unga mammor

Sofia om kommentarer...:

Så moget att inte ens lämna namn om man kritiserar nån. Jag tycker att om barnet är hos nån som man litar på och det inte händer alldeles för ofta när dom är så här små så är det okej att gå ut. Jag menar, äldre mammor har väl också barnvakt ibland? Men det tar aldrig nån upp, det är bara unga mammor som folk ska ha åsikter på. Jag menar, hur många barn spenderar inte en helg/dag med sin mormor?


" Jag menar, äldre mammor har väl också barnvakt ibland? Men det tar aldrig nån upp, det är bara unga mammor som folk ska ha åsikter på "

Du har så rätt Sofia!

Precis så det är och det är förjävligt! Skulle jag varit 30-40 år och gått ut och festat så hade det inte varit någon som hade kommenterat det. Och varför är det så? så ska det inte vara! Och jag tycker det är så otroligt DÅLIGT att vi unga mammor ska få så mycket kritik hela tiden. Vi är inte sämre föräldrar bara för att vi är unga.
En mamma som är 19 år tex kan till och med vara en BÄTTRE mamma än någon som är 35. Åldern spelar väl för fan ingen roll, förstår inte varför folk hakar upp sig så mycket på åldern.
Skulle jag vara en dålig, oerfaren mamma bara för att jag är 19 år?
Jag blir så otroligt förbannad på det här!


Varför tror ni att folk har så mycket åsikter om unga mammor?

Och ni som har åsikter om unga mammor kan väl skriva en kommentar och förklara varför ni tycker som ni gör?

Söndag

Jaha då var det söndag igen då. Usch va veckorna går snabbt!
Var ju ute i fredags och jag hade verkligen jätte roligt :) Ett stort tack till min underbara mamma & lillebror som var barnvakt. Det hade gått hur bra som helst med Saga, så det var ju skönt.

Igår mådde jag väl som jag förtjänade, haha. Det blev en riktigt lugn dag, framför tvn med kebab, chips och cola och trevligt sällskap av min kära vän Linus.
Känner mig fortfarande lite sliten i kroppen, men kanske inte så konstigt eftersom det var ett tag sen man var ute på festligheter. Och det blev ju ett jävla liv om att jag var ute, herregud sköt erat liv så sköter jag mitt! Folk får säga vad dom vill, för det var ingenting som på något sett skadade Saga så ser absolut inget fel med att jag var ute o hade kul.
Snart kommer mamma o resten av familjen hit och fikar lite, sen ska mamma ha saga i några timmar så jag kan åka till Willys och handla. Sen blir det nog en myskväll framför tvn med min älskade dotter ♥
Hoppas att vädret blir lite bättre snart, det är ju så fruktansvärt kallt ute. Vill inte ta ut lillsnuttan när det är så här kallt. Hoppas det är varmare i morgon, för jag måste in till stan och uträtta lite saker då.
Hoppas ni har haft en härlig helg :)
puss

Bilder från i fredags


Lite av bilderna från i Fredags :) Och jag hade SKIT ROLIGT! och jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker, ni är bara avundsjuka ;)




















kommentarer...


Anonym om
paaaaarty :D:

herregud! ditt barn är ju inte alls gammal. Det är i sånna här lägen människor har rätt när de säger att unga inte ska ha barn. Att inte få dricka på 1 år? vad hemkst, gjorde du inte ett val när du skaffade barn? måste väl vara dubbelt det bästa att få en liten tjeja.
Dina val, dina beslut



Linus Zebrah om paaaaarty :D:  

Postad av Anonym ska få sig något att tänka på.
Att Jenny gör sina beslut är ju pga hennes annledningar. Vill hon göra något - så ska inget hindra henne. Så är det med vilken människa på denna jord som helst. Du valde att kommentera detta inlägg - så du får ta konsekvenserna för det!

Man ska inte behöva vänta ett halv år - 1 år för att få dricka alkhol för första gången efter sin gradviditet. Det beslutet ligger ju enbart i Jennys egna händer - inte dina! Och sedan detta med "Det är i sånna här lägen människor har rätt när de säger att unga inte ska ha barn. Att inte få dricka på 1 år? vad hemkst, gjorde du inte ett val när du skaffade barn? måste väl vara dubbelt det bästa att få en liten tjeja."
SJÄLVLART är väll Saga det bästa som har hänt henne i hela hennes liv. Men du - är inte mamman - Jenny i detta fall - värd att få unna sig själv och skratta och ha kul i några timmar och bara få vara Jenny? det tycker iallafall jag. Du verkar ju inte ha någon koll ALLS på hur Jenny sköter sitt barn, sin hälsa eller något.
Du verkar heller inte ha så stor koll på vem DU är själv. eftersom du inte vågar stå för din åsikt.

Varför egentligen måste du ens kommentera inlägget när du själv VET och själv SKREV ut det att det är "Dina val, ditt beslut"
Låt Jenny sköta sitt barn och sitt liv då.
Jenny är ingen "Ung mamma" i mina ögon.
Jenny är min bästa vän med ett hjärta av guld. Och hennes hjärta av guld, är hennes Saga!
Jenny är bäst, så är det bara.



Tack linus, du är bäst ♥

lägg er inte i mitt liv!

Det vart tydligen en jävla reaktion på att jag var ute igår, folk tycker tydligen att det var för tidigt. Men det är mitt beslut och jag tycker inte att det var fel av mig. Sålänge min dotter mår bra och är i trygga händer och det var hon! Hon är inte direkt nyfödd utan hon är faktist snart 2 månader, och jag ser inget fel med att jag ville gå ut och ha lite kul o träffa lite folk.
Saga tar inte skada av att jag är borta 1 natt, och skulle hon nu gjort det skulle jag aldrig gått ut. För jag skulle aldrig kunna göra någonting som på något sett skadar Saga.
Så sköt er själva istället för att lägga er i mitt liv!

paaaaarty :D

Blir dålig uppdatering idag. Det är ju den 29e idag och ni vet ju vad som händer då ;) PARTY!
Lillfisen är hemma hos mig med Mamma & min bror, var lite svårt att slita sig från henne. Men efter några pussar gick jag. Det kommer gå så bra, litar som sagt på mamma till 110% om inte mer :)  
Sitter hemma hos nadja nu, vi gör oss i ordning och små dricker lite. Sen bär det av mot staden för en runda på krogen :D ska bli riktigt roligt kan jag lova!!!!
Så skriver mer i morgon och berättar om hur kvällen var ;)
Hoppas ni kommer få en lika rolig kväll som jag kommer ha !
PUSS

torsdag

Vaknade rätt skapligt idag, men så låg vi kvar i sängen och myste hela morgonen. Lillfisen var verkligen på bra humör när hon vaknade, låg och log och pratade hela tiden. Det är så himla kul, för nu kommer det bara mer och mer för varje dag :) Min älskade skrutt börjar bli en stor tjeja nu! Blir ju 7 veckor på måndag, shit snart 2 månader redan.. oj oj oj! Tiden går så fort.

