Söndag

Hallå sötnosar, hoppas ni mår bra!
Vi mår helt okej, förkylningen börjar ge med sig nu. Bara lite snorig fortfarande, men känns som det börjar försvinna, skönt!

Idag har vi haft besök av Larry & Anna, inte träffat dom på ett tag så det var jätte trevligt. Tog en kopp kaffe och snacka lite skit. Annars har det inte hänt mycket idag. Linus kom förbi med lite godis & läsk förut, så tänkte bara ligga i sängen o mysa med Saga och glo en film ikväll. Just nu sitter jag här i sängen och glor runt lite på nätet & Lillfisen ligger här brevid och kramar om ninisen och tar sig en liten tupplur. Hon är så söt när hon sover o ligger o kramar om sin ninis. Ninis är en liten snuttefilt med en kanin, ni kommer se på bilder jag lägger upp.
Ne nu ska jag krypa ner och se en film. Får se om jag lägger upp något mer ikväll, annars får ni ha en härlig söndag kväll! puss på er.

Mammas ögonsten, jag älskar dig så fruktansvärt mycket ♥







mår fortfarande inte bra

Dagen började med att vi försov oss, typiskt!
Vaknade och kollade på klockan och då var den 12.57 och vi skulle vara hos Linus klockan 1. Så det var ju bara att springa upp o fixa iordning sig, skickade iväg ett sms o sa att vi var sena, vilket inte gjorde någonting sa han.
När vi väl kom dit bjöds det på smörgåstårta och efter det vanlig tårta. Jätte gott. Sen satt vi och snackade och Linus mamma myste med Saga. Super trevligt hade vi, tack!

Kom precis hem därifrån nu, jag mår fortfarande inte bra. Snorig och ont i huvudet, usch. Så nu ligger vi i sängen, Saga ligger här brevid och tar sig en tupplur. Hon är vaken så mycket mer nu på dagarna, vilket är super kul. Och hon tjoar o har sig hela tiden, hon är helt underbar! Mammas lilla skrutt.
Jag bytte hennes mat för en vecka sen, förut åt hon NAN HA men har bytt över till vanliga NAN 1 nu. Vågade inte göra det förut pga magen, men märkte nu efter jag bytt att hon mår mycket bättre faktist. Hon har typ aldrig ont i magen längre, och hon är mycket gladare. Inte alls sådär ledsen som hon kunde bli förut, vilket känns jätte skönt.
Plus att hon inte spyr lika ofta på den här maten. Nu när hon spyr är det mer genomskilningt och lite vitt i, som att kroppen tagit upp det den vill ha, vilket det inte såg ut att göra förut för då var det hela maten som kom upp igen.
Så det är bara massa plus med bytet :) Och jag tror det varit därför hon inte gått upp i vikt som hon ska, för att hon spytt upp maten hela tiden. Så vi får se nästa vecka när vi ska till BVC igen om hon börjat gå upp bättre, då vet vi ju att det är maten som orsakat det.

Ikväll blir det riktigt lugnt, bara mysa med min dotter och kolla på tv. Måste vila upp mig så jag blir frisk!
Vad hittar ni på ikväll då?
Ne nu ska jag krypa ner brevid Saga och kolla på en film.
puss

Shopping och förkylning

Usch jag mår inte alls bra - snorig, ont i huvudet och fryser.. Är väl nån förkylning på gång säkert, vill INTE bli sjuk!
Idag har det varit full fart, har varit på ikano hela dagen med syrran & Linus.
Började med en lunch på Chili, buffen såklart. Sjukt gott!
Sen gick vi vidare till Ikea där det inhandlades massa saker bl.a, Ljus, påslakan, lakan, örgott, ett säng bord, gardiner, mobil till saga (som hänger över sängen) och saga tyckte verkligen om den, hon låg o snacka o jollra för fullt förut när hon kollade på den. Så det är ju roligt :D Det är mer saker jag köpt, men kommer inte på allt just nu.
Vart även lite annat smått & gott ifrån andra affärer.
En stor blå ikea kasse och 2 stora pappkassar fick vi med oss hem, så vart endel saker.
Så nu ikväll har jag fixat och donat här hemma för fullt, bytt gardiner i sovrummet & vardagsrummet vilket vart väldigt fint. Sen målat lite ramar svarta, dom var trä färgade innan så köpte svart färg idag och målade dom så det passar in bättre här hemma. Dom ligger o torkar just nu så vet inte hur resultatet blir än.
Men ska ta kort på allting i morgon så ska ni få se :)

Kvällen har tillbringats här hemma med Linus, käkat massa gott och kollat på tv. Sen fixade vi med en sak som ni inte får veta vad ännu, ni får vara lite nyfikna ett tag. Men kan säga en sak att det kommer bli SÅÅÅÅÅ BRA!

I morgon är jag bjuden hem till Linus på födelsedags firande, ska bli jätte trevligt. Får se så jag inte mår ännu sämre i morgon bara, vilket skulle vara riktigt tråkigt!
Men ska krypa ner i sängen nu och sova & hoppas på att vakna pigg & fräsch.
Hoppas ni haft en bra dag, puss

Min dotter är den finaste som finns! Jag älskar henne mest av allt <3

MUMS

Dagen har tillbringats med Natha, och Saga med förståss :)
Bara varit här hemma och myst och lagat GOD MAT! vart nästan chockad över att jag kunde laga så got mat :P haha! Potatis, morötter och lök i ugnen med helstekt fläskfile och rödvinsås, MUMS säger jag bara! Det var riktigt gott kan jag lova er. 
Jag är mästerkocken om ni inte visste ;) haha.

Lillfisen har precis fått sig ett bad & lite mat, så nu ligger hon och sover för natten.
Hon är så söt, hon har hittat ett nytt läte, hon typ "gurglar" eller vad man ska säga, låter så härligt!
Slänger in en film på henne här nere, för nu var det ett tag sen jag gjorde det.

Natha är fortfarande kvar men hennes pappa ska komma om en stund och hämta henne, och så kommer A hit sen, så blir en lugn kväll. Efterlyst klockan 21.00, sen blir det nog någon film skulle jag tro.
Fick ett roligt samtal förut ifrån min mormor, hon är ju bara för underbar! För när jag var hos dom pratade vi om att det är bra med hemtelefon, så hon ringde förut o sa att hon ville att jag skulle ha det & att dom skulle stå för det. Så då fanns det ett "paket" från bredbandsbolaget med telefon och bredband. Så jag beställde det, så nu har jag 100 mb bredband också, och nästa vecka får jag hemtelefon. SKÖNT! Då kan man alltid ringa om man behöver, vilket jag känner är väldigt viktigt o kunna göra. Iaf nu när jag har barn, så jag alltid kan ringa om det skulle hända någonting tillexempel. För mobilen tar ju pengarna slut på hela tiden, och det är skapligt irriterande när samtalet bryts för att pengarna tar slut.
SÅ TACK SNÄLLA MORMOR & MORFAR!
NI ÄR VERKLIGEN GULD VÄRDA, TACK FÖR ATT NI FINNS! JAG ÄLSKAR ER


Ne nu ska jag sätta mig i soffan med natha och kolla på tv.
Hoppas ni har haft en härlig dag, puss




Lillpluttan sover gott :D



HURRA HURRA HURRA!


