var 52 cm lång.
SAGA




aj aj aj

natten har inte varit rolig, usch! Somnade runt 3 kanske pga sammandragningar/värkar. Sen vaknat till och från hela natten av att jag haft ont o så. Gick upp runt 9 idag och sammandragningarna/värkarna sitter fortfarande i.
aj aj aj :/ Ska lägga mig o försöka vila ett tag nu.
puss på er

öppen 3 cm.

Syster & Rasmus kom förbi förut på en fika :) Så härligt o se dom! Ralle har ju börjat gå nu så underbart o se den lille traska runt. Tiden går så fort, känns inte som om det var länge sen han föddes. Mosters solstråle ♥
Efter vi hade fikat o sådär gick vi hem till dom så vart jag bjuden på mat, sen har jag varit där hela kvällen typ.

Senare på kvällen åkte vi en tur till förlossningen. Eftersom jag haft ont o sådär nu & trodde att jag kände huvudet där nere så ringde jag och fick komma in på en kontroll. Mätte först CTG kurvan eller vad man säger och allting såg jätte fint ut o bebisen mådde bra. Sen kollade hon om jag hade öppnat mig någonting och det hade jag gjort också, 3 cm :O tänkte att jag kanske hade öppnat mig en halv el något men 3 cm var jag öppen, så nu är det på gång verkligen! Så det kunde mycket väl vart huvudet jag hade känt sa hon. Och det var slemproppen som börjat lossna. Innan julafton hade jag en bebis trodde hon. Hon trodde INTE att jag skulle gå över tiden iallafall, utan det kunde sätta igång vilken dag som helst nu, till och med i natt.
Nu efteråt när jag kommit hem har jag haft kraftigare sammandragningar o förvärkar, så vet inte om hon satte igång någonting när hon var där o pillade. Håller tummarna på att det sätter igång snart! Nu är jag verkligen nervös... Men känns jätte skönt att jag åkte upp och kollade iallafall!

Nu är linus här, vi sitter o kollar på en film :)
Blir o ta ett bad sen när han gått sen sova. Om jag nu kan det eftersom jag börjat få ondare nu..
puss på er!


mosters gullunge :D


jag älskar dig ♥

sovmorgon är skönt

Idag blev det sovmorgon igen, skönt! Fast vaknade vid 6-7 i morse o va as pigg, tänkte gå upp men sen ångra jag mig. Vad ska jag göra uppe så tidigt? så somnade om till slut.
Idag vet jag inte vad som händer faktist, har precis ätit frukost och tänkte väl sätta mig i soffan och kolla på lite tv. Finns ju inte så mycket att göra? Ikväll ska jag nog träffa Nadja en sväng iaf. Vi får se vad smo händer under dagen.

Gårdagen vart väldigt mysig iaf, brorsan var ju här så lagade vi tacos o myste framför tvn. Sen kom farsan också så kollade vi på idol :) Sen gick dom hem & jag gick över till Nadja o tog en kaffe o babblade...
ERIK VANN JU IDOL :D Som jag hoppades! ooh det var så fint när han sjöng vinnar låten o han tog upp sin pappa på scenen o sen sin flickvän.
Vinnar låten är riktigt bra tycker jag!
Vad tycker ni om låten? Och vad tycker ni om att Erik vann?

ringde förlossningen

Ringde förlossningen förut och frågade lite & berättade hur jag kände osådär. Och hon jag pratade med sa att det är oftast såhär det börjar, att det sakta "kryper fram" typ sen blir värre o värre :) Så vi får se när det sätter igång :D snart hoppas jag! Men kan ju ta 2 veckor till, men jag hoppas att jag slipper gå över tiden.
Vi får se när lillen är sugen på att ploppa ut :D

Kom ut till mamma nu <3

tänkt om det är på gång?

Sov rätt länge idag & det var skönt kan jag lova! Gick väl upp vid halv 1-1 någon gång.
Åt frukost och sen gick jag bort till Nadja och tog en kopp kaffe. Sen tog vi en sväng ner till affären och mötte upp min lillebror och sen handlade lite mat till kvällen..

