VILL DU LÅNGA FINA NAGLAR?

Bort till svärföräldrarna och umgås lite

Hej sötnosar :)

Vad har ni för er?
Här hemma har det inte hunnit hända så mycket, vi har haft en lugn förmiddag. Vi har precis klätt på oss lite kläder och sådär och ska snart gå bort till mina underbara svärföräldrar och umgås lite - trevligt :)
Det är vad vi har på schemat idag, vi får se vad som händer mer..




Lite bilder på min vackra dotter ♥

TÖNTAR!

Anonyma kommentarer?
Varför liksom? Vågar man inte visa vem man är? eller, vågar man inte stå för vad man säger?  Jag har aldrig riktigt förstått varför man kommenterar dryga kommentarer anonymt? Det måste ju helt enkelt vara så att man ej vågar stå för vad man säger....... eller?

på praktiken

Halloj :)
Hoppas allt är bra med er idag?

Med mig är det helt okej, känner mig på lite bättre humör idag.
Solen skiner ju och det är varmt ute, så man kan ju inget annat än o vara glad.. Eller vad säger ni? :)

Jag sitter just nu på praktiken, precis packat upp lite varor o sådär.. Jag trivs verkligen här, jag tycker det är jätte roligt. Synd bara att min adhd ska komma in och förstöra, men så är det och det är ingenting jag kan göra någonting åt, jag kommer få leva med detta i resten av mitt liv och det är bara att acceptera att jag är den jag är!

När jag slutat sen blir det att åka till Willys och handla lite mat osv, sen hem och mysa med min lilla underbara familj.
Laga lite god mat och ha fredagsmys ♥

Nej nu ska jag fortsätta jobba.. Hoppas ni får en härlig dag!
puss & kram

Det här med ADHDn tär verkligen på mig. Jag vill kunna fungera som en normal människa!

Hallå mina fina läsare :)
Hur mår ni?


Jag har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna som ni kanske märkt, men jag har börjat min praktik så har inte haft tid att sitta vid datorn.
Praktiken går jätte bra, jag trivs super bra! För er som inte vet så är jag på en kiosk, och det är faktiskt jätte roligt!

Men jag tycker det är jätte jobbigt med min ADHD... Känner att jag behöver skriva av mig lite.
Jag har haft praktik 3 dagar i rad och idag är jag heeeeelt slut i kroppen, jag orkade knappt ta mig upp i morse. Jag ville bara ligga kvar i sängen för jag var så slut i både kropp och huvud.
Jag vill kunna fungera som en normal människa, men hur mycket jag än vill och försöker så går det inte. Varför?
Det är så himla orättvist!
Jag känner mig som en j*vla vekling som inte klarar av mer än 2-3 dagar på jobbet, men jag kan tyvärr inte göra någonting åt det.
Jag vill så otroligt mycket, men kroppen säger ifrån. Den orkar inte så mycket som jag vill att den ska. Orken finns liksom inte där...
Jag tog ledigt idag för jag skulle ta tag i packningen eftersom flytten snart är här, men jag vet inte om jag orkar packa? helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och sova bort hela denna dagen.
Det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna fungera som man vill. Jag hatar att vara såhär, jag är så otroligt trött på det här - jag vill kunna fungera som en normal människa! 

Och det var just det här folk var rädda för, att jag skulle trötta ut mig för fort och falla ihop. Men jag tänkte - " klart jag klarar av det här, det är väl inga problem " för när jag väl är på kiosken är det inga problem, jag jobbar på och det går jätte bra. Men jag skulle kanske ha lyssnat på dom som vet bättre.
Min "handledare" som har hand om mig och fixar med praktiken, har samtal med mig osv, han sa till mig att börja lugnt. Han ville att jag skulle börja med 2 halvdagar i veckan, men jag tyckte det lät så fjuttigt så jag körde på med 6 timmar/dag 3 dagar i rad nu, och jag märker nu att jag inte klarar av det. Dom hade så rätt! Varför kunde jag inte lyssnat? Jo för att jag VILLE så gärna att det skulle funka bra och att jag skulle orka.. Men det är så med  ADHD, man vill så mycket och tror man kan fixa det men efter några dagar faller man ihop för att kroppen inte orkar mer.

Det här med ADHDn tär verkligen på mig, jag tycker det är så fruktansvärt  jobbigt!
Och folk tänker säkert " du kan inte skylla på din ADHD bla bla bla.. " Men det kan jag faktiskt, för det är den som gör att jag är såhär.. Detta är inte någonting jag valt själv eller vill, absolut inte! JAG VILL INTE VARA SÅHÄR!!
Och jag skämms, jag tycker det är jätte jobbigt att erkänna att jag ej pallar. Jag låter som värsta tönten när jag sitter och säger att jag ej pallar 3 dagar på ett jobb, men nu är det så det är och varför ska jag ljuga om det?
Finns det någon där ute som också har ADHD som vet vad jag pratar om? Någon som känner igen sig?
Det är jobbigt när man ej har någon i sin närhet som själv har ADHD, det är inte lika lätt att förstå eller bli förstådd då.. 