Var ju på BVC förut idag, och det gick väl bra.. Hon fick höra vad jag tyckte och tänkte, så det kändes skönt o få ur mig det! Så för en gång skull kändes det bra när jag gick därifrån. Vägde och mätte Saga o hon hade gått upp så nu väger hon 5010 g och var 59 cm lång.
Kvällen har tillbringats här hemma med Natha & Linus, suttit o pratat massa skit och haft det riktigt roligt.
Lillskruttan var så himla trött ikväll för hon har inte sovit mycket under dagen, så efter ett bad & lite mat somnade hon som en stock redan vid 8.
Ne usch nu måste jag verkligen sova, klockan är fööööööör mycket!
GODNATT MINA KÄRA :)

Och eftersom klockan är efter 12 nu så betyder det att det är en mycket speciell dag idag,
OCH DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR LINUS 18-ÅRS DAG, HURRA HURRA HURRA!!!!!
Hoppas du får världens bästa dag min vän ♥ 


tillväxtperiod?

Shit va dålig jag varit på att skriva dom senaste dagarna, sorry!
Men har haft besök hela helgen av Mr.x (som alla andra i bloggvärlden skriver) HAHA! Nu blir ni nyfikna va ;)
Så har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn.
Hoppas iallafall att allting är bra med er, med oss är det bra. Eller Saga har inte riktigt varit sig själv dom senaste dagarna, väldigt gnällig och sovit oroligt på nätterna. Vaknat flera gånger och det är inte likt henne. Hon har ätit med mycket kortare mellanrum, fast rätt lite varje gång och sovit vääääldigt mycket på dagarna.. Trodde hon började bli sjuk, har tagit tempen men ingen feber iallafall. Men det börjar nog vända nu, för ikväll var hon jätte glad och åt jätte bra så det är skönt! Får hoppas hon sover bra i natt med.. Har börjat fundera på om hon kanske är i någon tillväxtperiod nu. För har hört att dom kommer in i en sådan period när dom är mellan 6-10 veckor, och Saga blev ju 10 veckor idag. Så kan ju mycket väl vara det..
Någon annan med barn som har erfarenhet av det & känner igen detta?

I morgon är det besök på BVC, ska bli roligt o se vad kärringen har o säga denna gång. Fortsätter hon som hon gjort tidigare kommer jag inte kunna hålla käften. Är så fruktansvärt irriterad på henne, och det ska hon få höra isåfall.
Sen på kvällen kommer Nathalie hit, ska bli superkul. Inte träffat henne på jätte länge nu :(
Ne nu måste jag sova, är riktigt trött!
natti natti

back in town

Då var man hemma igen. I know you miss me ;)

Veckan hos mormor och morfar gick så otroligt fort, lite föör fort tycker jag! Men vi har iallafall haft det hur trevligt och mysigt som helst. Får ta och åka upp snart igen.
Tågresan hem gick bra, fast väldigt segt o åka tåg sålänge. Som tur är hade jag ju med mig datorn så jag kunde kolla på film. Vart försenade en halv timme, vilket inte förvånade mig eftersom det varit mycket snack på sistonde om SJ att det är mycket förseningar och sådär. Förstår inte riktigt för det är liksom snö och vinter varje år och det är alltid samma visa år efter år att det är problem med tågen. Varför gör man ingenting åt det?
Mamma hämtade upp oss på stationen så åkte vi till Willys och handlade lite, åkte även förbi Biltema och köpte mig ett tvättställ. Måste ju ha det nu när jag fått tvättmaskin. Så ikväll har tvättmasiken stått på för fullt här hemma. Annars har kvällen varit lugn, Saga fick sig ett bad förut o lite mat sen slocknade hon som en stock.
Så jag har legat i soffan och glott på tv och bara tagit det lugnt. Är helt slut så ska ta och krypa ner i sängen nu.
Hoppas ni har haft en trevlig Fredag kväll!
puss


Min älskade mormor,
Jag är så otroligt tacksam för allt du gör för oss!
Du är den snällaste & finaste människa på denna jord & jag är så glad att jag har dig i mitt liv!
Det är så otroligt starkt av dig att du kämpar på som du gör med allt. Du är verkligen guld värd
Jag älskar dig ♥


SVAR PÅ KOMMENTAR

E14  ([email protected]) om gnäll och skrik:

Hur e det med raps eller vad han hette ??
Hunden alltså :)


svar: Rapp heter han, han mår bara bra.. Får jag fråga vem du är ? :P

gnäll och skrik

burr burr, här sitter jag och fryser. Och mormor springer fram och tillbaka till kaminen och stoppar in ved så det inte ska slockna :P
I lägenheter är det ju alltid varmt, oftast iallafall. Så man är ju van vid värme. Så för mig är det jätte kallt här hemma, fast det kanske inte är så jätte kallt igentligen. Så i mitt o Sagas rum vi har här har vi en värmefläkt som står på för fullt, och när mormor kommer in får hon en chock för hon tycker det är så varmt, medans jag tycker det är lagom. Men det är ju för hon är van vid lite kyligare.
Det har varit ännu en bra natt, Saga åt innan jag gick o la mig runt 1 o sov sen till halv 9.
Men idag är hon inte på så bra humör, väldigt gnällig och skrikig. Men nu har hon somnat, så hoppas hon sover en stund.
Sista dagen här i dag, för i morgon åker vi hem. Så vi får se vad vi hittar på under dagen. Det snöar och är kallt ute så blir nog att hålla sig inne iallafall.
Nu ska vi äta lite lunch, får passa på när skruttan sover.
Hoppas ni får en fin dag!

haha, lillfisen ser helt förskräck ut :P

natti natti ♥

Hoppas ni har haft en bra dag!

Själv har jag haft en lugn o skön dag. Så härligt att vara här och bara ta det lugnt o inte göra någonting speciellt, utan bara vara & umgås med människor jag älskar. I morgon är det sista dagen här, för på Fredag åker vi hem igen. Va fort det går, redan varit här i en vecka snart. Men allt har funkat så bra med Saga o sådär, så då vet vi att vi kan åka hit fler gånger. Så vi får åka upp snart igen!
Ne nu ska jag ta o krypa ner i sängen innan jag somnar här framför datorn.
Höres i morgon...
natti natti ♥






När dagen är tung och livet känns kallt
är det svårt att se en mening med allt.


Så ensamt det är att bära en sorg.
Men bördan kan lätta med andras försorg.


