En helt underbar helg!

HALLOJSAN :)
Hur mår ni?
Själv mår jag bara bra.. Lite små trött bara såhär på morgonen.
Jag har precis varit och lämnat Saga hos dagmamman, så jag sitter här och tar mig en kopp kaffe och försöker piggna till lite.
Idag ska jag och Linus in till stan och fixa lite. Så det är vad som står på schemat idag.

Min helg har varit heeeeeeelt underbar!
I lördags fixade Linus, jag, Bella & Natha en överassknings fest för min svärmor Carro.
Vi hyrde en lokal och bjöd in hennes närmsta bästa vänner, Linus gick och mötte Carro och satte på henne ögonbindel o grejer och gick med henne till lokalen där vi var och hon tog av sig ögonbindeln och där står alla vi. Snacka om att hon blev överasskad, haha! Vi bjöd dom på lite mat och vin och sedan stylade och sminkade jag & linus tjejerna och sedan blev dom fotograferade osv..
DET VART EN RIKTIGT LYCKAD KVÄLL!

Saga pluttan var med sin morfar & morbror här hemma och det hade gått jätte bra. Morbror Wille är ju verkligen favoriten hos Saga :) " Mamboo" som hon kallar honom, haha.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan göra mig i ordning lite tror jag :)
Hoppas ni har haft en underbar helg ni också?

Våra mobiler har också fått varsin ziperal...

img_3162 (MMS)

Våra mobiler har också fått varsin ziperall, haha. Erkänn söta?

Slemlösande till små?

GODMORGON ♥
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock hela natten, skönt!

Jag sitter och dricker en kopp kaffe, jag & pluttan har precis fått i oss lite frulle.
Saga är fortfarande snorig och rosslig i halsen, hon har även fått lite hosta. Och när hon hostar så bara rosslar det i hela halsen, låter som hon har MASSOR med slem i halsen. Stackars älsklingen
Ska se om jag kan ge henne lite slemlösande hostmedicin, tror jag har en flaska men vet inte om man får ge till små barn? Ska läsa på den o se.
För det låter så jobbigt, man vill bara suga ut allt på något sett. Själv kan man ju liksom harkla upp det och spotta ut, men det förstår ju inte dom små hur man ska göra.

Saga har även kommit in i en period nu när hon vaknar MASSOR på kvällarna/nätterna. Inte bara nu när hon är sjuk utan innan också. Hon kan vakna upp till 4 gånger per knäll & natt. Och jag förstår inte varför? Det kanske bara är någon period hon är inne i nu, mycket drömmar o så säkert.

Idag blir det storstädning tänkte jag, skönt o ha rent o fint till helgen tycker jag. Sen i eftermiddag blir det stallet och rida lite, ska bli mysigt!

VAD HITTAR NI PÅ IDAG?

Hårvårdskit från HAPPYHAIR.


Detta hårvårdskit fick jag hem med posten häromdagen ifrån HAPPYHAIR - tack!
Och det är ett SILICONSPRAY och ett LEAVE-IN TREATMENT för löshår.
Har testat det 2 gånger och det känns som att det funkar bra, håret blir lent och mjukt!

Såhär står det på hemsidan:

SILICONSPRAY OCH LEAVE-IN TREATMENT ,allt ditt hår behöver!

Paketet innehåller: LEAVE-IN TREATMENT Äkta indiskt löshår kan inte tillgodogöra sig den naturliga återfettningen från hårbotten. Därför behöver du tillsätta extra näring för att behålla din hårförlängning mjuk och blank

Denna LEAVE-IN Treatment är en otroligt reparerande och näringsgivande sprayinpackning som ger ditt hår och dina extensions ny struktur och lyster Spraya på efter tvätt eller vid behov, framför allt på topparna, sköljs inte ur

PRISVÄRD OCH DRYG

MÄNGD: Sprayflaska med 50ml

SILICONSPRAY REKOMMENDERAS TILL ALLT LÖSHÅR, ÄKTA OCH SYNTET. Förlänger livslängden på löshår!

Prisvärt och drygt

En mångsidig produkt som skyddar ditt hår vid styling och reparerar slitna toppar, men framförallt reder ut trassligt hår och förhindrar att det trasslar igen

Ger skydd, mjukhet och fantastisk glans! Håret känns levande, lätt och luftigt. Ökar även elasticiteten på håret som då inte går av eller skadas lika lätt

ANVÄNDNING: Sprayas på torrt eller vått hår efter varje tvätt eller vid behov. Borsta och skölj inte ur.

