So who am I, who is the girl here today. See me as I am and not who I was.

Ända sen första dag har jag varit ett vilset barn, kan någon svara mig kan något ge mig styrka.
Jag måste finna mig själv i detta spel, mitt ansvar, mitt bästa för min egen del.  Det som en gång var är ju nu mitt förflutna, måste ta mig vidare fast ögonen är slutna.

Så vem är jag, vem är tjejen här idag. Se mig som jag är och inte den som jag var.

" jag älskar dig "

Godmorgon!
Idag ville Saga ta en liten sovmorgon, och jag tyckte att hon skulle få sova om hon var trött så jag ringde upp till dagmamman och sa att vi kom lite senare. Så när klockan var ca 09.15 slog Saga upp sina fina blå. Då frågade jag om jag fick en kram, det fick jag och så säger hon " jag älskar dig " ååh härliga unge, kan man få en finare start på dagen? ♥ Sen fick hon lite välling och sen fixade vi i ordning oss och traskade iväg.

Nu är jag hemma igen och har precis ätit en goood frukost. Ägg & Bacon, ett glas juice och en stor latte.
Ska snart göra mig i ordning lite och sedan ta mig in till stan för att gå på ADHD-utbildningen.
Vad hittar ni på idag?

Våga testa något nytt - Lasagne med svamp och spenat

 

Min lunch idag blev detta, aldrig gjort förut men kände för att testa på något nytt. Och det vart riktigt gott faktiskt, så tänkte dela med mig till er vad jag hade i osv.
Jag går aldrig efter något recept eller så utan slänger bara i på en höft.
Men det jag hade i var:
Lök
Purjolök
Vitlök
färska champinjoner
spenat (fryst, som jag först tinade)
grädde
salt
peppar
grönsaksbuljong
svampbuljong
ost
lasagneplattor

Så stekte jag ihop allting och blandade i grädden, på med kryddor och buljong och sedan la ihop allt i en form (som man gör med en vanlig lasagne) och sedan ost på. In i ugnen 175-200 grader tills plattorna mjuknat. KLART!

Tycker ni det är kul när jag lägger upp recept och sånt?
Vill ni att jag fortsätter med det? :)

Jag drömmer om en resa till något varmt land !

Fy så kallt det är ute idag.. Det bara stack i kinderna när jag gick med Saga till dagmamman förut, b u r r !
Så påvägen hem slängde jag mig i solariumet och drömde mig bort till något varmare land. Fatta så skönt att ligga på en strand någonstans och bara glassa i solen. U N D E R B A R T

När jag kom hem satte jag mig vid datorn, skickat iväg lite mail och ringt lite samtal.
Snart ska jag ta mig en dusch och sedan fixa i ordning lite lunch tänkte jag, sen blir det väl att fixa & dona lite här hemma innan det är dags att hämta fisen ♥


Underbar dag!

Det blev en händelserik dag idag..
Vi började med att följa med Carro upp till stallet och myste, var ju helt underbart väder! Så vi hade super mysigt där..
Sen följde saga med hem till Carro och dom och jag åkte hem duschade lite fort och följde sedan med Malin in till stan. Gick runt och kikade lite sen bjöd hon på lunch, jätte trevligt!
Sen åkte jag hem till Carro och dom, vart bjuden på fika och sedan skjutsade hon hem mig och fisen.

Sen när vi kom hem vart det lite kvällsmat för saga och på med pyjamasen osv.. Sen självklart lite pippi tittande innan det var läggdags.
Sen kom Malin hit, så fixade vi iordning lite grönsaker och dipp och sen vart det Bingolotto. Tyvärr ingen vinst, men en mycket mysig kväll <3

Nu är det läggdags för min del, för i morgon är det upp och gå med sagis till dagmamman som gäller. Dom skulle till simhallen i morgon och bada :) Kul!

Natti natti <3

helt tokig i pippi långstrump

Hallå på er!

Vi vaknade runt halv 10, och då var det raka vägen upp och titta på Pippi för Sagas del. Hon har verkligen blivit H E L T tokig i Pippi långstrump haha.
Jag gick upp och fixade i ordning en brakfrukost med ägg, bacon, macka och fil. Så nu är vi mätta och belåtna.

Jag sitter med en kopp kaffe och har precis betalat alla räkningar, S U C K! Blev inte många kronor kvar denna månaden när alla räkningar är betalda. Så blir ingen rolig månad det här inte, men men så är det ibland.