Haft lite menssmärtor under natten men inget farligt. När jag vaknade & gick upp kände jag inget speciellt, men efter några minuter när jag gått omkring lite i lägenheten kom dom igen, den här gången gjorde dom rätt ont faktist. Kommer o går lite hela tiden, och har gjort under dagen & även igår som jag skrev. Jag tror även att slemproppen börjat lossna lite, så funderar på om jag ska ringa till förlossningen och rådfråga med dom lite?
Det är så svårt när man inte vet vad som händer liksom, det är ju något heeelt nytt för mig det här & man vet ju ingenting. Så för o vara på den säkra sidan kanske man skulle ringa?

Ikväll är brorsan här igen, vi ska laga tacos om ett tag och sen mysa framför tvn tills pappa kommer och hämtar honom :D
Sen kanske det blir o gå bort till Nadja en sväng senare ikväll.. Vi får se vad klockan blir.
Vad gör ni en kväll som denna ? :)

mycket trevlig kväll.

Nu är man hemma igen, eller har varit det ett tag. Men har kollat på paradise hotel & mammas pojkar.
Linus & Josse och lilla Tindra har även varit här en stund.

Kvällen var mycke trevlig med uppträdande av barnen och god mat :)
Tyckte dock det var rätt jobbigt för jag har haft förvärkar hela kvällen & magen är stenhård, och även nu. Så vet inte om det är någonting på gång kanske som jag skrev förut. Det har iallafall inte släppt ännu utan det kommer och går hela tiden. Dock inte så starka "värkar" eller vad man ska kalla det, men det känns ju. Och det är ju så svårt o veta också eftersom det här är något helt nytt för en, så man vet ju inte om det är värkar eller förvärkar eller vad det nu kan vara.. Men jag avvaktar och börjar det göra ondare så får jag ringa upp till förlossninge o se vad dom säger. Man vill ju ändå vara på den säkra sidan så man inte föder hemma, haha ingen större risk tror jag men ändå. Man vet ju aldrig, ingenting är omöjligt.

Nu ska jag iallafall ta mig ett bad och se ifall det släpper lite kanske. Sen ska jag försöka sova!
Hoppas ni har haft en trevlig dag. natti natti <3

VIDRIGA MÄNNISKOR.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6237503.ab

Alltså HERREGUD vad är det för fel på folk? JÄVLA KÄRRING, ursäkta. Men hur fan kan man göra något sådant?
Usch va upprörd jag blir, stackars barn!!
Vad sugen man blir på att lämna sitt barn på dagis efter det här. fyfan säger jag bara, vidriga människor!

redo för julbordet

Nu känner man sig som en ny människa när man klätt upp sig lite & sminkat sig. Så skönt o göra det ibland! Inte ofta det händer, så när man väl gör det så känner man sig super fräsch :D
Börjat få ont i magen nu också, vet inte om det är någonting på gång? Får avvakta o se hur kvällen blir..
Nu ska jag värma på janssonen och sen drar vi iväg till julbordet, MUMS! :D
såhär ser jag ut idag;



10 dagar kvar

Va upp med tuppen idag faktist, klockan 7 ringde klockan för brorsan skulle ju upp. Så gick upp och väckte honom sen åt vi frukost framför tvn och kollade på julkalendern. Sen kom mamma & hämtade honom vid 8 och skjutsade han till skolan. Så jag hoppade ner i ett bad och skulle göra mig i ordning för o sen åka till Unga Föräldrar, men orken försvann totalt. Vart så ruskigt trött så jag la mig på soffan & somnade och vaknade för en timme sen typ.
Nu sitter jag och äter lite lunch, spaghetti & köttbullar. Inte den godaste, men orkade inte göra något avancerat.

Ska snart ta mig en dusch så jag piggnar till lite, sen göra mig iordning inför kvällen. Ska ju på julbord på brorsans skola. Ska bli trevligt! :)
Hörs senare! puss



10 dagar kvar  ♥

SÅ FRUKTANSVÄRT GULLIGT!