Silicon lägger sig tillfälligt på hårstrået och slätar ut fjällskikten som resulterar i lättkammat hår.

Siliconet är helt ofarligt och sköljs ur vid nästa tvätt.

MÄNGD: Sprayflaska med 50ml

Är ni sugna på att själva testa det?
KLICKA HÄR för att beställa!

Godmorgon! Lämnade saga hos dagmamma för e...

img_0399 (MMS)

Godmorgon! Lämnade saga hos dagmamma för en stund sen, hon vart väldigt glad när hon fick träffa sina kompisar igen :) Själv sitter jag hemma hos Bella och tar en kopp kaffe och tittar på tv, trevligt trevligt!  Får se vad jag hittar på resten av dagen :)  Hoppas ni mår bra?  Kram

NY HEADER TILL MATTIAZ

Nu ligger nya headern uppe på Mattiaz blogg som jag har gjort :)
Tycker det blev riktigt bra faktiskt!
Gå in och ta en titt på min kära väns blogg HÄR
Och HÄR kan ni även gilla hans fanpage på facebook.




lite kana & gunga i lekparken

GODKVÄLL :)
Hoppas att ni har haft en bra dag?


Våran dag har varit rätt så lugn.. Mest varit hemma och busat & myst. Saga verkar må mycket bättre nu, bara snoret kvar. Så i morgon får hon gå till dagmamman en stund :)
Vi gick ut till lekparken en sväng förut, tyckte så synd om Saga när hon varit hemma i 2 dagar nu och inte gjort så mycket. Hon blir ju så uttråkad! Men vad ska man göra när hon är sjuk liksom?
Så hon tyckte det var jätte kul att få åka lite kana och gunga lite. Men efter en stund började det regna så vi fick springa in igen. Men lite bus blev det iallafall.

När vi kom in började jag med maten - kött, sås och potatis blev det idag - mumma!
Sen när vi ätit o så kom Bella hit och drack lite kaffe, mysigt! Sen har vi inte gjort så mycket mer.
Saga sover sen ett bra tag tillbaka efter en dusch och lite välling & mys i soffan.
Jag & Linus har precis ätit lite kvällsfika och ska nu kolla på tv innan det är dags för sängen.

PUSS & KRAM




Coola blöjor från Libero

Var i affären förut och handlade lite, skulle bl.a köpa nya blöjor och hittade dessa. Hur coola som helst, kunte inte låta bli dom haha!



MIN DUKTIGA TJEJ ♥
















Här hemma är vi lite små sjuka, eller det är Saga som är sjuk men jag känner mig också lite små krasslig - ont i huvudet, halsen och känner mig seg.
Saga är jätte snorig och lite hängig, så hon är hemma från dagmamman. Hon var även hemma igår också.
Känns bäst att hon verkligen blir frisk innan hon ska iväg och busa loss. För risken är ju att hon blir ännu sjukare om hon börjar busa för tidigt, plus att hon kan smitta dom andra barnen. Så därför tog vi en extra dag hemma :)

Jag ska försöka ta tag i bloggandet igen nu, men det har varit så mycket annat hela tiden så bloggen har fått ligga lite åt sidan.

Saga och jag har ätit lite frukost och sådär bara, inte hunnit hända så mycket mer. Och nu ligger hon i soffan och tittar på barnprogram. 
Hon var så gullig förut när vi åt frukost, då satt hon o sa efter varje sked med yoghurt & flingor - " mmm, va gott " " oj va gott" " de va gott" haha
Och igår var hon jätte duktig, då kom hon och sa - " mamma! potta. " så gick hon in på toaletten, så jag tog av henne kläderna och hon satte sig på pottan och visst kom det några droppar. Mammas duktiga tjej ♥
Så nu ska hon sitta på pottan hela tiden, men det har inte kommit något mer kiss.

Eftersom Saga är sjuk så blir det nog en lugn mys dag här hemma, tar nog en liten promenad sen så vi får lite frisk luft och måste även förbi affären och handla lite.
VAD HITTAR NI PÅ IDAG?














smyckesprinsessan


Fick hem detta super söta halsbandet från Smyckesprinsessan.se - tack så mycket!

mitt hår, före & efter!


Tänkte jag skulle visa en före & efter bild på mitt hår..Det är ju jätte stor skillnad, och såå mycket bättre nu efter!
Vi började alltså med att göra slingor 1 gång, sen limmade vi dit 2 meter träns. Och sedan brände dit 100 nailslingor. Och resultatet blev ju sjukt snyggt!
min pojkvän är så fruktansvärt duktig på detta med hår :)


Storleken på min Ziperall.

hemklickat från HM



Klickade även hem lite till pluttan också ifrån HM.

