Proteinfluff

Hej sötisar <3

Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit kanon!
Efter jag hämtat saga så gick vi till kanalen och myste i solen, underbart väder verkligen. Jätte varmt & skönt!
Sen gick vi förbi Carro en sväng. Hon hade köpt ridbyxor till saga, hur söta som helst. Tack!
Sen hemåt och laga mat, lite Pippi tittande, bus och sedan läggdags för fisen. Blev inget speciellt Valborgsfirande för oss i år. Brasan skulle dom tända vid 8 här och tyckte det var lite sent och saga var trött så vi stannade hemma och myste istället <3

Nu ligger jag i sängen och äter mitt kvällsmål som fick bli proteinfluff, man vispar nattproteinet med lite mindre vätska så blir det som en chokladgegga - sjukt gott är det! Känns lite konstigt att äta något så gott som är nyttigt, haha. Det är lite som att äta någon god chokladkaks smet. mums!
Ska äta upp sen borsta gaddarna, tvätta ansiktet och sedan sova.
Godnatt <3

DAGENS LUNCH,

Glad och nöjd tjej!

Traskar hemåt, nöjd & glad efter ett bra benpass!
Påvägen dricker jag mitt super goda protein blandat med lite snabba kolhydrater, mums. Viktigt att fylla på efter träning!

Ska förbi Meddo med och städa, sen hem och käka lunch. Får se vad som händer resten av dagen? :)

I want someone who can hold me and kiss me goodnight,

Kvällsmålet är i magen, gaddarna är borstade och jag är nerkrupen i en renbäddad säng - underbart! Älskar när sängen är renbäddad, kuddar & täcken är extra fluffiga och luktar gott. Man somnar alltid så himla skönt! Fattas bara någon som ligger här brevid så skulle det vara perfekt. Ha någon som håller om en, och pussar en godnatt. Det saknar jag!

Nej nu ska jag läsa lite bloggar sen är det dags att sova, Godnatt <3

svar på era frågor.

Här kommer svaren på era frågor.. Nu är jag absolut ingen expert på detta med kost & träning, utan kan bara utgå ifrån vad som funkat/funkar på mig och mina egna ideer. Sen fungerar vi alla olika, och därför får man oftast hitta sina egna knep och rutiner som funkar för en.


Mellan middagen och kvällsmålet äter jag oftast lite frukt också.

Är det något mer ni undrar över så är det bara att fråga! :)

Kan jag, så kan ni!

För varje vecka som går händer det bara mer och mer, KUL som tusan! Det kan hända mycket på bara 4 veckor ser ni, rätt häftigt tycker jag! Så för er som börjat träna eller tänkt börja, KÖR HÅRT! Ni kommer att lyckas ni också, det är bara att kämpa på! Jag försöker peppa er så mycket jag bara kan, för jag vet själv hur kul det är och hur glad man bli när man väl börjar se resultaten. Så kom igen, kan jag så kan ni!

Håller på att svara på era frågor, dom kommer att komma upp under kvällen. Där kommer jag skriva lite hur jag tränar, vad jag äter osv.. Så kan ni få lite tips :)

Ska även tillägga att jag spänner magen på båda bilderna, glömde nog skriva det när jag la upp den vänstra bilden första gången.. Målet är att det ska se ut såhär utan att jag ska behöva spänna magen. Men musklerna finns ju där, måste bara få bort det sista fettet så det tajtas till!

Nu är jag tillbaka på banan igen!

Sitter och slänger i mig en väldigt sen lunch just nu, men kom iväg lite sent förut och sedan solade jag efter gymmet så klockan sprang iväg.. Men bättre sent än aldrig.

Träningen gick bra idag, så skönt att vara tillbaka på topp igen.. Senaste veckan har ju varit lite sisodär, kännt mig trött & inte alls pepp.. Men det finns ju anledningar till det, men nu när det är över kan jag äntligen fokusera på träningen igen. Är super taggad på att ta tag i kroppen ordentligt nu!
Så idag blev det först 30 minuter på bandet, i rask takt och rätt mycket lutning. Ökade takten ännu mer mot slutet och joggade en liten stund med. Nu ni ska det sista fettet bort & musklerna ska fram!
Sen fick det bli mage idag, återigen försöka få kontakt med dom nedre magmusklerna. Men attans så svårt det är! Kalle var med och hjälpte mig och fick även testa på en ny övning, men dom nedre ville inte svara hur jag än gjorde.Men det tar tydligen lite tid och är inte alltid så lätt, så det känns ju skönt så det inte är jag som är helknäpp och inte kan bara haha. Men några olika övningar blev det med många rep, sen hade jag typ kramp i magen så avslutade och traskade hem. Så får göra ett nytt försök i veckan nu, ska INTE ge mig. Jag ska få kontakt, det får ta den tid det tar men jag ska bannemig hitta er!

Om en stund kommer pluttan hem ♥ Jag ska ta en kopp kaffe nu och sedan ta mig en dusch. Sen får vi se vad vi hittar på :)

Dagens lunch; Kyckling, massor sallad, tomat, gurka, kokt broccoli, steka champinjoner, tzatsiki och keso. Nyttigt & gott!

gymmet nästa.


Har ni sovit gott? Det har jag, har sovit som en stock hela natten. 

Innan vi gick upp förut låg vi i sängen och tittade på barnprogram & myste ♥ Men nu är vi uppe, har precis ätit frukost och dricker en kopp kaffe. Saga hon sitter här med och ritar lite.. Vi ska strax klä på oss och borsta gaddarna och sedan gå upp till Caroline, hon var så sugen på att ha Saga lite, hehe söt ♥ Så jag ska passa på att dra till gymmet tänkte jag, skönt!

VAD HITTAR NI PÅ IDAG?

Himla smidigt med självscanning.

Då var vi hemma igen och kyl & frys är nu fulla av massor gottit! Jag älskar när man varit och storhandlat och öppnar kylen och det är fullt där inne, när man liksom får stå och fundera på - vad för gott ska vi äta idag?
Istället för att öppna och det är halvtomt, man är inte sugen på något som finns där o man stänger och sedan går tillbaka efter ett tag och hoppas på att något gott man är sugen på har hoppat in där, haha. Det är ju värdelöst! Men nu är det påfyllt och likaså i frysen & skafferiet. Fick också med mig 2 stycken jätte fina muggar och 2 stycken små skålar, och även 2 kökshanddukar. Alla sakerna kostade bara 10:- styck, så kunde liksom inte låta bli. Fanns i lite olika färger men tog bara lila, både på handdukarna, muggarna & skålarna. Handdukarna var dock inte prickiga utan helfärgade och mer ljuslila. Ångrar nästan att jag inte köpte fler muggar nu, för dom var jätte härliga att dricka kaffet ur. Men kanske får åka tillbaka någon dag och handla på mig några fler, om dom finns kvar...

Pappa åkte och klippte sig under tiden vi var inne på Maxi och kom sedan tillbaka och hämtade oss när han var klar. Han är verkligen underbar min pappa, tack snälla för skjutsen ♥
Och det är så skönt för jag fixade så jag kan använda självscannings apparaterna förra gången jag storhandlade, så man kan packa ner direkt under tiden man handlar och slippa lägga upp varorna i kassan för att sen packa ner dom. För det är något jag tycker är så himla jobbigt! För jag blir så fruktansvärt stressad när jag vet att folk står bakom och väntar, så den biten tycker jag jätte skön att slippa. Så det här med självscanningen är ju perfekt för mig! Smidigt som tusan att bara lämna fram apparaten och sedan betala.

När vi kom hem packade jag upp alla varor och Saga ville titta på sin nya film som vi köpte, Barbie - älvornas hemlighet. Sen gjorde jag i ordning lite mackor och sånt som fick bli lunch/mellis. Vi åt ju lite senare frukost idag och sen kom vi hem vid halv 2, så kändes lite onödigt att ställa sig och laga lunch då och sedan middag igen efter några timmar bara. Så det fick blir lite mackor och sånt istället, och det funkar ju lika bra det. Även om jag hellre föredrar mat, men ibland får det bli så.

Saga hon ligger och sover en stund nu, så jag tänkte sätta mig med era frågor ni ställt om träning & kost. Blev inte så jätte många tråkigt nog, men några blev det så ska svara på dom nu tänkte jag..

En riktig mysmorgon ♥

GODMORGON SÖTISAR ♥

Hoppas allt är bra med er?
Med oss är det bara bra, pigga & glada!
Morgonen startade vid halv 9, då kom pluttan och väckte mig. Hon var riktigt gosig så vi låg i sängen och tittade på barnprogram och myste en bra stund innan vi gick upp och åt frukost.  Och massor med pussar & kramar fick jag, myspys ♥ Men nu är vi uppe sen ett tag tillbaka och har ätit frukost och ska snart klä på oss och göra oss i ordning lite för att sedan invänta pappa som ska hämta oss. Blir att åka in till stan och STORHANDLA mat osv, skönt! Börjar bli rätt så tomt här hemma nu, så ska bli skönt att fylla upp kyl och frys..

Är ju underbart väder ute, soligt och fint! Så blir att vara ute sen när vi kommit hem, kanske gå upp till kanalen och mata lite ankor? Det är så mysigt tycker jag och Saga tycker det är kul. Så ska nog köpa med lite fika till pluttan med så kan vi mysa där uppe i solen.
Nej nu måste vi göra oss klara här, vi hörs sen!


Lite bilder från gårdagen;




i love you more than words can say

Jag somnade som en stock igår, tog inte många minuter för mig att somna. Och sovit hur skönt som helst hela natten! Vaknade i morse av att Saga kom in till mig, - " MAMMA, är du här? " sa hon, och gav mig en stor kram. åh min fina tjej vad jag har saknat dig ♥ Hon kröp upp till mig så låg vi och gosade en stund, mys Sen gick vi upp och fixade lite frukost, kollat lite på barnprogram, ritat lite, busat och nyss slocknade hon i min säng. Så nu ska jag passa på att sätta mig med lite räkningar, skriva inköpslista och greja lite. Sen när Saga vaknar så blir det lite lunch och sedan går vi ut en stund, måste även bort till Meddo och städa och senare kommer brorsan och mamma förbi på en fika, mysigt

Saga har varit utan blöja nu i ca 1 timme innan hon somnade, och nu sover hon ju utan blöjan med. Får se hur det går... Har ju försökt tidigare att hon ska vara lite utan blöja här hemma men hon har ju total vägrat! Men idag gick det bra, frågade om hon bara skulle ha trosor på sig istället för blöjan som stora tjejer har och då gick hon med på det. Så vi får se hur det går, har lagt en handduk under henne ifall det händer en olycka när hon sover.




" borta bra, men hemma bäst! "

Nu är jag äntligen hemma igen, alltid så skönt att komma hem när man varit iväg. Även om det bara var över en natt så är det alltid en speciell känsla att komma hem.

När jag kom hem var min fina Bella här och Eve. För Bella & Caroline gick ner hit med Saga förut så hon fick somna här eftersom jag kom hem så sent. Så stannade Bella kvar tills jag skulle komma hem.. Så ja när jag kom hem så sov ju pluttan, men var ju ändå tvungen att gå in och pussa lite på henne <3
Så fick jag ju även träffa Bella som jag inte gjort på länge nu, så vi hann umgås lite och prata innan hon och Eve gick hemåt - mys!