För tankar kan värma och ord göra gott.
En blick kan berätta att någon förstått...


Så känn att du har ett stöd här i mig.
För det ska du veta Jag tänker på dig!


Lilla Mamma, jag ser dig från min nya plats,
den plats som kallas för änglarnas stad.
Jag vill att du ska veta mamma,
att jag har det så bra här.
Här finns det inga bekymmer,
bara glädje och ren kärlek.
Jag har så många vänner,
änglar som är både unga och gammla.
Här råder det ingen ålder,
bara en stor kärlek till varandra.


Lilla Mamma, i änglarnas stad är allt så vackert,
de vackraste färger, blommor och porlande vatten.
Det finns vackra vita hus,
och skogar med de vackraste träd.
Mamma, bergen är blå,
och överallt finns det stenar i vitaste marmor.
På de grönaste ängar,
växer otroliga blommor i de vackraste färger.
Mamma, jag vill att du ska veta,
att jag trivs väldigt bra här.


Lilla Mamma, jag har en stor uppgift här,
det är att hjälpa människorna på jorden.
Men dig hjälper jag först,
för du är min lilla mamma.
Jag försöker se till så du har det bra,
för jag vet hur mycket du saknar mig.
Jag försöker lindra din smärta,
men jag vet att jag inte kan det.
Det gör ont att mista någon man älskar,
jag vet det min lilla mamma.


Lilla Mamma,en sak vill jag du ska veta,
det är att jag är närmare dig än du tror.
Jag pussar dig ofta på kinden,
och smeker din arm.
Jag torkar bort dina tårar,
och ger dig styrka att klara av din dag.
Du har öppnat ditt hjärta,
och du vet att jag finns där inne.
Som ett ljus, en solstråle och en stjärna,
kommer jag alltid att finnas i ditt hjärta.
Mamma , jag kommer alltid att vara hos dig,
så länge du lever.


Lilla Mamma, jag vill be dig om en sak,
lev ditt liv mamma.
Lev ditt liv för dig,
och lev ditt liv för mig.
Var inte rädd mamma för att leva,
det är det livet är till för.


De dagar då du känner att ditt liv inte har någon mening,
slut dina ögon i stillheten, och känn att jag är hos dig.
Jag kommer alltid att vara hos dig,
det är min uppgift.


Så en dag, lilla mamma står vi framför varandra igen,
jag ser din lycka, ditt vackra skratt,
när jag sluter dig i min famn.
Då när jag hälsar dig välkommen tillbaka,
hit till änglarnas stad.

perfekt natt

Goddag mina söta läsare!
Har varit en perfekt natt, Saga åt sista gången vid 12 halv 1 innan jag gick och la mig sen sov hon hela natten fram till halv 9 ungefär. Duktiga tjejen :)
Sen somnade vi om igen och sov till 12, så nu är man riktigt utvilad. Så skönt!
Har precis ätit lite lunch och nu ska vi dricka en kopp kaffe. Vi lyssnar på barnvisor och sjunger med, och lillfisen sitter o "pratar" och ler o tycker det är jätte roligt!




Mormor visade lite gamla kort på mig när jag var liten:


2 år.



3 år


en sväng på stan

Förlåt att det varit dåligt med uppdatering. Men har inte haft lust o skriva bara, har haft massa annat att göra.
Men ska bli bättring på det nu...

Idag har vi varit en sväng på stan. Mormor köpte lite kläder till Saga, det vart 2 par byxor, 1 tjock tröja, 1 body, 3 par strumpor och ett set med en tröja och leggings. Och även en borste, kam, nagelfil, nagelsax och nagelklippare. Sen fick jag en webcamera :) Tack snälla mormor ♥
Efter vi vart på stan åkte vi till min gammel mormor och hälsade på, köpte med oss semlor som vi fikade på.
Det var jätte roligt att träffa henne, inte gjort det sen i somras. Sen fick hon ju träffa Saga med, så det var jätte roligt!
Nu under kvällen har vi inte gjort någonting speciellt. Ätit lite god mat och sådär.
På tvn är det OS som gäller här hemma, och morfar har suttit bänkad hela kvällen. Mormor har gosat och fixat med Saga och jag har suttit här vid datorn o bara tagit det lugnt. Skönt!
Nu har Saga precis lagt sig för natten, får se om hon vaknar något mer eller om hon tänker sova hela natten. Vilket skulle vara väldigt skönt för hennes mamma :D hehe.
Min lilla tös är ju redan 2 månader nu och det märks att hon börjar bli äldre. Hon är så me hela tiden, "pratar" och ler o har sig hela tiden. Pratar man med henne så svarar hon alltid med något läte, som om hon verkligen förstår vad man säger till henne. Räcker man ut tungan till henne brukar hon härmas o göra likadant, hon är så söt :D Det är så underbart!Hon är så fin min lilla ögonsten.
Ne nu ska jag snart lägga mig, godnatt :)

Var ju tvungen att testa camen så här får ni lite bilder :D


alla ♥ dag

Godkväll kära läsare!

Hoppas alla har haft en trevlig alla ♥ dag!

Jag har haft en mycket trevlig dag tillsammans med min kära mormor&morfar och min älskade dotter, kan inte bli bättre! Vi har inte gjort något speciellt utan bara umgåts och haft trevligt. Sen fick vi ju även besök framåt kvällen av några släktingar, vilket var jätte roligt för jag har inte träffat dom på länge och dom hade ju inte träffat Saga så det var roligt :) Saga fick ett jätte gulligt gosedjur av dom, tack!
Mormor bakade en jätte god blåbärs paj som vi satt och mumsade på.
Det är farligt att vara här, för allt mormor gör är ju så gott haha:D Så vi får väl se hur många kilon som tillkommer under denna vecka, haha.
Sen var det ju sista avsnittet av I en annan del av köping idag, det är ju sååå bra! Tobbe är ju bara för skön :P Utan honom hade programmet varit ur trist, det är ju han som gör att det är roligt o titta på!
Får hoppas att det kommer nya avsnitt någon gång fram över.
Nu sitter jag i sängen och ska väl snart ta o krypa ner, börjar bli lite små trött. Saga ligger i sin säng här brevid och sover, sen 2 timmar tillbaks ungefär. Hon blev ju hela 2 månader idag! Gud vad tiden gått fort :) Mammas tjej börjar bli stor nu, hon är ingen liten bebis längre..
Jag älskar henne så otroligt mycket, hon är mitt allt ♥





Ni finns i mina tankar hela tiden, och jag hoppas av hela mitt hjärta att allting kommer gå bra!

SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!

Hur klarar du dig med allt som behövs t.ex blöjor, mat, skötbord & sånt ? Antar att du inte har något jobb , & så är det för mig med vilket känns lite jobbigt för det behövs ju lite pengar när man skaffar barn.
- Jag får ju föräldrapenning, barnbidrag m.m som jag anväder till det.

