UNDERBARA SOL, du är efterlängtad!

Tjena mors!

Vi har haft en underbar förmiddag i det fina vädret..
Tanken var att jag skulle ha tränat idag, men tänkte om med tanke på att det är sjukt fint väder ute. Passar hellre på att vara ute i solen och mysa, ska ju ändå träna i morgon.. Så istället mötte vi upp våra buskompisar Lindsey & Alexia, traskade upp till 4H och tittade på alla djuren. Saga & Alexia är ju exakt lika gamla, dom är födda på samma dag till och med. Lite små häftigt! Och det är så kul att se dom två ihop, det är verkligen full fart och man ser verkligen hur kul dom har tillsammans ♥ Så det blev massor med bus & skoj och lite fika i solen, verkligen super mysigt!
Sen gick vi hemåt för lite lunch, blev pannkakor idag. Smaskens tyckte Saga och tryckte i sig 3 stycken, så det var poppis!
Och nu har Sagis precis åkt till sin mormor för att busa där några timmar. Morbror och moster är också där med så Saga kommer nog ha super mysigt! Själv tar jag en kopp kaffe och väntar på att farsan ska hämta upp mig så ska vi ut och köra lite bil, SKOJ! Får se vart vi hamnar denna gången, haha. Blir ju aldrig riktigt som vi har tänkt oss när vi kör, sist hamndade vi ju i stan i Motala haha. Men bra går det iallfall och det är ju huvudsaken! :D

Har lite bilder från dagen, men hinner inte fixa med dom nu. Så lägger upp dom sen när jag kommer hem igen!
Hoppas ni har en fin dag i det underbara vädret, vi hörs sen! PUSSKommentarer
Becka [fotoblogg]

Så söt header du har! :)

2012-05-13 @ 18:50:36
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0