Nu ligger jag i min sköna säng och ska sova så himla gott, är sjukt trött! Skönt att denna dagen är över så man kan lägga detta bakom sig nu.
Längtar tills i morgon då saga vaknar så jag får gosa massor med henne <3
Jag skriver mer i morgon, måste sova!
GODNATT

Hej sötisar

Hoppas allt är bra med er?
Själv är jag lite små nervös inför det vi ska på idag, känns lite jobbigt. Men det kommer nog gå bra får vi hoppas!
Vi är iallafall på plats och väntar på att det ska börja..

Gått genom halva stan i spöregn, var tvungna att springa in på hm och köpa paraply för vi blev dyngsura. Passade även på att stoppa lite mat i magen och ta en kaffe.
Nu är det bara att fortsätta vänta här och hålla tummarna på att allt går bra!
Vi höra senare, puss

Framme hos min fina vän <3

Nu är jag på plats i Göteborg hos Mattias. Vi har varit en sväng på stan och käkat lite och nu ligger vi nerbäddade i soffan och äter chips och ska kolla på film.
Tänkte bara skriva en rad och säga att jag är framme och att resan gått bra!
Är rätt trött så blir nog inte uppe så länge, måste ju även vara pigg i morgon.
Hoppas allt är bra med er :)

Göteborg här kommer vi!

Hej finisar !

jag har varit jätte dålig med att skriva dom senaste dagarna, men har haft så mycket att tänka på och göra inför resan idag. För som jag skrivit tidigare så åker jag och några stycken ner till Göteborg idag, har en grej jag ska på i morgon där nere. Så vi åker ner idag för att vara på plats och landa lite innan morgondagen.
Men när jag är hemma igen sen så kommer bloggandet tillbaka som vanligt, jag lovar!

Gick upp och lämnade Saga hos dagmamman i morse och pussade på henne extra eftersom vi ej ses förens i morgon kväll, kändes tugnt att gå därifrån och veta att jag ska vara utan henne nu tills i morgonkväll ♥ Hoppas vi kommer hem skapligt i morgon så jag hinner pussa på henne innan hon ska sova, annars får jag ju vänta ända till fredagmorgon innan jag får träffa henne.  Men jag vet att hon kommer ha det kalas bra hemma hos Linus och hans familj ♥ Så glad att dom kunde ställa upp och ha henne, TACK underbara ni!

Blev ingen träningen idag då jag kände att det skulle bli lite stressigt, skulle bara ha stressat mig igenom träningen och då blir det inte bra ändå. Så därför skippade jag det och gjorde mig i ordning och packa det sista i lugn och ro istället. Och nu är jag färdig och väntar på att Natha och dom ska komma hit och plocka upp mig, sen drar vi mot GÖTEBORG !

Kommer säkert blogga ifrån mobilen under kvällen och morgondagen, så helt tyst kommer det inte vara här inne :) PUSS

Såhär ser jag ut idag;

Älskar min nya klocka, armbanden & ringen. Det är så snyggt med mycket armband och att blanda silver & guld.

Tiden går nästan lite för fort!

Ligger i sägnen och är sjukt trött, varit full rulle hela dagen här.
Hämtade saga hos dagmamman, påvägen hem mötte vi upp Linus som följde med hem en sväng. Drack en kopp kaffe, snacka lite och busade med sagis. Sen när han gick var det dags för lite middag, fick bli enkelt idag - köttbullar & makaroner. Sen lite bus & mys med pluttan innan hon skulle lägga sig <3

Sen har jag packat lite grejer till saga, diskat, städat och tvättat. Mina saker packar jag i morgon då mycket av sakerna jag ska packa kommer jag använda i morgonbitti, hygienartiklar osv. Kläder behöver jag ju inte packa ner så mycket av då ja bara är borta över en natt.
Nej nu går mina ögon i kors snart! Godnatt <3

Idag är det sagas dopdag <3 tänk att det redan gått 2 år sedan hon döptes. Tiden går så fruktansvärt fort! Mammas lilla älskling börjar bli stor <3


tävlingen är nu avslutad.





Kontakta mig via min mail: [email protected] och skriv ditt namn & adress så kommer armbandet
att skickas till dig!

TYCKER NI DET ÄR ROLIGT ATT JAG HAR TÄVLINGAR OCH VILL ATT JAG SKA FORTSÄTTA MED DET? FÖR ISÅFALL FIXAR JAG EN TILL INOM KORT! :)

Kanske dags för lite vila några dagar?



Hur mår ni?

Själv mår jag lite sisodär, känner mig fortfarande lite slut i kroppen. Kanske är min kropp som försöker säga till mig att den vill vila lite eftersom jag kört rätt hårt med träningen på sista tiden? För jag kom i säng skapligt igår men ändå var jag sjukt trött i morse, ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Men det var bara att kliva upp och fixa frukost osv, och sedan traska med Saga till dagmamman och sen vidare mot gymmet.
Var inte alls sugen på att träna idag, men det var bara att bita ihop och gå dit. Började med 35 minuter på bandet med trevligt pratsällskap, så vart genast på lite bättre humör. Sista 15 minuterna gick jag själv i riktigt snabb takt med dunkade musik i öronen och mycket lutning på bandet, försökte tagga mig själv lite extra så magpasset skulle gå bra. Var precis dygnsur när jag klev av, men det är härligt! Sen körde jag igenom magpasset, gick rätt bra faktiskt. Sen påvägen hem stannade jag på Meddo o städade och tog även en 20 minutare.

Nu har jag precis fyllt på magen med mat och ska dricka massor kaffe så jag piggnar till. Sen ta en dusch och sedan packa lite inför morgondagen då jag åker ner till Göteborg, för har en grej jag ska göra på torsdagen. Så är bara borta 1 natt och sedan åker jag hem på torsdag eftermiddagen igen.. Kommer att sova hos min fina vän Mattiaz, ska bli jätte kul att få träffa honom lite ♥ Saga hon ska sova hemma hos Linus o dom medans jag är borta då jag ej kan ta med henne.
Så ikväll blir det att mysa lite extra med min plutt ♥

 


idag SKA jag lägga mig skapligt!

Känner mig helt slut i kroppen, hoppas det är för att jag kom i säng sent igår - så jag inte börjar bli sjuk? Det har jag ABSOLUT inte tid med, har massor att göra denna veckan! Får lägga mig tidigt ikväll, som jag säger varje dag men blir ändå aldrig av. Men ska verkligen försöka! Får väl be någon komma hit och slänga mig i säng runt 9-10 ungefär ha ha.  Nejdå, jag ska försöka lägga mig tidigt för jag känner att jag behöver det. Har lagt mig på tok för sent många kvällar i rad nu, och det är väl därför jag känner mig trött och slut idag kan jag tänka mig.

Vi har inte hunnut göra så mycket mer än att äta middag, Saga har duschat och nu sitter hon framför tvn och tittar på Pippi och äter kvällsmacka innan det är dags att lägga sig. Jag dricker en kopp kaffe, väldigt dumt kanske om jag ska lägga mig skapligt? Men jag måste ha kaffe efter maten! Sen blir jag inte så speciellt pigg utav kaffe faktiskt, utan dricker det mest för jag tycker det är så himla gott.

Nej nu ska jag gå och mysa & pussa lite på mitt troll innan hon ska lägga sig ♥

Vissa gånger går bättre än andra.

Dagens pass på gymmet är avklarat och energin är påfylld och nu avnjuts en god kopp kaffe medans bra musik strömmar ut ur högtalarna, härligt!
Passet gick okej idag, inte lika bra som förra måndagen men ibland är det så. Vissa gånger går bättre än andra och det är ju så det är. Men jag körde igenom det jag skulle, gjorde mitt bästa och jag är nöjd med det! Ben står ju på schemat på måndagar, så blev uppvärmning på bandet och sedan fick benen & rumpan jobba tills dom inte orkade mer! Var helt slut när jag gick därifrån, svettig som tusan & skakiga ben. Men det är så det ska va, det ska kännas!

Ska snart hoppa in i en dusch, sen ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att hämta pluttan ♥


Bilder från gårdagen då vi var hos pappa & brorsan på middag ♥

Saga & brorsan gick ut en stund och kom sedan in och visade upp en snigel hon hade hittat.

Godmorgon underbara måndag.

Ja, för hur underbart är det inte att vakna upp till solsken & fågelkvitter? åh solen, du är så välkommen! Och du får jätte gärna stanna ett tag nu.

Har precis fått i mig frukost som idag var så sjukt gott, jag äter ju samma frukost varje morgon i stortsett. Men idag var det lite extra gott, ingen aning om varför men tog till och med en macka till gröten med och det bruka jag aldrig orka men idag så slank det ner lätt som en plätt - mums! Så nu är jag mätt i magen och redo för ett hårt pass på gymmet sen!
Sitter och dricker mitt morgonkaffe och ska snart fixa en macka till pluttan som vaknade för en liten stund sen, hon ligger just nu i min säng och kollar på tvn. Sen göra sig klart & klä på sig osv, sen upp till dagmamman med Sagis och jag ska vidare mot gymmet.

Hoppas ni får en fin dag! PUSS ♥

Jag är faktiskt imponerad utav mig själv!

Hallå sötbollar ♥

Idag fjantade vi inte runt på något övningskörningsfält utan idag blev det riktigt körning. Haha nej då det är jätte bra med det där övningskörningsfältet faktiskt, det finns mycket bra där som man behöver träna på för att sedan kunna ge sig ut i trafik osv. Men idag åkte vi inte dit, utan körde här i krokarna istället.
Vi började lite på en grusväg för att jag skulle testa på att köra på väg, i kurvor osv. Gick jätte bra! Sen vidare ut på den riktiga vägen, vägen mot Tjällmo blev det. Första gången jag kör på en riktig asfaltsväg bland andra bilar, dock är det inte JÄTTE mycket bilar eftersom det är en "landsväg" men lite bilar fick jag testa på att möta. Och jag är faktiskt imponerad utav mig själv! Trodde a l d r i g jag skulle våga mig på att redan köra på vägar och inte att det skulle gå sähär bra som det faktiskt gjorde. Jag trodde vi skulle köra på övningsfältet och sen lite på små grusvägar och sådär en ganska lång tid först innan vi skulle ge oss ut på vägarna, men pappa & jag tänkte visst inte likadant ha ha. Men det gör inte mig ett enda dugg, för det gick verkligen hur bra som helst! Körde nästan till Tjällmo och tillbaka, sedan genom hela Ljungsbro och upp till gymmet. Så körde i 1½ timme ungefär. Var rätt så nervöst att köra genom samhället här, för när man kör mot Tjällmo är det ju typ landsväg så det är ju bara rakt fram. Dock väldigt kurvig väg så fick öva på att köra i mycket kurvor, hålla mig rätt på vägen och möta bilar osv.. Men det var ju skit bra att jag fick testa på och öva på det! Det är ju väldigt mycket att tänka på samtidigt, men jag tycker det gick JÄTTE bra, och det tyckte även pappa.
Men här i samhället man måste ju även växla ner & upp snabbt när man stannar vid övergångsställen och vid korsningen osv. Lite mer att tänka på, men det gick galant. Inget kärringstop någonstans, utan bara flöt igenom. ååh, det är så himla roligt att köra bil! Så jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv idag! :D

Passade ju på att ta en snabbis till gymmet med när jag ändå hade tid, blev ju lite mycket av den goda chokladen igår ha ha. Så jag körde upp mig själv till gymmet ha ha, kändes lite små häftigt att kunna köra sig själv till gymmet. Men blev inget långt pass idag för magen protesterade och skrek efter mat. Hade ju hoppats på att hinna träna ordentligt innan jag blev hungrig så jag inte behövde åka hem i mellan körningen o gymmet och äta först, men icke. Men lite snabb gång på bandet i ganska stor lutning och lite biceps, triceps och axlar hann jag med. Så jag är nöjd ändå, det är bättre än ingenting!

