haft en jätte mysig kväll

Usch sitter här och snörvlar för fullt, förkylningen ger sig aldrig utan blir bara värre istället. Jag har nog fått feber nu också, känns som det iallafall. Har ingen febertemp förutom Sagas då som man tar i rumpan och det känner inte jag för direkt, haha. Men jag fryser och svettas om vart annat hela tiden, så tror nog jag har lite feber.

Kvällen vart iallafall super mysig, vi åt på en fin restaurang i stan med super god mat. Min favorit restaurang faktiskt och ni som känner mig vet vilken det är...... Ghingis! Den har varit min favorit ända sen jag var liten.
Var inte borta så länge, utan vi åt bara och sedan åkte vi hem igen. Varken jag eller Linus mår speciellt bra, han är också sjuk så vi var inte sådär jätte pigga. Men vi hade gett oss på att göra någonting idag så vi gjorde det ändå även fast vi ej mådde så bra. Men det vart som sagt en jätte mysig kväll iallafall!


Nu ska jag ta och hälla upp lite chips och sedan lägga mig i sängen o tycka synd om mig själv, haha.
HOPPAS på att jag mår bättre i morgon. För i morgon har jag tid för att fixa mina naglar hos en tjej, måste göra förstärkning för min naglar är så sjukt mjuka. Ska bli roligt för har aldrig gjort hos någon förut, utan har bara fixat med sådant själv hemma. Så hoppas det blir bra!

dagens bloggar blev

Dagens bloggar är nu utsedda, och det är slumpmässigt utvalt.
Tack till alla som deltagit, blir en ny chans i morgon!

Dagens bloggar blev;

Gå in och ge dom ett stort grattis tycker jag!

ska bli supermysigt!

Nu är jag färdig och fixad för att åka till stan med Linus för att äta på restaurang, ska bli supermysigt!
Mamma kom precis hit, hon & lillebror ska ju vara här med Saga ikväll..

Vad ska ni sötisar hitta på ikväll då?

vill du ha fler besökare?

Som bilden säger - " vill du ha fler besökare? "
Bli då medlem här (klicka på bilden)

Vill du bli Dagens blogg?

Är du sugen på att bli Dagens blogg?
skriv en kommentar " jag är med " ju fler kommentarer du skickar - desto större chans att du blir utvald!
Utser 1 vinnare ikväll, kanske 2 om jag är extra snäll....
LYCKA TILL! =)

Om ni fick....

Om ni fick en önskan som skulle gå i uppfyllelse, vad som helst.
Vad skulle du önska dig?

Låter det inte gott ? ;)

Hur mår ni?
Själv mår jag sämre idag, snoret bara rinner - usch.
Ska fixa lite panodil eller något och proppa i mig så jag blir lite piggare tills ikväll, för då ska ju jag & Linus hitta på någonting. Det är så himla trist att vara sjuk, men har inte varit det på ett bra tag nu så det är väl dags kanske?


Just nu står en potatisgratäng i ugnen och väntar på mig, till det blir det kött och rödvinssås. Det ska bli mumsigt kan jag lova er! Låter det inte gott ? ;)
Pluttan ligger och vilar lite innan det är dags för lunch för henne också.
Ne nu ska jag gå och käka lite, sen ta mig en dusch så kanske jag piggnar till lite grann.

håll tummarna!

Så börjar jag mitt inlägg idag, för det är så jag låter just nu. Jag nyser och nyser & näsan rinner, fyfasen va trist det är! Halsen och öronen kliar också, jag blir tokig.. Jag vill verkligen verkligen verkligen inte bli sjuk =(
För i morgon ska mamma ha Saga på kvällen så ska bara jag & Linus hitta på någonting, troligen ska vi på bio om det finns biljetter kvar. Annars blir det nog att käka på stan eller något. Vi har aldrig gjort någonting tillsammans bara han & jag, så det ska bli super mysigt!


Men nu ska jag nysa & snörvla vidare, fast i sängen för jag orkar inte sitta uppe längre.
Håll tummarna att jag mår bättre i morgon!
Hoppas ni har haft en bra dag ♥

Jag har inte tid med sånt!

Jag nyser, snoret rinner, jag fryser & svettas om vart annat. Håller jag på att bli sjuk? Hoppas verkligen inte det! Jag har inte tid med sånt, usch..

Sitter här med älskling och har precis kollat på Fångarna på fortet. Jag sprang ner till affären förut, vart så fruktansvärt sugen på vinäger chips - dom är ju sååååå goda! Någon som testat dom?
Nej nu ska jag mysa ner mig hos min fina & äta mina goda chips

dom vart jätte fina

´
Vi kom hem för en liten stund sedan, och 5-10 minuter efter att vi kommit hem så börjar det spöregna och då menar jag verkligen SPÖREGNA - det bara öste ner! Tänk om vi gått ifrån Droppen lite senare, då hade vi blivit dygnsura. Tack & lov att man har lite tur ibland, haha.

Hade iallafall jätte trevlig nere på Droppen, Saga busade för fullt och spanade på alla dom andra barnen. Man märker verkligen hur kul hon tycker att det är att vara där, och hur spännande det är med andra barn. Så det är ju jätte kul! Fick ju även Sagas hand & fot avtryck idag, dom vart jätte fina.. Ska köpa en tjockare ram och sätta in dom i, kommer bli jätte fint!