Hur känns det att vara mamma?
- Det känns jätte bra, det är helt underbart. Saga är det bästa som har hänt mig!

Är det jobbigt att vakna mitt i natten när Saga vill ha mat?
- Alltså det är klart man helst skulle vilja sova hela nätter utan att bli väckt om man fick välja. Men jag är ju ju så van vid det så tänker inte speciellt mycket på det. Och jag har haft tur med Saga för hon har alltid bara vaknat 1 gång på natten och äter och somnar om direkt igen. Men nu händer det flera gånger att hon sover hela nätterna utan att äta.

Vad gör du om dagarna nu när du är mamma?
- Tar hand om min dotter & allt vad det innebär. Sen umgås jag även med lite vänner, och fixar med sånt som måste göras som, tvätta, städa, laga mat och sådär.

Vem är pappan till barnet?
- Fredrik heter han.

Har du haft många motgångar?
- när det gäller vadå? Klart man har haft många motgångar i livet, det har väl alla. Är det något speciellt du tänker på?

Varför skaffa du barn så tidigt ?
- Vilken fråga... För att jag ville det såklart!

Hur kändes förlossningen ?
- Jadu, det är väl ingenting man vill göra varje dag direkt. Smärta, smärta och åter smärta! Men det var ABSOLUT värt allt :)

Vad fick dig att börja blogga?
- Det var under min graviditet jag började, jag tyckte det var roligt att skriva om den och lägga upp bilder på magen o sådär. Och även skönt o få skriva av sig lite, om tankar, funderingar och sådär...

Hur gammal är babyn ?
- Hon blev faktist 2 månader idag :) 

Är det jobbigt att vara mamma?
Eller.. Du kanske tycker att det är kul
att vara det!?

- Självklart finns det vissa stunder då det är jobbigt, men för det mesta är det roligt och helt underbart!

Har du kompisar som är i din ålder som också har barn?
- Ja det har jag.

Vem är fin förebild?
- Min mamma ♥

Vad det självklart för dig att behålla barnet ?
- Ja det var det, hade aldrig ens en tanke om att ta bort det.

Får du många fördomar mot dig för att du är ung mamma?
- Ja, eller jag uppfattar det som så iallafall. För det verkar som endel inte tror att man är kapabel att ta hand om ett barn bara för att man är ung. Vilket jag tycker är helt fel! För vi är lika bra föräldrar även om vi är unga. Det har ingenting med åldern att göra, utan det är väl mer hur man är som person m.m..

Vad va det svåraste under gradviditeten ?
- Svåraste? Var väl inget direkt som var svårt, var väl mer att det var jobbigt med illamående och sådär...

Hur kändes det att få reda på att du var gravid? Fick du typ halv panik, elr var du hel lugn? :)
- Jag var väl rätt lugn, var så lycklig :)

Vad tror du gör om 3 år :)?
- Oj, om 3 år.. Så långt har jag inte hunnit tänka ännu. Jag tar en dag i taget och bara njuter av att vara mamma till världens finaste dotter :)

Hur är det att vara en ung mamma ?
- Förstår inte varför man måste haka upp sig på ordet UNG hela tiden.. Hela tiden unga mammor hit och unga mammor dit. Mamma som mamma tycker jag! Själva känslan att vara mamma är väl detsamma även om man är ung eller gammal?

Vad har du för någon mobiltelefon?
- En Sony Ericsson w995

Hur klarar du av att lämna din dotter över natt när hon bara är 2-3 månader, även om man vet att hon är i trygga händer så hur kan du festa och inte ha henne på en hel natt? Jag tycker inte alls det är fel att kunna gå ut och sådär när man har har barn men jag tycker verkligen inte man gör det efter så kort tid över natt till och med..
- Och sen detta eviga tjat om att jag var ute.. Hur orkar ni bry dig så mycket? Har ni inget eget liv att ta hand om eller, så ni måste lägga er i mitt hela tiden? Väldigt sorgligt isåfall.. Och att ni inte skriver namn utan hela tiden är anonyma är ju riktigt löjligt och fegt!!! Vågar ni inte stå för det ni skriver eller? TYDLIGEN INTE!
 
Tycker du det är okej att slå någon ute på gatan bara för du inte tycker om den? Och har du gjort det?
- Vilken otroligt dum och konstig fråga! Självklart tycker jag inte att det är okej.. Men ja jag har bråkat lite när jag var yngre, men aldrig bara för att jag ej tyckte om personen. Utan det fanns anledningar som gjorde att jag blev provocerad. 

Hur många besökare har du om dagen ?
- Runt 100 stycken, ibland lite mer.

Kollar du på melodifestivalen?
- Nej faktist inte.

förlåt..

Hallå hallå :)
Förlåt för att det ej blivit några svar ännu.. Men idag under dagen kommer dom, jag lovar!
Saga sov jätte bra i natt i sin nya fina säng som mormor&morfar hade köpt till henne. Vid 5 vaknade hon och ville ha lite mat, och sen fick hon sova vidare brevid mig till 9 då hon vaknade. Och då kom mormor och tog henne så låg jag kvar o halv sov en stund till.
Alltså dom vi är hos är ju min mormor&morfar, alltså Sagas gammel mormor och gammel morfar så ni fattar rätt :) hehe.

Än sålänge har vi inte hunnit göra så mycket, ätit lite frukost och sådär bara. Vi har jätte fint väder här uppe med sol, fast det är så fruktansvärt mycket snö & rätt kallt. Så just nu är det en kille uppe på taket här och skottar ner all snö och det bara öser ner, så kan tänka mig att det är rätt mycket som ligger där uppe.
Saga ligger här brevid mig i sin insats och myser lite, hon har precis ätit. Får se om hon kanske somnar snart så jag kan sätta mig i lugn o ro och svara på alla era frågor.
Sen i eftermiddag får vi lite besök av några släktingar, det är många här uppe som vi känner som är nyfikna på att träffa lilla Saga.
Annars blir det en lugn dag, bara ta det lugnt o koppla av!


mitt hjärta <3


haha var bara tvungen att ta kort på det här, det är ost och nej det är inte mögel utan den är grön. Häftigt va ?
Den var faktist jätte god, fast kändes lite skumt o äta när den va grön, hehe.

Nu är vi på plats.

Så nu är vi på plats, och resan gick jätte bra!
Vi har precis ätit mat, det vart fläskkotletter, pressad potatis och sås. Som mormor vet är min favorit, hon gör alltid det när jag kommer hit, så söt är hon! Skulle kunna äta hur mycket som helst. Men det är just mormors, för hon gör det godast!

Ska snart sätta mig och svara på era frågor! :P

Frågestunden fortsätter en stund till.

