Nu är jag helt slut!

Saga somnade för en liten stund sedan, det blev sent idag.. Men det är för vi haft min morbror med familj på besök under kvällen. Dom kom hit med en säng som Saga skulle få efter deras barn, och även en leksaks spis och MASSOR med kläder. Så himla snällt - tack!
Även lillebrorsan kom hit också :) Så haft fullt hus hela kvällen, men det är mysigt tycker jag!
Så idag blir det första natten för Saga i en vanlig säng, får se hur det går.. Det är ju en bräda på sidan av sängen så hon kan ju inte ramla ur som tur är :)
Men jag tror hon kommer sova som en prinsessa för sängen är ju mycket större än spjälsängen så hon kan ju fara runt hur mycket hon vill när hon sover hehe.
Får se hur det blir i morgon bitti bara, om hon tar sig ur sängen själv eller inte. Gör hon det lär hon ju röja hela lägenheten haha. Eller så förhoppningsvis kommer hon in och väcker mig, vi får se.
Ni som har barn och bytt till vanlig säng, hur har det gått för er ? :)

Förut på dagen var vi uppe hos Bella och fikade lite och busade i trädgården. Det har ju varit riktigt fint väder.
Vi tänkte åka och bada men när vi gick hem för att laga lite mat bara så började det blåsa och det såg ut som det skulle börja regna så vi struntade i det.. 

Nej nu måste jag nog lägga mig snart, börjar bli trötter..

dagens blogg vinnare

http://kwieien.blogg.se/
http://jenniferhagberg.blogg.se/

Dom är ju bara för söta dom här två :)

img_4502 (MMS)

Dom är ju bara för söta dom här två :)

vill du bli dagens blogg?

You and me baby, forever ♥

Jag är så glad att jag har dig min vän ♥

Vilket underbart väder vi har idag, eller hur? :)
Här i Linköping är det helt underbart iallafall, solen skiner och det är varmt..
Jag och Saga satt ute på balkongen förut och åt frukost, hur mysigt som helst!

Saga ligger just nu i sin lilla myshörna och håller nog på att somna, och efter hon sovit måste vi hitta på något..
Vill INTE sitta hemma en sån här fin dag! Frågan är bara vad man ska göra? Jag hatar att jag inte har körkort, då hade man kunnat åka iväg någonstans och badat eller så. Inte det lättaste och ta sig någonstans med buss..

Gårdagen spenderades med min sötis Bella här hemma på balkongen, tog oss några glas vin och bara pratade massa skit. Det är så himla mysigt att sitta där ute om kvällarna, speciellt med min Bella :) Då blir det lite extra mysigt! Jag är så glad att jag har Bella, hon är bäst ♥ Jag älskar att sitta ute på balkongen och bara prata i flera timmar, vi förstår varandra och det är så skönt! Det är inte många som gör det, men vi förstår varandra på ett sett och därför behöver vi nog varandra! Jag kommer alltid stå vid din sida gumman 





Godmorgon! Nu sitter vi på bussen mot Nykö...

img_3575 (MMS)

Godmorgon! Nu sitter vi på bussen mot Nyköping. Har åkt ett tag så är nog framme om em stund. Saga hon har somnat här i stolen brevid mig, hon är inte heller van att gå upp såhär tidigt :P  Hoppas ni får en härlig dag, för det tror jag att jag kommer få :) Kram

Testning av allergier.

Hej sötnosar :)

Hoppas allt är bra med er?

Med mig är det bara bra, börjar bli lite trötter.
Har haft en toppen dag idag, började med att åka till stallet med Caroline, Bella och Saga.. Jag och Bella tog våra pollar och tog en sväng ut i skogen, myyyyyyys! Sen efter det blev det lite fika utanför stallet i solen.
Sen hem och fräscha till sig och sådär, sen kom mamma och hämtade Saga för jag skulle iväg med pappa och testa lite allergier. På ett lite annorlunda men väldigt intressant sett, ni kan läsa om det här: http://xn--allergiklinikenlinkping-qlc.se/ Jag reagerade på rätt mycket saker, saker man inte hade en aning om att kroppen är lite känslig emot. Men det är ju vädligt bra att veta det nu! Så det blir att åka dit den 12e och göra en behandling..