Just nu är brorsan här, eller han kom förut innan jag skulle gå. Men mamma kommer och hämtar honom om en stund när hon slutat jobbet.
Saga slocknade i vagnen förut så hon ligger och sover fortfarande, hon vart väl helt slut efter allt bus och alla nya intryck.
Själv sitter jag och dricker en kopp kaffe och inte mycket mer än så händer just nu.

hörs sen

är hon inte bara för söt?

Saga är så söt när man sätter på musik här hemma, då sätter hon igång och diggar till musiken - med både händer och fötter. Hon är bara för härlig ♥
Tyvärr vart minnet fullt hela tiden i kameran när jag skulle filma, så blev 3 små korta filmer på det.
Är hon inte bara för söt? :D

fler besökare till din blogg

Sugen på fler besökare till din blogg? Eller kanske hitta lite nya spännande bloggar att läsa?
Då tycker jag att du ska bli medlem på bloggtrafik!
Klicka på bilden;

Tv-premiär slutade med vild sexfest. PINSAMT!


-" Där hade några av deltagarna, enligt Bergs blogg öppet sex med varandra i sängen, som sedan gick sönder. Någon onanerade och på betal-tv:n rullade porrfilmer. Toaletten gick sönder och grannarna klagade. Gänget rökte inomhus, men brandvarnaren gick inte i gång eftersom James Safari hade slitit ner den. "
Herregud säger jag bara! Hittade detta nyss på aftonbladet, dom flesta har säkert redan sett det.
Kan folk inte bete sig nu för tiden? Nej usch, detta är ju pinsamt & äckligt! Deltagarna borde ju verkligen skämmas!
Får man bete sig hur som helst bara för att man är med i ett tvprogram eller vadå? Detta är ju sjukt, det blir ju bara värre och värre med tvprogram som kommer nu för tiden.
Vad vill dom förmedla med detta programmet undrar då jag?

hon sitter ju inte still

Hoppas ni sovit gott?
Det har iallafall jag gjort, sovit som en stock.

Var uppe tidigt idag, Saga vaknade klockan 07.00 och samtidigt som jag var uppe och gjorde välling kom älskling förbi för att hämta en sak. Han stannade även en liten stund innan han gick till bussen, mys ♥

När han sen gick låg jag & Saga kvar i sängen en stund och myste, kollade på Vakna med the voice. Det är rätt kul tycker jag, någon mer som brukar kolla på det på morgonen?


Så vi har varit uppe ett tag nu, vi käkade lite frukost för ett tag sedan. Saga fick sina favoriter - mackbitar med smör. Hon tycker verkligen om det, hon är så söt när hon sitter och plockar bit efter bit.
Men nu slocknade hon för en liten stund sedan, så jag ska passa på att klippa hennes naglar nu! Är ju nästan omöjligt att göra det när hon är vaken - hon sitter ju inte still! haha.
På efter middagen ska vi ner till Droppen hade jag tänkt, måste ju hämta Sagas gips avtryck. Ska bli spännande att se hur dom blev, hoppas dom blev bra. Annars är det ju bara att göra om dom.

nu måste jag gå och lägga mig!

Linus gick härifrån för ett tag sedan, och jag har suttit och pillat med en design en tjej bett mig göra. Man fastnar så lätt och tiden bara går, så nu måste jag gå och lägga mig!
Kommer vara svin trött i morgon, usch...
Godnatt på er ♥

svara på dessa frågor

Så länge kan ni ju svara på några frågor, skulle vara roligt att veta lite :)

lugn kväll framför tvn

Godkväll mina underbara läsare ♥
Mår ni bra? Själv mår jag fin fint!


Mamma & lillebror åkte härifrån för en liten stund sedan, min lillasyster var även här en stund med Peter kom och hämtade henne tidigare för hon skulle hem till sin mamma i stan.
Haft en jätte trevlig kväll, vi har fikat och dom har busat för fullt med Saga. Men nu ligger hon och sover efter att ha duschat och druckit lite välling.
Älskling kom hit förut så han är här nu, ska mysa ner mig i soffan med honom efter jag skrivit detta hade jag tänkt.
Så det blir en lugn kväll framför tvn, och förhoppningsvis komma i säng skapligt så man är pigg i morgon. För i morgon blir det att gå ner till Droppen så Saga får busa med lite andra barn, ska bli kul.


Ne nu ska jag sätta mig i soffan och pussa på min fina pojkvän, skriver nog något innan jag lägger mig sen =)
puss så länge ♥



Saga med sin mormor ♥


Saga med sin morbror ♥



dagens........

tycker inte om att vara blekfis

Hallojsan!
Vad hittar ni på för skoj?
Vi kom precis hem, varit borta hos Linus och käkat middag precis - mycket trevligt!
Var ju även ner till affären och solariumet förut också, tog en 20 minutare vilket var super skönt kan jag lova.
Jag känner mig så mycket piggare & fräschare när jag har lite färg. Tycker inte om att vara blekfis :P

Nu är mamma, Wille & Linn påväg hit. Ska ta en fika och dom ville busa med Saga lite, ska bli trevligt.
Så nu ska jag gå och sätta på kaffet o sådär.

något jag saknat

Hur mår ni? hoppas allt är bra med er!
Måste börja med och tacka för alla fina kommentarer jag får ifrån er läsare, ni är verkligen underbara ♥


Vi gör inte så mycket här hemma just nu, vi låg kvar länge i sängen innan vi gick upp idag så har inte hunnit hända så mycket ännu. Älskling sov ju även här i natt, så vi låg i sängen alla 3 i morse och myste - underbart ♥ något jag saknat faktiskt, för det är helt underbart och ha sina 2 älsklingar brevid sig på morgonen.
Vi ska snart röra oss ut en sväng. Jag tänkte ta en snabb solning och sedan måste jag även till affären och handla lite.