Smycken från JFR.se

GODMORGON!
Hur mår ni?
Här hemma är vi lite snoriga och Saga är lite små hängig också.. Hon ligger just nu i soffan och myser & tittar på barnprogram.
Idag är jag ledig och det känns skönt. Skönt att slippa ställa klockan och stressa på morgonen, jag hatar att stressa på morgonen. Jag vill ta allt i min takt i lugn och ro, men det går ju inte när man har tid att passa.
Så tycker det är super skönt att vara ledig idag! Vi låg kvar i sängen ett bra tag och myste innan vi gick upp, underbart!

Jag trivs faktiskt jätte bra på jobbet, och tror dom trivs med mig också annars hade dom ju inte bett mig jobba mer. Så vi får se om jag får jobba något nästa vecka också :)

Idag blir det nog en lugn dag, vara hemma och ta det lugnt eftersom vi är lite hängiga. Hoppas på att vi mår bättre i morgon och inte sämre. För mamma ringde i veckan och var så sugen på att ha Saga lite, så i morgon är det tänkt att Saga ska sova hos sin mormor. Så vi får hoppas att det bara är lite snorigt och inte något värre som är på G..


Jag fick hem lite smycken i brevlådan idag, det är ifrån JFR.SE och dom har sjukt snygga smycken!
Och just nu är det VÄRLDENS rea, upp till 80%. Så smyckena kostar nästan ingenting, så jag kunde inte låta bli.



mycket jobb nu, kul! :D

HALLOJ SÖTNOSAR ♥
Hur mår ni?
Jag mår fin fint, helt slut bara..
Det blev jobb idag också, kul! Blir även jobb i morgon och på torsdag med.. Känns riktigt kul att ha ett jobb nu, och det går jätte bra. Och dom måste ju tycka om mig eftersom dom ber mig jobba mera. Så det känns kul :)

Här hemma har vi precis fått i oss lite mat. Jag och Saga har gjort kålpudding för första gången, och det vart riktigt gott faktiskt. Och nu har Saga fått ny blöja, pyjamas och en flaska välling. Så hon ligger i soffan och myser och jag ska också lägga mig där och mysa lite innan hon ska sova.
Elin var förbi förut och lämnade lite kläder till Saga som hon hade köpt, hon är ju bara för gullig ♥ JÄTTE fina kläder fick hon :)

Tråkigt att jag ej uppdaterar så mycket - jag vet! Men det är så mycket annat nu med jobb o så.. Och när jag väl kommer hem vill jag ju inte sätta mig vid datorn det första jag gör, vill ju umgås med Saga och Linus ♥ Och det hoppas jag att ni förstår hehe.
Men jag ska försöka skriva så mycket jag kan :)

Nu ska jag mysa med min underbar tjeja ♥

jobb i morgon :)

Idag är en sån dag då man känner sig helt slut i kroppen.. Vet inte varför men är verkligen sjukt trött!
Men vi pallrade oss upp till pappa en sväng förut och fikade lite, det var trevligt. Var ett tag sen man träffade farsgubben så det var på tiden.
Sen när vi varit där gick vi hem till Linus föräldrar och skulle bara säga hej, men det slutade med att vi blev bjudna på middag också. Trevlans!

Men nu är vi hemma och har varit ett tag. Mamma kom förbi en snabbis förut och sa hej och hämtade våran damsugare, för den har gått sönder och hon skulle åka och lämna in den åt oss. Slangen har gått av på flera ställen så dom skulle beställa en ny slang så vi får den nya nu i veckan hoppades dom på. Och det hoppas jag också!
Om en stund ska jag ställa mig och göra lite våfflor, vi fick ett våffeljärn av Linus föräldrar förut så måste ju göra lite våfflor för det var sjukt länge sen och det är ju så gott!
Sen blir det bara mys resten av kvällen, läggdags TIDIGT. För i morgon ringer klockan 05.00 för Saga ska lämnas hos dagmamman runt 07.00 för jag ska iväg och jobba. Min första riktiga dag på jobbet, 08.00 - 15.30 det ska bli kul :)


Jag hoppas allt är bra med er och att ni har haft en toppen helg! ♥



Tänkte höra lite med er läsare om en sak!
Om jag kanske skulle fixa ihop en tävling snart igen?
Vad skulle ni tycka var roligt att vinna? Kom med förslag så får vi se vad jag kan fixa ;)

jag älskar min Ziperall!