Men jag kämpar på!
Jag har min underbara dotter och pojkvän som jag lever för, det är dom som får mig att gå upp på morgonen. Det är dom som lyser upp mitt liv! Dom är dom finaste som finns, och jag älskar dom av hela mitt hjärta ♥



Bara för jag kan lösenordet...

Jenny sover, hon vet inte att jag skriver detta. Men eftersom jag kan lösenordet så tänkte jag vara en sådan där snäll och gullig pojkvän och skriva lite om Jenny, Saga och mig. 
Kanske inte så mycket om mig, mest mina känslor för dem.

Jag tror inte ni vet hur fin människa Jenny är? I bloggen är hon sig själv, visst, men inte samma Jenny som jag umgås med dagligen. Jenny har mer armar en vad en bläckfisk har och allt hon tar i är utan ren kärlek. Hon öppnar sina armar och tar emot en med den varmaste kärlek och omtanke som finns.

 

Jag har känt Jenny sedan jag var tretton år, men sedan försvann kontakten bara, vi var väll inte vänner om man säger så, mest bekanta. Och utav en ren slump så träffades vi för nästan två år sedan. Sedan var det som om någon satte lim under mina fötter när jag steg in genom dörren till hennes lägenhet. Jag ville inte gå där ifrån, ville aldrig säga hej då.

 

Jenny var gravid på den tiden, i vecka 34 första gången jag kom hem till henne. Min första reaktion var, precis om många andra "19 år.. och gravid!? tidigt?" men det tog inte lång tid innan jag förstod att detta var Jennys gåva i livet. Hur mycket hon uppskattade att bli den fina mamman hon är idag. Hon var så redo.

Och jag fanns där, varje dag, tills miraklet kom. En livslevande Saga. 
Jag minns hur jag grät som ett litet barn när fick veta nyheten, och jag grät desto ännu mer när jag fick bild på den mest vackraste flicka på denna jord.

Jenny är full av överraskningar, och natten till då jag fyllde 18 år så stod jag och hjälpte henne med hennes hår så vräker hon ur sig: "Linus, vill du bli Sagas gudfar?"
Jag skakade. jag skrattade. jag vart tårögd. Jag trodde inte på det. Jag skakade igen.

Den största äran man kan få. Och bland det finaste.

Det tog ett tag innan både Jenny och jag förstod att våran vänskap inte var vänskap, det var kärlek. Vi ville inte vara ifrån varandra, men tanken på att vi skulle vara ett par kändes så omöjlig.

28 maj 2010 vart det vi.

Årsdagen som snart är här känns overklig, för allt har gått så fort. det känns som om det var för bara någon månad sedan jag berättade för mina föräldrar att jag var kär, störtkär.

Jenny är min levande dröm. Saga är mitt allt.

 

Jag vill bara tacka Jenny för att hon gett mig denna gåvan som Saga. Tårarna bara rinner på mig när jag tänker på det.

- Jenny, jag vet att jag inte är exemplarisk, men jag gör mitt bästa. Jag älskar verkligen dig och Saga. Det finns inget mer vackert en Sagas klingande röst på morgnarna: "Nunuus! nunuuus, Hejjå Nunnuus! *slängpuss*"
Det finna inget vackrare en att vakna upp bredvid dig coh bara andas in luften du andas in. Att känna att våra hjärtan slår tillsammans.
Att vi är ett. 
Oslagbara tillsammans.

Jag älskar dig Jenny. Till the moon... And back. ♥

Din Linus.


 


Godaste pajen jag ätit.

patetiska idioter!

haha man kan inget annat än o skratta åt dom anonyma patetiska kommentarerna man får här ibland!
Vad får man ut av att sitta och skriva anonyma kommentarer på någons blogg? jag förstår inte riktigt det...
Man måste ju må så dåligt/ ha så dålig självkänsla själv att man måste trycka ner andra för att må bättre själv, eller vad handlar det igentligen om? 
Varför kan man inte stå för vad man tycker och säga det personligen istället?
Jag tycker det är sååååå otroligt löjligt.. Get a life!

Mammas hjärta har blivit så stor ♥

Jag sitter här och dricker en kaffe latte och lyssnar på lite musik och Saga är hos dagmamman i några timmar..
På torsdagar och fredagar samlas några dagmammor med barnen i ett gammalt dagis och är där så dagmammorna ska kunna vara lediga 1 gång i veckan, så därför är Saga även där i dag även om jag är hemma för att hon ska komma in i gruppen där och lära känna alla lite mer, för på torsdagar jobbar inte Sagas dagmamma så då måste hon ju lära känna dom andra lite.