3 månader idag

3 månader med älskling idag ♥

myskväll

Mår ni bra?
Själv är jag rätt seg idag, usch. Blev sent igår, men hade en riktigt trevlig kväll!

Jag & Natha gick en sväng ner på marknaden förut, köpte oss en strömmingsmacka och en ny bakad munk. Det är ju hur gott som helst med munkar på marknader, tycker ni om munkar?
Köpte ingenting annat, tycker inte det finns så speciellt mycket saker mest massa skräp tyvärr.
Nu har natha åkt hem och jag sitter och väntar på att älskling ska komma, han är nere i affären och köper cola & godis. Blir en myskväll, ska kolla på Bröllopsfotografen och bara mysa med min fina

Saga ligger och sover, hon somnade som en stock förut efter en flaska välling. Nu ska jag ta mig ett bad och sedan mysa ner mig i soffan.
Hittade ett roligt program till camen som jag laddade ner häromdagen, man kan göra bilderna jätte roliga haha.

ner på marknaden

Hallojsan :)
Vad har ni för er?

Jag har precis haft lillebror, hans kompis & mamma här på en fika men nu skulle dom gå ner på marknaden en stund..
Nathalie & Linus är här nu, dom sitter i soffan och snackar. Saga ligger på golvet och försöker ta sig fram, hon kämpar för fullt men det går inte sådär jätte bra haha. Hon snurrar mest runt istället för att komma framåt.

Jag ska snart göra mig iordning lite för att sedan vänta på att Elin ska höra av sig för vi ska ner på marknaden sen, ska bli roligt! =)

marknad ikväll, kul!

Morrn morrn!
Hoppas ni sovit gott i natt & att ni mår bra.
Vi har precis käkat lite frulle och väntar nu på att Elin ska komma så ska vi gå ner och sola, ska bli skönt!


Ikväll är det marknad här, så det ska bli roligt. Natha kommer även hit sen och sover här i natt, mys!

jag har verkligen världens finaste pojkvän

Det vart inget stall förut, Saga somnade och ville inte väcka henne så vi stannade hemma. Får följa med någon annan dag istället :)
Så vi har busat här hemma hela dagen, vädret har ju varit pissigt rent ut sagt så vi har hållt oss inne.
Men det är mysigt det också tycker jag.

Älskling kom hit förut och har varit här hela kvällen, myst i soffan och tittat på tv - underbart
Jag har verkligen världens finaste pojkvän ♥
Men han gick hemåt för en liten stund sedan så jag ska väl ta och krypa ner i sängen snart hade jag tänkt.
Funderar på om jag ska ta mig någonting att äta först kanske? är lite små hungrig..


Hoppas ni har haft en fin dag!
puss

flört

Mitt lilla charmtroll flörtar ;)

video på när saga säger mamma

Här har ni video när Saga säger mamma :D

Hon sa mamma!

Tjabba!
Vad har ni för er?


Vi la oss i sängen förut och busade lite, är ju som sagt seg idag så det var skönt att lägga sig en stund.
Frågade Saga " Kan du säga mamma? " och visst kunde hon det, hon sa MAMMA. Så himla underbart ♥
Just nu sitter hon på golvet här brevid och busar med sina leksaker. Om en stund ska vi följa med Caroline upp till stallet, mys!

mest besökta privat bloggarna i Linköping

Såg att jag kommit upp på listan igen över mest besökta privat bloggarna i Linköping, så kul! :)

3e avsnittet av Toppbloggarna

3e avsnittet av Toppbloggarna, tycker faktiskt det är rätt kul o titta på dom haha.
Någon mer som brukar kolla? isåfall vad tycker ni?

frågestund

Det var en läsare som undrade om jag kunde ha en frågestund - och varför inte?
Så vi kör igång en nu.
Så det är bara att ställa en massa frågor, om vad ni vill :)

regn regn & åter regn

Halloj sötnosar
Hur mår ni? Själv mår jag helt okej, rätt seg och små ont i huvudet bara. Men man blir ju även seg när det är sådant väder som det är idag, regn regn & åter regn - usch va trist det är!


Just nu händer det inte alls mycket här hemma, Saga ligger och sover en stund innan lunchen och jag bara sitter här och glor haha.
Skulle igentligen ner till Droppen idag, men vetifan om det blir så. För det första känner jag inte för att gå ut i detta väder och för det andra känner jag mig så seg. Men vi får se sen när pluttan vaknat och käkat lite om vi kanske går ner en stund iallafall.
Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag, blir väl bara bus & mys här hemma. Jag hoppas på att få träffa min älskling idag, saknar honom massor =(




natti natti

jag älskar dig

bra låtar!

Två låtar som spelas mycket i mina högtalare nu, riktigt bra!

haft en super trevlig dag!

Vi vart borta lite längre än vi trodde. Var ju på Droppen förut på 8 månaders träff, pratade om mat, olyckor och lite annat allmänt bara. Det var riktigt trevligt faktiskt, Saga tyckte också det var jätte roligt med alla dom andra barnen. När sedan gruppen vad färdig så gick vi ut till det stora rummet där alla andra var och hade en liten sång stund och så gjorde vi även gips avtryck på Sagas hand & fot, ska bli spännande att se hur det blev i morgon när vi ska dit igen. Ska börja gå dit nu så mycket som möjligt för man märker på Saga att hon tycker det är roligt!