Sitter här och myser i min rosa ziperall. Det är verkligen det mysigaste som finns tror jag! Har ni ingen så skaffa en, ni kommer inte ångra er ;)
Bella är här också och myser med oss, vi äter lite chips och bara slappar.
Saga hon sover sen ett tag tillbaka. Hon har blivit så himla svårsövd och vägrar att somna i sin säng, hon ska bara somna i soffan. Ingen aning om varför? Men hon skriker rakt ut när man lägger henne i sin säng :(

Vi har haft en bra dag. Städat och tvättat klart det sista, sen var vi ute i lekparken en liten sväng innan Carro och Bella kom och hämtade oss så följde vi med upp till stallet en sväng. Och dit har det kommit 2 stycken små kattungar, hur söta som helst! Och Saga tyckte det var jätte mysigt :) Hon är ju helt galen i katter, "mauen" som hon säger. Sen hjälpte hon även till och mockade lite, hon tog den lilla gåvagnen som finns där och så la Carro i lite halm och bajs i den och så gick Saga till gösselstacken och lämnade det. Hon är så duktig min tjeja ♥

I morgon ska vi träffa mamma, ska bli mysigt :) ♥
Nej nu ska jag snart lägga mig tror jag, börjar bli trött!










GILLA MIG PÅ FACEBOOK!

Ni glömmer väl inte bort att gilla min blogg på Facebook?
KLICKA HÄR

Happyhair.se



Sugna på att köpa löshår?
Då tycker jag att ni ska gå in på Happyhair
Dom har massor med löshår och tillbehör.
Och just nu har dom även fri frakt till och med 16/9, så passa på nu!

Tvätt, tvätt och åter tvätt.

Goddagens mina kära ♥

Hur mår ni?

Här hemma mår vi bra, än så länge *peppar peppar*
Linus har ju haft magsjuka men än så länge har vi andra sluppit *peppar peppar*
Jag har gått och slängt i mit vitpepparkorn dom senaste dagarna för att ej få skiten, sen häromdagen tryckte jag i mig massor ahlgrens bilar för det ska tydligen också hjälpa läste jag lite här och där.. Det låter skumt - jag vet. Men allt är värt ett försök för att slippa spysjukan, blää!

Vi har precis ätit en stor & god frukost..
Blev lite sen fukost idag, för vi låg kvar i sängen rätt länge i morse och myste och tittade på barnprogram.
Saga fick sova hos oss i natt för hon kissade på sig i natt så hela sängen vart blöt, lilla gumman ♥ Men det gör inte mig något, för det är så mysigt med henne brevid sig hehe :)

Igår storstädade vi hela lägenheten, bort med alla bakterier! Tvättade säkert en 10 maskiner eller något, tvättat alla sängkläder, alla kuddar, alla täcken, alla handdukar. Ja i stortsett allting som varit framme senaste tiden.
Och det är fortfarande massor tvätt kvar så blir att fortsätta tvätta idag. Känns som det aldrig kommer ta slut haha.
Men det är skönt att vi har torktumlare så det slipper hänga tvätt överallt i hela lägenheten.

Så idag ska jag först tvätta färdigt allting och sedan får vi se vad vi hittar på.. Blir en sväng ut i lekparken iaf och busa lite, sen blir det kanske en kaffe med min sötis Bella :)

Vad hittar ni på idag?


Satte upp nya klockan i köket igår, NIIIICE! :D

VINNARE AV LÖSHÅR!


http://emiigull.blogg.se/

Kommer att kontakta dig inom kort, så du kan ge mig din adress osv..


Det var jätte kul att så många vad med och tävlade! Verkade vara populärt, så kanske kommer upp någon mer liknande tävling framöver ;)

hon ska inte behöva må såhär!

Hej sötisar!
Sorry för dålig uppdatering, men det är lite sjukstuga här hemma..


Vi var på vårdcentralen med Saga sen i Tisdags, och det gick väl bra.. Saga var jätte duktig när dom undersökte henne, hon sa inte ett ljud. Sen skulle det tas lite blodprover och inte ett ljud då heller, hon var såå duktig. Stolt över min tjej ♥ Dom tog lite prover för gluten, så vi får se vad det visar.
Annars tycker inte jag dom tog oss riktigt på allvar, utan det är ganska normalt med förstoppning hos barn sa dom bara typ. Och ja det kan jag hålla med om, men inte såhär som saga har och har haft det. Någon måste det ju finnas att göra och någon orsak måste det ju vara. Det kan ju inte vara normalt.
Så vi får se vad proverna visar, visar dom inget så tänker jag fortsätta att vara på dom tills vi får en riktigt utredning! För min lilla älskling ska inte behöva må såhär, det är så hemskt och se!