Sen när jag kom hem därifrån så kom pluttan hem och då blev det lite matlagning och sedan har vi bara legat och myst i soffan resten av kvällen. Sen tog vi en dusch och Saga drack lite välling efter de och nu sover hon sött sen ett tag tillbaka.
Nu sitter jag och äter lite chips, fy på mig! Och ska snart förbereda lite inför morgondagen. För då är nämligen jag och Saga medbjudna på en liten båtresa av Linus farmor. Jag, Saga, Linus och hans familj och lite släktingar ska åka buss till nyköping och därifrån åka båt till stockholm, äta gott och ha trevligt :) Ska bli super mysigt!
Måste dock gå upp runt 05.00 i morgon, vilket inte riktigt är lika mysigt haha. Men det ska bli kul! Hoppas på fint väder :)


Sen måste jag ju även berätta om gårdagen..
Jag hade ju en liten överasskning igår för Linus.
Saga hon sov hemma hos Caroline och Magnus. Så köpte jag lite sushi och champange och även lite annat gott att äta på, sen tände jag ljus i hela lägenheten och gjorde det mysigt tills han kom efter jobbet.. Så åt vi gott, tittade på film och bara hade det mysigt hela kvällen. Verkligen hur mysigt som helst! Det var en liten efter firning av våran 1 års dag, plus att jag tyckte Linus behövde lite avkopplning med tanke på att han jobbar så mycket :) Så ville pyssla om honom lite.

Jag är en stolt mamma!

Nu har jag städat hela lägenheten o sitter och väntar på att mamma ska hämta mig och Saga. Och Saga somnade precis i soffan. Vi ska åka in till stan en snabbis och fixa lite saker inför kvällen. Jag ska nämligen göra en liten överasskning för Linus ikväll, kan inte skriva något mer om det här nu ifall han läser detta ;) Men i morgon ska ni få se (kommer inte ha dator på ikväll). Kan säga att det kommer nog bli mysigt iallafall :)

Jag har ju inte uppdaterat på några dagar, men det är fullt upp hela tiden.. Jag glömmer liksom bort bloggen, inte bra! Men jag ska göra så gott jag kan :)

Saga har kissat 2 gånger på pottan nu, hon är så duktig min tjej ♥ JAG ÄR EN STOLT MAMMA!
Hon brukar få sitta varje morgon och varje kväll, och härom kvällen kom det allt lite kiss och likaså morgonen efter..



Vill ni ha en ny design?

Kände att jag ville förändra designen lite grann :)
Jag tröttar så himla lätt på mina designer så därför gjorde jag om den lite fort..
Vad tycker ni?

Jag gör ju fortfarande designer åt er läsare, så är det någon som är intresserad av en ny design för en liten slant så hör av er till min mail: [email protected]

Vill ni ha en ny design?

Kände att jag ville förändra designen lite grann :)
Jag tröttar så himla lätt på mina designer så därför gjorde jag om den lite fort..
Vad tycker ni?

Jag gör ju fortfarande designer åt er läsare, så är det någon som är intresserad av en ny design för en liten slant så hör av er till min mail: [email protected]

Det värsta jag varit med om!

Tjenamors!

Hur mår ni idag?

Själv mår jag bra, men är trött som fasen. Låg uppe till typ 03.00 pga vädret som var i natt, det var det värsta jag varit med om. Har ALDRIG sett något liknande, det kändes som man var med i en film eller något. För det känns som sånna oväder bara finns på film, men icke! Det var på riktigt och fyfan vad rädd jag var.
Skönt att det är över nu, men ska ju tydligen åska ikväll också? Tycker det räckte med inatt!
Någon mer som är rädd för åskan?

Som tur var sov Saga som en stock och vaknade inte en enda gång, jag vet inte hur hon skulle reagerat? Så det var skönt att hon sov :)

Just nu sitter min plutta i soffan och tittar på barnprogram, jag ska med sätta mig där med henne och invänta mamma, brorsan och Linn. Sen kommer ju även Lina komma hit så ska hon ju göra våra naglar fina :D

Fina akrylnaglar till billigt pris :)

agen började med att mamma kom och hämtade Saga för jag & Caroline skulle till stallet och rida.
Vi tog en lång sväng i skogen, red hem till mamma och dom och sa hej & så fick Saga självklart rida lite :)
Vi var väl ute i nästan 2 timmar, helt underbart ♥
När vi kom tillbaka till stallet gjorde vi i ordning hästarna och släppte ut dom och sedan satte vi oss och fikade lite, mysigt!
Hade en super mysig dag i stallet. Tack Caroline ♥ Måste göras om igen!