Under tiden vi var där så ringde Caroline och frågade om vi ville följa med till Ikano, så det gjorde vi.
Vi mötte även upp Bella där, så gick vi en sväng där inne. Blev lite inhandlat, kan ju inte hålla mig när det finns så mycket fint till Saga haha.
Köpte 1 par mjukis byxor, 1 body, 3 par strumpor, lackleggings, klänning & ett par uuur söta skor!


Sen när vi åkte hem så följde vi med hem till Caroline o dom och käkade lite kvällsfika.
Men nu är vi hemma sen en liten stund tillbaka. Saga har precis druckit välling och ligger nu i sängen och ska sova. Hon måste vara helt slut efter allt bus idag :)
Kläderna jag köpte;

nu drar vi

Nu drar vi ner till Droppen på 8 månaders grupp :)
Hörs sen när vi kommer hem igen!
puss ♥

GRATTIS!!

Gå in på hennes blogg och ta en titt & ge henne ett stort grattis! =)
http://tildez.blogg.se/

dagens....

Nu är sommaren över

Hoppas ni sovit gott i natt, det har iallafall jag gjort.
Vi gick väl upp runt 9 ungefär efter att ha legat i sängen en stund och myst.
Så gick vi upp och åt frukost, Saga fick macka & yoghurt och det älskar hon verkligen. Det är så kul för hon är så matglad och tycker om nästan allt.
Nu ligger hon och sover en stund innan det är dags för lite lunch & sedan ska vi ner till Droppen, ska bli roligt.
Jag ska ta och fixa i ordning mig lite så man ser ut som folk, haha.

Vädret är ju inte det roligaste idag, blåser och regnar usch! Nu är sommaren verkligen över och det tycker jag INTE om. Snart är det vinter och kallt, fy!

Fel bloggar får uppmärksamhet!

Jag tycker att fel bloggar får uppmärksamhet, dom bloggarna som är "populära" nu är ju folk som är elaka och provocerar och har en image för att få läsare vilket jag tycker är helt fel!
Visst folk kanske tycker det är roligt att läsa, men det finns så många andra bloggare som verkligen går in för sin blogg och är SIG SJÄLVA men tyvärr inte syns. Jag tycker det är väldigt tråkigt!

Jag tycker att fel bloggar får uppmärksamhet, dom bloggarna som är "populära" är ju folk som är elaka och provocerar och har en image för att få läsare vilket jag tycker är helt fel!
Som Kissie t.ex hon tjänar pengar på sin blogg på att vara elak emot folk, och spela en annan person än vem hon igentligen är. Är det rätt tycker ni? Själv tycker jag att det är helt fel!
Visst folk kanske tycker det är roligt att läsa, men det finns så många andra bloggare som verkligen går in för sin blogg & har super bra bloggar. Och även är SIG SJÄLVA men tyvärr inte syns. Jag tycker det är väldigt tråkigt!


Sen det här med mest aktiva på blogg.se startsida te.x. Dom flesta bloggarna är inte alls bra och dom har kommit dit för att dom sitter och spammar kommentarer till folk - " allt bra med dig?" - " Hur har din dag varit?" osv osv.....
Är det rätt sett att bli sedd på? Det tycker inte jag.


Det här är någonting jag tänkt på ett tag nu och kände att jag ville dela med mig av det, finns kanske fler som tycker som jag? Eller är det jag som är knäpp kanske ? :P haha


blev dagens blogg - kul!

Åh vad roligt, jag blev Dagens blogg hos Classy. Tack snälla :)
Jag tycker verkligen om hennes blogg, gå in och ta en titt vettja!


Men känns ändå väldigt konstigt...

Hade ju min faster på besök ikväll, tog en fika & snackade lite skit - riktigt trevligt.
Saga har varit på super humör hela dagen, busat och haft sig för fullt. Det är så himla härligt! Men nu sover hon sött sen ett tag tillbaka..
Jag tog mig ett varmt & skönt bad efter att Saga somnat, helt underbart. Det är så himla skönt att ta sig ett bad och bara koppla av tycker jag.

Linus har precis varit här en liten stund, men gick precis hem till sig. Känns så himla lustigt nu när han ej är här på kvällarna/nätterna längre och vi inte ses lika mycket. Från att vara med varandra hela dagarna, varje dag. Till att ibland som idag ses i 1 timme, känns riktigt tråkigt. Men visst är det bra att vara ifrån varandra lite också, absolut! Men känns ändå väldigt konstigt, men man vänjer sig.
Det känns bara så himla ensamt på kvällarna nu! aja...


Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen, börjar faktiskt bli trött.
I morgon ska vi ner till Droppen på 8 månaders träff, ska bli roligt.

vem ska vinna??

Nu har jag valt ut finalisterna, alla bloggar är bra. Men tyvärr kan ju inte alla vinna.
Så upp till er att ragga röster nu så att just din blogg vinner.
Man får rösta hur många gånger man vill & man får rösta på sig själv.


Tävlingen avslutas i morgon bitti, LYCKA TILL!



Nummer 1

Nummer 2



Nummer 3


Nummer 4


Nummer 5


Nummer 6


Nummer 7


Nummer 8


Nummer 9

Dagens blogg?