Så vid halv 1 ska jag hämta henne igen, tills dess ska jag inte göra så mycket. Blir väl att plocka iordning lite här hemma o så bara.
Ikväll blir det tjejmys här hemma, Bella & Amanda ska komma hit och umgås med mig & Saga. Linus ska iväg på en spelning ikväll, vilket jag också skulle med på igentligen men blev tyvärr inte så :(
Men i morgon ska Saga till sin mormor för vi ska till Amanda på födelsedagfest, det ska bli jätte kul!

Hittade massor gamla bilder på Saga. Lilla pluttan, vad stor du har blivit - mammas hjärta ♥
Det är helt sjukt vad tiden går fort!
I morgon blir Saga redan 1,5 år..
Min fina fina tjej, jag älskar dig mest av allt ♥



avundsjuka?

Haft en helt okej dag, har inte gjort något speciellt direkt. Bara umgåts och myst med min underbara lilla familj ♥
Fick en lite rolig kommentar på mina bilder jag la upp tidigare, självklart någon som ej vågar skriva sitt namn.. Någon som är lite avundsjuk här kanske? ;) haha
Jag bryr mig inte om vad folk tycker om bilderna faktiskt! JAG tycker dom är jätte fina iallafall :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen..
I morgon ska Saga till dagmamman och jag till jobbtorget, sen på kvällen blir det stallet :)
natti natti ♥


min fina fina pojkvän, KÄRLEK ♥

Bildern från fotograferingen

Hallå hallå!

vad har ni för er?

Jag har precis lagt Saga för en liten tupplur efter att ha käkat lite lunch.. Vi är hemma idag för jag är ledig :)
Förmiddagen har vi tillbringat ute på balkongen, har har bara legat där och slöat typ - helt underbart ♥
När Saga vaknar sen blir det nog att gå ut till lekparken och busa lite, sen vet jag inte vad vi hittar på mer.
Jag ska ta och städa iording lite här hemma nu tänkte jag, passa på när pluttan sover..
Vad hittar ni på idag?

Här kommer lite bilder ifrån fotograferingen :)
Vart lite dålig kvalité på bilderna när jag la upp dom här, men det får ni stå ut med..



En helt underbar dag i solen.


Hur mår ni?
Själv mår jag fin fint..


Denna dag har varit helt underbar! Den började med att Saga och jag åkte in till stan för att möta upp mamma, hon skulle gå en sväng med Saga medans jag var på möte. 
Mötet gick jätte bra, allt kändes jätte bra verkligen! Så skönt nu när allting börjar flyta på, allt går åt rätt håll!
När mötet var slut så mötte jag upp mamma & Saga och vi tog en sväng på stan & Saga fick en jätte fin ryggsäck av mamma, sedan bjöd mamma oss på lunch och även en glass på bosses - riktigt mysigt, tack mamma ♥

Sen när vi kom hem mötte Linus oss vid bussen och vi gick hem till Linus föräldrar och fikade lite, alltid lika trevligt :) Saga fick springa runt lite nakenfis i deras trädgård och det tyckte hon verkligen om hehe.

Resten av dagen har tillbringats här hemma, vi har suttit ute på balkongen och myst & busat. Vädret har ju verkligen varit helt underbart.
Nu sen en stund tillbaka så sover Saga efter att ha badat och druckit lite välling, Linus är ute och går med sin mamma och jag gör typ ingenting. Bara sitter här, och det kan vara skönt det med ibland..
När Linus kommer tillbaka ska jag ta och baka en ananaspaj, vilket jag aldrig gjort förut så vi får se hur det blir. Sen ska vi titta på Desperate Housewifes, Bigbrother och sedan sova.

STOR KÄRLEK!

En av dom finaste låtarna jag någonsin hört, den berörde mig verkligen!
Så fruktansvärt hemskt hur livet bara kan förändras sådär fort, det skrämmer mig en aning.... Jag vet bara själv när min älskade morfar blev sjuk. Det är så hemskt och orättvist!
Låten, texten och videon är så otroligt fin!
STOR KÄRLEK TILL DENNA KILLE ♥

gulliga unge!

Jag bara älskar denna ungen alltså! Sååååååå fruktansvärt söt, jag smälter! :)

sitter på jobbtorget

Hallojsan :)

Sitter just nu på jobbtorget, inte kul alls! Vi håller på med arbetsmarknadsundersökning just nu och sedan i eftermiddag är det föreläsning om arbetsrättsinformation eller något. Det blir en lång dag idag, slutar halv 4. Och är inte hemma förens runt halv 5, kommer knappt hinna umgås något med Saga ikväll. Men som tur är, är det bara idag vi slutar såhär sent..