Kom hem vid 3 ungefär och då kom även min lilla älskling hem :)
Så lagade vi lite mat och sedan bara busat här hemma.
Och förut innan jag skulle göra i ordning henne för natten så snubblade hon på sin potta och slog i munnen i golvet så det började blöda & så fick hon en liten fläskläpp.. Och hon blev så ledsen, usch det gör så himlans ont i mamma hjärtat när sånt där händer. Min lilla älskling ♥
Men det gick över efter en liten stund och då drack hon lite välling och så myste vi i soffan och tittade på lite barnprogram, och nu sover hon sött i sin säng :)

Jag har precis städat lite och ska snart ta mig en dusch. Tänkte göra mig något gott att äta på också, sedan glo lite på tv innan jag också kryper ner i sängen.
I morgon ska jag & mamma göra våra naglar fina, Lina ska komma hit och göra dom fina på oss :D - KUL!


jag kommer aldrig på några bra rubriker!

Hej gull :)

Hur mår ni?
Här hemma mår vi toppen!
Lillpluttan ligger och sover sen lång tid tillbaka och jag har haft Bella här på besök ikväll.. Vi har ätit lite chips, druckit cola och tittat på en väldigt konstig film haha. (How do you know hette den) Inte den bästa jag sett men lite små rolig ibland.
Bella åkte precis hem och jag ska väl ta och krypa ner i sängen tänkte jag.
För övrigt har det varit en ganska lugn dag, vi var uppe hos linus föräldrar och åt lite mat & umgicks förut - det är alltid lika trevligt!
Har inte hänt så mycket mer än så idag...

I morgon ska jag och Saga in till stan en sväng och fixa lite saker, får se vad vi mer hittar på för bus.
Jag har föresten fixat en ny arbetsträningsplats, hade ju den i en kiosk i stan förut men ska nu börja på ett äldre boende här i Ljungsbro istället. Det känns super bra! Jag tror faktiskt det kommer passa mig rätt bra, jag trivs att vara med människor och är ju väldigt social av mig. Så jag HOPPAS detta kommer funka bra!

Juste.. Igår glömde jag helt bort att skriva ett inlägg. Jag var på "jobbet" och sen när jag kom hem var jag helt slut och hade massor annat att fixa med.
Saga var med mamma, brorsan och syrran medans jag jobbade. Saga fick ett par nya skor av mamma igår, så himla söta! Måste ta en bild på dom i morgon så ni får se, små rosa och vita hello kitty gympa skor :) Tack snälla mamma ♥

Saga fick även idag
lite kläder av Caroline för dom var i Ullared häromdagen,  och jag fick en jätte fin ram och en skylt med krokar på - tack ♥

Nej nu måste jag sova!
natti natti :)






Saga i sina nya trosor hon fick av Caroline - så hiimla söta :D



SAGA ♥
Gud vad mamma älskar dig!
Min vackra tjej, du är den finaste som finns ♥

En mysig dag i Valla med mamma, Linn & Saga




Idag har vi varit i Valla med mamma & Linn och tittat på alla söta djuren. Det är så kul o se Saga för hon ÄLSKAR djur! Så hon sprang runt där och bara skrattade hela tiden :)
Vi tog även med oss lite fika, så vi satte oss på en filt vid hästhagen och fikade - super mysigt! Saga kunde dock inte sitta still och koncentrera sig på fikat utan hon sprang mest runt och busade.
Efter att vi hade fikat gick vi bort till ponnyridningen och självklart skulle Saga rida, hon älskar verkligen att rida. Hon satt där så stolt hela varvet och vart sur när hon ej fick rida något mer haha. 
Det är roligt att hon tycker om det eftersom det är ett stort intresse som även jag har.

Vi hade verkligen tur med vädret, solen sken men lite blåsigt. Men 5 minuter efter vi kommit hem så började det regna, så vi hade verkligen tur.

Saga somnade som en stock i bilen hem så vi bar henne direkt till sängen när vi kom hem. Och jag passade på att städa & tvätta. Sen när Saga vaknade så var det dags för lite middag - klyftpotatis, biffar och tzatsiki blev det idag.. Sen har vi bara busat och myst och nu ligger hon i sängen och ska sova..
Jag ska ta mig en dusch och fixa lite sen lägga mig, för i morgon är semestern slut och min arbetsträning börjar igen :)
Här får ni lite bilder ifrån dagen:

my beautiful girl ♥

Idag har vi haft besök av pappa och brorsan, dom kom hit förut och fikade lite.. Trevligt trevligt :)
När dom gick hem tog jag och Saga på oss skorna och gick ut till lekparken och busade lite. Saga är så duktig och åker ruschkanan helt själv nu :) Sprang runt och busade lite, åt lite körsbär och sedan var det dags att gå in och fixa lite middag. Den håller jag på med nu, strax färdig. Blir panerad fisk, potatis och kall sås - mums!
Sen blir det att mysa ner oss i soffan en stund innan det är dags att lägga sig för fisen. 