Var ett tag sedan nu, så tänkte dra igång en Dagens blogg inför morgondagen.
Så kommentera " jag är med " så drar jag några finalister ikväll som ni sedan kan rösta på.
Kommentera hur mycket ni vill, ju fler kommentarer - större chans att just din blogg väljs.
Så kom igen nu ;)
Lycka till!

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Hallå sötisar ♥
Vad har ni för er?
Vi kom hem för en liten stund sedan, har ju varit nere på BVC och det gick bra. Hon hade gått upp som hon ska o allt såg bra ut.

Pratade lite om mat och sådär, vad man kan ge och inte nu när hon kan börja äta annat än vanlig puré.
Och hon kan ju i stort sett äta samma mat som mig nu, bara det inte ska vara så kryddat.
Och jag ska nog sakta nu börja ge henne vanlig mat istället, för hon tycker själv att min mat ser mer intressant ut än hennes. För det märker man när jag äter och hon ser då vill hon ha av min mat.
Plus att det blir ju billigare för mig om hon äter samma som mig, för en burk puré är ju ändå rätt dyr om man tänker efter.

Just nu håller jag på att laga mat, blir köttgryta idag - mums. Den står och puttrar på spisen just nu - ju längre desto godare! Så ska nog vänta en liten stund till även fast jag är as hungrig, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) haha
Saga har somnat på en filt på golvet här brevid, min lilla gullunge
Hon fick mackbitar förut när vi kom hem, och det tycker hon är så gott. Hon är så gullig när hon äter det, tar en bit i taget och stoppar i munnen.
Jag tycker det är så roligt när man kan ge annat än puré o sånt nu.

Om en stund kommer även min faster hit och fikar & snackar lite skit, ska bli trevligt!






diggar till musiken

Hoppas ni sovit gott!


Min natt har varit toppen, sovit som en stock.
Saga vaknade runt 8 i morse, då vart det välling och sedan lite morgonmys i sängen innan vi gick upp.

Just nu springer Saga runt i sin gåstol, och jag sitter här och lyssnar på lite musik.
Saga satt och diggade till musiken förut, hon satt o gungade och stampade fötterna i golvet. Såg så himla gulligt ut!
Ska ta och fixa iordning mig lite för snart får jag besök, ska bli trevligt.

Sen ska vi ner till BVC, ska bli spännande att se hur mycket pluttan har gått upp nu. Var ett tag sedan vi var där nu.

roligt med fångarna på fortet!

Tjabba tjena hallå!
Nu har älskling gått hem till sig & lillpluttan ligger och sover sen ett tag tillbaka.
Riktigt roligt att Fångarna på fortet börjar igen tycker jag, det är bra som fasen ju! Eller vad tycker ni?


Jag ska väl också ta och krypa ner om en stund, har bäddat rent i sängen idag & det är ju såå skönt att lägga sig då! Så jag små längtar lite nu faktiskt, men tänker sitta här en liten stund till iallafall. Måste ju svara på era söta kommentarer o sådär först..

I morgon blir det BVC besök och sen får vi se vad vi hittar på för bus..
Vad har ni för planer i morgon?


fångarna på fortet

Nu har jag städat o fixat så är helt slut, ska slänga mig i soffan och titta på Fångarna på fortet nu med mina älsklingar.
Det är något jag lätt kommer följa nu, det är ju roliga personer som kommer vara med :D
Kommer ni följa Fångarna på fortet?


energi påfyllning och sedan städ

Halloj sötisar ♥
Vad har ni för er?
Vi kom precis hem, varit borta hos Linus och fikat med hans mamma & syster. Sen tog vi oss en promenad till affären, behövde handla lite eftersom jag ej varit hemma så var kylen rätt så tom.
Sen vart jag även bjuden på middag nu innan vi gick hemåt, trevligt :)

Lillpluttan ligger just nu och sover, hon somnade i vagnen förut så hon vaknar nog snart. Och jag ska ta mig en kopp kaffe och sedan städa lite hade jag tänkt.

Kom med förslag =)

ge mig tips, snälla!

Jag har nu bestämt mig för att börja tänka på vad jag stoppar i mig, plus att jag ska börja röra lite mer på mig.
Vill få bort det sista av magen så den kanske kan bli lite plattare, Men jag behöver hjälp!

'
Har ni även några andra tips på hur du kanske gjort för att få bort några kilon, så ge mig :D

Vilka blöjor?

Jag har länge funderat på det här med blöjor. Pampers och libero är ju så dyrt!
Själv använder jag Pampers för jag tycker dom är dom bästa.
Men det finns ju så mycket andra märken också, hemköps egna, willys egna m.m.
Men har aldrig vågat köpa dom för är rädd att dom ska vara skit.
Så min fråga till er är ;

..

Vilket märke tycker du är bäst & varför?

fler besökare - bli medlem

Sugen på fler besökare till din blogg, eller bara sugen på att hitta nya spännande bloggar att läsa?
Bli då medlem på bloggtrafik, en mycket bra sida!
Klicka på bilden;

Godmorgon

Hoppas natten varit bra, min natt har varit helt okej. Tog ett tag innan jag somnade, men när jag väl somnade sen sov jag som en stock sen.
Pluttan vaknade runt 8 i morse, så var det vällingdags och sedan lite mys i sängen innan vi gick upp.
När vi sedan gick upp käkade jag lite frukost och sedan vart det lite bus, lyssnade på lite barnvisor och Saga skuttade omkring i sin gåstol..