Nej nu ska jag göra oss i ordning lite och sedan hitta på något, får se vad vi gör :)

En liten titt hemma hos oss.


Hallen


Köket


Vardagsrummet


Vardagsrummet


Vardagsrummet



Sovrummet


Sovrummet



inte världens bästa bilder, har ju ingen bra kamera. Men dom får duga :)
Bilder på Sagas rum kommer också att komma upp.

Fredagsmys med min älskade <3

Vi har haft en lugn dag, inte gjort så mycket utan bara varit hemma och myst. Både jag och saga somnade förut på dagen och sov i 2 timmar, det var rätt skönt faktiskt ;) jag brukar aldrig annars sova på dagarna men nu vart det så hehe.

Vi sprang bort till affären förut för saga ville ha lite ostbågar till fredagsmyset, så nu sitter vi i soffan och äter lite godis & Ostbågar och tittar på Pippi. En riktigt mysig fredags kväll med min älskade sagis <3

Dennis Camitz

Jag skulle vilja tipsa er om en kille som sjunger så fantastiskt bra!
Han har en sådan härlig röst och jag älskar att lyssna på hans musik. Tycker absolut att ni ska ta er tid och lyssna! :)
Dennis Camitz heter han och han medverkade bl.a i The voice sverige som går nu på tv4.
Här finns lite länkar där ni kan hitta han & hans musik:

http://carola.thevoice.tv4.se/
http://open.spotify.com/track/7oQAnwQppANjH5O9PuY52S
http://twitter.com/denniscamitz
http://www.facebook.com/denniscamitzmusic
http://www.youtube.com/denniscamitz

motivationen finns inte

Jag vill inte att detta ska bli någon depp blogg, det är absolut inte meningen. Men ibland behöver man få ur sig lite på något sett och då är bloggen ganska bra till det. Men ska försöka skriva lite mer positiva och roliga inlägg framöver. Men just nu är jag inne i en liten tråkperiod och så är det ibland, man kan inte alltid vara glad.
Och när det är så har man inte direkt någon motivation till att blogga heller! Ingenting känns direkt kul.
Mne vi får hoppas det vänder snart så jag kan ta tag i bloggandet igen på riktigt!

Sen känner jag att det inte är så kul att blogga när man inte kan lägga upp några fina bilder, mobil bilder är ju värdelöst tycker jag. Jag vill verkligen ha en systemkamera! Ska försöka spara ihop till en.
Nej nu ska jag gå och hämta mitt älskade hjärta, vi hörs!

i hate this day !

Usch idag är det en hemsk dag, en dag då allt känns skit rent ut sagt. En riktig depp dag med andra ord.
En dag då man bara skulle vilja ha en axel att gråta ut på, få en stor varm kram och få höra - " det kommer bli bättre, allt kommer ordna sig "
Men jag vågar inte gråta inför någon, jag vågar inte prata om det jag går och tänker på och hur jag känner. Jag vågar inte visa mig svag, därför lägger jag på min mask och håller allt inom mig istället. Jag vet att det är fel, men det är sån jag är jag kan inte riktigt hjälpa det. Men nångång måste jag ta bort den där fula masken och släppa på allt, för jag känner ju hur dåligt jag mår utav den, jag behöver få ur mig allt men jag fattar inte varför det ska vara så svårt?

Det är tur att jag har min älskade dotter här hemma som gör mig på någorlunda bättre humör iallafall. Utan henne hade jag aldrig klarat detta ♥

I reallly miss you sometimes!

Inatt drömde jag om dig igen, det händer ofta nu för tiden. Och när jag vaknar så saknar jag dig bara mer. Jag önskar ibland att drömmar vore verklighet för i drömmarna är allt så bra. I drömmarna är det oftast du och jag fortfarande, eller så blir det vi igen.
Ibland känns drömmarna så verkliga på något sett och man blir så besviken när man vaknar upp och inser att det faktiskt bara var en dröm...
Ibland skulle jag bara vilja krama om dig och säga till dig hur mycket jag faktiskt saknar dig. Men jag vågar inte, vågar inte höra vad du skulle säga tillbaka.

Jag tänker på dig i stort sätt jämt.
Det känns så konstigt att tänka sig ett liv med någon annan än dig. Men någon gång måste jag gå vidare!
Men varför ska det vara så svårt? Kanske för att jag blir påminnd om dig hela tiden. Kanske för att du är en stor kärlek för mig, den största jag faktiskt haft.
Kommer jag kunna träffa någon som dig igen? Kommer jag kunna känna för någon annan som jag känner för dig?
Just nu känns det omöjligt!