Saga hon är fortfarande hos mamma, hon kommer hem om en liten stund ♥ Då fixar vi i ordning oss lite och sedan traskar upp till pappa & brorsan för lite middag, trevligt ♥

Nu får ni vara med och bestämma lite !

Godmorgon söndag.



Hoppas allt är bra med er & att ni har sovit gott i natt?
Jag vaknade vid 06 i morse av att jag hörde Saga gråta, så sprang in till henne och där satt hon i sin säng och var jätte ledsen. Frågade om hon hade drömt något läskigt och det hade hon gjort sa hon, Lilla gumman ♥ Så tog med henne  in till mig så fick hon sova en stund i mammas säng. Hon la sig på samma kudde som mig och kröp sådär tätt intill, så underbart mysigt Vi somnade om och sov i 2 timmar till ungefär. Brorsan sov ju här i natt också, så när vi vaknade låg vi kvar i sängen alla 3 och myste en stund.
Men nu är vi uppe sen ett tag tillbaka, frukost har vi fått i magarna och jag dricker nu mitt morgonkaffe. Saga & brorsan ligger i sängen och busar, dom håller på att göra en koja eller något utav täckena ha ha. Som jag skrev igår så kan dom där två verkligen busa tillsammans, dom har verkligen kul ihop! Mina gull
Ska snart göra oss i ordning lite, klä på oss, borsta gaddarna o sådär. Sen vid 11 kommer mamma och hämtar Saga så ska dom umgås lite och jag ska ut och köra lite med pappsen, kul!
Får se om jag kanske hinner med en sväng till gymmet också, känner att jag behöver gå lite på bandet efter allt godis igår ha ha.

Vad ska ni hitta på idag? :)


Gårkvällen var super mysig, jag och brorsan satt i soffan och tittade på film och åt lite gott.
Han hade med sig denna chokladen från Norge, och jag har nog aldrig ätit något så gott förut?
Så sjuuuuuuukt god, sådär farligt god så det ej går att sluta äta. Det är bitar av salta majskrisp i, och det låter ju inte gott med salt & choklad? Men jag lovar att det är det! Den finns ju här i sverige fast då på påse och är tydligen lite annorlunda, men ska nog ta och testa dom med.


Detta är smash på påse som finns här i Sverige, har någon testat dom?

dagens bloggar idag,



Eftersom det bara var 3 stycken som deltog denna gången så får alla ni 3 bli dagens bloggar.
Tråkigt att så några var med, har ju betydligt mer läsare än så. Men ni kanske inte tycker det är så kul med Dagens blogg? För isåfall fortsätter jag inte med det.

http://emiigull.blogg.se/

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

http://elliebjorkburstrom.blogg.se/

Super söta små lamm.

Carro & Saga kom och hämtade upp mig förut så åkte vi med till stallet. Påvägen dit stannade vi vid en ladugård för att titta på massor söta lamm. Oh herregud, jag har nog aldrig sett så många lamm på en och samma gång! Får och lamm precis överallt, säkert ett 100 tal? Vart världens liv på dom när vi kom in där, så Saga tyckte det var lite läskigt och det förstår jag. För ni kan ju tänka er själva om typ 100 får & lamm står och bräker samtidigt, det blir rätt högljudt. Men så fruktansvärt söta dom små lammen var, man ville bara ta med ett hem och gosa med. 
Men efter en liten stund tröttnade vi på deras bräkande så vi gick därifrån och åkte vidare mot stallet. Och i stallet hade vi lika mysigt som vanligt, Saga sprang runt med gå vagnen, busade med katterna och borstade på Manick ♥

Sen var det dags att åka hemåt och fixa lite middag. Lillebror ringde förut och frågade om han fick sova hos oss i natt och självklart fick han det, så han kom hit lagom till middagen och åt med oss.
Så han och Saga har busat för fullt här nu, morbror är ju favoriten ♥ Och dom två kan verkligen busa tillsammans, det är så härligt att se! Lite mys i soffan med godis och ostbågar har det också blivit, och självklart pippi på tvn. Och nu ska Saga ta en dusch och sedan är det läggdags. Tror hon kommer sova rätt så gott efter denna fullspäckade dag!

Jag och brorsan ska väl gosa ner oss i soffan och äta lite godis och titta på tv. Inte så ofta vi två umgås, så det ska bli mys ♥

Det här är bara några utav fåren, fanns som sagt väääääldigt många och alla fick ju inte plats på bild ha ha.


Man blir ju ännu mer peppad & motiverad utav resultaten.

Satt och kollade igenom bilder på telefonen och hittade en bild som måste varit tagen precis i början när jag började med träningen..Bilden är i sämst kvalite men man ser ju ändå, satte dit en relativt ny bild brevid så man kan se skillnaderna.
Jag tycker att man ser en väldigt stor skillnad, kolla " kärlekshandtagen " på den vänstra bilden tillexempel. Dom är påväg att försvinna helt nu! Sen ser man ju även skillnad vid rumpan & låren där, att dom format till sig lite snyggare.. Det är kul och se att det ger resultat! Och man blir ju ännu mer peppad & motiverad när man ser resultaten såhär..
Och NI kan ni också, bara att kämpa på!

VILL DU BLI DAGENS BLOGG?

Ikväll lyxar vi till det !

Då var man hemma igen, sitter och käkar en underbart god sallad ifrån salladbaren på Hemköp. Så himla gott & smidigt, dock lite dyrt så blir ju bara någon gång ibland man köper. Och idag passade det bra eftersom Saga inte är hemma och jag orkade inte ställa mig och laga någon mat till mig själv.
Saga är iväg med Carro & Bella och myser med dom där små hästarna dom varit hos tidigare. Jag måste med få följa med dit någongång, har sett kort och dom är såååå himla söta! Så Saga har nog det väldigt mysigt♥

Har ju varit på gymmet en sväng, blev ett litet mindre pass då det var så himla mycket folk och alla grejer var upptagna hela tiden och jag orkade inte stå och vänta hela tiden så jag gjorde 2 magövningar och en ryggövning och sedan tackade jag för mig.. Men gick även på bandet innan också, så lite fick jag gjort iallafall!
Gick förbi solariumet påvägen hem och tog en 20 minutare, skönt som tusan! Gick även förbi affären och handlade lite gott tills ikväll, för ikväll tänkte jag försöka mig på en ny myskväll med busungen. Så lyxade faktiskt till det med lite godis, pepsi & 2 små påsar med chips & ostbågar. Som sagt, ibland måste man unna sig lite!

Nu ska jag äta upp, ta mig en kopp kaffe och sen slänga mig i duschen. Sen får vi se när lillfisen kommer hem ♥


Frågestund & tävling.

Vad kul att så många är med i tävlingen, inte så många dagar kvar innan den avslutas nu. Om någon har missat den, klicka HÄR.
Glöm inte heller bort frågestunden där ni kan ställa frågor om min träning & kost. Klicka HÄR för att komma dit!

it's workout time baby

odmorgon på er!
Hoppas ni mår bra ? :)


Jag gick upp för en liten stund sedan och äter nu frukost, Saga ville inte ha någon frukost just nu så hon ligger i min säng och tittar på barnprogram. Hon brukar ju helst vilja vänta en stund med att äta efter hon vaknat, men jag själv är så himla hungrig när jag vaknar så jag måte äta direkt! Men om en stund måste hon med äta lite.. 

Idag blir det ju träning som jag skrev igår, vid 10 tiden drar jag dit. SKÖNT! Blir lite mage och överkropp idag tänkte jag. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan klä på mig och Sagis och sedan packa väskan för gymmet! Vi görs sen♥

Vad hittar ni på idag ?


Protein & frukt

Inget godis till fredagsmyset inte, protein & frukt är bättre. MUMS!

Självklart äter jag godis ibland också, så hård är jag inte mot mig själv. Man måste unna sig ibland! Men idag skippade jag det :) Det här är riktigt gott det också! Proteinet är i smak banan/choklad och idag gjorde jag den lite tjockare och äter med sked, blir som chokladkräm. Riktigt gott och blir ju nästan som lite godis, fast nyttigt ;)

Nu ska jag äta upp och sedan sova!
Godnatt <3

en liten titt i Sagas rum

La ju för ett tag sedan upp bilder på hur det ser ut hemma hos oss, ni som missade det kan se HÄR.
Men var ju inga bilder på Sagas rum och skulle ju lägga upp de senare sa jag..
Så här kommer dom :)





Sen är köket lite ommöblerat, ser ut såhär nu:

Lampan sitter över bordet nu och inte som på bilden..

Jag älskar dig min lilla knäppis ♥

Det blev en rätt bra dag iallafall trots det dåliga vädret. Fick massor nytta gjort här hemma och det är ju alltid bra! Det är ju bra att passa på med sånt när det ändå är tråkigt väder och man är inne. Så har gjort i ordning och städat i skafferiet, tvättat, städat och grejat.

En liten sväng ut blev det med, traskade bort till Meddo för att fixa lite saker och sedan bort till affären för att handla. Regnade ju lite och var kallt som tusan så ingen höjdare direkt, men lite frisk luft fick vi iallafall.
Sen hem och fixa lite middag och sen tänkte jag att vi skulle ha lite mys i soffan och titta på pippi, men Saga sov ingenting under dagen idag så hon var väldigt övertrött nu på kvällskvisten och inte ett dugg mys sugen utan väldigt bus sugen istället. Så det blev massor bus i soffan istället. Hon hoppade runt och gjorde konster och sa," titta nu mamma, titta nu mamma " och så hoppade hon ner från armstödet och ner i soffan och skrattade o tyckte det var jätte roligt ha ha. Och det upprepades säkert 10 gånger minst, Min lilla knäppis ♥ Men sen somnade hon som en stock för 1 timme sedan ungefär. Själv ska jag ta tag i disken, sen ta mig en dusch och sedan krypa ner i sängen tror jag.
I morgon ska jag upp och träna på förmiddagen, SKÖNT! Vilat nu i 2 dagar och det räcker, vill träna nu nu nu!

Hoppas ni har haft en fin dag! ♥

Lite kort på min knäppis ♥

När ska detta ta slut?

Att vakna upp till det här piss vädret var ju inte det roligaste direkt, usch vad tråkigt! Jag är trött på detta väder nu, ena dagen är det JÄTTE fint nästa sommar värme och man får lite hopp om att NU är våren här på riktigt, sen dagen efter är det regn/snö och hoppet försvinner direkt. Känns som vi aldrig kommer få värme. Det har ju hållt på såhär ett tag nu och det är sååå tråkigt! GE MIG SOL & VÅR NU! Jag vill kunna sitta ute och njuta i solen, vara ute och hitta på saker med Sagis. Inte sitta hemma och glo. Och ja, jag vet att man kan gå ut och göra saker även fast det regnar/snöar, men det är ju absolut inte samma sak. Man njuter ju inte på samma sett som en solig härlig vår/sommar dag. Jag tycke faktiskt inte det är roligt över huvudtaget att gå ut i sånt här väder. Då håller jag mig hellre inne och hittar på roliga saker.