Hallå! Jag skrev ju att jag skulle svara på frågorna från frågestunden nu under resan. Tyvärr så har en propp gått på tåget så eluttagen fungerar ej och batteriet i datorn är slut. Så skriver från mobilen nu. Får se om det finns uttag som funkar på det andra tåget vi ska byta till vid 3. Annars får ni vänta med svaren tills i kväll :) så passa på att fråga mer nu! Puss sålänge

på tåget

Så då sitter vi på tåget och det rullade iväg för en liten stund sen, lillan ligger i sin insats här brevid och sover.
Skulle jag med behöva göra, usch så trött jag är! Vart inte många timmars sömn i natt eftersom jag hade en liten tös som ville vakna när jag tänkte lägga mig, så gav henne lite mat o tänkte att hon skulle somna om igen, men icke! Hon skulle ligga o "prata" o le o ha sig istället. Men till slut efter någon timma somnade hon.
Måste ta mig någonting att äta nu, hann inte äta någon frukost i morse.
Och ska även ta o svara på era frågor ni ställt, men låter det gå 1 timme till så passa på och ställ lite frågor nu!

FRÅGESTUND!!



Tänkte ha en liten frågestund som avslutas i morgon, så jag har någonting att göra på tågresan..
Så fråga på om vad du vill, vill ha många frågor nu! 
t.ex om min graviditet, förlossningen, livet som mamma  m.m.... Eller om det är någonting annat ni undrar över, bara att fråga om vad som helst!

SVAR PÅ KOMMENTAR;

E om Full rulle hela dagen:

Vad har du för tips för blivande unga föräldrar ? Anonym för tillfället då jag inte vill att folk ska veta än , hehe .

svar; Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns mycket. Det är bättre om du ställer frågor om det är någonting du undrar över eller vill veta?

tidig uppstigning

Hej söta läsare :)

Vart ju tidig uppstigning idag som jag skrev igår, men vart ännu tidigare än jag tänkt mig. Ställde klockan på 7 men min lilla tös ville visst vakna klockan 6 istället. Typiskt :P Men hon sov ju hela natten tills dess, så gjorde inte så mycket. Men nu är iallafall tvättmaskinen på plats, och det vart ingen tvättstuga idag utan har tvättat här hemma istället hela dagen :D haha. Tvätten torkade fortare än jag trodde, så behövde inte ha tvättstugan.
Så istället åkte jag, mamma och saga till ikea. Köpte lite små saker, ljus, ramar och sådär. Så har satt upp lite kort på väggen i vardagsrummet. Sen var dom även här i morse och gjorde nya tätningar i fönstrena eftersom det drog så mycket från dom. Så nu är det varmt och skönt här hemma :) Så nu slipper man förhoppningsvis vakna på morgonen och vara iskall om armarna om man inte haft dom under täcket.

 Snart ska jag ta och packa lite inför resan i morgon, sen slänga in en sista maskin med tvätt. Sen blir det en lugn kväll i soffan med massa mys med min älskade dotter :) Hoppas det är någonting bra på tv. Ett bra program vet jag iallafall, halv 10.. Solsidan eller vad det heter, det nya som börjat på 4an, riktigt bra faktist.
Ne nu måste jag göra lite nytta. får se om det blir något inlägg senare sen.
Annars får ni ha en super härlig fredag kväll, så skriver jag i morgon när vi sitter på tåget.
puss & kram

Full rulle hela dagen

Godkväll alla söta läsare!

Det har varit full rulle hela dagen här hemma.
Har stor städat hela lägenheten som jag skrev tidigare att jag skulle göra. Dammsugit, torkat golv, o dammat o fixat som en tok :P Sen kom ju lillebrorsan hit på kvällen, så käkade vi lite tacos o sådär. Sen kom pappa och skulle hämta honom, då hjälpte han mig att sätta upp några hyllor. Eftersom det är betongväggar så måste man ju borra o greja så det fixade han åt mig, för jag äger ingen borr :) Det vart jätte fint, en hylla över lillans säng och en hylla över soffan i vardagsrummet. Det ser lite mer ombonat ut nu, såg så tomt ut på väggarna innan. Så nu måste jag bara fixa lite saker o ha på hyllorna också, hehe.
Sen kom Linus förbi en stund på kvällen, vi satt o snacka lite skit o sådär bara.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med ett glas cola och är helt slut, och lillfisen ligger i sin säng och sover så sött. Hon var så trött förut, hon låg typ och halv sov när hon åt, så får se om hon vaknar något mer nu eller om hon sover hela natten. I morgon blir det tidig uppstigning, för dom kommer med min tvättmaskin mellan 7 och halv 8 i morgonbitti, usch. Men har ju väntat på den lääänge nu så det gör ingenting. Sen kommer mamma hit, så ska jag tvätta. I tvättstugan faktist, för annars hinner inte tvätten torka tills på lördag när vi åker. Men någonting ska jag allt tvätta i min maskin, måste ju inviga den :D haha. Sen vet jag inte vad som händer, ska se om vi kanske kan hitta på något. För vi åker ju på lördag och träffas då inte på 1 vecka.
Ska bli jätte roligt att åka till mormor&morfar, har inte träffat dom på ett tag nu. Saknar dom JÄTTE mycket!
Och så får dom ju träffa Saga för första gången med, ska bli roligt att visa upp min lilla ögonsten :)
Och så får man ju äta mormors goda mat också :D MUMS! Har alltid älskat hennes mat. Har några favoriter som hon gör, som jag alltid brukar be henne laga när jag är där :P
Men det ska bli jätte mysigt att åka dit, något jag ser fram emot!
Ne nu måste jag nog slita mig härifrån och sova, ska ju som sagt upp klockan 7.

Just det, måste bara säga att batterierna i kameran är slut så därför det är dåligt med bilder.
Men ska köpa batterier i morgon, för jag tar med mig kameran och datorn när vi åker på lördag.

Men hoppas ni har haft en härlig dag!
natti natti ♥

storstädning

Hej alla sötnosar, Hoppas ni mår bra!
Vi mår jätte bra här hemma, förutom att jag har mens värk. Känns lite små lustigt eftersom man varit utan mensen i några månader nu :P haha.
Jag har precis ätit lite lunch, korvstroganoff och ris fick det bli. Och lill snuttan somnade för en stund sen, så jag passar på att städa lite, ska stor städa idag hade jag tänkt. Men skulle behöva gå ner till affären, men det är ju rätt kallt ute så vetifan om jag ska ta ut tösen. Helst ska man inte vara ute med dom små när det är mer än 10 minus ju och det är 12 minus nu. Får vänta ett tag och se om det blir varmare.
Annars är det storstädning som står på schemat idag, sen kommer lillbrorsan hit en stund ikväll :) ska bli mys!
Vad gör ni en dag som denna?

Ne nu ropar dammsugaren efter mig, hörs lite senare! :)

BVC KÄRRING!!!!

Var ju strul med blogg.se hela kvällen igår så vart inget skrivande tyvärr.