Nadja och Melwin har varit här precis, vi käkade lite lunch tillsammans och tog en kopp kaffe och pratade om morgon dagen, är så sjukt taggad :D ska bli så fruktansvärt roligt!!!!
Men kommer nog kännas väldigt lustigt att vara ifrån Saga, är ju första gången jag har barnvakt till henne.
Men jag litar på mamma till 110 % så det kommer inte vara några konstigheter tror jag.
Jag behöver komma ut och roa mig lite känner jag, var ju som sagt ett bra tag sen!
Ne nu ska jag ta mig ett bad, får passa på när Saga sover.
Sen blir det en lugn kväll, ska lägga mig tidigt hade jag tänkt!


Att sova på mammas mage/bröst är alltid populärt, gosunge ♥

härligt med ett smile! :D

Lill snuttan fick ligga och sprattla lite naken innan pyjamasen skulle på och det verkar hon tycka om :)




Efter lite mat vart det mys i soffan innan det var dags att sova.
Om ni undrar vad det är som låter i bakgrunden så skakar jag på nappflaskan som det är lite mat kvar i och hon tyckte det var jätte roligt :D haha gullunge! Härligt att få med ett smile på film!!

NY STÄDAT

Saga ligger och sover så jag har passat på att städa, skönt o ha det gjort!
Vet inte om det blir någon solning idag, inte så sugen på att dra ut lillsnuttan i detta väder. Det är ju inte direkt kallt, men AS mycket snö och dels orkar jag inte bråka med vagnen i snön och sen lär det väl snöa in i vagnen eftersom det bara öser ner. Vi får se hur det blir :)
Annars blir det väl en mysig hemma kväll framför tvn. Rätt skönt det också ibland, men rätt tråkigt o bara sitta hemma själv. Som sagt vi får se vad som händer. 

En utslagen tös i sin säng, med båda armarna under kudden. Haha så söt!

MORGONMYS !

godmorgon :)
Ligger fortfarande kvar i sängen och myser, har faktist varit vaken sen halv 9 men så varmt och skönt i sängen så vill inte gå upp :P Lill snuttan somnade ju runt 10 igår kväll och vaknade inte förens vid 5 i morse och ville ha lite mat sen somnade hon om igen. Hon ligger här brevid mig, hon har precis ätit lite så vi ligger och myser lite innan vi går upp. Hon vaknade med ett leende på läpparna idag, hörde att hon började röra på sig o låta lite så jag kollade på henne och fick ett stort leende, finns det något bättre sätt att börja dagen på? Att få ett stort leende av den man älskar mest :) så härligt!
Idag blir det solning med Nadja,  ska bli jätte skönt!
Sen ska jag nog ta och stor städa här hemma, börjar bli dags känner jag.
Nu är det bara 2 dagar kvar till fredagen den 29e :D Och då ska ju jag hitta på något riktigt skoj, som jag verkligen ser fram emot... ni är nyfikna på vad det är va ? ;) ska faktist vara snäll och berätta nu.
Min älskade mamma ska vara barnvakt åt Saga för första gången, det är första gången jag har barnvakt till henne så det känns lite nervöst att vara utan henne en hel natt. Men det kommer nog gå bra! Mamma Jenny och Mamma Nadja ska nämligen ut på krogen och släppa loss :D ska verkligen bli skiiit kul! Har inte varit ute och festat eller hittat på något riktigt kul på typ 1 år. Så ska bli kul och få dansa av sig lite och träffa lite folk. Så nu vet ni vad som händer den 29e.
Ne nu ska vi gå upp, måste käka lite frulle :)
ha en bra dag!



godkväll

Var ju på BVC förut, pluttan väger nu 4650g & är 57 cm lång. Hon har inte gått upp så jätte mycket i vikt sen sist, men uppåt går det iallafall och då är jag nöjd :) Undra var maten tar vägen, för hon äter ju som hon ska (förutom igår då) Men jag är glad sålänge hon går upp och inte ner, sen får det gå sakta bara hon går upp iallafall.
 Men på längden växer hon ju så det knakar.

Idag har det varit en jätte rolig dag, för lillfisen har varit vaken i stort sett hela dagen typ. Hon har väl sovit sammanlagt 2-3 timmar under dagen. Började med nere på BVC, dom har en mobil över skötbordet där och den älskade hon verkligen idag, hon låg och sprattlade och log hela tiden när hon låg där. Ska ta och köpa en likadan tror jag. Hon slumrade till ett tag i vagnen när vi gick hem men sen när vi kom hem ville hon inte sova mer. Då fick hon ligga lite i sitt babygym här hemma (som ni sett på videoklippen) och hon låg & spanade och pratade för fullt. Det har hon aldrig gjort förut, hon tyckte inte ens om och ligga där förut. Nu tycker hon det är jätte roligt! Samma när vi var hemma hos Nadja & Melwin förut & tog en kaffe, så låg hon i deras babygym också i säkert 1 timme i sträck och bara sprattlade och pratade massor och tyckte det var skit roligt :D Hon har verkligen vägrat o sova idag, men nu har hon somnat precis typ, hon var så trött så ögonen bara snurrade på henne. Så hon lär nog sova ett tag nu. Får hoppas det är likadant i morgon att hon är vaken mycket, för det är jätte roligt! Så tråkigt när hon bara sover :P
Men hon blir ju bara äldre och äldre så hon utvecklas ju bara mer och mer.
´
Just nu är Linus här, vi har kollat på paradise hotel tillsammans. Fan vad det händer grejer där nu, börjar bli riktigt roligt & spännande nu. Snart är det ju final, men har redan hört rykten om vem som vinner. Och jag tror nog på dom ryktena faktist.
Nu blir det nog att krypa ner i sängen och kolla lite tv sen sova, börjar bli trötter.
Hoppas ni har haft en härlig dag!
puss

Mammas älskade plutt

videoklipp

Lite klipp på när snuttan ligger i sitt babygym :)
dåligt ljud & dåligt ljus jag vet, går inte att ha lampa på när man filmar tyvärr.









mitt hjärta

GODMORGON!