Just nu står hon och pratar med tvn, haha gullunge ♥
Jag ska ta och hoppa in i en snabb dusch och fixa till mig lite, sen får vi se vad vi hittar på.
På eftermiddagen ska vi bort till Caroline och busa lite iallafall, ska bli kul :)

hemma igen

Då var vi hemma igen..
Resan gick jätte bra, vi tog en annan väg hem denna gången så fick se lite annat än bara E4an i 7 timmar.
Så det var en trevlig resa.

När vi kom hem var det läggdags för lillpluttan, men hon fick springa av sig lite i gåstolen innan med tanke på att hon suttit still så länge. Men sen var det på med pyjamas och välling och sedan slocknade hon rätt fort efter att jag lagt henne i sängen. Hon var nog rätt trött efter den långa resan.
Sen kom älskling hit en stund, skönt o träffa honom. Men nu har han gått hem till sig, han ska börja sova hemma nu när skolan börjat och det känns jobbigt faktiskt. Jag vet att han måste för att han ska orka med skolan osv, men kommer kännas så tomt eftersom jag är så van att alltid ha honom vid min sida när jag ska sova. Men jag vänjer mig väl..

I morgon är det måndag och en ny vecka framför sig, får se vad som händer. Har ingenting direkt planerat vad jag vet. Så tar en dag i taget och ser vad vi hittar på för skoj :)




Jag kommer aldrig glömma dig ♥

Halloj sötnosar ♥


Hur mår ni?
Själv mår jag sådär, är tung och trött i huvudet efter denna jobbiga dag. Orkar inte skriva så mycket för har så fruktansvärt ont i mitt huvud att jag funderar på att lägga mig snart faktiskt.
Begravningen var tung och jobbig men samtidig väldigt fin. Kistan var så fin med sina vackra blommor ovanpå och alla ljus som stod tända brevid, det var väldigt vackert.
Saga skötte sig utmärkt, hon sov en stund och när hon vaknade låg hon och spanade i vagnen. Hon följde även med mig upp när jag tog ett sista farväl och lämnade en ros på kistan.

Jag kommer aldrig glömma dig mormor Anna, du var en väldigt fin person med ett stort varmt hjärta.
Vila i frid ♥


Efter begravningen åkte dom närmaste i släkten hem hit och åt middag o sådär. Mormor hade beställt mat från Ica Maxi, jätte fina tallrikar med färsk frukt, rostbiff, skinka, kycklingspett, ostar och potatissallad till det. Riktigt gott var det.
Men nu har alla åkt hem och jag funderar starkt på att lägga mig, känner mig inte alls på humör för något plus att mitt huvud sprängs snart känns det som.
I morgon åker vi hem till Linköping igen, då får jag träffa min älskling som jag faktiskt redan saknar massor!

Hoppas ni har haft en bra dag, natti natti ♥

Pluttan var så fin idag med sina toffsar i håret och en svart sammets klänning :)
Glömde ta kort innan vi började äta, så tog efteråt istället. Så det ser inte lika fint ut som innan vi började äta :P

känns jobbigt

Har ni sovit gott sötisar?
Min natt har varit sådär, vaknat några gånger och drömt väldigt mycket. Det är mycket som går runt i huvudet just nu, begravningen o allt som känns jobbigt så är väl därför man sovit lite oroligt säkert.

Vi har precis ätit frukost och efter jag skrivit detta ska jag ta mig en dusch och fixa i ordning mig.
Mamma o dom håller på att förbereda inför kvällen och fixar med borden, porslinet osv.
Saga & brorsan ligger på golvet och busar för fullt just nu, så härligt att se ♥

Vad ska ni hitta på idag?


Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, får se om jag slänger upp ett inlägg innan vi åker sen.
puss ♥




nu är vi på plats

Godkväll sötisar ♥
Hoppas ni mår bra, själv är jag rätt så seg men annars helt okej.
Nu är vi på plats hos mormor & morfar iallafall, vi kom väl fram runt 6 tiden ungefär. Resan gick super bra, Saga var jätte duktig som vanligt!
Vi har käkat god mat, fikat o umgåtts lite. Pratat och fixat lite inför morgondagen o sådär också, strykt kläder m.m

För en liten stund sedan kom även morbror och hans fru hit, så nu ska vi ta lite kvällsfika sen blir det nog att lägga sig om en stund.
Saga ligger redan och sover sen ett tag tillbaka, hon var helt slut efter den långa resan.
Nu ska jag ta mig en liten macka, hörs i morgon!
natti natti

idag bär det av till..


Hoppas ni har sovit gott!
Nu är designen någorlunda klar iallafall, vart inte någon större ändring igentligen haha. Den ser ju nästan ut som förut, men men..

Om en stund åker vi upp till mormor och morfar i Hälsingland, för i morgon är det begravning.
Känns jätte jobbigt faktiskt, men det kommer säkert bli jätte fint. Och så ska det bli skönt att träffa mormor och få krama om henne lite.

Nu måste jag packa det sista så allt är färdigt när mamma o dom hämtar oss, får se om jag slänger upp något inlägg under resan. Annars hörs vi när vi är framme :)
Hoppas ni får en fin dag! ♥


Vila i frid älskade mormor Anna ♥

fixar

håller på och trixar med designen, ej färdigt ännu..
Därför det varit lite konstigt och ej gått o kommenterat, men har fixat det nu så det går igen =)

ny design på g

Hoppas ni sovit gott! För det har iallafall jag gjort..
Vaknade runt 7 ungefär, Saga käkade lite välling och sen låg vi kvar i sängen och myste en stund.
Sen gick vi upp och så käkade jag lite frukost och sedan vart det lite bus.
Nu har Saga precis käkat lite gröt och ligger i sin säng och vilar en stund. Jag ska fortsätta pilla lite på min nya design som kommer komma upp ;) Nu blir ni nyfikna va, haha.


vilken leksak ska jag ha?