Sen blir kvällen väldigt lugn, ligga i soffan och glo på tv bara. Ska nog lägga mig rätt tidigt idag, är rätt seg.
Nej nu måste jag fortsätta med maten :)

Lite bilder på min vackra tjej ♥




shake shake shake!

Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit lugn, inte gjort så mycket. Bara myst med mina 2 älsklingar ♥
Myst i soffan och ätit pizza och tittat på Emil i lönneberga :)
Är lite små seg efter gårdagen, jag och Bella var hemma hos Marcus och drack lite och hade trevligt. Sen när alla drog därifrån tog jag och bella en tripp in till stan för att dansa loss lite. Och det gjorde vi med, vi dansa oavbrutet tills vi åkte hem. En riktigt lyckad kväll med min sötis Bella ♥
Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling och titta på en film, sen sova :)
natti natti!

Här har ni Linus nyinspelade låt, sååå sjukt bra! Han är så duktig min fina ♥

min lilla stall tjej :)


Hur mår ni?
Jag mår toppen! 

Vi har tillbringat förmiddagen i stallet, det är ju torsdag och då rider ju jag och Bella. Dock hade Rosa tappat en sko så blev ingen ridning för min del :/ men blev lite mys och pyssel istället.
Däremot fick Saga låna en liten häst och rida lite, första riktiga ridturen. Och gud vad hon tycker det är kul!
Mammas lilla stall tjej ♥
Hon älskar verkligen att vara med i stallet, hon ger hästarna mat, borstar på dom och självklart ska hon sitta på dom. - "itta häää" säger hon och pekar på hästryggen, min lilla gullunge :)
Och när hon sitter på hästen guppar hon upp & ner och säger - " gallok gallok gallok " = gallopp gallopp gallopp. Hon är allt söt min lilla tjej!

Just nu sover hon, hon slocknade som en stock i bilen hem. 
Jag har precis tagit mig en dusch och ska snart förbereda lite mat tills Linus & Bella kommer hit.
Sen ikväll ska jag och Bella iväg till en kompis och grilla lite och ta några cider, ska bli jätte trevligt.
Och pluttan får vara hemma & mysa med Linus :)

sagas rum kommer bli så fint!

Saga fick nya gardiner uppsatta igår, vart så himla fint. Mycket bättre än dom gardinerna som var innan.
Nu är det bara lite mer möbler som ska inhandlas sen är det färdigt. Men måste typ vinna på lotto eller något så man har råd med allt haha. Nej då men man får ju ta lite i taget, går ju inte att köpa allt på en gång.
Kommer bli superfint när det väl är färdigt sen! :)

Mycket bus blev det, dom är så söta dom så busungarna :)

Nu har vi busat för fullt hela förmiddagen med Lindsey & Alexia.
Det blev både bus inne och ute i lekparken, och även lite fika med.. Riktigt trevligt ♥

Nu sover pluttan
efter att vi ätit lite lunch. Tog inte många sekunder innan hon somnade, inte så konstigt med tanke på så mycket dom små busungarna har sprungit runt här. Det är så kul och se när dom leker, och när dom skulle gå hem så gav dom varandra en kram - så söta!
Jag hoppas vi ses SNART igen!

Nu ska jag nog sätta på en maskin med tvätt och sen bara ta det lugnt, sen vid 3 ska jag åka iväg med pappa en sväng och fixa med lite & Saga ska vara hemma hos Caroline & Magnus sålänge :)

Puss på er.

vi kör en dagens blogg! :)

Det är ju faktiskt lite coolt.

Hej sötisar :)

Igår kom en gammal vän hit, därför blev det ej så mycket uppdatering..
Vi satt ute på balkongen och snacka massa skit i flera timmar. Vi har inte setts på jätte länge, så det var verkligen jätte kul o träffa henne igen! 