Var ju på BVC igår och skruttan går fortfarande upp lite sakta i vikt, men UPP går det iallafall och det är huvudsaken tycker jag. Men det håller inte BVC tanten med om, utan hon tror istället att jag inte ger Saga någon mat typ. Hon tror inte att jag förstår eller vet när Saga är hungrig. Jag känner väl mitt barn så det är klart jag förstår när hon är hungrig. Och det är klart som fan jag ger mitt barn mat, jag är inte dum i huvudet! Hon brukar äta var 4e timme ungefär för det är då hon är hungrig förutom på nätterna då hon börjat sova hela natten och då kan ta 7 timmar innan hon äter, och det var ju tydligen inte bra enligt henne. Det var ju fööör lång tid mellan målen. Men det är väl bara skönt om hon börjar sova hela nätter nu, och det är rätt vanligt att dom börjar göra det i den här åldern. Dom behöver inte äta på natten, utan det blir mer som en vana för dom. Det är ju bara taskigt om man ska väcka henne mitt i natten för att hon ska äta, hon vaknar ju själv när hon är hungrig. Men BVC kärringen tycker jag borde ge henne var 3e timme istället, och det är klart jag skulle göra det OM hon nu var hungrig då. Men nu ger jag henne var 4e timme av en anledning för att det är då hon är hungrig och SJÄLVKLART ger jag henne tidigare om jag ser att hon är hungrig. Men BVC verkar inte tro att jag känner mitt barn. Blir så jävla förbannad på den kärringen alltså! USCH!
Vissa barn har väll lite svårare att gå upp i vikt än andra, alla är ju inte likadana. Och jag kan inte göra speciellt mycket åt det, för jag kan ju inte tvinga i min dotter mat om hon inte är hungrig.
Hon växer ju liksom på längden hela tiden så näring får hon ju.
Och jag läste på nätet att barn som väger mycket när dom föds går oftast saktare upp i vikt. Och saga vägde ju rätt mycket när hon föddes.
Men bara för att man är ung tror dom väl att man inte är kapabel till att ta hand om ett barn. För jag skulle inte tro att hon sitter o daltar såhär med någon som är 35.
Men men....

Idag har jag iallafall varit inne i stan o fixat med lite, efterkontroll hos barnmorskan som ej vart någon efterkontroll pga den röda veckan, men åkte iallafall dit och fick en ny tid och även visade upp Saga :)
Sen var jag även och hämtade ut ny medicin och ökade dosen lite mer eftersom jag ej fått tillräcklig effekt.
Så får se i morgon om jag känner någon skillnad, alltid lika spännande o öka dosen och se om man känner någon effekt.
Sen var jag även en snabbis uppe på BB och hälsade på Carro och hennes lilla tös som äntligen kommit :) Och hon var så otroligt söt! Det var verkligen jätte roligt o träffa dom, inte träffats på ett tag nu.
Grattis än en gumman ♥

Ikväll blir det lugnt, Andra Avenyn och mys i soffan :)
Hoppas ni haft en härlig dag!
puss


Här har vi sötnosen :)

lugn o skön dag

Det blev en riktigt lugn dag idag, och det är skönt de med ibland! Det kan både jag och Saga behöva nu.
Vi har bara myst och skojjat hela dagen, och medans hon tagit några tupplurar har jag fixat med lite saker.
Har även ringt och fixat med dop idag, så nu är det bokat o klart :) Man döper ju 2 stycken barn samtidigt, så jag och en tjej kompis ska döpa våra barn samtidigt, och det häftiga är att vi fick våra döttrar samma dag också. Lite små häftigt faktist!
Fick även ett efterlängtat samtal i morse, FÅR MIN TVÄTTMASIK PÅ FREDAG :D wihu! Ska bli sååå skönt!

Nu på kvällen innan läggdags för den lilla damen fick det bli ett bad tillsammans, första gången jag badar tillsammans med henne. Det var hur mysigt som helst! Det är bra att bada dom på kvällen innan dom ska sova, dels för dom sprattlar i vattnet så dom blir trötta sen även för att det varma vattnet får dom att slappna av och varva ner som i sin tur gör att dom sover bättre på nätterna har jag hört. Vet inte om det stämmer för Saga har alltid sovit bra på nätterna så märker ingen direkt skillnad. Men det är en bra kvällsrutin att ha tycker jag. Sen efter badet blev det mat & mys i soffan innan det var dags att krypa ner i sängen, så nu sover hon sen en timme tillbaka ungefär. Ska nog ta o krypa ner jag också snart och sätta på en film sen sova.

I morgon blir det besök på BVC, det ända som är planerat. Får se vad vi mer hittar på för något.
Ne nu ska jag bege mig in i sovrummet, natti natti ♥





GODMORGON

Har varit en mycket bra natt. Skruttan vaknade 1 gång vid 4 och ville äta lite, sen somnade vi om och sov till 8 och då det var mat time igen. Sen har vi legat och gosat o lekt i sängen hela morgonen & jag har kollat på våra bästa år. Det är ju så spännande :P hehe.
Hon somnade igen för en timme sen ungefär, men vaknade till precis, gick in o gav henne nappen så får se om hon somnar om igen. Annars har jag verkligen ingenting emot att hon är vaken, för det är så kul nu när hon är så me och ler o "pratar" och har sig :)
Men hon behöver lite extra sömn nu efter dom dagarna som varit, så hon kan behöva sova ikapp lite..
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske får besök av en gammal vän jag inte träffat på LÄÄÄÄNGE. Så det skulle vara riktigt roligt. Men vi får se. Annars blir det bara att vara hemma, ska hålla mig hemma ett tag nu med lill skruttan så hon får lugn o ro efter allt som varit, inge bra att fara omkring i olika miljöer o så nu, bättre o hålla sig hemma. Fick faktist det rådet.  På lördag blir det en lång resa för oss båda, ska åka tåg för första gången med henne ända upp till hudiksvall till min mormor&morfar, så det blir en rätt lång resa. Får hoppas att det kommer gå bra.
Idag blir min tjeja 8 veckor, tiden går fort! På söndag är hon 2 månader :) Hon börjar bli en stor tjej nu!

Vad hittar ni andra på idag då?

Ne nu ska jag passa på att laga lite lunch medans tösen sover.
puss



Mysig kväll

Lite bilder från när jag var hos syrran :)
Förutom att Saga var så ledsen hela kvällen hade jag en jätte mysig kväll. Vi käkade tacos, sen blev det lite chips o godis och tv tittande.