Inget skrivet igår jag vet, men hade fullt upp..
Var ju som sagt på Unga Föräldrar igår, det var trevligt att vara tillbaka. Skönt om inte annat, att ha någonting o göra om dagarna. Var inte så många där bara, men det var trevligt iallafall. Hoppas det kommer fler nästa gång.
Efter Unga Föräldrar gick jag och hämtade ut mer medicin och ökade i dos, fick även en dos extra jag ska ta på eftermiddagen eftersom medicinen inte håller i sig hela dagen på mig. Så tog första tabletten idag, så vi får se om jag känner någon effekt nu.
Tog sen bussen hem och så gick vi till Nadja & Melwin och umgicks med dom och lillfisen fick troligen ont någonstans och bara skrek o skrek o skrek oavbrutet i säkert en timme sen somnade hon. Stackars lilla hjärtat! Hon åt heller ingenting på hela dagen typ, hon åt kanske sammanlagt 150 ml eller något inte ens det på hela dagen. Hon vägrade. Hon tog typ 4-5 klunkar sen började hon gnälla o ville inte ha mer. Och vad ska man göra då? Kan ju inte tvinga i henne. Men i natt vaknade hon och ville ha mat och åt som vanligt och även i morse, så vetifan vad det kan ha varit. Skumt! Hon äter ju minifom droppar så tycker ju inte att hon borde få ont i magen igen. Sen behöver det ju inte vara magen, men det är ju oftast det man tror när dom skriker. Men kan ju vara något heeeelt annat. Men ska som tur är till BVC idag så ska prata lite med henne.

Så dagen idag består av besök på BVC sen blir det nog en fika med Nadja :)
ha en härlig tisdag!


kevin på unga föräldrar


han hittade en rolig resväska :)


en  trött mamma sandra :)



badtime, sååå skönt.

Blev väckt i morse av att det ringde på dörren, brorsan och hans kompis var det. Brorsan ville visa upp saga :)
Så dom var här en stund och gosade med henne, så kunde jag passa på och fixa lite här hemma.
Sen kom min faster hit, tog en kaffe och prata lite skit.. Och så fick hon ju träffa Saga också som hon inte hade gjort innan. Saga fick en jätte fin typ klänning av henne, tack! Saga trivdes jätte bra hos henne, hon visade ett jätte bra sätt man kunde bära henne på och det gillade hon verkligen!! Hon låg o sov som en stock i hennes famn :)

Nu har hon precis åkt härifrån , så jag ska laga mig lite mat hade jag tänkt.
Sen ska jag faktist ta mig ett BAD! GUD SÅ SKÖNT!!! har inte badat någongång nu efter förlossningen, och innan badade jag ju jämt som ni kanske vet, så det ska bli riktigt skönt. Får hoppas att lillfisen är snäll och låter mig göra det bara, hehe.
I morgon blir Saga 6 veckor, shit va tiden springer iväg alltså. Men samtidigt känns det som man haft henne hela livet typ, skumt.
I morgon blir det även Unga Föräldrar för första gången efter Saga är född, ska bli roligt att visa upp min lilla solstråle! Sen efter det ska jag upp och hämta ut ny medicin och öka i dos, & hoppas på att det kanske ger effekt snart.
Någon som har ätit/äter concerta? Hur kände ni när ni började känna effekt?

Ne nu börjar magen kurra, hej så länge =)


Saga & min faster.

Besök av Cicci & Jesper

Idag har vi haft besök av Cicci & Jesper, det var riktigt trevligt eftersom jag för det första inte träffat Jesper (hennes son) någon gång och sen var det jätte länge sen jag träffade Cicci också..
Tog en fika o snacka lite skit här hemma först, sen drog vi en sväng till Ikano.
Var tvungen att köpa mat till Saga sen köpte jag även en sån där " min första bok " där man skriver in när hon gör sina första saker m.m.. Sen vart det även lite andra behövliga saker som schampoo, balsam, foundation, toffsar m.m. Och en ny plattång eftersom jag mitt klantarsel råkade trampa på min så den gick sönder, haha.
Sen åkte vi hem hit igen och käkade lite, pratade och myste med barnen.
Saga fick sig även ett bad nu på kvällskvisten som hon älskar! Och nu ligger hon och sover så sött i sin säng..
Så jag sitter här vid datorn och har precis betalat lite räkningar, usch! Riktigt tråkigt när pengarna bara försvinner iväg, men det är ju sånt som måste göras.
hoppas ni har haft & får en mysig lördag.
puss

Två trötta barn :D




Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag det har varit hitills..
Gick ju upp rätt skapligt idag, och det är riktigt skönt o gå upp tidigt faktist. Man hinner med o göra så mycke saker. Lillfisen har badat idag också, så roligt o bada henne för hon gillar det verkligen! Mamma kom till oss vid 12. Så gick jag ut till tvättstugan och började tvätta, sen käkade vi lunch som mamma hade med sig. Sen gick vi en promenad ner till Ljungsbro, förbi apoteket och köpte mer minifom för den började ta slut. Sen gick mamma en sväng med Saga så jag fick slänga mig i ett solarium, sååååå skönt. I LOVE!
Så nu har jag precis tagit mig en dusch & kikar runt lite på nätet. Saga ligger i sin babysitter här brevid och spanar. Snart matdags för henne :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se.



ge mig tips!

Jag vill börja äta nyttig & bra mat så man kan gå ner lite i vikt, har ju lite fläsk på magen kvar sen graviditeten som ska bort! Annars har jag faktist gått ner mina 14 kg som jag gick upp :)

Är det någon som har bra tips på hur man går ner lätt i vikt?
Och har någon tips eller recpt på god och nyttig mat?

Godmorgon!

Idag var vi uppe med tuppen.. Lillfisen vaknade runt 7 och ville ha lite mat, så det var bara o gå upp & fixa det, och klockan närmade sig 8 när hon var färdig äten och så. Så ingen ide att somna om då, så låg och titta lite på vakna med the voice & myste i sängen med saga. Hon somnade om igen och sover fortfarande, ser så skönt ut men jag ska INTE lägga mig igen. För om ett tag kommer mamma & brorsan hit :) Jag ska passa på och tvätta då också, det behövs kan jag lova! Jag förstår inte var all tvätt kommer ifrån, tvättkorgen blir ju full direkt!
Fast ifs så har jag ju en liten fis lisa här hemma som spyr,kissar & skiter ner sig :D hehe.
Men snart om 1-2 veckor får jag min tvättmaskin och det ska bli såååå skönt! Då är det ju bara att slänga in skiten i maskinen direkt så slipper man den stora tvätthögen.

Tar mig en kopp kaffe & kikar runt lite på nätet, ska väl snart göra mig iordning lite så man inte går i morgon rocken när man får besök.
Ikväll vet jag inte vad som händer faktist, det blir nog riktigt lugnt. Fredags mys i soffan skulle jag tro, måste ju ladda upp inför nästa Fredag, (29e) då jävlar ;)

hoppas ni får en skön dag!
puss

i love you <3



MAMMA ÄLSKAR DIG HJÄRTAT <3

Problem med att ladda upp bilder

Har fortfarande problem med att ladda upp bilder, vet inte vad det är för fel?
Lyckades få in 2 bilder iallafall. Annars står det bara " Webbsidan kan inte visas "
Någon mer som har/haft det problemet?