Om en stund kommer Lindsey och hennes dotter Alexia hit och busar med oss, ska bli kul :) Vi skulle ju setts igår igentligen, men blev ändrat tills idag. Våra döttrar är ju födda på samma dag, det är lite kul hehe. Vi var inte beräknade samma dag men ändå födde vi samma dag, lite små coolt tycker jag!

Nej nu ska jag gå och fixa iordning lite fika tills dom kommer :)



Jobbsökande

GODMORGON GODMORGON :)

Hur mår ni idag?

Här hemma är det fortfarande lite snorigt bara men annars mår vi helt okej :)

Vi har precis fått lite frukost i magen, och jag har precis sökt ett jobb faktiskt.. Ska bli spännande och se ifall jag får det, vilket jag inte tror. Men men, hoppas kan man ju alltid göra :)
Idag har vi lite saker inplanerade, vi ska hem till Elin och fika och sen efter det träffa Lindsey och Alexia. Det ska bli jätte kul, så får barnen busa med varandra :) Det var länge sedan dom träffades nu, så ska bli jätte kul!

Igår blev det bara ett inlägg för det var full rulle här hemma. Vi städade, var i affären, var ute i lekparken och sen kom pappa och brorsan hit och åt middag med oss, jätte trevligt :) Bjöd dom på en smaskig lasange..

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ta tag i denna dagen, måste ringa ett samtal och lite..
Vi hörs :)

100kg snor

Hallå!

Börjar bli trött på min förkylning nu, den försvinner ju aldrig?
Har varit sjuk i 2 veckor nu, det är inte alls roligt kan jag säga! Man blir ju så trött och seg och orkar knappt göra något, huvudet känns som 1000kg och jag har väl 100kg snor i näsan - bläää!
Hoppas verkligen detta försvinnner snart.

Jag sitter här med en kopp kaffe och ska snart ta tag i städningen, jag har skjutit upp den i några dagar nu. Har bara blivit att jag plockat iordning, men nu behövs det dammsugas, torka golven osv. Så idag MÅSTE jag göra det :)
Saga hon sitter i sitt rum och leker med sina leksaker.

Nej nu ska jag inte sitta här mer, vi hörs sen!

potträning på G

Jaha, då var denna dagen snart slut också.. Tycker dagarna bara rusar förbi, det går lite för fort!
Saga la sig för en liten stund sedan och det låter som hon har somnat, det är tyst iallafall hehe. Och jag sitter här och latar mig, funderar på att lägga mig tidigt ikväll. Ska slänga mig i soffan en stund och se om det är något bra på tvn.. 

Vi har inte gjort något speciellt idag, vi gick ut till lekparken en stund och sedan hem till Elin en snabbis och tittade på hennes kattungar - såååå söta :) Jag vill verkligen skaffa mig en katt för Saga skulle ÄLSKA det!
Sen har vi varit här hemma - fixat lite mat, busat och myst :) 
Saga har även börjat pott träna lite smått nu, hon sitter lite på den varje dag. Har inte kommit något i den ännu, men snart så..  Hon tycker det är jätte roligt att sitta på den, hon säger - " mamma! itta häää "
Hon har börjat prata väldigt mycket nu, det är så himla roligt.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan!
Puss på er

ett tips till mina fina läsare :)

Är ni sugna på att testa nya Yoggi drickyoghurt gratis?

seg som kola

Har ni sovit gott?
Jag vet inte hur jag sovit i natt för jag är så fruktansvärt seg idag så känns som jag ej sovit något typ, men det kan ju vara förkylningen som gör att jag känner mig lite hängig..

Här hemma är det fullt ös som vanligt, Saga springer runt och busar för fullt. Just nu busar hos i soffan med Bella :)
Idag har vi inga planer, vi får se vad vi hittar på för något.. Jag är sugen på att hitta på något, men jag känner mig som sagt inte riktigt kry än så vi får se.
VAD HITTAR NI PÅ IDAG? :)

a perfect night

Har haft en super mysig kväll med Bella, vi har suttit på balkongen och druckit lite vin, ätit gott, pratat massor och lyssnat på musik.. En perfekt kväll helt enkelt :)
Nu ska vi snart sova tror jag, Bella ska sova här i natt - mys :)
Jag hoppas ni också haft en mysig kväll?
puss

so beautiful ♥

Nu har vi fixat & donat lite här hemma, även fått i oss lite mat. Kom ju världens regnskur förut så vi har hållt oss inne, men nu tänkte jag ta med mig fisen ut en liten sväng :)