Hur gulligt är inte det här? Jag tror jag dör. Fick tårar i ögonen när jag såg detta alltså, så jävla söt!!


full rulle

Här hemma har det varit full rulle hela dagen. Hade som sagt besök förut av en tjej som ska hjälpa mig lite framöver med saker & ting. Sen kom lillebrorsan, som fortfarande är här. Han ska ju sova här i natt :)
Vi fick även besök av Nadja & lille Melwin förut också, dom kom över på en kopp kaffe. trevlgit trevligt!
Sen har jag även skalat och skurit potatis så jag har blåsor i händerna, 3 kg potatis. Helt slut i händerna. Ska nämligen på Julbord på brorsans skola i morgon och då skulle alla familjer ta med sig någonting och våran uppgift var janssons frestelse, så mamma satte mig i arbete med det :) Men det gör inget för jag älskar o laga mat.
Så nu står dom i ugnen och blir färdiga.
Kvällen blir för övrigt lugn, ska laga någon god middag till mig & brorsan sen blir det mys framför tvn.



 

pepparkaksbak & städning

hello sweeties :)
Vaknade rätt skapligt idag, ställde klockan på 10. Måste börja lägga mig tidigare och gå upp tidigare på morgonen nu känner jag, usch mår dåligt av att sova hela dagarna! Även fast jag kan det eftersom jag inte har någonting att gå upp till direkt så känns det ändå fel o sova bort hela dagen. Så det ska bli ändring på det nu! :)
Dagen hittils har bestått av pepparkaks bak & lite städning. Får besök om en liten stund så var ju tvungen att ha lite fika hemma så fick bli lite pepparkakor. Sen kommer lillebrorsan om en stund också, han ska sova här i natt :) ska bli jätte mysigt o bara umgås han & jag. Inte varje dag det händer så det ser jag fram emot :)

Vaknade i natt eller i morse (kollade inte klockan så vet ej) av att jag hade  "mensvärk" ont som tusan! Och då låg jag och hoppades på att det skulle fortsätta & göra ondare, men så försvann det efter en stund som vanligt. Tusan också!:P haha
Varje gång jag känner något så bara hoppas jag på att det ska fortsätta och bli värre, så sjukt igentligen:P Ligger och vill ha ont, haha! Men just nu längtar jag faktist tills dom riktiga värkarna kommer igång, kommer jag nog ångra att jag sagt när jag väl ligger där och har ont som faaan!
Men nu vill jag inget hellre än att min lilla pluttis ska komma ut! Jag bara väntar o väntar o väntar, 11 dagar kvar idag till BF. Shit kollade kalendern nu och det är ju nästa vecka på söndag den 20e är :D Men jag kommer väl säkert att gå över tiden bara för att jag längtar så mycket. Men garanterat om 25 dagar då ungefär har jag min pluttis här :D För man blir väl igångsatt efter 14 dagar om jag inte har helt fel? Men hoppas jag slipper gå över tiden!

Fick ett sms förut av linus, han hade läst mitt horoskop där det stod:
" Du har massor att göra och det är bäst att du planerar och organiserar dig. Nästa vecka blir dessutom ännu värre"
Lite små skumt faktist, hoppas det stämmer och att det är bebis som kommer :D wiie!

Ne nu ska jag sätta på lite kaffe & invänta mitt besök:)
HA EN TOPPEN DAG! :)

förlåt för dålig uppdatering.

förlåt för dålig uppdatering på senaste. Men jag känner att det inte finns så mycket intressant att skriva om, händer inte så mycket roligt just nu. Går bara här hemma och väntar på att lillen ska ploppa ut :P Och det blir att jag skriver likdant varje dag känns det som, jag går upp äter frukost, ligger o kollar på tv m.m. För det är det ända jag gör typ. Och hur roligt är det o läsa då? :P inte speciellt kul...

Idag har jag iallafall varit över hos min underbar vän Nadja och fikat, mycke trevligt!
Sen kom linus över nu på kvällskvisten så kollade vi på Desperata Hemmafruar, ooh det slutade så spännande idag! LÄNGTAR tills nästa tisdag :D

Börjat få lite känningar nu på kvällen igen, hugger till i magen & ner, och den är helt stenhård. Gör ont som tusan!
Ska ta mig ett bad och se ifall det släpper.
Hoppas ni har haft en härlig dag :)
puss påer!