En glad Ralle med choklad i hela fejset :D

Sötnosarna Ramus och Max :)


Han hittade en binda som han tyckte var jätte rolig :D haha, söta unge :D


haha mosters gullunge <3

Hemma igen med en glad Saga

Ja som ni vet så låg vi inlagda på sjukan i natt.
Saga har ju varit väldigt ledsen ett par dagar och det blev bara värre och värre. Och jag kände att nu får det vara bra, hon ska inte behöva ha såhär ont, någonting MÅSTE göras. För ingenting jag gjorde hjälpte, tillslut hade jag ingen ork kvar i kroppen och bröt ihop. Kunde knappt bära Saga för det kändes som att benen skulle vika sig så slut var jag och tårarna bara rann, det var så hemskt! Så Nadja kom över och hjälpte mig, tack för att du finns gumman! Så ringde jag till sjukvårdsrådgivningen IGEN, ringde även dit i fredagskväll men fick inget vettigt svar, hon jag pratade med fattade verkligen ingenting. Men ringde igen igår, och hon jag pratade med ringde vidare till Barnjours akuten som då ville att vi skulle komma in så dom fick kolla på henne. Allting såg jätte bra ut, inga konstigheter förutom att hon var så ledsen då. Och dom trodde INTE att det handlade om någon allergi, så bytte tillbaka till den gamla maten NAN HA igen, men vi vart iallafall erbjudna att stanna över natten på BAVA (Barnmedicinsk akutavdelning) dels för att kolla hur Saga var under natten och ifall hon skulle skrika att dom fick se hur hon betedde sig när hon gjorde det för att då kanske se lite mer vad det kan bero på, och även för att jag skulle få sova ut lite eftersom jag var helt slut i kroppen. Så personalen hade Saga ute i personalrummet under natten så jag fick sova ut. Och hon hade varit hur lugn som helst, vaknat 1 gång och ätit och sen sovit resten av natten. Och det har fortsatt att vara bra nu under dagen också, gamla glada Saga är tillbaka igen :) Känns jätte skönt! Så det var bara en reaktion på nya maten Nutramigen hon fick troligen, för såfort vi bytte tillbaka till NAN vart hon bra igen. Så jag rekomenderar ju INTE att mixtra och byta mat till Nutramigen tex innan man riktigt vet om det är allergi eller inte. Men man lyssnar ju på vad BVC säger eftersom man tror att dom vet bäst, men TYDLIGEN INTE i detta läget. Hade jag inte bytt till Nutramigen hade ju detta troligen inte hänt. Så man blir ju skapligt irriterad på BVC att dom bara kan TRO att det är allergi o ber en testa massa saker och sen blir det bara värre och sen visar det sig att hon tydligen inte är allergi. Lite bättre koll än så borde dom ju faktist ha tycker jag!
Men nu mår hon ju bra igen och det är huvudsaken :)

Idag blir det lugnt, mamma kommer lite senare så ska jag göra hemmagjord pizza som vi ska äta.
Sen blir det soffläge och tvn som gäller hela kvällen, och bara mysa med min underbara dotter :)




en pigg och glad Saga :)


mammas lilla skruttunge :)

Sjukhuset

Hej allihopa! Slänger in ett kort inlägg från mobilen. Om ni undrar varför jag ej uppdaterat någonting så är det för att vi ligger inlagda på sjukhuset. Men saga mår bra så ni behöver inte oroa er! Kommer troligen hem senare idag, skriver mer då. Puss sålänge <3

det gör så ont i mig att se henne sådär

Jaha då var det helg igen då, det var redan en vecka sedan jag var ute. Vart har denna vecka tagit vägen igentligen? Det är nästan skrämmande hur fort tiden går. Om 9 dagar är Saga redan 2 månader liksom, och dom 2 månaderna har gått ruskigt fort! Och det har hänt så otroligt mycket med min lilla skrutt. Hon är så mycket mer med, man får verkligen kontakt med henne Hon ler och "pratar" och har sig :) Det är så underbart!
Just nu ligger fortfarande kvar i sängen, har kollat på tv och försökt trösta en väldigt ledsen bebis . Lillskruttan somnade för en stund sen efter att ha skrikit oavbrutet i 20 minuter. Jag förstår inte vad som är fel? Varför mår min älskade skatt inte bra? Har ju börjat med den nya maten, och prickarna börjar försvinna och hon är inte lika hård i magen längre & hon spyr mindre. Så det verkar ju som det har någonting med allergi att göra eftersom hon blir bättre. Men sen är det fortfarande dom här skrik attackerna som kommer och går. Det var likadant igår på morgonen efter hon hade ätit så gick det en stund sen kom en skrik attack. Lika dant 1 gång under kvällen igår. Sen när hon fick sista målet för natten var det inget skrik alls, utan hon åt och sen somnade så sött. Men sen nu på morgonen igen vart hon jätte ledsen. Så har absolut ingen aning om vad det kan vara? Hon borde ju inte ha ont i magen längre iallafall eftersom hon nu fått mat utan komjölks protein. Och skulle det vara att hon får ont i magen så borde hon ju få det efter alla gånger hon ätit? eller? Men hon kan ju lika gärna ha ont någon annan stans, man vet ju inte. Det är ju det som är så jobbigt, att hon inte kan säga vad felet är. Finns ju inte så mycket mer att göra än och bara försöka trösta henne. Men det hjälper ju tyvärr inte :/ Det gör så ont i mig att se henne sådär, man känner sig så otroligt maktlös när man liksom inte kan hjälpa henne. usch! Ringde till BVC förut och lämnade ett meddelande att hon skulle ringa upp för hon var inte där, förhoppningsvis ringer hon tillbaka under dagen så jag kan fråga henne vad jag ska göra. Annars är det väl så illa att hon är ledig eller något idag och återkommer på måndag. Vi får se.

Hoppas hon sover ett tag nu, för hennes egen skull ifall det är så att hon har ont någonstans, så hon slipper ha ont för en stund iallafall. För hon var verkligen heeelt slut efter att ha skrikit så mycket, ögonen var helt röda och man såg hur utmattad hon var, mitt lilla hjärta ♥

Idag blir det mys hemma hos min syster och systerson, vi sover även där i natt :) Ska bli hur mysigt som helst, eftersom vi inte umgås så mycket längre tyvärr, vilket jag tycker är jätte trist. Eftersom vi inte bor alls långt ifrån varandra. Vet inte varför det blivit så, men ska verkligen bli ändring på det! :)
Så ser fram emot kvällen.

Vad hittar ni andra på ikväll då?
Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag kommer att ha :)
puss ♥


moster fina kille

 
mor & dotter ♥
 
 

kommentar.

Anonym om komjölks allergi?:
tröttnat på att vara mamma redan? :O

svar;  VERKLIGEN inte! Varför skulle jag det? Saga är det bästa som har hänt mig och skulle aldrig tröttna på henne! Jag älskar att vara mamma, det är helt underbart!

komjölks allergi?