MIN VACKRA DOTTER ♥

bus i lekparken sen

Godmorgon :)

Det har varit en rätt seg morgon, jag är ju inte riktigt kry så var lite små segt att gå upp i morse. Har legat och hostat halva natten känns det som, usch!
Men nu dricker jag en kopp kaffe så börjar piggna till lite :)

Vet inte vad denna dag har att erbjuda?
Vet iallafall att ikväll blir det lite vin och mys på balkongen med min sötis Bella ♥
Men nu på dagen har vi ingenting planerat så vi får se vad vi hittar på för bus.. Blir nog att gå ut till lekparken en stund iallafall så Saga får busa lite.
Nu ska ta och städa lite tänkte jag, orkade aldrig göra det igår hehe.



VILL NI NOMINERA MIG? KLICKA PÅ BILDEN...

http://eriicasvardag.blogg.se
http://emiigull.blogg.se/
http://sotnosenattol.blogg.se

en glass i det härliga vädret!

Godkväll :)

Hur har eran dag varit?

Min dag har varit jätte bra! Linn har ju varit här så har umgåts med henne och självklart har det blivit massor bus med Saga. Vi tog oss en promenad till affären förut och köpte oss en varsin glass, satte oss på en parkbänk och smaskade i oss. Saga älskar verkligen glass!
Sen traskade vi runt en sväng i solen innan det var dags att gå hem.
När vi kom hem blev det lite kvällsfika för Saga och sedan en dusch, välling och mys i soffan innan det var läggdags.
Linn åkte hem för en timme sedan ungefär och strax efter det la sig Saga och somnade som en stock.

Jag håller på att tvätta, är inne på min 4e maskin nu haha. Har ju fått torktumlare nu så passar på att tvätta massor saker som man behöver torktumla.
Jag är så himla nöjd med lägenheten, den blir bara finare och finare hela tiden.. Snart är köket helt färdigt, nästa vecka kommer förhoppningsvis köksluckorna och då är det så gott som färdigt. Kommer bli SKIT SNYGGT! Bänkskivorna är jag jätte nöjd med, det blev ju skit snyggt!
Endel verkar störa sig på att jag lägger ut mycket pengar på min lägenhet och min livstil eller vad det nu stod i en kommentar jag fick.. Men jag ska säga er att det är inte jag som betalar detta, utan det är min hyresvärd som står för allt eftersom lägenheten var i såpass dåligt skick.. Så nu vet ni det ;)

Nej nu ska jag ta mig någonting att äta och sedan ta och plocka i ordning lite här hemma :)
Hoppas ni har haft en härlig dag! ♥







Det var sjukt snyggt!

Nya bänkskivor och nya dörrar är nu på plats, här har ni resultatet :

Kul och veta vilka ni är, så svara på dessa frågor är ni gulliga :)

i'm back!

Hello :)

Nu är jag tillbaka igen.. Som jag har skrivit många gånger tidigare så ska jag försöka ta tag i bloggandet nu igen :)
Ska verkligen försöka!

Förra veckan var jag och Linus iväg på Peace & Love festivalen, det var helt sjukt! Hade en skit rolig vecka verkligen, såg massor bra band och umgicks med mina fina vänner. Verkligen ett minne för livet ♥
Saga var hemma hos Linus föräldrar under veckan och det hade gått super bra.. Jag höll på att sakna ihjäl mig, har aldrig varit ifrån henne under en sån lång tid. Men det gick bra :) Var så skönt att få komma hem till henne igen.

Just nu sitter jag hemma med Linn, Saga hon sover sen en liten stund tillbaka.. Vi har precis varit ute i lekparken, vi tog med oss en filt och lite fika och satte oss i gräset och fikade lite och Saga sprang runt och busade för fullt. Får ju passa på nu när vädret är så fint. 
På förmiddagen var dom här och satte dit tvättmaskin och torktumlare - SÅ SKÖNT! Så jag har redan tvättat min första maskin haha. Tvättmaskin är ju nästan ett måste när man har en liten fis som skitar ner sig hela tiden hehe.

Jag och Linn ska snart fixa iordning lite lunch och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på, om ett tag kommer några hit och ska byta ut våra innerdörrar i lägenheten och även byta bänkskivor i köket. Kommer bli skit snyggt!

Jag hoppas allt är bra med mina fina läsare?
och hoppas ni hittar tillbaka hit nu när jag ska ta tag i bloggen igen :)






RSS 2.0