Jag som hade planer på att åka in en sväng till Maxi eller Willys och handla lite idag, men hoppar nog över det. Har ingen lust att gå till och från buss i detta väder med barnvagn och kassar. Så jag får hoppa turen till Maxi/willys och gå och handla här på svindyra Hemköp istället! 
Hade ju även hoppats på att kunna gå ut och leka och även ta en promenad idag, men känns inge vidare kul heller i detta väder. Usch idag är vi negativa, men detta väder är verkligen INTE kul och det tror jag dom flesta håller med om?
Får se om det kanske blir lite finare framåt eftermiddagen? Man kan ju alltid hoppas iallafall..
Och tills dess blir det nog bara bus & mys här hemma, springa bort till Hemköp och handlade lite med.
Nej nu ska jag göra i ordning lite frukt till Saga och sedan dricka upp mitt kaffe, PUSS!

En lugn och skön dag behöver man ibland.

Har precis druckit mitt protein och ska nu borsta gaddarna, tvätta ansiktet och sedan krypa ner i min underbara säng. SKÖNT!

Hade ju besök av Malin förut, blev en kopp kaffe & massor prat. MYS ♥ Även varit borta på Meddo och städat..
Sen har det inte hänt så mycket mer, blev en lugn och skön dag. Och det behöver man ibland, man behöver faktiskt inte göra massor saker hela tiden. Ibland är det skönt att vara hemma och bara vara!
Nej nu orkar jag inte sitta här mer, dags att göra sig klar för sängen!
Godnatt ♥


Pasta med kyckling, champinjoner, bacon & paprika.



Det ni behöver är:
Kycklingfile
Bacon
Färska champinjoner
paprika
lök
grädde + mjölk
grönsaksbuljong
kycklingbuljon
salt/peppar
( Ni får välja valfri mängd utav allt )

Stek först baconen så det får lite färg och lägg åt sidan och skölj ur stekpannan. Stek sedan kycklingen så den blir genomstekt, häll sedan i champinjoner,lök och paprika och stek tillsammans med kycklingen tills allt fått lite färg. Sen i med baconen och stek ihop allt. Salta & peppra, i med grädde och en skvätt mjölk, buljongtärningar och låt puttra några minuter. KLART!
Hur enkelt som helst och suuuuper gott. Serverades med fullkornspasta och lite gurka & sockerärtor.
Och vill man att det ska bli lite nyttigare så kan man säkert skippa grädden och bara ta mjölk eller vad man nu väljer. Men jag tycker själv att allt blir godare med riktig grädde!

busungen är full med bus idag

Vi har nu fått lite lunch i magarna och är mätta & belåtna. Det blev pasta med kyckling, bacon & paprika. M U M S !
Saga hon ligger i soffan och ska sova en stund, hon brukar vilja somna där till barnprogram på dagarna och sedan bär jag in henne i hennes säng. Själv har jag fixat och plockat i ordning i köket efter lunchen, blir ju lite att ta hand om när man inte har någon diskmaskin. Skulle vilja ha en sån liten bänkdiskmaskin, skulle vara perfekt för oss!
Sen har även busen fortsatt här under förmiddagen.. Jag har lakan, handukar osv i en garderob i Sagas rum och hade glömt att stänga till den dörren. Så ja, ni kan ju gissa vad hon hade gjort? Slängt ut A L L T på golvet. Men på ett sett var det bra för jag har faktiskt varit lite dålig på att ha ordning där inne, vikt ihop det lite slarvigt och kastat in typ. Men har tänkt flera gånger att jag ska göra i ordning där men har inte blivit av, så nu fick jag ju en anledning till att göra i ordning. Så det har varit min sysselsättning under förmiddagen, stått och vikt allt och lagt in fint. Så det var ju skönt att få det gjort! Vi får väl se vad hon hittar på för bus här näst ha ha. Det finns verkligen mycket bus i den där lilla ungen ♥

Blir att gå ut en sväng sen när Saga vaknat, gå bort till Meddo och städa och sen en sväng förbi lekparken får det bli. Malin kommer även hit om en stund och dricker en kopp kaffe med mig, mys ♥



Mysmorgon

 

Hur mår ni idag? Här hemma mår vi toppen :)
Har haft en mysig och lugn morgon, förutom att Saga varit i farten i skafferiet igen och lekt med mjölet. Jädrans busunge ♥ MÅSTE skaffa sånna spärrar till skåpen nu, inte så trevligt med mjöl i hela skafferiet plus golvet.
Jag låg och drog mig en stund i sängen innan jag gick upp, så skönt att kunna göra det och inte behöva känna sig stressad för att man ska iväg..  Och det var då busungen passade på med sina hyss! Men gick då upp och gjorde iordning frukost till Saga, hon fick ha lite mysfrukost framför tvn idag. Macka & en skål med färska jordgubbar och hon smaskade i sig allt utan problem.

Jag har också ätit min frukost - gröt, protein & kaffe. Sitter fortfarande med min kaffe kopp och kikar runt lite på nätet efter skor som jag kan ha ute när jag promenerar. För jag tänkte nu när vädret börjar bli fint och vi närmar oss sommaren kan det ju vara skönt att ta promenader ute, och med tanke på mina knän så måste jag ha ett par ordentliga skor. Funderar faktiskt på att köpa likadana som jag har i gymmet för dom är grymt sköna! Synd bara att det är så grymt dyrt med träningsskor, men ska se om jag kan hitta några hyffsat billiga. Men hellre att dom kostar lite extra och bra för mina knän, än att dom är billiga och urdåliga för knäna. Vi får se vad det blir...

Saga hon ligger just nu i min säng och tittar på barnprogram, min lilla mysunge ♥ Blir väl att fortsätta ta det lite lugnt och bara va nu på förmiddagen, passa på att mysa med mitt troll. Och sedan gå ut en sväng på eftermiddagen och busa.

Och vill återigen tacka er för era fina och peppenade kommentarer som kommer in, känns verkligen JÄTTE kul att jag kan inspirera er. Ni är så fina - tack! ♥

Ni glömmer väl inte bort frågestunden där ni kan ställa frågor om min träning & kost.
Gå in HÄR och ställ MASSOR frågor nu.

 


Nerkrupen i min sköna säng !

Nattprotein är intaget, gaddarna är bortstade, sminket är borttvättat och jag är nu redo för en god natts sömn!
Börjar bli rätt trött efter denna fullspäckade dagen och kommer nog sova rätt gott.
Har legat och läst lite bloggar precis och det är så kul och se att så många börjar ta tag i det här med kost & träning, för det är verkligen roligt när man väl kommit igång! Det är bra att vara hälsosam och ta hand om sin kropp, man mår ju så bra utav det! Man mår ju inte bra av att ligga på soffan och bara äta massor skräp, kroppen mår inte bra utav det iallafall.
Jag kan bara se ifrån min egen förändring, vad det har gjort gott för mig! Jag har själv varit den som legat på soffan och deppat, ätit chips & godis var och varannan dag. Men till slut fick jag nog! Och sen jag började träna och äta bra mat har jag blivit en helt ny människa, mår så himla mycket bättre nu! Mycket gladare och piggare, och trivs bara bättre och bättre med mig själv när resultaten börjar dyka upp. Det är verkligen kul! Jag älskar verkligen träningen och kan inte vara utan den :)

Så till er som börjat och har tänkt börja, KÖR HÅRT! Har ni bara viljan & motivationen så kommer ni fixa det galant. Bara att kämpa på! :)

Godnatt! <3

Fick en leverans med lite smaskiga proteiner igår

I hope the sun shines



Då börjar även denna dagen leda mot sitt slut.
Tycker dagarna går så fruktansvärt fort, redan torsdag i morgon? Och snart helg igen, helt sjukt.
Idag har det varit en väldigt bra dag! Började ju med träning och sedan varit i stan på 2 möten som gick jätte bra. Träffade min sjuksköterska, hämtade lite ny medicin och tog puls & blodtryck. Sen när jag var klar i stan var det dags att sätta sig på bussen hem och hämta fisen ♥ Gick förbi affären påvägen hem och handlade lite och sen hem och fixa med middagen, och idag hade vi även middags sällskap av mamma. Mycket trevligt ♥

I morgon är det ju torsdag vilket innebär ingen dagmamma utan mamma & sagis dag ♥ Har ingenting planerat utan vi får se vad vi hittar på, massor mys & bus blir det iallafall ♥ Blir ju även vilodag från gymmet, men rätt så skönt för jag har träningsvärk överallt ha ha! Men ska nog försöka ge mig ut på en promenad iallafall om det är fint väder.
Nej nu har jag lite att fixa med innan jag kryper ner i sängen :)
Hoppas ni har haft en fin dag, PUSS!

träningsvärk är fint!

Hej finisar ♥

Hoppas allt är bra med er?

Med mig är det bara bra, har sådär härlig träningsvärk från måndagens benpass.. Men det är fint! Och Saga hon mår bara bra hon också...
Jag hann aldrig slänga upp något inlägg i morse då vi kom upp lite sent, så hade inte tid helt enkelt. Men nu har jag lite tid så tänkte skriva några rader iaf..

Saga hon är hos dagmamman och jag & Bella har precis varit och tränat, körde mage idag. Gick jätte bra!
Nu kom jag precis hem och dricker lite protein och äter en banan innan jag ska hoppa in i duschen och sedan fixa i ordning mig för att sen åka in till stan på 2 möten..
Så det är vad som händer idag.

Nu måste jag slänga mig i duschen, vi hörs senare!

ni har väl inte missat tävlingen & frågestunden ?

Nu är mitt hjärta hemma igen och vi har precis ätit lite middag. Hon är på riktigt bushumör, springer runt och hoppar & skuttar och har tömmt hela min tros/bh låda så nu ligger det trosor och bh-ar över hela golvet inne i sovrummet. Ibland blir man lite tokig på dig, min lilla tokunge ♥

Jag dricker just nu en stor kopp kaffe, det är ju så gott direkt efter man ätit. Det är ju alltid gott med kaffe men just efter maten är det sådär lite extra smarrigt, tycker iallafall jag.
Ska strax göra i ordning Sagis för natten och sedan gosa lite innan det är dags att krypa till kojs för henne. Sen när hon lagt sig ska jag ta tag i disken och de, för jag ville inte ställa mig med det nu för det tar ju en liten stund och vill passa på att gosa med Sagis innan hon ska lägga sig. Blir ju inte så mycket tid att umgås på dom här dagarna då hon är hos dagmamman, för när vi kommer hem är det middags dags och sedan tickar klockan iväg..
Senare kommer Bella hit och sover här i natt, mys ♥ vi ska ha lite myspys kväll och titta på Desperate Housewifes och Bigbrother.
Får se om jag skriver något mer idag, annars hörs vi i morgon :)
PUSS

Ni har väl inte missat tävlingen och frågestunden ?




jag ÄLSKAR mitt nya iphoneskal !

När jag kom hem låg det massor paket innanför dörren. Det var dessa söta ringar, tror jag betalade 11 kr styck för dom. Sen detta UNDERBARA skal till mobilen, JAG ÄLSKAR DET! Kostade mig endast 30 kr.
Älskar att shoppa när det är billigt!

I love this workout

Kom hem för en liten stund sedan, träningen gick kanon! Blev armarna och axlarna som fick sig en omgång idag och det gick jätte bra, går bara bättre & bättre för varje gång. Avslutade även passet med en stund på bandet. Tog svängen förbi solariumet påvägen hem, städade och tog en solning med. SKÖNT!