13 dagar kvar

Hade som sagt inte den roligaste natten inatt, usch! Somnade väl runt en 4 kanske. Gick upp runt halv 1 idag, så vart några timmars sömn iallalfall. Gick upp och åt frukost o la mig i soffan och kollade på en film, nya american pie, helt okej faktist. Men alla dom filmerna är ju likadana, det går ut på att dom ska få sig ett knull.
Löjligt igentligen, varför så viktigt med sex? aja.
Medans jag kollade på film hade jag mobilen på laddning inne i sovrummet, och hade då några missade samtal sen när jag hämtade den. bla mormor o mamma hade ringt och blivit jätte oroliga för jag inte svarat, så mormor hade ringt till mamma o frågat om hon hört något ifrån mig och då hade ju mamma blivit jätte orolig också och ringde. För mormor hade tydligen vaknat i natt o haft ont i magen och kännt på sig att jag var påväg och skulle föda, och sen hade läst min blogg på morgonen o sett att jag skrivit att jag hade haft ont o sådär, så hon vart ju jätte orolig. Så dom trodde att jag hade åkt upp till förlossningen eller att jag låg avsvimmad här hemma. Men har pratat med båda två nu så dom kunde lugna ner sig. Söta dom är!

Kom precis hem nu typ, vart borta hos Maria på en kopp kaffe. Suttit o pratat om graviditet och bäbisar :D Hon och niclas ska nämligen också ha barn fick jag reda på för ett tag sen. Så himla roligt, är så glad för deras skull :) grattis än en gång! <3
Många bäbisar blir det, så man behöver ju inte vara orolig att min lille ska vara utan kompisar direkt.
Så himla roligt att det är så många som ska ha barn nu, så man har lite mer gemensamt med folk :) härligt!

Kvällen kommer nog tillbringas i soffan framför tvn, ska kolla på ullared & paradise hotel.
Är rätt seg eftersom jag somnade så sent i natt.

13 dagar kvar till BF, börjar bli nervöst. OH VAD JAG LÄNGTAR!! ♥

Vecka 39

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 7 dec 2009.
Din graviditet startade Mån 16 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 30 mar 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 267 av 280. (95,4%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 20 dec 2009
Du har 13 dagar kvar till beräknad förlossning.




Vecka 39

Kroppen: Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.
Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.

KAN INTE SOVA

Ligger i sängen o kan inte sova!
Det känns som om någon hugger mig med knivar eller typ som elektriska stötar i underlivet, gör jätte ont! usch.
Samtidigt som jag får typ kramper/sendrag i innerlåren lite då och då :(
Jag vill verkligen sova ! Jag är trött men ändå inte, fan va allt ska vara jobbigt :p haha, gud vad jag klagar :D Men man får faktist göra det ibland.

mys

förlåt för dålig uppdatering. Men i fredags åkte jag ju som sagt hem till mamma o familjen.
Hade en jätte mysig kväll med hela familjen samlade framför tvn till Idol :) Inte ofta det händer, så det var jätte trevligt!
Sen igår vart det en sväng på stan med mamma medans lillebror var på kalas. Sen följde mamma och brorsan med hem hit så fikade vi.
Inte kännt mig 100 i kroppen i helgen, varit snorig o ont i halsen och fått hosta, så vet inte om det är någon förkylning på g kanske. Svininfluensan ? Nej det tror jag ej !
Kvällen igår tillbringades med Linus och min kära syster :) Vi satt borta hos henne o fikade och snacka massa goja hela kvällen. Linus mamma kom förbi och lämnade ny bakade lussebullar till oss, hur gullig får man va :D <3
Så jävla gott det var, MÅSTE baka känner jag! Men saffranen är ju så dyr i år, usch!

aja, nu blir det ett bad sen en promenad ner till affären med Linus :)

min vän linus

Här är ett klipp till,
vet ej hur man lägger in flera klipp i samma inlägg :P


min vän är grym!