Jag saknar att kunna krama om dig när jag vill, känna tryggheten i din famn.
Jag saknar att pussa dig Godnatt. Jag saknar att veta att du är min, bara min. Men nu är du inte det längre, utan nu kan du bli någon annans och det skrämmer mig, det gör så ont!
Du finns inte längre i mitt liv som jag vill att du ska finnas. Visst vi är vänner, men det är inte detsamma.
Jag känner mig inte hel utan dig, det är något som fattas.

Men det tar tid att läka sår, det tar tid att gå vidare.

Kände att jag behövde få ur mig lite. Som jag skrivit tidigare så tycker jag bättre om att skriva än prata. Så därför är det skönt att skriva av sig lite ibland..

Fredagsmys !

Här hemma är det Fredagsmys som gäller just nu, saga har fått en liten skål med Ostbågar, några godis bitar och lite festis. Så hon är rätt nöjd kan jag säga! Vi sitter i soffan och kollar lite barnprogram och har jätte mysigt! Linn är ju här också. Så det blir en myspys kväll nu.

Hoppas ni också har en mysig kväll!

GE MIG EN SYSTEMKAMERA, TACK!

jag är faktiskt lite duktig..

Vi vaknade väl runt 9 ungefär, så låg vi kvar i sängen en stund och myste sen gick jag upp och gjorde lite välling och Saga satte sig vid tvn och drack den medans hon kollade på musse pigg.
Sen klädde vi på oss och traskade bort till affären och handlade lite frukost och mat till helgen. Blev även lite gott tills ikväll, det är ju faktiskt helg och då får man unna sig lite gott. Jag har faktiskt hållt mig nu ifrån sötsaker och sånt sen jag bestämde mig att bli lite nyttig, så känner mig duktig! Även fast det inte handlar om många dagar jag hållt mig så känner jag mig ändå duktig, för jag är en riktig godis gris!

Idag är det fredag igen, veckorna bara rusar förbi..
Min lillasyster Linn kommer hit idag, ska bli mysigt. Var ett tag sedan vi sågs nu så ska bli kul! Vet inte riktigt när hon kommer, men någon gång under dagen.
Jag tror Saga börjar bli lite trötter nu för hon sitter här på golvet med nappen i mun och gosar med ninnis. Så blir nog att lägga sig på soffan med henne och glo lite tv och se om hon somnar en stund.
Sen när hon sovit går vi nog ut en sväng, så vi får lite frisk luft :)

Vad ska ni hitta på idag?

Hittade lite gamla kort på Saga.

Satt och kollade igenom datorn lite och hittade massor gamla kort på Sagis, så liten hon var men gud så söt hon är ♥

 



 

mamma & sagis dag ♥

Godmorgon!
Hur mår ni?

Här hemma mår vi bara bra :) Vi har precis ätit en stor härlig frukost med ägg, fil, mackor m.m
På torsdagar blir det alltd lite senare frukost för vi ligger alltid kvar i sängen och myser & tittar på barnprogram - så himla mysigt ♥

Idag är ju som sagt Saga hemma, ingen dagmamma så det blir en mamma & sagis dag. Får se om vi kanske hittar på något med någon, annars blir det nog bara bus och mys här hemma. I eftermiddag åker vi iallafall en sväng till stallet, gör vi ju varje torsdag.
Jag ska dricka lite kaffe nu och sedan får vi se vad vi hittar på :)


Jag ska bli nyttigare nu, bort med sötsakerna!

Jag började mitt nya liv idag, ska bli nyttigare!
Försöka att inte äta godis och andra sötsaker i veckorna och äta nyttigare.

Ni får gärna komma med tips om hur jag ska klara detta, för jag är sugen på godis J Ä M T !

idag till lunch åt jag detta:

Tonfisk, sallad, avokado, bönor, ägg, tomat, och gurka med senaps vinigrett på - SKIT GOTT!


 

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK

Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på hur fina människor jag har runt omkring mig. Dom finaste människorna som finns! Sånna som ställer upp till 110% och alltid finns där när man behöver dom, dom är verkligen Ä K T A ♥ Människor med ett S T O R T hjärta av guld.
Och jag & Saga är så lyckligt lottade som har er ♥
Och jag hoppas att ni vet hur mycket jag uppskattar det ni gör för oss, hur mycket det betyder för mig..
Hade jag kunnat hade jag gett er hela världen, för så mycket uppskattar jag det ni gör. (men nu är jag inte miljonär så kan tyvärr inte köpa hela världen) Men sen handlar det heller inte om att ge " saker " till varandra, utan det handlar om att bry sig om och finnas där för varandra, bara vara en del av varandras liv.
Och jag kommer hålla i er alla HÅRT, för jag vill aldrig förlora er!


