ett litet bullmonster

Denna dagen har verkligen gott fort!
Den började med lite storhandling på Maxi, skönt att fylla på i kyl & frys. Mamma kom dit och hämtade oss och skjutsade hem oss, tack!
Sen hem och packa upp alla varor och sen kom Linn förbi en stund och hälsade på, mys. Så käkade hon lite mat med oss, idag gjorde jag Tacos och gud så gott det var! 
Sen när vi hade ätit fixade vi i ordning oss lite och traskade upp till Linus för att fira honom lite på hans 20-års dag.
Där blev det fika, men jag hoppade faktiskt över alla godsaker och tog bara en kopp kaffe.
Men Saga mumsade i sig både tårta och bullar, hon är ett litet bullmonster hehe. 
Jag var även bjuden på festen ikväll dom hade ordnat för Linus men kunde tyvärr inte gå så det var lite tråkigt, men så är det ibland :)

Vi kom hem för en liten stund sedan och då var det på med pyjamas och lite välling i magen och sedan slocknade Saga på några sekunder. Hon har inte sovit något under dagen så hon var helt slut!
Själv sitter jag i soffan och lyxar till det med ett glas vin. Sen ska jag nog gå och lägga mig, för jag hatar att sitta här i soffan helt själv på kvällarna. Usch! Jag tycker verkligen inte om ensamheten.. 

I morgon hoppas jag på att få gå upp och träna lite, jag är jätte tränings sugen! 

HOPPAS NI HAR EN FIN FREDAGSKVÄLL ♥


Kommentarer
Elsa Lovisa Brattlund

Tror du att Saga kommer att tycka att det var bra att du bloggade om henne? Jag menar det är okej att skriva uppriktigt om sig själv. Jag har lagt ner min blogg men skriver ofta på flashback.org jag heter JizzieJinx eller tidigare BabyPink. Men jag menar saga kan inte säga vad hon kommer att tycka. Har du tänkt på det? Saga är söt så jag förstår verkligen att du som mamma är stolt och vill visa upp henne.

2012-02-24 @ 21:36:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0