Igår hade jag en super trevlig dag!
Började med att åka in till stan för att hämta ut mer medicin & öka i dos.
Sen träffade jag Anna och käkade på kebab baren, gissa om det var gott ? Riktigt länge sen jag käkade där, så det var ruskigt gott kan jag lova.. Gick även förbi Gina Tricot och inhandlade ett par lack leggings. Dom ska jag ha på mig den 29e ;) Har ju fortfarande inte sagt vad jag ska göra då. Men ska bli RIIIIIIIKTIGT roligt kan jag lova!
Någonting jag verkligen ser fram emot!
Vad tror ni att jag ska göra? ;)

Kvällen igår spenderades hemma hos Nadja. Vi tog oss ett glas vin & snacka massa skit. Jätte mysigt! Som alltid när vi umgås, alltid lika trevligt. Är så glad att jag har henne ♥
Nu ska jag passa på och hoppa in i en dusch när lillan sover, sen blir det att vandra ner till Ljungsbro och handla lite med Nadja. Sen ska jag hälsa på Nalli & Melwin :D


min fina <3


helt utslagen :D gullunge <3

Kan ej ladda upp några bilder! OH..

Gokväll :)

Det vart en promenix idag med Nadja, och det var riktigt skönt! Fast det märks verkligen att man inte rör på sig så mycket, för fy vilken dålig kondis man har, haha!
Efter promenaden slängde jag mig i ett solarium, skönt som tusan.. Det är verkligen något jag saknade under graviditeten kan jag lova. Så underbart och sola, desutom så snyggt när man är brun. Man känner sig så mycket fräschare och piggare med lite färg. 
 Kvällen har spenderats med Linus, vi tog lite bilder sen kollade på paradise hotel!
Fyfan va den nya Pontus är skum alltså, han är ju heeeeelt störd! hahaha.
Det måste vara något skumt med honom, eftersom han beter sig som han gör.

I morgon kommer cicci hit på besök, ska bli JÄTTE ROLIGT att träffa henne, inte gjort det på jätte länge! Så det ser jag fram emot :) Sen blir det in till stan och hämta ut ny medicin och öka i dos, hoppas det börjar bli någon effekt snart.
Ne nu ska jag byta på lillsnuttan och ge henne lite mat, sen blir det att sova!
natti natti ♥

Kan fortfarande inte lägga upp några bilder, någon mer som har det problemet?

läggdags

Snart läggdags, vart lite tidigare idag iaf om man jämför med andra dagar.
Ska byta på Saga och sen ge henne mat, sen blir det kudden och drömmarnas värld!

I morgon blir det att ta tag i fläsket och gå ut och gå. Jag o Nadja har bestämt oss för att börja gå ut och gå, nu är det dags! Nu ska fläsket bort! måste vara snygg o fräsch till sommaren ;)
Hoppas bara det fortsätter vara varmare ute som idag, annars vill man ju helst inte gå längre stunder ute med barnen. Så hoppas på bra väder i morgon!
Sov gott mina vänner, puss

Någon mer som ej kan ladda upp bilder? blir tokig, står "anslutnings problem" OOH!

förlåt.

Förlåt för dålig uppdatering! Men har haft fullt upp..
Men lill skruttan & jag mår bara bra iallafall, förutom att Saga är lite snorig. Men det har hon varit sen hon föddes typ och det är tydligen ingenting konstigt. Ger henne näsdroppar och sen suger ut snoret med en Näsfrida. Så hoppas det försvinner snart, för det låter så jobbigt, usch!
Min älskade lilla skrutt log mot mig en gång till häromdagen, oh det är så härligt!
Hon är så underbar min lilla älskling, den finaste som finns.

Blir en lugn dag, är rätt seg. Blir att lägga sig tidigt idag, efter paradise hotel.
Måste verkligen ta tag i sömnen, lägger mig på tok för sent om kvällarna/nätterna. Det funkar inte, man blir ju helt död dagen efter.
ne nu har jag inte tid o sitta här längre. Nadja & Melwin kom precis, blir o dricka en kopp kaffe och snacka lite skit. Hoppas ni mår bra!
puss



första leendet!

förut när jag satt med Saga på mitt ena ben och pratade med henne så LOG HON!
jag trodde inte det var sant, det kändes helt sjukt, men så jävla underbart. Min lilla älskling log emot mig för första gången, jag höll på o smälta när hon kollade mig i ögonen och faktist log!
ibland ler dom av ren reflex eller för dom får ont i magen eller så som dom kan göra i sömnen, men det här var ett riktigt leende! 
SÅ UNDERBART!

Jag älskar min älskade dotter så fruktansvärt mycket ♥


ny färgat hår och ny klippt :)

Linus färgade och klippte håret på mig förut, vart RIKTIGT NÖJD!
Tack så jätte mycket gubben! ♥

resultatet :

en kopp kaffe och en stund vid datorn.

Lilla skruttan ligger och sover så sött i sin babysitter, hon har varit vaken ett tag nu på dagen, hon har fått bada som hon tycker jätte mycket om, sen låg hon och spanade på mig när jag lagade mat. Det är så kul o se hur hon utvecklas, för nu är hon verkligen mer med. Hon kollar på en när man pratar med henne & hon för lite små ljud ifrån sig. Hon har börjat spana väldigt mycket & ser hon någonting intressant blir ögonen stora som golf bollar, haha. Och när hon väl är vaken är hon vaken ett bra tag, det är inte bara äta och sen sova direkt som det var förut utan nu är hon vaken ett tag & det är jätte roligt! Hon är även väldigt stark i nacken redan, ligger hon på min mage/bröst tex så lyfter hon upp huvudet jätte mycket & tittar på mig. Tiden har gått så fort, hon har ju redan 1 månad nu:) Hon börjar bli en stor tjeja.

 Jag passar på och dricka en kopp kaffe och sitta här vid datorn en stund nu när hon sover.
Lillbrorsan är även här också, mamma ska komma och hämta honom om en stund.
Jag ska passa på och färga mitt hår & lite sådär nu hade jag tänkt.
så skriver jag mer ikväll om jag känner för det.
puss


sover så sött <3

ADHD

Vart lite dålig uppdatering igår men hade inte så mycket tid till att sitta vid datorn.
Vi var inne i stan och åt lunch med mamma, sen var vi på möte för jag skulle börja få medicin för min ADHD. Har inte skrivit om det här i bloggen förut, men jag känner att det är ingenting jag behöver vara hemlig med för det är ingenting jag skämms över. Så nu vet ni det. Dom mötena jag sprang på i höstas som jag ej berättade vart eller vad det handlade om, det var själva utredningen jag gjorde då.
Och nu kanske ni blir lite skeptiska för att jag har den diagnosen. Men det är absolut ingenting som går ut över min dotter eller så, så ni inte sitter och tror att jag skulle skada min dotter pga det. Min ADHD har mest med koncentration, minne, fokusering och ork att göra. Så det känns jätte skönt att äntligen fått hjälp med det.
Jag har alltid i min ungdom blivit kallad för "latmask" men det har inte handlat om lathet. Jag försöker och vill saker men har ingen ork. Så det känns skönt att nu fått reda på orsaker till saker och ting. 
Tog första tabletten idag men har ej kännt någon skillnad, ska tillbaka om en vecka igen för o öka dosen för att sedan hitta den rätta dosen så det hjälper.
Någon mer med ADHD? Vad äter du för medicin? Och tycker du att det hjälper?