Nu har jag precis druckit mitt protein och ska nu göra mig lite lunch, magen skriker efter ett hårt träningspass! Får se vad det blir för smarrigt, har faktiskt ingen aning. Får gå ut och rota lite i kyl & frys och se vad jag hittar.

Hej sålänge!


Godmorgon tisdag,

Sitter just nu och äter frukost, den samma som alltid. Saga hon är inne på sin 2a macka, kors i taket! Hon har ju aldrig varit någon stor frukost ätare direkt på morgonen, men idag var hon visst hungrig.. Och det är ju jätte bra!
Vi kom upp lite senare än tänkt, men det gjorde inte så mycket. Var bara såååå himla trött i morse, så kroppen ville visst inte gå upp när klockan ringde.. Men nu med lite kaffe så piggnar jag nog till snart.
Idag är det dagmammadags för Saga, inte i lokalen idag utan hemma hos dagmamman igen. Skönt då slipper Saga den farliga städtanten! Undra varför hon blir så rädd för henne?
För min del är det träning som gäller, men kan inte riktig bestäma mig om jag ska köra mage eller armar idag. Men får fundera på det tills jag kommer upp.
Sen har jag inga planer under dagen, bara ta tag i lite saker & ringa samtal.

HOPPAS NI FÅR EN FIN DAG, PUSS ♥

Frågestund om min träning.


Fick lite frågor angående min träning och kost, hur och när jag tränar och vad jag äter osv..
Så jag tänkte att jag kunde dra igång en liten mini frågestund om just min träning & kost ifall det är flera som undrar över något. För isåfall kan jag ju svara på alla frågor i ett inlägg istället :)
Så är det något ni undrar över eller vill ha tips om, FRÅGA PÅ!

Tack vad fina ni är!

Vill börja med att tacka er för dom fina & peppande kommentarerna jag fått på det senaste inlägget, ni är bara för underbara ♥ Bara massor positiva kommentarer, TACK!
Det är verkligen kul om jag kan inspirera andra genom att dela med mig av min tränings osv.

Jag har precis ätit mitt kvällsmål, kesella, bär & funligt & en apelsin. Så nu är jag mätt i magen och kan sova gott sen!
Saga hon ligger och sover sött, hon somnade runt halv 8 tiden ungefär.
Hade gått jätte bra uppe i lokalen idag, förutom att Saga är så himla rädd för städtanten som kommer dit och städar. Så fort hon kommer blir Saga helt förskräckt och JÄTTE ledsen tydligen, var samma sak förra veckan när dom var i lokalen. Idag hade Monica fått klä på Saga och gå ut medans städtanten var där för att Saga var så ledsen. Undra varför? Vad är de med denna städtant som hon tycker är så läskigt? skumt.
Men annars hade det gått kanon!
Vi traskade hemåt och väl hemma var det dags att fixa middagen, som idag blev potatisstavar/morotsstavar i ugnen och kött. Och till det lite kokt broccoli och gröna bönor, det har jag nästan till alla måltider. Så himla gott med broccoli, plus att det är nyttigt och bra med!
Och medans jag höll på med maten satt Saga vid bordet och ritade fina teckningar. Sen efter maten hade klockan tickat så det var dags att hoppa i pyjamasen, borsta tänderna och sen lite mys framför tvn till Pippi innan det var dags att krypa till sängs.

När Saga hade lagt sig och vi pussats & kramats godnatt så tog jag tag i disken. Tog även ett varv med dammsugare och städade i ordning lite, tvättat gamla sängkläderna och bäddat rent i min säng. Ska bli underbart att krypa ner där sen, så himla skönt med renbäddad säng! eller hur?
Så nu ska jag bara blogga klart och kika runt lite på nätet lite fort och sedan borsta gaddarna och krypa till sängs.

Godnatt & sov så gott, PUSS ♥



Lite mer resultat utav träningen.

Jag hade sån himla energi på gymmet,så idag blev det hårt. Var precis genomsvett när jag var färdig, gött! Körde ben idag så rumpan fick jobba ordentligt, härligt. Benpasset är faktiskt riktigt kul tycker jag. Fick ju massor nya övningar förr förra veckan som jag kör nu, mycket bra & jobbiga övningar som tar riktigt bra! Jag är verkligen helt såld i träningen, jag ä l s k a r den! Och resultaten blir bara bättre och bättre, rätt häftigt hur mycket det kan hända med kroppen på bara några veckor.
Jag är faktiskt riktigt nöjd hittils, men ännu bättre ska det bli!

Armarna börjar få lite form.



Här skiljer det bara 4 veckor mellan korten och lite har det hänt under dom veckorna ser man.



Den lilla "graviditets bullen" längst ner på magen ska bort helt. Det är mitt mål.


Och nu är det väl säkert någon som kommer att störa sig på att jag lägger upp såna här "lättklädda" bilder, men det struntar jag fullständigt i.
För, för det första så har jag bikini på mig och det visar man ju upp sig i ute hela sommrarna, så inget konstigt med det tycker jag.
Och för det andra så tycker jag att det är kul att visa er resultat utav träningen eftersom jag skriver mycket om den, och det kanske kan peppa er lite som vill börja träna men tycker att det känns omöjligt att få iordning på kroppen?
eller vad säger ni, är det kul att se kort?
Och jag kan ju faktiskt bevisa för er genom korten att det a b s o l u t inte är omöjligt. Bara man har viljan och motivationen så går ALLT!
Men sen handlar det ju inte bara om att träna, utan mycket handlar om kosten. Kosten har faktiskt störst roll!

Godmorgon

Hoppas ni har sovit gott?
Det har absolut jag gjort, somnade dock lite för sent men kom iallafall upp tidigt.
Jag sitter och äter lite frukost, min goda gröt och sen har jag färska jordgubbar på - mums! Sen självklart protein & kaffe med. Saga hon sover fortfarande, får se om hon vaknar snart annars får jag väcka henne. För idag är det dags för dagmamman, eller dom ska vara i lokalen idag. Och självklart är det regnigt och trist ute när jag måste gå extra långt för att lämna Saga. Typiskt! Men det är bara att ta fram paraplyt och regnskyddet till vagnen och traska iväg.

För mig blir det träning sen, skönt att komma igång som vanligt igen nu! Förra veckan blev ju lite knasig. Men denna vecka blir det stenhård träning, det gillar vi!

Hoppas ni får en fin dag, puss ♥

Två gamla bilder på Saga, men jag älskar dom! Dom är så fina 


Då var vi hemma i boet igen.

Övningskörningen gick jätte bra, det var skit kul att köra! Åkte till Lambohov där dom har ett ställe som är gjort för dom som övningskör. Det finns en rondell, lite korsningar osv.. Jätte bra! Dock är det typ grus/ler väg och den var inte den bästa tyvärr, fullt med gropar överallt! Men det gick bra ändå, tyckte bara synd om pappas bil som fick skumpa runt i alla gropar ha ha. För dom gick inte att undvika eftersom det var precis överallt. Hoppas någon fixar iordning där snart så det blir jämt och fint.
Övade på att köra i både i rondellen och korsningarna, övade på att växla upp & ner, stanna och växla ner för att sedan köra iväg och växla upp igen osv.. Ja, jag lärde mig massor och det gick väldigt bra! Pappa var väldigt bra att köra med, är jätte glad att han ställer upp och kör med mig ♥ Så nu längtar jag till nästa gång för det var så kul. Ska även börja plugga lite teori snart med så jag kan ta mitt körkort inom en snar framtid. Fatta vilken frihet det skulle va, slippa vara så beroende av alla andra och kunna göra saker & ting själv. Gud så skönt!

Saga hon var ju hos Caroline & Magnus under tiden och busade och när jag kom för att hämta henne så blev jag bjuden på lite lunch & fika, trevligt!
Nu ligger hon i vagnen i hallen och sover men ska ta och väcka henne snart för mamma & brorsan kommer hit om en liten stund och fikar, myspys ♥
Sen händer det väl inte så mycket mer idag, blir nog lugnt...

Hoppas ni har en fin dag! :)
PUSS

Se upp på vägarna idag, Jenny ska övningsköra!

Godmorgon finisar!

Hoppas ni mår bra?
Både jag & Sagis mår fin fint.. Vi sitter just nu och äter lite frukost och efter frukosten ska vi klä på oss osv och sedan gå upp till Carro, hon var lite sugen på att umgås med Saga några timmar så ska upp och lämna henne där. Jag ska vidare till Pappa för vi ska ut och övningsköra lite, kul! Så se upp på vägarna idag ha ha. Det är vad som händer nu på förmiddagen, sen får vi se vad vi hittar på. Kanske eventuellt ska träffa mamma och brorsan på en fika, vi får se hur det blir :)

Hoppas ni får en fin dag!♥

TÄVLING I SAMMARBETE MED GNIZTRA.COM

Nu har ni chansen att vinna detta super fina armband som kommer vara riktigt snyggt på en solbränd arm i sommar. På armbandet finns även 4 hematitstenar som har en lugnande effekt.

Gå in HÄR och gilla Gniztra.com på facebook
Gå sedan in på Gniztra.com och kolla ut någonting du skulle matcha armbandet med.

För större chans att vinna gör även detta:

Gå in HÄR och gilla min blogg på facebook.

För ännu större chans att vinna gör även detta:
Skriv om tävlingen på din blogg och länka hit.

Glöm inte att skriva en kommentar här sen om att du är med och tävlar och vilket av alternativen ni gjort.

TÄVLINGEN AVSLUTAS måndag 23/4.


Xlash - Ögonfransserum.



När jag var hos mormor så beställde vi varsin Xlash, och nu har jag fått hem min. Endast använt den i 2 dagar nu, men ska bli spännande att se om det ger något resultat om några veckor. Har läst mycket bra om denna produkt, så vi får se..
Har tagit före bilder på mina fransar och kommer ta efter bilder om några veckor. Så kommer lägga upp här!
Någon annan som testat? :)

Finns att beställa här om någon är intresserad:
http://xbeauty.se/

Skönt att slippa baksmällan.

Halloj sötnosar!

Hur mår ni idag?

Själv mår jag toppen, skönt att vakna och inte vara bakis för det är nog bland det värsta som finns!
Kom dock hem rätt sent igår så var lite små seg när jag vaknade. Gick upp senare än vad jag hade tänkt, men vad gör det? När man ändå hade chansen att passa på liksom... Inte varje dag man får sova till halv 12 så det var rätt skönt faktiskt! Skulle igentligen upp tidigare och gå till gymmet på workshop, men det vart inställt så därför sov jag lite extra. Men gick iallafall upp till gymmet när jag hade vaknat och fått i mig lite frukost. Fick bli lite förbränning idag bara, 206 kalorier väck.. vill inte förstöra veckans schema med att ha träningsvärk så därför fick det bli bandet idag bara så kör jag stenhård styrketräning i veckan. Blev ju lite dåligt med träning denna veckan eftersom vi kom hem i tisdags så missade ju 2 dagar där. Men i veckan blir allt som vanligt igen, skönt!