Just nu
är hon glad, hon har tagit på sig sina stövlar och står framför tvn och dansar haha. Min älskade gullunge ♥
Ska göra i ordning oss lite och sedan gå ut till lekparken en stund tänkte jag.

Hoppas allt är bra med er?
PUSS

VINNAREN KOMMER UPP I MORGON!

tid till vårdcentralen

Hej alla goa :)

Nu är jag hemma igen, kom hem igår kväll. Och gud så underbart det var att komma hem till mina två älsklingar! Som jag har längtat efter dom ♥ Borta bra men hemma bäst som man säger..
Men har haft en sjukt rolig helg i Göteborg, och har träffat massor med goa människor.

Just nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa, Saga mår inte riktigt bra.. Hon har ju så mycket problem med sin mage, och dom senaste dagarna har hon varit jätte hängig och ätit dåligt. Så MÅSTE få en tid nu så dom kan ta reda på vad det är. Tror hon är känslig emot någontng?
Hon har ju varit hård i magen till och från ända sen hon var liten och det blir ju aldrig bättre, så nu måste dom kolla ordentligt på henne! Vill inte ha mer geggor som ska blandas i vällingen eller andra mediciner utan nu vill vi ha ett ordentligt svar på vad felet är istället. Tycker dom på BVC är lite "lata" eller vad man ska kalla det.. Istället för att ta reda på orsakerna så ber dom en testa massa olika saker, det är väl bättre att ta reda på varför det är som det är?
Så hoppas på att få en tid till VC idag :)


sjukt rolig ute kväll i GBG


Hur mår ni?
Här är vi lite sega idag, men det är sånt man får ta om man är ute och ränner på nätterna.
Gårdagen var helt sjuk, så himla rolig kväll! Så himla schysst klubb vi var på, Gretas hette den. Det är en Gayklubb, och vi hade så sjukt roligt!!

När vi vaknade förut gick vi bort till affären och handlade massor med mat som vi har suttit och moffat i oss.
Sen har vi bara suttit och garvat i soffan åt roliga klipp på youtube.

Ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på, vi har inte bestämt oss ännu. Så vi får se vad vi hittar på ;)
Pratade lite med Saga i telefon förut, jag saknar henne MASSOR!  Hon sa hela tiden " äckar dig " i telefonen, det betyder älskar dig.. Hon är så go min lilla älskling ♥

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hoppas jag piggnar till lite :)
Hoppas allt är bra med er ?
puss





på plats i götet

HALLOOJJ!

Hur mår ni?

Jag mår toppen, lite små seg bara.
Vi är ju på plats i Göteborg nu, kom fram igår kväll.. Så igår drack vi lite vin och hade mys :)
Idag har vi varit ute och käkat lite lunch och ikväll ska vi ut på stan och dansa loss lite, ska bli kul. Skit kul att festa i någon annan stad med, ska bli kul o se vad det finns för ute ställen osv här :)

Mattiaz är just nu och jobbar en sväng och jag & natha sitter och slappar bara. Vi ska snart ta och städa iordning lite här och sedan duscha osådär.

Vad hittar ni på idag ? :)


Natha & jag innan vi åkte hemifrån.


Mattiaz testar min Ziperall, söt va ? :D





Idag när vi käkade lunch :)

ÅKER TILL GÖTEBORG.

Hallå finisar :)


Jag vet att det har varit lite dåligt skrivet dom senaste dagarna.. Men jag har haft fullt upp. Nu när jobb och grejer kommit in i bilden så har det inte blivit så mycket tid till datorn. Har även haft mycket annat o fixa med inför resan idag tillexempel.
Idag ska nämligen jag och min bästa vän Natha åka iväg på en liten resa över helgen, ska bli super kul!
Vi ska åka till Göteborg, till min kära vän Mattiaz . Ska bli SUPER KUL! Kul o se sig om i en annan stad lite.
Så Saga kommer vara hemma med Linus idag och sedan i morgon kväll ska hon till Carro och dom.. Så hon kommer ha det jätte bra :) Kommer sakna henne maaaaassssoooor! Men det är bra o sakna ibland också :)

Tar med mig datorn så kommer uppdatera under helgen ;)

Nej nu måste jag fixa klart det sista & pussa lite på min plutta, för om 1 timme drar vi..
PUSS
RSS 2.0