Kände bara att jag ville skriva lite, för jag vet att att dom som denna texten handlar om läser min blogg. Och ni vet vilka ni är!
STOR KÄRLEK TILL ER ♥

VILKA ÄR NI?

Jag är lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg?

Kan ni inte lämna en kommentar med:
Namn?
Ålder?
Vart ni bor?
Och om ni också har en blogg?

För det är ändå ett par stycken som följer mig ser jag ju, men ni är dåliga på att kommentera ;)
Så lämna gärna en kommentar!

Det är inte alltid så lätt,

Halloj!
Hur mår ni?
Själv mår jag okej, känner mig rätt seg och mör i kroppen idag. Ont lite här och där, sådär man kan känna innan man börjar bli sjuk. Men hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk! 

Fisen är lämnad hos dagmamman för ett tag sedan. I morse när vi vaknade kände jag bara nej jag vill inte gå upp med Saga till dagmamman idag, jag vill ligga kvar här och mysa och ha min fina hemma idag. Men Saga älskar att vara där uppe och leka med sina kompisar och det är ju sista dagen innan det blir " helg " för oss, hon går ju bara mån, tis och ons.. Så jag gick upp med henne och hon blir lika glad varje gång vi kliver innanför dörren där och blir mött av sina kompisar, och massor pussar & kramar får alltid mamma innan hon går. I morgon är det ju torsdag och det är ingen dagmamma, så då blir det en mamma & Saga dag med massor mys & bus - jag längtar!♥
Just nu sitter jag i soffan och häller i mig lite kaffe och hoppas jag kan bli lite piggare. Sen ska jag ta och dammsuga och greja lite. Hoppas även dom kommer och fixar min tvättmaskin idag så jag kan tvätta, för det behövs verkligen!

Igår var jag på en utbildning om ADHD, den kommer pågå i 5 veckor nu 1 gång i veckan.. Väldigt givande och intressant! Skönt att se att man ej är ensam, att det finns fler som mår som jag, som känner som jag. Det finns folk som förstår.. Jag har ju ingen i min närhet som har ADHD och då är det inte så lätt att förstå och det är väldigt frustrerande för mig. Och det var så skönt i går och höra andra berätta om saker som jag själv kände igen mig i och känna att det finns fler som är som mig. Det var som en tjej där sa, det vore så mycket bättre & lättare om det syntes, som när man slagit sig och haltar t.ex för då förstår man ju att personen har ont. Men ADHD syns ju inte på det sättet, utan det är ju ett osynligt funktionshinder. Och det kan vara väldigt frustrerande många gånger. För det är inte heller så lätt alla gånger att förklara hur man känner, fungerar eller mår.
Och det här är ju något jag kommer att få leva med i resten av mitt liv, och det är något jag måste lära mig att acceptera. Jag måste acceptera att jag inte fungerar likadant som andra, och det är även något andra också måste acceptera. Att jag är den jag är!


Sushi

Jag säger bara muuuuums!

en riktigt lyckad kväll, tack!



Hur mår ni?
Jag mår helt okej, lite små trött bara efter gårdagen..
Gårdagen vart verkligen lyckad, hade så fruktansvärt roligt. Mycket dans och träffade härliga människor!


Idag har vi bara tagit det lugnt, gick väl upp runt 12 och käkade lite sen klädde jag på mig och gick upp för att hämta fisen. Blev bjuden på lite mat och sedan följde vi med till stallet en sväng förut och sedan har jag och Saga bara myst här hemma. Man hinner verkligen sakna den lilla fisen på ett dygn sådär när man är ifrån henne ♥
Nu ska jag fixa i ordning pluttan för natten, på med pyjamas osv sen blir det lite mys i soffan innan det är läggdags.. Sen vid 9 kommer Natha hit, då ska vi käka lite sushi och ha mys ♥

Hoppas allt är bra med er!





jag & malin ♥

Påväg till stan

Godmorgon :)
Jag och saga sitter och väntar på bussen just nu, ska åka till stan och handla lite inför kvällen.. Blir bara en snabbis fram och tillbaka för sen måste jag hem och börja fixa mig. Blir utgång ikväll med min pudding! ska bli mycket trevligt :)

Hoppas allt är bra med er! :)

In my dreams you're still here

en riktig MYSDAG ♥

Idag har vi haft en riktig slappis dag här hemma, bara massor mys. Vädret har ju inte dirket varit så lockande att gå ut till så därför har vi hållt oss inne och bara myst istället.
Men framåt eftermiddagen följde vi med upp till stallet en sväng, lite fix i stallet och sedan fikamys ♥ Lika härligt som vanligt!