Måste bara berätta om min kära vän, Linus heter han. Han är världens snällaste & han är sjukt duktig på att sjunga! Så lyssna på klippen & njut :)
Kolla även in hans blogg;
http://mrzebrah.blogg.se








vätska

Såhär ser jag ut på kvällarna :P svullnar väl upp o ser ut som en badboll hela jag snart :P




pepparkaksbak och julmusik

Förlåt för dålig uppdatering igår, men mådde inte alls bra. Hade ont i mage & rygg o kände mig ruskigt trött.
Idag är det lite bättre, men är fortfarande seg och känner mig lite konstig i halsen & lite hostig. Kanske börjar bli sjuk, NEJ!
Det får inte hända nu...
Morgonen har iallafall bestått av pepparkaksbak och julmusik, så himla mysigt! Och så vart jag så sugen på janssons frestelse också så det står en i ugnen nu, haha.
Om ett tag kommer lillebrorsan hit, sen vid 4 kommer mamma och hämtar oss. Ska tillbringa kvällen och natten hos dom, ska bli jätte mysigt!
nu blir det o lägga sig på soffan en liten stund sen ta ett bad så man blir lite fräsch :)
puss


mina fina pepparkakor, hade inga formar så fick ta ett glas. haha!

ingen ork

ingen ork att blogga idag, trött som tusan och haft ruskigt ont i magen o ryggen :/
så det blir o lägga sig nu. Godnatt

Godmorgon

godmorgon, hoppas ni sovit gott! :)
Själv har jag väl sovit sådär, uppe o sprungit på toan hela natten känns det som. Annars har jag sovit bra.
Nu dunkar jag musik och gör mig iordning :) Sen drar jag till Unga Föräldrar..
hörs senare, puss

godnatt!

Har haft en helt okej dag idag :) Inte gjort sådär jätte mycket, lugnt o skönt!
Varit borta hos Nadja en sväng nu på kvällskvisten, och ska snart lägga mig för i morgon är det Unga Föräldrar på schemat & sen ska jag äta middag hos min låtsas pappa & lillebror, ska bli mys.

Lillen har bökat runt som tusan i magen idag, det har kännts jätte lustigt. Typ som hon/han försöker trycka sig neråt fast det har inte gjort ont eller något, fast det känns ändå som om det typ rör sig i underlivet på något lustigt sett. Vetifan, lite svårt o förklara men vem vet kanske är någonting på gång? Magen sjunker mer o mer det syns och känns, det trycker på som tusan där nere. Och det märks för trycket på lungor o revben är inte detsamma längre, och det är jätte skönt!
Nu blire sängen! natti natti ♥

mamma längtar efter dig! ♥

För övrigt så vill jag att min plutt ska komma NU NU NU NU!
Jag längtar bara mer o mer för varje dag som går, magen börjar bli rätt tung nu kan jag lova! Lite små jobbigt.
Men det är ju bara 18 dagar kvar nu, shit. Snart är jag mamma åt en liten bebis, tror inte jag kommer fatta det förens du ligger här i min famn. Börjar bli nervös nu, mer o mer för varje dag som går! Ju närmre datumet vi kommer. Ska bli så spännande o se vad det är för någon filur jag har i magen, vad det är för kön & hur du ser ut o allt! :D oh!
Jag älskar dig plutten

svullna fötter & ben

nu börjar mina fötter och ben svullna upp, eller samla på sig vätska eller vad man säger :P
Mina vanliga skor börjar bli rätt trånga o ha nu, men har ju som tur är mina sköna uggs som är stora.


tjockis fötter.
Syns det att jag har vätska i benen ? (ränderna) haha

smaskig mat

Det vart en smaskig wok med couscous till lunch :) Sen efter det ett skönt bad, så nu känner man sig fräsch igen :D Nu sitter jag & dunkar musik för fullt och bara njuter! stackars mina grannar, haha.
Ska torka & platta håret och sådär nu, sen får vi se om nadja hör av sig så kanske det blir o gå bort dit o ta en kopp :)



min goda mat :D
 

RSS 2.0