min älskade dotter


Varit dålig på att ladda upp bilder på Saga, så här kommer några :)










8 timmars sömn

godmorgon! :) Idag är man vaken tidigt. Finns en anledning också, haha. Ska in till stan och äta luch med mamma och sen på ett möte. Ska bli skönt o komma iväg lite, inte varit i stan på länge länge!
I natt sov min lilla snutta hela natten, hon vaknade nu vid 8 när vi skulle gå upp. Gissa om det var skönt ?
Gick o la oss vid 12 ungefär sen vaknade jag vid 8 av att klockan ringde och fattade ingenting, vart lite lustigt eftersom jag inte var uppe under natten o gjorde mat till henne. Men det var riktigt skönt iaf.
Nu ligger lillfisen i sin babysitter och spanar på mig när jag plattar håret.
måste fortsätta och sedan springa ner till bussen.
skriver mera ikväll. puss

BVC besök

Då var besöket på BVC avklarat. Lill snuttan vägde nu 4250 g och var 55 cm lång. Så hon har växt 3 cm sen hon föddes :) Vikten kunde väl ha varit lite mer tyckte dom, men det är ju bättre att hon har gått upp lite än att ha gått ner i vikt, tycker jag iaf. Och hon mår ju bra så det är ju ingenting som hon lider av. Men ska försöka få i henne mera mat nu framöver så hon går upp mer :)

nu äre lunch time, skriver senare!
puss

SVAR PÅ KOMMENTAR

svar på kommentar!

Sofia
om 19.26:
saga är bara för gullig + du har världens finaste hår!
Färgar du det? iså fall så villken färg?
Tack för en jätte bra blogg <3


svar: Tack så mycket! Ja jag färgar det, är blond igentligen. Färgar med HM's egna färg, nu står det helt stilla i huvudet men tror den heter cappucino.
Va kul att du tycker min blogg är bra!
kram

19.26

Haft besök av Nadja & Melwin idag, vi käkade lite mat o bara hade det super trevligt.
Alltid lika trevligt och umgås med dom sötnosarna!
Lillfisen har vägrat och sova idag under dagen, hon har typ somnat till sen vaknat och fortsatt så hela dagen :D haha. Nu har hon nog somnat ordentligt tror jag, för hon har sovit ett tag. Lilla pluttan, hon måste vara rätt trött.
Skulle träffat Sanna & hennes lilla bebbe idag men vart ändrade planer, tyvärr! Så har ingen aning om vad som händer ikväll, förutom PARADISE HOTEL :D Blir nog att lägga sig direkt efter för i morgon är det besök på BVC som gäller, klockan 9.00.

Ne nu ska jag ta mig något att äta sen slänga mig i soffan o glo på tv :)
puss



morgontrött

Skulle ha gått upp tidigt idag hade jag tänkt, hade ställt klockan på 9. Men jag är så fruktansvärt trött på morgonen så ögonen går i kors. Har annars varit en lugn natt, lill snuttan vaknade vid 5 halv 6 i morse och ville ha mat, sen somnade vi om till klockan halv 11. Så vart ändå ett par timmars sömn, men det är ju det att man inte får någon sammanhängande sömn som gör att man blir så trött.

Saga har precis somnat efter att ha ätit och varit uppe ett tag och myst :) Hon vill helst ligga hos mig istället för själv. Men låter henne ligga själv också lite även fast hon inte gillar det till 100, för hon måste vänja sig, för hon måste kunna ligga själv också, jag kan inte hela tiden bära runt på henne :P
Hon har fått ett babygym som hon ligger och spanar i ibland, inte alltid det är roligt men ibland går det :D
Sen har vi även fått en sån bärsele som jag börjat ha henne i, och det tycker hon är spännande ett tag, sen tröttnar hon :P haha.
Men nu ligger hon iaf och sover & jag passar på och ta en kopp kaffe och slappa lite.



natti natti ♥

Så nu har Saga fått sista kvälls målet och ligger i sin säng för att sova. Hon har inte somnat än, hon ligger o spanar runt lite, förhoppningvis somnar hon snart så jag också kan lägga mig.
I dag eller igår blir det ju eftersom klockan är över 12, så blev min lilla tjeja 4 veckor redan. På torsdag blir hon en månad, en månad redan? Tiden har gått så ruskigt fort! Det var ju inte alls länge sen hon låg där i min famn precis utkommen känns det som, samtidigt som det känns som om jag haft henne hela livet. Sjukt!
Säger väl bara pang så är hon 1 år och springer runt här hemma.

Ne nu har lillfisen somnat, så det blir godnatt för min del också!
natti natti, puss

Hon är verkligen det bästa som har hänt mig, den finaste som finns!
Jag älskar henne bara mer och mer för varje dag som går, min ögonsten ♥




Paradise Hotel

Var borta hos brinken en sväng förut, Maria & Niklas kom även dit. Vi tog en kopp kaffe, snacka lite och dom satt och gosade med Saga lite :) Maria har ju träffat Saga förut, men ej Niklas och Brinken så det var roligt att få visa min lilla ögonsten!
Gick sedan och mötte upp Linus, så gick vi bort till affären sen bort till pizzan och köpte kebab. Orkade verkligen inte laga någon mat så fick bli så idag. Så nu sitter vi här proppmätta. Paradise Hotel som gäller nu och en timme framåt :D Se vad för roligt som händer idag - Följer du Paradise Hotel? Isåfall vem är din favorit?
ne nu börjar det, måste slänga mig i soffan :D
puss

min lilla älskling är bättre nu

Hallå!
Lillfisen börjar bli bättre nu, köpte ny ersättning igår NAN istället för semper som jag hade tidigare. Och sen gett henne minifom droppar och nu mår hon mycket bättre. Inga skrik sen igår vid 7, så skönt!
Pratade med sjukvårdsrådgivningen igår och var nära på att åka upp med henne för jag tyckte så synd om henne, men hon somnade till slut och sen har det inte varit några panikskrik sen dess. Så skönt för min lilla älskling :)

Nu ligger hon och sover så sött i sin säng efter att ha badat och ätit :)
Och jag fick hem tandblekning idag som jag ska gå o testa nu :D ska bli spännande och se om det funkar.
vi hörs senare! puss

Vilken ersättning använder/använde du till ditt barn? Vilken tycker du är bäst?







skrikattacker hela kvällen:(

Kvällen igår vart ju inte den roligaste. Saga fick sina skrikattacker hela kvällen, och det är så hemskt och se. Jag bryter själv ihop när hon skriker, för det gör ont i mig o se henne ha ont och så jobbigt när man inte vet vad man ska göra? Jag önskar att jag själv kunde ta det onda istället för henne. En kompis pappa kom förbi och lämnade minifom droppar till oss som jag börjat ge henne, så får hoppas det hjälper! Tack cicci för dropparna ♥
På kvällen gick jag hem till Nadja & Melwin, för jag orkade inte sitta själv här hemma när hon bara skrek o skrek.
Kände att jag behövde lite sällskap och någon att prata med. Nadja tog Saga en stund och sövde henne så jag fick slappna av lite, för man stressar upp sig så mycket när hon skriker. Är så glad att jag har en vän som Nadja, tack ♥ 
Och sen så somnar alltid lilltösen i vagnen, så hon fick sova lite också. Det är ju inte bara jobbigt för mig när hon skriker, det är ju minst lika jobbigt om inte jobbigare för henne som har det onda.