Sen åkte vi hemåt och så fixade jag lite kvällsmat till fisen och sen på med pyjamas och fix inför natten.
Sen blev det lite mer mys i soffan innan det var läggdags.
Malin kom även hit också, så hon har varit här tills för en 20 minuter sedan ungefär då hon traskade hem. Haft en riktigt mysig kväll ♥
Blir mycket mys mys mys hehe, men idag har det varit en sån där riktig M Y S D A G och det är skönt det med ibland! Man behöver ha sånna dagar också.

Jag ska faktiskt ta och göra mig i ordning för natten och krypa ner i sängen nu. I morgon väntar en rolig kväll, ser jag fram emot!

GODNATT ♥


Som ni ser har jag fixat om designen idag, vad tycks? :)


Pluttan hjälper till och borstar på manick ♥

Här är vagnen som Saga springer runt med när vi är i stallet :)


Godmorgon ♥

Vi vaknade för ett tag sedan och har precis haft lite frukostmys framför tvn, som ni kanske förstår är det ingen dagmamma för Sagis idag. Hon går ju bara mån, tis, ons. Så nu har vi fyllt på magarn så nu är det full rulle, iallafall på Saga. Jag önskar att man själv hade sådan energi direkt på morgonen, gud så skönt det skulle va!

Idag är det ju ur trist väder ute, blä! Regnar, grått & trist! Så idag får det bli en hemma mys dag, bara mitt hjärta och jag ♥
I eftermiddag kommer min pudding Malin hit, blir väl lite kaffe & skitsnack skulle jag tro. Härligt! :)


Jag är lite sugen på att fixa om min blogg lite, alltid kul att förnya den lite ibland.. Får se om jag får någon tid under dagen och pilla lite med den, får passa på när Saga sover sen..

Hoppas allt är bra med er ♥

En trött mamma säger tack för idag!

Slänger bara in ett kort inlägg för jag är sååå trött så tänkte ta och krypa ner i sängen faktiskt och glo lite tv och sedan sova tidigt!

Dagen har varit bra, Saga har varit hos dagmamman och jag har suttit här hemma och ringt massor samtal o sådär. Sånt som måste göras ibland.
Efter att jag hämtat Saga så följde vi med Carro och Bella till stallet en sväng, lika mysigt som vanligt och Saga verkligen stor trivs där uppe. Hon springer runt och busar med katterna och hjälper till lite att mocka o sådär. Min lilla stall tjej ♥
Sen när vi kom hem därifrån fixade jag klart med maten som jag redan hade förberett under dagen, blev en suuuuuuper god köttgryta idag som har fått stå och små puttra under dagen och den blev verkligen suuuuuper god! Det tyckte även Saga och smaskade i sig ordentligt.
Kanske skulle börja dela med mig av lite recept o sådär? Eller jag går själv aldrig efter recept men ni kan ju få mina, om ni vill ? :)
Efter maten kom mamma förbi på en fika, hon hade med sig semlor - mums!
Så vi har suttit och fikat och pratat lite..

Nu har jag precis lagt Saga och tänkte själv lägga mig också...
godnatt!

Fullt ös medvetslös.

Idag har det varit full rulle hela dagen.
Förmiddagen började ju med bus ute med Lindsey & Alexia, Saga och Alexia sprang runt och busade för fullt.. Det är så härligt att se, dom har så himla kul tillsammans dom små busfröna!
Vi var väl ute ungefär 1 timme sen började tårna bli is så vi kände att det var dags att röra sig hemåt.. Så Saga och alexia kramades hejdå och sedan traskade vi hem.
När vi kom hem fixade jag i ordning lite lunch och sedan efter lunchen tog Saga en tupplur. Och jag har städat och tvättat hela eftermiddagen, och tvättar fortfarande. Tvättat alla sängkläder, handdukar o sådär. Så ikväll blir det att krypa ner i en renbäddad säng - underbart!

Saga gick och la sig för ett tag sedan, efter lite middag i magen och en dusch. Gjorde egen grönsakssoppa och pannkakor idag, och pannkakor är populärt så hon bara vräkte i sig närmare 4 stycken hehe.

