Sometimes I wish I could conjure.

Om man kanske skulle ta tag i bloggandet igen? eller vad säger ni?
Det är rätt så skönt att få skriva av sig lite ibland.
Det finns så mycket som rör sig i mitt huvud just nu, så mycket jag bara skulle vilja skriva ner för att få ut det ur mitt huvud på något sett. Det är mycket som finns där inne som jag inte vill ha där, men det är svårt. Svårt att bara trolla bort tankar sådär. Önskar att jag kunde! Även fast man inte vill ha dom så nöter dom sig fast på något vis.
Men någongång försvinner dom väl,
hoppas jag?


Mina dagar just nu är inte så intressanta, sitter hemma och väntar på att få börja min arbetsträning igen, men INGET händer.. Jag tjatar o tjatar på dom hela tiden, men ingen som gör något. Ska det vara så svårt? Tydligen!
Det är ganska segt att sitta hemma, jag vill komma igång och göra något nu! Men när man väl vill så händer ingenting, det är så tråkigt.. Så jag får väl ringa och tjata lite till!

Saga är hos dagmamman nu, är så glad att jag valde denna dagmamman. Hon är verkligen bäst, och Saga trivs hur bra som helst! När man ska hämta henne vill hon knappt följa med hem haha.
Jag ska ta mig en kopp kaffe och sen blir det väl att sitta här om inget annat dyker upp..
Måste komma på vad jag ska laga för mat ikväll för då kommer mamma, brorsan och syrran hit & ska äta och sen ska brorsan och syrran sova här - mys ♥
Så det är vad som händer idag.

Förr förra helgen bjöd mamma mig på en kryssning, bara hon & jag. Och det var verkligen hur kul som helst.
Vi åt skaldjursbuffe, drack goda drinkar och dansade loss. Det var jätte mysigt att få hitta på någonting med mamma, och vi hade super kul! Tack mammsen ♥

Jag hoppas allt är bra med er?
Puss & kram
RSS 2.0