Just nu sitter vi här på golvet och busar med massor leksaker, men Saga kan inte riktigt bestämma sig för vilken hon ska ha. Hon tar upp en och ser en annan och då måste hon ju ha den så då lägger hon ner den andra och tar den nya osv, så håller hon på. Min lilla gullunge ♥


Brorsan har inte kommit ännu och jag har inte fixat i ordning någon mat ännu heller, men nu står potatisen och kokar iallafall. Saga har i allafall precis ätit lite, spaghetti och köttfärsås fick hon idag och det var mumma, det tycker hon ju iofs om det mesta. Skönt att hon inte är så kräsen :)

Nej nu ska jag fortsätta med maten, hörs senare ♥

massor med bus

Hallå på er!
Mår ni bra?
Själv mår jag bara bra och det gör Saga pluttan också.
Vi har precis haft lite besök här på morgonen, trevligt. Har även fixat med lite räkningar och telefonsamtal, sånt som måste göras.

Om ett tag kommer brorsan hit, sen tänkte jag ta med mig Saga ut på en promenad. Måste bort och hämta ut ett paket också. Spännande!
Nu ska jag snart fixa ordning lite lunch och sen ska jag och Saga hitta på massor bus :P

design till Emmah

En design jag gjorde idag, tyvärr kan ni ej gå in och kolla för hon har lösenord på bloggen.
Men här är headern iaf.

ny design kanske?

Nu har mamma precis varit här en stund, hämtat brosan o så. Linus har även kommit hem ifrån skolan också.
Han håller på med en film som min lillebror och hans kompis ska vara med i, så dom har hållt på och filmat lite o sådär idag. Jag ska faktiskt också medverka i den filmen, ska bli roligt.


Nu ska vi sätta oss och käka lite, sen funderar jag på att pilla lite på min design ikväll kanske?
Blir ju så sugen när jag fixar designer till alla andra, måste ju förnya sig lite ibland.
Så vi får se, kanske kommer det upp en förändring senare ;)



Nestlé Natures

Fick en rabatt kupong av Nestlé igår på 1 gratis förpackning av Nestle Natures barnmat.
Så var ju självklart tvungen att gå ner till affären och hämta en förpackning och testa.
Tog denna Rotfukter & biff, och Saga tyckte verkligen om det!
Och jag tycker att maten var mycket bättre än vanlig burkmat, detta är ju ångkokat.
Bitarna var inte så stora och det var en helt annan konsistens på purén.
Så tummen upp för denna!

charmar grabbarna för fullt

Just nu är brorsan och hans kompis Olle här, Bella var även här en sväng. Så käkade vi lite lunch tillsammans, alltid trevligt med sällskap :)
Men nu har Bella gått för hon skulle iväg en sväng, men brorsan och Olle ska vara kvar tills mamma slutar jobbet.
Saga sitter just nu och charmar grabbarna för fullt, hehe.
Snart dags för en liten vilopaus för hennes del, hon sover så dåligt på dagarna nu. Hon somnar i kanske 10-15 minuter bara, och hon behöver sova lite längre när hon busar så dant.

Själv vet jag inte vad jag ska göra?
Ska nog sätta på en maskin med tvätt och fixa lite..
Vad hittar ni på?

Saga flirtar

Här är 2 videos när Saga flirtar, hon är bara för söt min lilla älskling ♥

mublerat om.... igen!

Har ni sovit gott?
Jag somna som en stock igår och sovit super gott hela natten.
Vaknade runt 06.00 i morse av att Linus alarm ringde, men somnade om igen.
Sen vaknade pluttan runt 7 och då var det välling dags, sen låg vi kvar i sängen ett tag och myste.

Sen gick vi upp och käkade lite frukost och busade lite, jag har även mublerat om lite i vardagsrummet - ovanligt va? haha. Vet inte hur många gånger jag mublerat om här hemma nu?
Och nu ligger Saga och sover en stund innan det är lunch dags.
Jag ska passa på att påbörja en design jag blivit tillfrågad att göra, ska bli roligt! Jag tycker det är jätte roligt att göra designer, men tar ju som sagt lite tid.

beställa design?

Har fått många frågor nu om jag kan göra designer, och visst kan jag det.
Men jag tänker ta en slant för dom, för det tar ju faktiskt lite tid.
Så är du intresserad av en design, maila mig; [email protected]

lever han eller ej?

Design till Jennifer

Har även fixat i ordning en gammal väns blogg idag, såhär blev resultatet;
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Dagen har gått i ett

Hur mår ni? hoppas ni mår bra.
Med mig är det fin fint. Dagen har gått i ett här hemma, därför har det inte blivit så mycket bloggande.
Har haft brorsan, hans kompis, mamma, Caroline & Lisa här på besök idag - mycket trevligt! Har fikat, snackat & busat med Saga. Saga stor trivs som vanligt när hon har massor folk runt omkring sig som busar med henne, och får hon inte uppmärksamhet drar hon igång sitt "monsterläte" så alla ska kolla på henne, gullungen


Jag berättade ju & visade även en film då Saga pussas, nu försöker hon även flörta med ögonen, och hon är såååååå söt :) Ska försöka få med det på film så ska ni få se.
åh vad jag älskar min lilla skrutt, mammas stolthet ♥