Idag har mamma, brorsan o hans kompis varit här. Så jag kunde få tvätta lite o sådär. Sen hade vi tid nere på BVC så mamma skjutsade ner oss dit & följde även med in, för jag vägrar gå ut med vagnen i snön.
Lill snuttan har ju varit lite skrikig till och från som jag skrivit här och även fått utslag i ansiktet och sådär, men sist jag var på BVC sa hon att det är vanligt att dom får lite utslag och sådär så det var inget mer med det, men idag var det värre, plus att hon var jätte ledsen igår kväll igen. Och så har hon fortfarande inte gått upp i vikt som hon ska. Så hon börjar tro att det eventuellt kan vara komjölks allergi eftersom det inte blivit något bättre :/ Känns ju mindre roligt.
Så fick gå till apoteket och köpa en annan ersättning, nutramigen som ej innehåller komjölks protein eller vad det var. Och jag tappade hakan när hon i kassa sa vad det kostade. herregud 400 gram för 200 jävla spänn, helt sjukt. För det priset får man liksom 4 paket NAN med 500 gram i som jag haft nu innan.
Och det kändes ju ännu mindre roligt. Men huvudsaken att Saga mår bra så kan jag leva på nudlar och vatten. Men vi skulle testa ett tag nu med Nutramigen och blir hon nu bättre av det så är det ju troligen allergi hon har, så då skickar hon på BVC en remiss till sjukan så får vi åka dit och testa henne för allergi och visar det att det är så får vi recept på maten så får vi betala 120 kronor i månaden bara eller vad det var. Så det känns ju skönt, för 200 per burk var liiiiite o ta i tycker jag för det går ju åt några stycken i månaden. Så det blir ju rätt mycket pengar.
Så har gett henne en måltid med den nya maten nu så vi får se om det blir bättre, HOPPAS verkligen det! Vill ju att min lilla skrutta ska må bra. Jag gör verkligen allt för min lilla solstråle <3

Jag blir bara så trött på att det aldrig kan vara bra och problemfritt, utan det är ALLTID något. Och när man väl tror att allt funkar som det ska så händer någonting nytt :( Men det är väl så det alltid kommer vara tyvärr. Livet är fan inte lätt. Men jag är så otroligt glad att jag har min älskade mamma och min mormor&morfar som hjälper mig och ställer upp! vet inte vad jag skulle göra utan er, Tack för att ni finns

Ska ta och vika all tvätt och lägga in i garderoben nu. Sen ska jag mysa med min älskade dotter heeela kvällen och kolla på andra avenyn :)
Hoppas iallafall att ni haft en bättre dag än vad jag haft idag!
puss

förbannad!

Hann inte skriva någonting i morse för det vart lite stressigt.
Har varit inne i stan idag på familjerätten och fixat med lite saker, gick jätte bra. Men fick dock höra en sak som gör mig väldigt förbannad! Ren BULLSHIT!! men men..
Efter besöket där tog vi bussen hem, och där blev jag också förbannad. Vad är det för fel på folk? Här står jag utanför bussen med vagnen och folk ser att jag inte kommer in för det är för högt från marken till ingången på bussen och folk ser mig men sitter bara o glor och hjälper mig inte. Så fick slänga in huvudet o ropa " är det någon som kan hjälpa mig? " Och inte ens då lyfte någon på sitt feta arsle och hjälpte mig, utan en yngre kille som precis hade gått på som gick förbi, han var snäll och hjälpte mig. Medans det sitter äldre, vuxna människor som inte gör ett skit, har dom inget vett i skallen eller? TYDLIGEN INTE! Blir riktigt irriterad på sånt. Man ska inte behöva fråga om hjälp i sånna lägen, utan ser man en med barnvagn så hjälper man automatiskt den in på bussen om det behövs.
USCH!

Iallafall när jag kom hem så kom min faster & Maria på besök, tog en kaffe och snacka lite skit. Riktigt trevligt :) Min faster hade även med sig en påse bullar & en brödlimpa till mig som hon hade bakat, så himla snällt!
Ikväll är det ju Paradise Hotel finalen, men tyvärr har jag redan hört vem som vinner så nu är det ju inte lika spännande längre, haha :P Men ska bli kul att se iallafall, troligen ska jag se den tillsammans med Maria.
Nu ska jag ta o laga mig lite mat, kycklingsallad blir det. mums :D

Puss

min älskade lilla skrutt

puss

Precis ätit en riktigt god middag som bestod av fläskfile, potatis, rödvisås och en god sallad till :) Vart riktigt smarrigt kan jag lova!
Var ju inne i stan förut och fixade med medicinen, höjt ännu en gång nu så vi får se om det börjar ge effekt snart.
För det är det mesta jag kan få av dom sen måste dom prata med läkare om jag ska ha ännu högre dos.
Efter staden följde brinken med hit så tog vi en kaffe :)
Nu sitter jag och väntar på att Maria ska komma över en stund, ska bli trevligt. Prata lite bebisar o så:D Hon ska få en liten dotter i juni, så himla roligt:D Då får saga en tjejkompis. Alla som fått barn nu har ju typ fått killar, så roligt med en till liten tjej bebis i gänget.
I morgon blir det en vända till stan igen o uträtta lite saker, usch. Ingen lust att gå ut över huvudtaget i detta TRÅK väder.
Ne nu kom Maria, så ska vara social med henne :)'
puss

Hittade ett gammalt kort på mig när jag var liten, och saga är faktist väldigt lik mig när jag var liten upptäckte jag.
eller vad tycker ni?


puss

Blev en liten sovmorgon idag, hade ont i huvudet när jag vaknade så kände för att ligga kvar ett tag. Men nu är vi uppe :) Har precis ätit lite grann och lill skruttan ligger i sin babysitter framför tvn och spanar på barnprogram.
Hon har börjat sova hela nätter nu typ, hon vaknar en gång men det är bara att ge henne nappen så somnar hon om lika fort igen. Sen vaknar hon tidigt på morgonen istället. Har hänt 2 nätter i rad nu så får hoppas det fortsätter så, för det är himla skönt och inte behöva gå upp och göra mat. Idag blir hon redan 7 veckor, tiden går så fort! Hon börjar bli en stor tjej nu. Det är så himla kul nu för hon ler jätte mycket och pratar o har sig, så himla gulligt! Vi ligger alltid i sängen och myser och har en liten pratstund innan vi går upp, så himla mysigt.
Finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar min dotter, hon är den finaste på denna jord, hon är mitt allt ♥
Idag ska vi en vända in till stan och hämta ut medicin, super snälla Brinken kör in oss :)
Sen ska vi nog ner till Maria och hälsa på.
Måste även ringa till stångåstaden och be dom komma hit och kolla på mina fönster, för det är drar som tusan. Blir skit kallt! Har ju sängen vid fönstret och när man vaknar på morgonen är man alldeles kall på dom ställen av kroppen man inte haft under täcket. Burr... Sen blir ju Saga jätte kall också för hon ligger ju oftast med sina små händer utanför filten så dom blir ju jätte kalla.. Så det får dom ta och fixa!
Ne nu har jag inte tid att sitta här mer, ska göra mig iordning :)
Hoppas ni får en fin dag!
puss

RSS 2.0