Gårdagen då, ja det var ju lite annorlunda att gå ut nykter kan man säga. Det har jag faktiskt aldrig gjort tidigare och kommer nog inte göra det igen, iallafall inte om jag är ensam om att vara nykter. Men så himla skönt att slippa baksmällan idag! Så på så sett är jag glad att jag ej drack igår. Men kan ju inte riktigt släppa loss och dansa på samma sett när man är nykter. Man blir ju lite stel, iallafall jag. Jag är väl lite blyg sådär och tycker inte om att dansa nykter. Det dåliga självförtroendet som kommer in och man tycker väl att det är lite pinsamt. Sen blev det att man tänkte på hur alla onyktra människor betedde sig, det är ju något man annars inte bryr sig om om man är onykter. Men är man själv nykter så tänker man ju på det, oh herregud säger jag bara! Folk ramlade över bord, spillde ut drickor, glas gick sönder och folk flamsade runt och skrek som idioter! Är man själv sådär när man är onykter undrar jag då? Då skämms jag ha ha
Sen blev jag rätt så trött också, är ju inte van vid sena utelivet längre ha ha. Så det vart väl inte så jätte kul. Men min lillasyster verkade ha en kul kväll och det var ju huvudsaken, det var ju liksom hennes kväll ♥

Min lilla plutt är nu hemma igen och det hade gått jätte bra att sova hos mormor. Dom hade haft det jätte bra både igår & idag! Så det var skönt att höra. För Saga har blivit rätt så mammig på senaste tiden och kan hända att hon blir ledsen efter mig, men det hade gått jätte bra! Saga ville inte ens åka därifrån förut när dom skulle hit med henne he he.
Just nu ligger hon och sover lite och jag ska strax börja med maten, blev så sugen på lasagne förut så det ska jag göra. Mums! Sen blir det bara massor med mys hela kvällen ♥ Man hinner sakna den där lilla pluttan rätt mycket på bara en natt såhär. Så blir att mysa riktigt ordentligt sen, fixa iordning något gott och gosa ner oss i soffan.

Försökte blogga igår från mobilen för jag skulle lägga upp lite bilder, men som vanligt så funkade det inte!
Så därför får ni lite bilder idag..
Hade på mig min nya klännig jag fått av min mormor ifrån Nelly.com.


 

 

och en liten bild på min sminkning :)


Tänker inte ligga på soffan och bli tjock!

Godmorgon fina!

Hoppas allt är bra med er?
Här hemma mår vi fin fint.. Sitter just nu och dricker lite kaffe efter att ha fått lite frukost i magarna för ett tag sedan, fick bli en liten senare frukost idag. Men det är skönt med dom här dagarna Saga ej går hos dagmamman, då kan man ligga och dra sig lite i sängen och inte behöva stressa iväg.
Och inatt kom Saga in och la sig hos mig så hade en liten sötnos brevid mig i morsen när jag vaknade, så himla mysigt ♥ Hon kommer typ aldrig in till mig på nätterna längre utan är jätte duktig och sover i sin säng, så när hon väl kommer så blir det ju lite extra mysigt!
Tiden går ju så fort och man glömmer lite lätt bort att hon faktiskt börjar bli en stor tjej, för mig är hon ju fortfarande min lilla bebis typ ha ha. Och det kommer hon nog alltid vara - min lilla bebis ♥
Och idag ska min lilla bebis åka hem till sin mormor och sova där för mamma Jenny ska iväg på lite festligheter.
Min lillasyster fyllde 18 höromdagen så då ska vi fira henne idag och gå ut, ska bli riktigt kul för det var ett tag sen jag hittade på något nu. Dock kör jag på nyktert ikväll så jag kan gå upp och träna i morgon. Men det blir nog roligt ändå, man behöver ju faktiskt inte alkohol för att ha kul. Plus att alkohol bara förstör kroppen och det vill vi ju inte. Vill inte förstöra min kropp nu när träning & allt går så bra! Även skönt att slippa vakna upp och vara bakis, då är ju hela dagen förstörd liksom. U s c h ! Så jag kör alkoholfritt och passar på att sova ut lite extra i morgon och vaknar upp pigg & utvilad. Och sen tar ett pass på gymmet istället för att ligga halvdöd i soffan hela dagen, för hur kul är det då? Nej fy, det får någon annan göra. Jag tänker iallafall i n t e ligga på soffan och bli tjock!
Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ta mig en dusch. Sen kommer dagen se ut såhär - bus & mys ♥, smink & fix. Slänger upp ett inlägg senare när jag är färdigfixad så får ni se hur jag kommer att se ut ikväll :)

en sväng till lekparken och mysigt kaffe sällskap.

Vi tog oss en promenad till affären förut och efter det en sväng förbi lekparken. Det var ju riktigt skönt väder så Saga kunde ha sina nya skor och jackan på sig, det gillar vi! Skönt att slippa tjocka vinter kläder, hoppas man kan få packa undan dom snart!
Sen har även Bella varit här, blev en kopp kaffe & massor babbel - mys ♥

Sen har det inte hänt så mycket mer, vi har bara tagit det lugnt här hemma. Tog ett varv med damsugaren & torkade golven, dammade av lite osv förut. Så nu är det rent och fint! Sen kvällsmacka & frukt framför tvn till barnprogram och nu ligger Sagis i sängen och ska sova, blev lite senare läggdags idag men det gör ju inget eftersom vi ej ska upp till någon dagmamma i morgon.

Hoppas att ni har haft en bra dag! ♥

( Antingen ikväll eller under helgen kommer det komma upp en tävling, så håll utkik! )







passa på att mysa & njuta ordentligt ♥

Godmorgon Snyggingar!

Hoppas ni har sovit gott?

Jag har sovit som en stock.. Hade dock lite svårt att somna då Tvn slutade fungera igår kväll och jag brukar alltid somna med tvn på för jag tycker inte om att ha det kolsvart och knäpptyst då jag sover. Ja jag erkänner, jag är lite mörkrädd..
När Saga väckte mig i morse så låg jag kvar i sängen en stund och drog mig för jag var rätt så trött. Saga kom efter en stund och la sig hos mig så kollade vi på lite barnprogram, nu funkar äntligen tvn igen. Det var länge sen Saga kom och kröp upp hos mig och myste på morgonen, för hon har aldrig tid med det. Hon ska bara leka eller titta på Pippi så fort hon vaknar, så det var jätte mysigt att få en liten gosstund!

Men nu har vi varit uppe en stund, fått frukost i magarna och nu intas kaffe. Saga hon satte sig precis och kollar lite på pippi så då passade jag på att sätta mig här och slänga in ett inlägg.
Ser ut att vara rätt hyffsat väder ute idag? Så himla trist nu när det varit regnigt och kallt. Men nu små lyser ju solen lite och termometern visar 11 grader, s k ö n t ! Så det blir att gå ut en sväng sen och busa lite.
Sen någongång under dagen ska vi även träffa Bella, för nu saknar vi henne för mycket! Inte träffats sen förra veckan så nu måste vi få pussa på våran fina Bella lite ♥
Det är vad som är planerat idag. Skönt att inte ha så mycket planerat utan bara vara hemma och ta det lugnt och mysa nu när vi varit borta i några dagar. För igår var ju Saga hos dagmamman, så idag är ju första dagen vi är hemma hela dagen tillsammans sen vi kom hem. Så ska passa på att mysa & njuta ordentligt ♥



Igår bjöd vi hem pappa & brorsan på middag.

Jag fick med mig lite kött från mormor och morfar och där fanns en stor stek, så jag testade på att göra en slottsstek för första gången som jag bjöd på. Och den blev väldigt lyckad! Smakade riktigt gott och det tyckte även dom andra också. Jag ä l s k a r att laga mat, det är så himla kul! Alltid kul & spännande att testa på nya saker med. Så det blev en lyckad middag och väldigt mysigt att få umgås med min fina far & bror ♥


Ny klocka,


Denna skönheten fick jag hem idag. Ynka 40 kr fick jag ge för den, vilket kap! =)

Skönt att återgå till vardagen igen.

Nu är vi ju hemma igen, vi kom hem runt 5 halv 6 igår och resan gick jätte bra! Saga var så duktig och höll humöret uppe :)
Blev inget inlägg igår när vi kom hem för hade så mycket annat att göra. Packa upp, tvätta och fixa.

Just nu sitter jag och äter lite lunch. Har varit och tränat idag, skööööönt! Men lyckades avsluta passet med att sträcka ena skinkan, bra där Jenny! Men hoppas det går över snart. Ska ju ändå inte träna förens på lördag igen så det ska nog gå över tills dess får vi hoppas.
Annars gick träningen bra, började med 30 min på bandet och sen körde jag mage. Sen skulle jag avsluta med några utfall och benböj och då lyckades jag sträcka mig, lyckat! Tror inte rumpan riktigt hade återhämtat sig efter det senaste passet, så det var nog därför. Men nu får den vila några dagar till sen kör vi ;)

Blev även lite solning och städning på
Meddo påvägen hem. Och nu ska jag äta upp och sen ta en kopp kaffe. Sen duscha, plocka iordning här hemma, diska och förbereda middagen och sen hämta hem min lilla älskling <3

Nu rullar vi hem.

Nu sitter vi i bilen och rullar hem mot Linköping igen, tråkigt! Men hoppas vi kan åka upp snart igen eller att mormor kommer ner till oss och hälsar på!
Har som sagt haft det hur bra som helst här uppe, ätit massor god mat, umgåts med mina fina <3 och bara haft det trevligt!
Men nu blir det tillbaka till vardagen och rutinerna. Tillbaka till träningen också det ska bli skönt, är sjukt träningssugen!
Har faktiskt inte varit överdrivet onyttig dom här dagarna, utan försökt hålla mig lite. Men i morgon blir det iallafall ett hårt pass på gymmet!

Hoppas ni har haft en i helg och en bra påsk!
Puss på er.

haft helt underbara dagar här ♥

På förmiddagen var vi ju ute i solen och myste, Saga sprang runt och busade & hade jätte skoj! Maya kom och skrek att hon hittat en orm och visst var det så, en fet äcklig huggorm låg där - usch! Så den fick min morbror ta och slänga in en bit i skogen så den inte skulle komma upp på gården och in i hundgården hos Rapp.
Lunchen idag blev grillad korv ute i solen, super mysigt! ♥ Dock hann Saga somna innan så hon missade det, men hon fick äta sin korv när hon vaknade sen.
Sen har vi inte gjort någonting speciellt, bara umgåts och haft trevligt! Fikat, pratat och barnen har pysslat & ritat och sprungit runt o busat. Sen lagade vi tacos till middag och det uppskattades av alla, sen blev det ännu mer bus både inne & ute. Så det har varit en lyckad dag ♥

Saga hon somnade runt 8 tiden, helt slut efter allt bus. Hon sprang runt här och busade med tjejerna in i det sista, så hon somnade nog rätt gött tror jag. 
I morgon bär det ju av hemåt till Linköping, tråkigt att det gått så fort! Men har haft helt underbara dagar här ♥ Kommer att sakna min fina mormor & morfar ♥





sista dagen innan hemfärd.

Jaha då var det sista dagen här innan vi rullar hem till Linköpng igen. Tråkigt att tiden går så himla fort! Men har verkligen haft det hur bra som helst dom här dagarna ♥
Idag har vi ingenting planerat utan bara vara här, umgås och mysa och ta vara på den sista dagen innan vi åker hem ♥ Ha lite mys ikväll och äta Tacos o sådär ska vi göra, måste väl packa och lite sånt också..

Morfar och hans assitent tog med Saga ut så dom är här utanför och busar lite, så då passade jag på att slänga in ett inlägg här. Ska också klä på mig och gå ut en sväng och få lite frisk luft tänkte jag.
Hoppas ni får en fin dag! ♥

Har inga nya bilder, så slänger upp lite ego bilder.