Nej nu måste jag fortsätta jobba, ville bara slänga in ett kort inlägg & säga hej :)
Hoppas allt är bra med er! ♥

photo time in the woods

HEJ SÖTNOSAR :)

Dagen blev inte riktigt som planerat, jag tänkte ju packa och greja medans Saga var iväg med mamma - men icke!
Jag drog bort till Bella och vi la oss i varsin solstol insmörjda i kokosolja & stekte i solen, helt underbart!
Kan ju inte vara inne när det är så härligt väder ju..
Sen efter vi legat och stekt ett tag så kom jag & Linus på att vi ville fota lite, så vi packade väskan och hoppade upp på cykeln och cyklade ut till skolan där vi tog massor med fina kort.
Det blir verkligen fina bilder när man tar ute i skogen, det är så otroligt fint ute i skogen nu. Så grönt och fint :)

Sen när vi kom hem började jag med lite mat i väntan på att min lilla fis skulle komma hem.
Dom hade haft det jätte mysigt, dom hade varit lite på stan och sedan åkt till Valla. Och Saga fick en jätte fin keps av mamma, tack ♥

Nu ligger hon och sover sött, hon slocknade som en stock och det tog inte alls lång tid.
Linus sitter här brevid och fixar med bilderna från idag, ni ska få se dom sen. Och jag ska ta och hänga upp lite tvätt och sedan slänga mig i soffan och titta på Bigbrother..
I morgon är det jobbtorget för min del och Saga ska till dagmamman, så uppstigning tidigt.

Hoppas ni haft en härlig dag i solen :)
PUSS

nu går vi ut en sväng

Halloj!
Hoppas allt är bra med er?


Igår började vi packa som jag skrev, och vi storstädade även ute på balkongen. Damsög, torkade av och skrubbade golvet, så nu är det rent och fint där ute.
Sen var vi även borta hos Linus föräldrar och åt mat, trevligt :) På kvällen var Amanda och Timmy här, vi satt ute på balkongen och hade mys ♥

Idag började dagen runt 9, då gick vi upp och åt lite frukost och sedan har det inte hunnit hända så mycket mer.
Mamma ringde förut och frågade om hon fick låna Saga några timmar idag, så hon kommer vid 1 och hämtar henne :) Så då ska jag nog passa på att fortsätta packa lite tänkte jag. Det är ju rätt mycket som ska packas ner så det gäller ju att man börjar nu.
Så, så kommer min dag att se ut..

Nu ska vi ta och gå ut en sväng innan det är dags för lunch..
vad hittar ni på idag?


Ny blogg/design till Amanda

Fixade iordning en blogg till min vän Amanda igår, ta er en titt vettja :)
KLICKA HÄR

snö i maj?

Godmorgon godmorgon :)

Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott i natt?

Själv har jag sovit som en stock! Saga vaknade runt 7 i morse och fick lite välling och sedan somnade vi om till 10.00 ungefär, riktigt skönt att få lite extra sömn!
Så nu har vi precis fått i oss lite frukost och jag har gjort mig en kaffe latte. 
Vädret ser ju ut att vara fint idag, äntligen är solen tillbaka! I veckan har det ju varit helt sjukt väder här, med regn & SNÖ! 
Hallå, snö i maj? vad är det för något liksom, nej usch det slipper vi helst! Men nu verkar ju det fina vädret komma tillbaka igen *peppar peppar*

Idag blir det att börja packa lite tänkte vi, men jag tycker det är lite svårt för man vet inte riktigt vart man ska börja.
Men vi måste börja nu eftersom det snart är flyttdags, tiden går ju så himla fort!
Sen måste vi ju självklart gå ut i solen en stund också, kan ju inte sitta inne hela dagen när det är sånt här väder.
Sen ikväll kommer lite vänner hit och umgås med oss, ska bli super mysigt ♥

Vad hittar ni på idag?




HEJ SÖTNOSAR ♥

Nu har jag bestämt mig för att försöka ta tag i bloggandet igen, jag vill verkligen det nu! Men det kommer nog inte bli lika mycket uppdatering som förr, men jag ska göra så gott jag kan...

Jag har fortfarande rätt många som går in och kikar på min blogg även fast jag ej uppdaterar och då vet jag ju att jag har några trogna läsare där ute iaf och det känns kul :) Och nu framöver kommer det förhoppningsvis bli lite roligare att kika in här när det kommer upp lite nya inlägg.

Jag tänkte väl inte skriva så mycket mer idag, utan det blir mer i morgon.
För nu börjar klockan rinna iväg och jag är TRÖTT! Så nu blir det att krypa ner i sängen tillsammans med min underbara pojkvän, som för övrigt också tagit tag i bloggandet igen - ta en titt HÄR

Jag hoppas ni mår super bra och att ni haft en härlig dag!
Vi hörs i morgon, natti natti ♥



RSS 2.0