Skulle igentligen fått besök idag men kände att det inte är så kul för varken dom eller mig när Saga får sina skrikattacker och bara skriker o skriker. Plus att jag är helt slut också! Så fick skjuta upp det besöket tills hon blir bättre!
Nu har hon precis somnat efter att ha skrikit en stund, stackars älsklingen. Hon somnar ju pga att hon blir ju helt utmattad av att skrika.  Ne usch va jobbigt det här är, det gör så ont i mig :(
Jag hoppas & ber att detta snart tar slut så hon slipper ha ont!
Ska ner till affären sen och köpa en annan ersättning, NAN, den ska tydligen vara  mildare för magen. Så får se om det kanske blir bättre utav det?
Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen ta en kopp kaffe så man piggnar till lite.
Puss

vad ska man göra ?

Kom precis hem typ, varit nere och solat med Nadja. Gissa om det var skönt ? RUSKIGT skönt kan jag lova er!
Tog ett tag innan vi kom ner för lill tösen har fortfarande ont i magen så hon bara skrek o skrek förut. Usch det är så jobbigt o se henne så, det gör verkligen ont i hjärtat och se henne ha ont och inte kunna göra någonting åt det :/ min lilla älskling! Vill ju köpa magdroppar o så till henne men Apoteket här är ju stängt på helgerna, så typiskt, blir sur! Och mamma får inte igång bilen pga att det är så kallt så kan inte åka in till stan o köpa heller. Vad ska man göra? Nadja hade magdroppar hemma, men självklart var ju dom för gamla, ännu mer typiskt!

Tycker så himla synd om min lilla plutta, men hon somnade förut i vagnen påväg till solariet & sover fortfarande. Så skönt för henne!
Nu ska jag ta och laga mig lite mat, sen blir det o ta en varm o skön dusch :)
hörs senare. puss


Mammas ögonsten, du är mitt allt <3

Vänner på besök.

Oh va skönt, nu är tvätten färdig, vikt och inlagd i garderoberna. Sängen är renbäddad och jag längtar efter att få krypa ner. Så himla skönt att lägga sig i en ren nybäddad säng, eller hur?
Linus & Jennifer är här, vi sitter o pratar och kollar på tv. Lill tösten ligger o sover, hon somnade för kanske en halvtimme sedan. Gnället har fortsatt under kvällen, och jag pratade lite med en annan mamma på msn förut och vi pratade lite om hur Saga är o så och hon trodde det var magknip eftersom hennes son vad likadan. Så fick tipset och köpa miniform & magdroppar på apotket, för det hade hon till sin son och det hjälpte. Får hoppas att det hjälper oss också! Men tyvärr så är ju inte apoteket här ute öppet på helgerna, så får vänta tills på måndag. Annars får jag fråga mamma om hon har något ärende in till stan, så kanske hon kan köpa.
Imorgon blir det att SOOOLA, FY fasen va skönt det ska bli! :D

Ne nu ska jag ta o vara lite social med mina vänner här :D
puss

mitt lilla hjärta ♥

Gick upp skapligt idag, har tänkt börja gå upp runt 9 varje dag nu för o få in lite rutiner. Faktist skönt o gå upp tidigt, får så mycke mer gjort. Annars sover man ju bort halva dagen.
Gick över till Nadja och Melwin och umgicks. Lill tösen har varit väldigt gnällig idag också, jag vet inte vad det kan vara? Det är så jobbigt när man inte vet vad det är som är fel :/ Mitt lilla hjärta
Man önskar man kunde veta vad det är så man kan hjälpa henne!

Just nu är Jennifer här på besök, vi sitter och kollar på tv och käkar lite godis - mys!
Jag passar även på att ha tvättstugan. Shit va mycke tvätt jag hade, fy. Men snart får jag tvättmaskin, ska bli såååå skönt kan jag lova. Det blir mycke tvätt snabbt när man har en liten som spyr, bajsar o kissar ner allting :P hehe.
Ne nu måste jag springa ut till tvätten. Hoppas ni får en mysig fredag kväll!
puss

Borta hos Nadja & Melwin

Hallå sötnosar !
Kom i säng väldigt väldigt sent i natt. Fastnade borta hos Nadja på kvällen, hade en sjukt rolig kväll. Precis vad vi behövde gumman, mycket skratt!
På dagen idag var mamma och brorsan förbi och åt lunch, mamma gjorde hemmagjord pizza. Inte helt fel - mumms!
Sen vart det en tripp ner till Ljungsbro till affären med Nadja & Melwin, för att inhandla lite smått o gott. Köpte bl.a en ny nappflaska åt lilltösen, en sån som ska göra att dom får i sig mindre med luft när dom äter. Om ni vet vilken jag menar?
Har ju börjat fundera på om hon har ont i magen eftersom hon börjat bli lite grinig och därför pga att hon kanske får i sig mycket luft när hon äter, eftersom hon rapar rätt mycket vissa dagar. Så får se om den fungerar.. Får hoppas på det!

 Just nu sitter vi borta hos Nadja & Melwin och tar en kopp kaffe - ovanligt va? haha
Melwin springer runt här i sin gåstol & bara är så underbart söt, man blir så glad av att se honom:) Han är ett riktigt litet charmtroll! Och lilltösten ligger och sover som vanligt :P

Ne nu ska jag vara lite social med mina älskade vänner :)
Puss på er!



ibland blir det inte som man tänkt sig.

Vart ju inte att jag somnade tidigt igår som jag hade tänkt. För lill tjejen vägrade ju sova, så typiskt. Just den dagen man själv är trött och vill lägga sig tidigt så håller någon annan en vaken :P Så somnade efter 2 någon gång. Så vaknade Saga vid 6 och ville ha mat, sen sov vi ända till 2, så skönt! Hon vaknade till någon gång mellan där o gnällde till lite men somnade om lika fort igen. Så det var riktigt skönt o få sova ut idag, det behövde jag!
Nu sitter min lilla plutta i sin babysitter och spanar runt, trodde jag iaf. Kollade precis på henne och hon hade visst slocknat. hehe. Jag ska ta o äta lite frukost sen ska vi gå över till Nadja & Melwin på en kopp kaffe :)
puss

HAHA - så jävla skön!