HALSRINGAR

Så sjukt snyggt med halsringar, jag måste skaffa mig en! :)
dessa är ifrån JFR.se

8 april

Hej sötnosar ♥

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin dag?
Vi har ju varit iväg och fikat hos några släktingar till oss som bor här i närheten, även några andra släktingar nere från Skåne var där på besök så fick träffa dom också. Jätte kul att se alla igen, det är ett riktigt härligt gäng! Tråkigt att vi alla bor så utspritt & långt ifrån varandra så man ej kan träffas så ofta, hade varit kul att träffas mer.
Vi blev bjudna på fika när vi kom dit och satt och pratade massor, trevligt! ♥
Saga var jätte blyg & mammig till en början, men efter en stund släppte det och hon fann sin favorit i gänget - Johanna.. Så jag satt ner och prata med dom andra medans dom två sprang runt och busade för fullt.
Sen började klockan ticka och vi var tvugna att dra oss hemåt till mormor & morfar igen för lite middag.
Så när vi kom hem hit igen var maten nästan färdig, vilken lyx! Det är rätt så skönt att bara få va i några dagar och slippa tänka på matlagning osv. Självklart hjälper jag ju till med saker nu när jag är här, men hemma är jag ju själv och måste göra allt själv jämt. Så det känns rätt lyxigt att få middag serverad i några dagar he he.
Mormor hade gjort så himla god mat till middag, lax i ugn som var fylld med getost och massor annat gottigt. SÅ SJUKT GOTT! Så måste sno receptet av henne så jag kan laga det hemma någon dag, mums.

Efter maten fick Saga ta sig en dusch och sedan på med pyjamas och varva ner för att sedan gå och lägga sig.
Så nu sover hon sött ♥ Själv har jag precis druckit lite kaffe och sitter nu och tittar på Bigbrother..

Så även denna dagen har varit toppen. Riktigt trevlig ♥

.
Dom hade fiskar som var väldigt intressant att stå och kolla på tyckte Saga :)

Dagens jag.

Detta hade jag på mig idag. Nya byxorna från Gina, i love them! ♥ Och linne från H&M.

En ny härlig dag.

Dagen började vid 08.00 då vaknade Saga och ville gå upp. Så nu har vi ätit lite frukost för en stund sen och druckit kaffe.
Saga sitter här brevid och ritar lite och jag ska ta mig en dusch och gör mig i ordning för dagen. Idag ska vi åka iväg till några släktingar och fika, ska bli kul och träffa dom det var länge sedan sist!
Så det är vad som står på schemat idag :)

Vd hittar ni på idag?

Nu börjar även denna dagen leda mot sitt slut.

Även denna kvällen har varit super mysig!
Vi har ätit god påskmat och bara umgåts och haft det trevligt som vanligt :) Barnen har sprungit runt med sina nya leksaker och smaskat i sig massor godis från deras påskägg.
Saga, Jag, mormor & morbror tog med oss hunden och gick en promenad förut efter maten. Skönt att röra lite på sig! I morgon tänkte jag faktiskt ta mig en lång rask promenad, måste ju röra lite på mig när jag är här he he.

Just nu händer inte så jätte mycket, blir väl snart läggdags. Har ätit lite kvällsmat för en stund sedan, kesella som vanligt. Måste ju hålla lite på mina rutiner även fast jag är borta, så bad min morbror köpa lite burkar kesella + funlight förut när han åkte till affären he he.
Har faktiskt också smaskat i mig några godis bitar & chips precis, men det var det ända idag. Har hållt mig borta från godis skålen hela dagen fram tills nu! Inte varit speciellt sugen faktiskt, men nu blev jag det så några bitar slank ner ha ha.
Det är ju faktiskt helg och då får man unna sig lite om man är sugen ;) 

Hoppas ni har haft en trevlig dag!
puss puss

GLAD PÅSK !

Saga slog upp sina ögon runt 7 i morse men vi somnade faktiskt om båda två till halv 9. Så det var skönt!
Sovit jätte skönt i natt, man sover så himla bra här uppe..
Dagens planer var att åka in till stan en sväng allihopa. Så vi åt lite brunch istället för frukost och packade sedan in oss i bilarna och åkte mot Hudik.
Började med ett besök på leksaksaffären och Saga fick en söt liten katt som lät när man tryckte på magen och även en kyckling som kunde pipa.
Och jag fick ett par "skinnbyxor" från Ginatricot som jag så länge velat ha, en väska, en mascara och nya hörlurar. Tack snälla mormor ♥

Nu sitter jag och tar det lugnt bara, dricker en kopp kaffe och passar på att blogga lite när Saga sover. 
Nu ska jag och mormor fixa iordning lite påskägg till barnen och sedan ska vi väl fixa med lite påskmat osv..
Så blir nog en riktigt mysig kväll ♥

Nu är vi på plats

Resan gick verkligen jätte bra, saga var så himla duktig! Hon tyckte det var lite jobbigt i början för hon var trött och det vart lite gnälligt men efter lite lunch och en tupplur så fixade hon resan galant!
Det var ju första gången nu när hon är stor som hon åker såhär långt. Och det tar ju ändå ca 6 timmar att åka, men vi stannade ju några gånger på vägen. Men tyckte hon fixade det väldigt bra och höll humöret uppe hela vägen :) Min duktiga tjej <3

Kvällen har varit jätte mysig! Vi har ätit god mat - fläskkotletter, potatis & sås, som alltid serveras första dagen jag kommer hit för mormor vet att jag älskar det he he. Gulliga mormor <3
Sen har vi druckit kaffe, ätit ost & kex, suttit och pratat massor och bara haft hur trevligt som helst! Det är så mysigt att vara här, jag njuter! <3
Saga hon slocknade som en stock förut, det har varit full rulle på henne ända sen vi kom fram. Mycket spring i benen efter att ha suttit ner i stort sett hela dagen, och det förstår man ju.. Så hon sover nog rätt gott nu kan jag tänka mig :)
När vi kom fram förut och vi skulle gå fram och säga hej till morfar så tar saga honom i handen och säger - " jag heter Saga! " ha ha så himla gullig hon är!

Nu ligger jag i sängen och saga ligger brevid i en resesäng och sover sött. Jag kommer nog sova rätt gött i natt efter denna långa dag.
Men nu är vi äntligen här och det känns så himla bra :)
Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss puss <3

Bilderna gick ej att lägga upp i inlägget, konstigt!

Ett stopp på McDonalds :)

Precis haft ett stopp på McDonalds i Upplands Väsby, fått lite mat i magarna så nu är vi mätta och belåtna och kan fortsätta ett tag till innan nästa stopp :)
Dom andra satt och smaskade i sig pommes, hamburgare och nuggets vilket såg sjukt gott ut, men jag var duktig och tog en Caesarsallad och Ramlösa :) skippade till och med krutongerna, dom fick saga äta upp.
Tror faktiskt inte jag skulle må så bra om jag stoppade i mig en fet hamburgare och feta pommes eftersom min kropp ej är van vid sånt, så skulle nog bara må illa och det hoppar jag helst över. Och sen tänker jag ju lite på figuren med ;) sen mår ju inte kroppen bra av sådan mat, bättre att vara nyttig och hälsosam! Men självklart unna sig gottigheter ibland också, det måste man.
Men salladen var super god den med och jag är mätt och belåten!

Nu sitter vi i bilen igen och saga har somnat. Får se om jag med kanske ska vila ögonen en stund?

Puss

Nu är vi påväg...

Nu är vi inpackade i bilen och rullar mot Hälsingland :) gjorde precis ett stopp i Nyköping för lite kaffe och bulle. Fast själv hoppade jag över bullen och tog bara kaffe :)
Jag tog med mig lilla datorn så saga har suttit och kollat på lite Pippi. Smidigt och bra med en liten dator!

Hoppas ni har en bra dag trots det tråkiga vädret :) passar ju väldigt bra med tråkigt väder för oss när man ändå bara ska sitta i en bil halva dagen!

Puss

FRÅGESTUND!



Tänkte testa igen med en frågestund.. Vart ju inga frågor sist, VARFÖR?
Brukar alltid strömma in massor med frågor, iallafall vid tidigare frågestunder.
Så ger det en chans till.. Finns det verkligen ingenting ni undrar över? :)

Snart dags att åka.

Godmorgon :)

Hur mår ni idag?

Här hemma mår vi bara bra. Känner att träningsvärken sakta börja komma i rumpan ha ha. Och värre lär det ju bli!
Men som jag skrivit tidigare så är det härligt med träningsvärk. Samtidigt som det kan vara förjävligt så är det ändå en härlig känsla, för då vet man ju att träningen tagit bra!

Vi har fått lite frukost i magarna & är påklädda och klara. Mjukiskläder är ett måste när man ska sitta i en bil länge, så jag har hoppat i min gosiga ziperall. Har packat det sista o sådär så vi är nog rätt färdiga för att åka nu, tror jag. Man har väl säkert glömt något, så är det ju alltid. Men är det något viktigt man glömt får man väl köpa det när vi kommit upp sen. Om en timma blir vi hämtade av min morbror och sedan börjar färden mot Hälsingland.
ååh vad jag längtar efter min mormor & morfar, ska bli så himla roligt att träffa dom ♥

Saga hon sitter och tittar på Pippi just nu och jag dricker en kopp kaffe och springer runt och fixar med det sista. Det är ju rätt mycket att tänka på innan man ska åka iväg såhär.

Nej nu ska jag greja lite!
Blir nog några inlägg under resan sen :)
Vi hörs!



Inte en lugn stund!

Ligger i sängen och börjar bli rätt trött. Denna dagen har gått i ett, inte varit en lugn stund på hela dagen knappt.
Städat, tvättat, rensat, diskat, lagat mat, busat och packat. Sen varit i gymmet och kört ett benmördar pass med Kalle, fy vad jobbigt men samtidigt så himla härligt! 75 kg på benpressen, ganska imponerad av mig själv! Plus massor andra övningar som tog riktigt rejält kändes det som, lär ha sjuuuuk träningsvärk i helgen ha ha!
Sen har jag fortsatt med packning osv och städat på Meddo hann jag med också. Och så har Bella varit här och druckit kaffe och myst med oss lite eftersom vi åker bort i några dagar nu.

Så ja, jag har haft rätt fullt upp idag!
Så nu ska jag sova så himla skönt :) natti natti <3

Skönt att få mycket gjort.

Har hunnit med massor nu på förmiddagen, fick ett sånt där härligt ryck man kan få ibland och fixade med massor. Och Saga satt så lugnt och tittade på pippi så passade på att få lite gjort.
Tvättat 2 maskiner med tvätt och hängt upp dom, diskat och plockat in ren disk i skåpen, rensat och städat i badrumsskåpet, börjat packa och rensat och gjort i ordning i Sagas garderob. 2 papperskassar med kläder som ska ner i källaren, så nu är det dags för lite påfyllning med fina vårkläder. Gud dom växer ju så fort, man hinner ju inte med he he.
Sen har vi fått lite lunch i magarna också, det fick bli rester från gårdagen och det var lika gott idag med tyckte vi båda.
Sen efter vi ätit blev det lite fika, Saga fick bulle & Saft och jag tog bara en kopp kaffe. Saga är ett riktigt bullmonster, hon ä l s k a r bullar !