I morgon är det dagmamma dags igen, nu har hon varit ledig därifrån ett tag. Så ska bli roligt för henne att träffa kompisarna igen  :)
Själv ska jag in till stan och uträtta lite saker i morgon..

Nej nu ska jag ta och sätta mig i soffan en stund och pusta ut, är helt slut!
Kram på er


Godmorgon godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott?
Jag har sovit som en stock hela natten, fick även sällskap av saga i sängen i natt. Det är så mysigt när hon kommer in och kryper upp tätt intill en <3 min lilla mysunge!

Vi gick upp för ett tag sedan och nu sitter vi framför TVn och kollar på lilla sjöjungfrun och äter lite frulle.
Sen ska vi gå ut i lekparken och leka med Lindsey och Alexia :)

Vad hittar ni på idag?

<3



Ja idag har vi varit uppe i stallet med Caroline, vi tog med oss pulkan så Saga kunde få åka lite. Först blev det lite fix i stallet och sedan tog vi pulkan och sprang runt på åkern med Saga i. Hon tyckte det var jätte kul och sa bara " mera mera " hela tiden haha. Sen gick vi in till stallet igen och Caroline hade tagit med sig mackor & varm oboy och så satt vi i stallet på en filt och smaskade i oss. Det är sååå mysigt! Jag älskar att vara där uppe ♥

Sen när vi fikat färdigt o sådär så åkte vi hemåt igen.. Caroline hade gjort en köttfärslimpa åt oss som vi fick med oss hem och den har vi ätit till middag ikväll, mums! Hon är verkligen underbar ♥
Sen har vi bara myst i soffan resten av kvällen.. Satte på Saga pyjamasen o sådär rätt tidigt för hon sov aldrig på dagen idag, och hon slocknade som en stock på mig i soffan förut utan välling eller något. Så hon var verkligen trött min lilla plutta :)

Själv gör jag inte så mycket, sitter här och har pillat lite på designen. För många säger att man ej ser hela min blogg när man kollar i mobilen o sådär. Och jag har försökt att fixa det, och det borde blivit bättre nu? eller ? Ni kan väl säga om det blivit bättre eller ej så får jag försöka fixa igen om det ej blivit något bättre.

Jag funderar på att krypa ner i sängen jag med snart, är sjukt trött. Kan ju vara skönt att somna tidigt så man är pigg och utvilad i morgon.



Födelsedagskalas.

Halloj!
Hur mår ni?

själv mår jag bra, börjar bli riktigt trött bara. Saga var uppe och nattsuddade inatt, halv 12 vaknade hon och somnade inte förens vid 4. Så idag är man lite små seg kan jag säga haha.

Vi har varit på kalas idag, min kusin fyllde år. Så vi har tillbringat kvällen där med massor gott fika och alla barnen har lekt. Mycket trevligt!
Vi kom hem för ett tag sedan och då var det bara på med pyjamasen och lite välling i magen för Saga och sedan bums i säng. Så nu sover hon sött, hon var helt slut för hon somnade redan i bilen påväg hem..
Själv halv ligger jag i soffan och tar ett glas vin och äter lite godis - mums! Blir snart sängen för min del också, är som sagt vääääldigt trött.

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en härlig lördag!


Har tagit ut löshåret så nu är man korthårig igen. Mitt hår måste få vila lite nu från löshåret ett tag.

Instagram och twitter

Nu var det några dagar sedan jag skrev något här, kände att det var på tiden nu.. Jag vill så gärna blogga regelbundet men vet inte varför det ej blir så.
Måste nog ta och fixa en ordentlig kamera, mycket roligare att blogga med lite fin bilder och det blir ju roligare för ett också. Nu blir det ju bara bilder tagna med min mobil, men det får duga så länge :)

Ni som vill kan även följa mig på instagram och twitter, där heter jag jjhammarstrom

Nu ikväll har Bella och Becca varit här, har suttit i soffan och snackat massor skit. Har varit jätte mysigt!
Saga hon slocknade förut vid halv 9 ungefär och sover nu som en stock..
Jag har precis lagt mig i sängen och kollar lite på någon film som går på 3an, ska väl ta och sova jag med snart..

Hoppas allt är bra med mina fina läsare <3

Mosters fina tjej!

Jag har blivit moster igen till världens sötaste Felicia. Och idag har syster med familj varit här så jag har fått gosa med henne, hon är så otroligt fin!




RSS 2.0