HAHA jag dör av garv, så jävla skön :D

Det är ju inte klokt.

Blev ingen solning tyvärr, dom hade tagit bort det solariet tydligen. Och det var alldeles för kallt för att gå ner till Ljungsbro till solariumen där. Helt sjukt va kallt det är alltså, och i morgon ska det ju tydligen bli ÄNNU kallare. Hörde något om att det skulle bli 35 minus ? DET ÄR JU INTE KLOKT!! Ska man inte kunna gå ut längre?
Ne nu vill jag ha vår och sommar, NU NU NU!
Just nu sitter jag här hemma med mina kära vänner, Jennifer & Anna :) Vi sitter och kollar på tv och bara myser.
Sen blir det paradise hotel, skapligt spännande det är idag ;) kan klockan bli 10 nu tack.

Hoppas ni alla har haft en härlig dag, förutom det kalla vädret.
puss

nu drar vi och solar

Idag är jag en trött o sliten jenny, vart inte många timmars sömn i natt. Somnade sent & sen vaknade ju lillan och ville ha mat. Sen fick jag besök klockan 11 i morse, så kunde ju inte direkt sova ut. Var ju tvungen att gå upp vid halv 10 o ge tjejen mat o byta på henne o sådär.
Blir o lägga sig tidigt ikväll!
Vid halv 6 kommer Jennifer & Anna hit och hälsar på, ska bli as roligt :D Inte träffat dom på länge! Och Jennifer har inte sett lillan än så det är på tiden nu, hehe.
Nu ska jag & Linus dra och sola, har inte solat på 9 månader nu så ska bli ruskigt skönt!
puss

SVAR PÅ FRÅGORNA.

Svaren på era frågor från frågestunden!

Hur ser situationen med pappan till barnet ut idag? Hur känns det för dig att din dotter måste växa upp utan pappa?
Svar: Situationen i dagsläget kanske inte är den bästa, vi har väl inte sådär jätte mycket kontakt. Men vem har sagt att hon kommer växa upp utan en pappa? Saker och ting kan förändras. Så kom inte och dra några slutsatser om något du inte vet ett skit om!

Är du medveten om att du måste ta hand om ditt dotter i ca 18 år, utan vila? Känner du inte att du har slösat bort din ungdom och den bästa tiden i livet?
Svar: Ja det är klart jag är medveten om det! Nej jag känner inte att jag slösat bort min ungdom, verkligen inte! Att jag har fått barn är det bästa som någonsin har hänt mig. Jag är ändå 19 år och börjar bli vuxen, så min ungdom har jag redan levt ut.

Hur är dina tankar kring framtiden? ska du leva på socialen? för jag antar att du inte har gått i skolan osv. du kommer ju inte kunna jobba på ca 5-6 år iaf.
Svar: Just nu tar jag en dag i taget och njuter av att vara mamma. Hur kan du dra sånna slutsatser hela tiden? Vad vet du om min skolgång? Om jag gått klart skolan eller inte? Och det är klart jag kommer kunna jobba på 5-6 år, jag är mamma ledig ca 1 år sen är det fritt fram för mig o börja jobba om jag vill.

vad tycker du om kissies åsikter kring unga mammor? vad tycker du själv?
Svar: Nu är ju frågan om hon verkligen tycker som hon säger på riktigt? Det kan ju också vara en sak hon kör med på bloggen för att provocera sina läsare? Men var och en får ju ha sin åsikt, så har inte så mycket att säga om det. Vad jag tycker om unga mammor? Jag har ingen som helst åsikt om det, man mognar så mycket under graviditeten. Vilket jag gjorde iallafall. Så det spelar ingen roll om man är 19 år eller 30 år tycker inte jag. Man kan vara en lika bra mamma ändå oavsett ålder.

Anser du att "unga mammor" är en trend i dagens samhälle? hur kom du fram till att du ville skaffa barn, eller hur du skulle behålla barnet?
Svar: En trend anser jag nog inte att det är, vadå skulle folk skaffa barn bara för att alla andra gör det eller? Jag tror faktist inte det är så det ligger till. Barn skaffar man för att man vill och inte för att alla andra gör det.
Jag ville behålla det såfort jag fick reda på att jag var gravid, det var ingen tvekan om saken. Så det var ingenting som behövdes diskuteras o komma fram till.
Och jag är så glad över det, för det är det bästa som har hänt mig!

Anser du att någon utan inkomst och utbildning är tillräckligt livserfaren för ett barn?
Svar: Ja det tycker jag, för mig handlar det om kärlek, inte pengar.

Är du rädd för hur ditt barn ska bli i tonåren?
Svar: Nej rädd är jag väl inte, men hoppas väl på att hon blir snäll och inte tar efter sin mammas fotspår, hehe.

Hur känns det nu när lilla saga är född?
Svar: Det känns helt underbart! Det bästa som kunnat hända.

Finns det något som går att jämföra med smärtan från att föda barn?
Svar: Nej det finns det inte. För den smärtan går ej att beskriva! Helt sjuk, men absolut värt det!

Vad skulle du ge för råd till en ung tjej som ville bli mamma?
Svar: Skit i vad andra säger och tycker, gå efter vad du själv känner. Och känns det bra och du känner att du är redo för att skaffa barn, så gör det!

Har du planerat att bo i linköping o låta din dotter växa upp här?

Svar: Ja det har jag. Men sen kan mycket hända med tiden. Ingen aning om hur det kommer se ut om några år?


Hur har ditt liv förändrats sen du fick reda på att du var gravid?
Svar: Finns mycket att skriva till denna fråga. Men kortfattar det och säger såhär: Från att vara längst ner på botten till att vara längst upp på toppen.

Känner du den stora kärleken för Saga, och trodde du att du skulle kunna älska henne så mkt som du redan gör?
Svar: Ja det gör jag verkligen! Jag älskar min dotter så oerhört mycket. Trodde inte man kunde älska någon såhär mycket efter så kort tid, men det är nu bevisat!

stackars mitt lilla hjärta!