Nu ligger Saga i soffan och sover, jag ska dricka upp kaffet och sedan fortsätta dona här hemma. Fortsätta packa, sen måste jag dammsuga och torka golven och lite sådär med. Ska nog ta och bära in Saga i hennes säng och stänga till dörren så jag inte väcker henne när jag städar.
Nej nu måste jag börja, mamma kommer ju om ett tag och då blir det ju träning för min del..

Förut kom Saga fram till mig och sa - " Mamma, jag måste ha en kram! " och när vi kramades sa hon - " Mamma, jag älskar dig "
ååh jag smälter, min gulliga tjej ♥, mamma älskar dig också M A S S O R !



Rakeback Lovers

En industri som tjänar och drar in flera miljoner kronor om dagen och som bara blir större är de så kallade Internet casino.

De flesta har nog mest troligt hört om internet casinon förut genom internet eller TV, eftersom det är redan en så stor industri har dom reklamation på de flesta ställen.

På internet Casinon kan du spela det mesta och även saker som inte kan spelas på riktiga casinon men de har även klassikerna som blackjack och roulette som kan spelas både med andra live och men även också om du vill spela själv.

Men det finns självklart massvis med andra spel både gamla och nya spel,

Några med Bonusar och stora jackpot’s som kan vinna dig flera månads till och med årslöner på nolltid,  men också helt vanliga spel som slots, craps och videopokeri.

Godmorgon godmorgon !

Sitter just nu och äter frukost, min goda gröt som idag fick lite färska jordgubbar och pumpakärnor på sig. Nyttigt
och gott, en bra start på morgonen! :)
Saga hon vill hellre ha macka och ett glas mjölk på morgonen. Hon har faktiskt börjat äta frukost nu för vi har slutat med vällingen. Hon dricker varken på morgon eller kväll nu, dels för att dom senaste veckorna har jag gjort i ordning en flaska och sen dricker hon 3 klunkar och sen står den bara, känns lite onödigt då. Sen även för att se om hon blir bättre i sin mage, så nu har hon varit utan vällingen i 5 dagar. Lactulosen är hon så duktig och dricker rent från en matsked, den är ju viktig att hon får i sig !

Idag blir det mycket att fixa med.. Tvätta, städa och packa.Så skönt att komma hem till ett ny städat hem sen.
Sen kommer mamma i eftermiddag och då ska jag springa upp till gymmet en stund. Ett litet extra pass idag eftersom jag blir borta några dagar nu..
Sen måste jag även till affären och handla lite till resan. Dricka, nån tidning och lite färdgodis kanske :P
Sen ikväll kommer Bella hit och myser lite med oss <3
Så idag kommer vi ha fullt upp !

Vad hittar ni på idag?

färska jordgubbar.

Nu är trollet hemma och vi har fått mat i magarna, disken är diskad och köket är avtorkat och klart.
Idag blev chili corn carne med fullkorns ris och det var smaskens tyckte både jag & Sagis.. Själv försöker jag ju minska lite på kolhydraterna så tog bara lite ris och tog istället kokt blomkål & broccoli, och sen lite gurka och tomat. Saga hon åt av allt, blomkål & broccoli tycker hon jätte mycket om så det åt hon massor utav. Det är så skönt att ha ett barn som äter precis allt, för det finns nog ingenting som hon inte tycker om. Hon har alltid fått smaka på allt sen hon var liten och det är nog väldigt viktigt att dom får göra det..

Saga var sist kvar hos Monica förut, så dom hade haft en mys eftermiddag med mellis ute på verandan i solen och när jag kom var dom ute vid lekparken och gick lite.
Saga fick med sig ett påskägg med godis hem, hon är så gullig Monica :) När det är jul får dom en julklapp, när dom fyller år får dom en present och nu när det är påsk får dom påskägg, hon är sååå himla snäll ♥ Jag är så glad att Saga fick en plats hos henne för hon har det verkligen bra där, hon är helt underbar!


Just nu
sitter fisen vid tvn och kollar barnprogram och äter lite färska jordgubbar som jag hittade på affären förut. Snart blir det en dusch för henne och sen göra sig klar för natten :)

Hoppas ni har haft en fin dag! ♥



Varför ska barn alltid sitta så himla nära tvn? ha ha. Gav henne en kudde istället så hon kunde ligga där, blev nog lite skönare :)

Jag älskar dig mest av allt min fina tjej ♥




Det börjar ge resultat.

Det var några som ville se bilder, så här kommer det. Inte världens bästa bilder dock men man ser ju lite skillnad iallafall.. Och ännu mer ska det bli ;)

Hoppas det är någon som kanske kan bli lite peppad nu. Jag har tränat i 8 veckor och börjar redan se resultat. Så det är inte omöjligt tjejer, kom igen nu! ;)

 

äntligen åker vi.

Hallå sötisar!

Hur mår ni?

Själv mår jag toppen :D
Sitter och äter lite lunch som fick bli en god sallad idag. Måste ladda upp och vara extra nyttig nu sista dagarna innan vi åker upp till mormor&morfar för där serveras det alltid så himla god mat och säkert annat gott med så kommer nog bli svårt att hålla igen i helgen ha ha. Men ska försöka hålla tillbaka lite på godsakerna nu när träningen går så himla bra o så! Vill ju inte förstöra den fina magen jag börjar få ;)
Ja jag har ju glömt att säga att det nu är bestämt att vi ska åka upp till mormor & morfar, på fredag sticker vi.
Ä N T L I G E N ! Ska bli sååååååå himla troligt att träffa dom, gud det var alldeles för länge sedan nu. Jag saknar dom m a s s o r !
Så vi blir borta i några dagar, ska bli skönt att komma iväg lite :)

Tränade ju förut, som vanligt tänker ni väl ha ha. Körde överkropp idag, lite armar, axlar, bröst osv.. Gick toppen!

Nej nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe, sen diska och fixa & dona lite här hemma innan jag hoppar in i en dusch och sedan hämtar hem min trollunge ♥

Med rätt inställning, vilja och motivation så går ALLT!

Kom hem för en stund sedan.. Efter träningen gick jag ner till Meddo och städade och avslutade med en solning, så nu är det rent och fint där och jag fick bättra på brännan lite he he.
Ska snart äta lite lunch, duscha och sedan fixa med lite mail & papper.

Dagens pass gick super bra, mage & rygg var det idag. Blev även 20 minuter på bandet innan. Körde lite extra så magmusklerna fick jobba lite mer ;)
Det har faktiskt hänt sjukt mycket på min mage sen jag började träningen för 8 veckor sedan. Jag börjar redan få magmuskler och jag är faktiskt imponerad av mig själv, för jag trodde inte det var möjligt ha ha. Även minskat mycket runt midjan, "kärleks handtagen " börjar försvinna och den lilla bullen längst ner på magen har också minskat. Så det är inte omöjligt att få bort det sista på magen efter graviditeten, det går! Jag tror faktiskt att jag kommer kunna få den fina mage jag vill ha. Med rätt inställning, vilja och motivation så går ALLT! kom ihåg det..
Det är så roligt när man verkligen ser resultat för då blir man ännu mer motiverad och peppad till att träna! Jag älskar verkligen träningen och skulle a l d r i g vilja sluta.
Jag har ju fotat mig själv varannan vecka nu och det är rätt så kul att titta på bildern och jämföra, för man ser skillnad! Skulle ni vilja se bilder? Tänkte det kanske kan vara lite inspiration och peppning till er som också vill börja träna :)


En bild från igår på min fina tjej ♥


I still love you.....

Hur mår ni idag?
Själv mår jag bra, har lite tankar som far i huvudet idag bara. Drömmar i natt som påminnt mig om personer osv. Har börjat känna en saknad efter en person igen ( ni förstår säkert vem ), och så kommer det säkert att vara ibland eftersom han var och är väldigt speciell för mig! Man tror man har släppt taget och kommit över känslorna men så kommer dagar då man känner en sån otrolig saknad och man känner att vissa känslor faktiskt finns kvar. Det tar verkligen tid att gå vidare och släppa taget, speciellt när man fortfarande älskar personen!

Nej nu ska jag köra ett stenhårt pass på gymmet och lägga tankarna på annat!

i love this feeling.

Kom precis hem från gymmet. Kom dit lite senare idag då jag försov mig lite i morse. Eller rättare sagt tryckte på snooz lite för många gånger ha ha. Så går det när man har en sån skön säng! :P Saga var också trött och låg fortfarande i sängen när klockan var 08,15. Så blev en liten stressig morgon, fick ringa dagmamman och säga att vi blev lite sena. Så blev bara upp och kasta i oss lite frukost och på med kläder osv och springa iväg.
På med alla tjocka vinter kläder igen då, då snön är tillbaka.. BLÄ! Det gillas inte.

Dagens pass var ju ben och det gick skit bra faktiskt! Dom fick jobba ordentligt så är mycket nöjd! Älskar känslan när man kört ett bra pass, helt slut i kroppen men ändå så påfylld med energi! Love it.
Dock fick jag hoppa över utfallen då jag började känna av mina knän, mindre kul :( har haft mycket problem med knäna efter fotbollen men inte kännt någonting av det förens nu, så hoppas bara det är tillfälligt så dom inte börjar jävlas med mig igen.. Då blir jag inte glad! Men då får jag köpa knä skydd igen bara så brukar det bli bättre..
Bella kom även upp till gymmet efter en stund och gjorde mig lite sällskap :) trevligt! Hon kommer troligen hit sen och dricker kaffe med mig sen med, mys! Tycker om att umgås med den tösen, hon är en riktigt fin vän <3

Påvägen hem hoppade jag in i solariumet, så skönt! Och nu är jag hemma och har precis tagit lite protein och en banan. Ska fixa i ordning lite lunch om en stund tänkte jag :)
Sen ta en dusch och plocka i ordning lite här hemma och sen se om min fina vän kommer på en kaffe innan jag ska gå och hämta min lilla älskling <3

Dom här blommorna fick jag av saga igår som hon hade plockat när hon var med Carro. Mammas gulliga tjej <3

Problem med bloggen..

Har haft problem med att blogga från mobilen hela helgen så därför har det blivit dåligt med uppdateringen, tyvärr!
Men nu funkar det äntligen igen :)

Helgen har varit super bra!
I lördags blev det träning, sminkvisning och sedan tillbringade vi kvällen & natten ute hos mamma och dom. Käkade god mat, kollade på film och åt lite gottit. En riktigt mysig kväll <3

Idag blev det träning igen, med mamma :) hon ville lära sig lite övningar så visade lite av det jag brukar köra. Blev lite armar, axlar och bröst. Jätte kul att träna med mamsen, så hoppas vi kan göra det fler gånger! :D
Saga hon var med Carro under tiden. Dom hade åkt iväg och tittat på massor små shettis hästar.. Mys!

Nu ikväll har våran fina Bella varit här och myst med oss, vi har druckit kaffe och snackat lite skit <3
Saga hon somnade runt halv 8 tiden och sover nu sött.
Bella åkte för ett tag sedan och jag har tagit mig en dusch och ligger och tittar på bigbrother och äter lite kvällsmat, kesella med bär, mandlar och pumpakärnor och en liten fruktsallad. Sååå himla gott!
Denna veckan som kommer nu är det skärpning med maten osv, har slarvat och ätit fööör mycket gott denna veckan. Usch! Så skärpning Jenny!

Nu ska jag kolla klart på bb, sen hänga lite tvätt och sen sova!
Hoppas ni har haft en fin helg <3

I love you too the moon and back

Min fina tjej <3

RSS 2.0