Dagen började med att vi försov oss, skulle ju varit på BVC klockan 11 men vaknade halv 11 så skulle aldrig hunnit ner dit. Natten var inte den roligaste, lillfisen var så himla gnällig när hon vaknade så vart inte många timmars sömn. Därför vi försov oss för jag va så fruktansvärt trött. Tror hon varit gnällig pga att hon haft ont i magen för hon ej bajsat på 2 dagar men nu på kvällen kom det en rejäl laddning och hon slocknade direkt efter det utan gnäll. Så får hoppas att det var det som skulle ut. Kan ju tänka mig hur jobbigt det är o inte kunna bajsa och det bara samlas mer o mer & trycker på i magen. Stackars mitt lilla hjärta!
Annars idag har Josse och Tindra varit här på besök, och Linus kom även förbi :)
Käkade lite mat och bara umgicks, hennes lilla flicka har blivit så stor sen sist jag träffade dom. Eller så är det bara för att jag är så van vid min lilla tjej, för jag tycker alla har blivit så stora :D HAHA.
Sen nu på kvällskvisten var jag över hos Nadja & Melwin och tog en kopp kaffe och prata lite skit, pratade även om våran dag som äger rum den 29e, vad ska vi göra då? Det får ni veta längre fram ;) Ni få vara lite nyfikna sålänge! Sen mötte jag upp Linus igen så gick vi hem till mig och bänkade oss i soffan med chips&cola för att kolla på PARADISE HOTEL :D så kul att det har börjat igen, men fyfan va det börjar spåra ut. HAHA!
Stefan tycker jag inte om längre , usch va äcklig han är! Som idag när han först låg med den nya tjejen, sen direkt efter går han o sätter på Erica. USCH!

Idag blir mitt lilla hjärta 3 veckor, tiden går ruskigt fort!

Ne nu ska jag sätta mig o svara på era frågor.
puss


pluttan i hennes fina kläder som hon fick av Linus & hans mamma, tack ♥




Ligga på mammas bröst tycker hon om, det gör även jag. Hur mysigt som helst!
Jag älskar dig pluttan ♥

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!


AVSLUTAD!

mammas älskling ♥

Kvällen spenderades här hemma med Linus. Vi har suttit o glott på tv och käkat mat :D
Lill tjejan har fortsatt o vara gnällig nu under kvällen, vet inte vad det är. Ont i magen kanske?
Så jobbigt när dom inte kan säga vad det är, stackars min lilla älskling!
Men nu har hon äntligen somnat, och förhoppningsvis sover hon några timmar.
Jag ska också ta o krypa ner i sängen, måste börja lägga mig tidigare på kvällarna nu. Får börja i morgon.
I morgon blir ju min lilla fis 3 veckor, gud va tiden springer iväg. Imorgon blir det även besök på BVC för vägning, hoppas hon gått upp lite :)
ne nu blir det natti natti, puss

frågestunden avslutas i morgon kväll, så ställ frågor nu !

frågestund


så fråga på nu om allt ni vill veta :)

envis liten dam!

Haft en okej natt/morgon, lillfisen har varit lite grinig pga att hon inte blir nöjd på min mjölk tyvärr, så har fått börja ge henne ersättning. Vet inte om mjölken börjar ta slut, eller om den är för näringsfattig eller vad det är för fel. Något fel är det ju eftersom hon inte blir nöjd/mätt. Men det är TUR att det finns ersättning, vad skulle man annars gjort?

Nu på eftermiddagen har mamma och resten av familjen varit på besök. Ätit lite mat och druckit kaffe.
Lillfisen va mest gnällig under tiden dom va här, inte så kul. Men nu sover hon sött i sin säng. Hon är en envis liten dam kan jag lova :P Jag har precis tagit mig en dusch. SKÖNT som tusan, nu känner man sig som en människa igen, haha.
Ska gå o klä på mig lite, sen föna håret. Får se vad som händer ikväll, kanske bort till Nadja på en kopp? vi får se. puss

melwin skrattar

Finns det något härligare än bebis skratt ? :D
såååå söt!


haft trevligt besök :)

Nalli & Melwin var här förut, det var jätte roligt att träffa dom! Melwin har blivit så stor, tiden går så ruskigt fort. Han är bara för söt!
Vi har suttit i soffan och bara pratat, ätit godis & druckit cola och bara haft allmänt trevligt.
Lill fisen har mest sovit under tiden, hon var vaken lite precis när dom kom hit sen åt hon och sen somna.
Lite tråkigt, men det är väl bara o passa på o njuta för om några månader blir det full rulle :D
fast hon har faktist börjat vara vaken mer nu, och när hon väl är vaken så är hon det mycket längre och det känns som om hon är lite mer med. Hon ligger o kollar runt o för lite små ljud ifrån sig.

Idag har hon även fått sig ett bad, hon verka tycka det är rätt mysigt tror jag :) och det är ju skönt, så hon inte blir helt hysterisk som endel kan bli.
Nu sitter vi och gosar i soffan, hon ligger o myser på mitt bröst. Kan det bli mysigare ? nej!
Jag älskar min dotter så fruktansvärt mycket, hon är den finaste som finns ♥

min älskade tös

Tiden går så ruskigt fort, på måndag är min tös redan 3 veckor gammal. Vart har veckorna tagit vägen igentligen?  Och hon blir bara finare o finare för varje dag och jag älskar henne bara mer & mer ♥








bilder från nyår

Här kommer lite mer bilder från nyår :)







seg idag

Gud va seg jag var idag, helt sjukt. Gick upp runt halv 1 och åt lite frukost o lilltjejen ville också ha mat, sen somnade hon & jag la mig och somnade ett tag. Så nu har jag precis gått upp typ. Ruskigt skönt o få lite extra timmars sömn! Det behövs.
Nu ska jag ta o laga lite mat, det blir Tacotårta.
Sen kommer Nalli & Melwin hit, ska bli jätte kul. Inte träffat dom på jätte lääääänge!
hoppas ni får en mysig lördag, puss

nu börjar jag bli trötter

Kom precis hem typ, har precis slängt i mig 2 mackor och ett stort glas med oboy.  Har varit borta hos Nadja & Melwin och umgåts nu på kvällskvisten, alltid lika roligt att umgås med Nadja! Vi har alltid så himla mycket att prata om. Och roliga saker att prata om, haha.

Innan det var jag hos Frida, Robin och Max med Syrran och Rasmus och åt middag, det bjöds på tacopaj. Riktigt gott & jätte trevligt.
Det var jätte roligt att träffa Syrran & Ralle med, inte träffat dom på ett tag. Umgås knappt någonting längre, vet inte varför ? Vi bor jätte nära varandra, men ändå blir det inte att vi umgås. Väldigt tråkigt, men.. Måste bli ändring på det!!

Snart blir det sängen, börjar bli ruskigt trött! puss ♥


mammas fina flicka!
jag älskar dig så fruktansvärt mycket ♥

gott nytt år

Hallå sötnosar! Hoppas ni har fått en bra start på det nya året.

Jag hade en helt fantastiskt trevlig kväll igår hos Nadja! Vi åt jätte god mat, hasselbacks potatis och fläskfile med ett gott glas rött vin till. Snacka om gott! Inte druckit på 9 månader, så det var riktigt gott med ett glas vin kan jag lova. Det var jag fan värd tycker jag, efter allt man gått igenom :D haha.
Nerå men det var iallafall riktigt trevligt! Vid tolvslaget stod vi ute på balkongen med tomtebloss och kollade på alla fina fyrverkerier.





RSS 2.0