Vi har precis käkat lite nu, blev sen middag idag. Busungen Saga bråkade lite när hon skulle sova förut, så tog ett tag innan hon somnade. Men nu sover hon som en stock sen en stund tillbaka..
Och nu är vi mätta och belåtna efter mycket god mat - kyckling, potatis i ungen & tzatsiki. Njaaam!
Blir snart att krypa ner i sängen och titta på Sex and the city och sedan sova.
Natti natti ♥

Och dagens blogg blev..



http://tessa84.blogg.se/

nu blir det en dusch

Hallojsan!
Vad har ni för er?
Själv har jag precis städat, tvättat & lagat mat och ska nu ta mig en dusch. Lillebror och hans kompis är här också, dom sitter och busar med Saga.
Linus är iväg i skolan idag, första dagen för honom. Hoppas han har det bra!

Om en stund kommer även mamma hit & ska hämta brorsan, men hon stannar på en fika först - trevligt!


Ni glömmer väl inte bort att rösta på finalisterna i Dagens blogg, för att komma direkt dit tryck HÄR.


fler besökare till din blogg

Sugen på fler besökare till din blogg? Eller bara vill hitta nya spännande bloggar att läsa?
Bli då medlem här!
eller klicka på bilden och bli medlem :)

finalisterna är...

Nu är finalisterna utsedda och det är dags att rösta på din favorit.
Upp till er finalister att ragga röster nu så att just din blogg vinner!
Man får rösta på sig själv.

Här finalisternas fina bloggar, ta er en titt och lägg sedan din röst;
Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3
Nummer 4
Nummer 5
Nummer 6
Nummer 7
Nummer 8
Nummer 9
Nummer 10
Nummer 11

skulle du kunna....

Har ni sovit gott i natt?
Jag har sovit super gott, fast vaknade i morse av att jag drömde en sån äcklig dröm. Ni vet när man vaknar och fortfarande har den där rädd känslan kvar i kroppen? Usch vad hemskt det är!
Och klockan var runt 06.00 ungefär, och sen kunde jag inte somna om. Men men det är skönt att vara uppe tidigt ibland också.
Tittade på något konstigt program i morse på Tv4+ - "varning för övningsföräldrar"
Såhär står det om programet på tv4s hemsida;
" Fem tonårspar från olika delar av Storbritannien deltar i ett experiment för att se hur förberedda de är för det tuffaste jobbet av alla, föräldraskapet. Paren, som är mellan 16 och 19 år, längtar efter att bli självständiga. Här får de egna hem och under första veckan måste de börja jobba och uppleva hur det är att vänta barn och förbereda sig för sitt barns ankomst.

När väl barnet kommit får de först prova att vara spädbarnsförälder i tre dagar, därefter byts barnet ut och de får på det sättet uppleva barns olika åldrar. Efter en månad är frågan vad de lärt sig och om deras förhållande överlevt det tuffa trycket. Och är de verkligen redo att ta steget in i vuxenvärlden? "

Själv tycker jag att det är helt sjukt, men det finns ju tv program om precis allting nu för tiden. Allt för att folk ska tjäna pengar.
Och sen kan man ju undra hur föräldrarna till barnen kan "låna ut" sina barn sådär. Dom får sitta och titta på hur andra främmande människor tar hand om deras barn. Ena paret vågade knappt byta en bajsblöja för det var så äckligt liksom. Ena barnet var hysteriskt och grät o grät och den biologiska mamman satt och tittade på dom genom en tv och var helt förkrossad. Nej usch jag tycker detta är sjukt!
Alltså jag skulle aldrig kunna "låna ut" Saga på det viset, aldrig!


Nu ska jag ta och fixa i ordning Dagens blogg finalisterna..
puss hejs ♥





börjar bli trötter nu

Godkväll :) Vad har ni för er?
Jag sitter i soffan och kollar på film - Girl next door. Blir att hoppa in i en dusch snart och sedan krypa ner i sängen, börjar bli trötter nu.

Hoppas ni har haft en fin dag!
Vi hörs i morgon, natti natti ♥

vill du bli dagens blogg?

Tänkte vi kunde dra igång en Dagens blogg tills i morgon, alltså den som vinner blir morgon dagens Dagens blogg.
Reglerna är som förut;
Skriv en kommentar "jag är med" och sedan utser jag några finalister ni sedan kan rösta på.
Lycka till!

sugen på en ny mobil

Jag är sugen på en ny mobil och har kikat lite smått på denna mobil - Sony ericsson Xperia x10 mini pro.
Är det någon som har en sådan?
Är den bra?
Vad är bra & dåligt med den?

första och sista gången jag går dit!

Hur mår ni idag?
Själv mår jag helt okej, lite små seg bara men annars bra..
Gårdagen vart väl inte sådär jätte lyckad direkt, det var en rätt tråkig kväll faktiskt.
Vi började kvällen på Plaza, satt på ute serveringen och drack lite grann och sedan gick vi vidare mot Pitch black.
Var jätte lite folk där, vi var dom ända på dansgolvet. Så vi tog en cider och sedan gick vi därifrån för det var inte alls kul.
Bestämde oss för att gå till Platsen, för jag har aldrig varit där förut. Och kan ju säga att det var första och sista gången jag går dit!
För det första var det ingen luft där nere, det stog helt stilla så det var så sjukt varmt. Så jag kände mig svimfärdig och kände att jag behövde ta luft, så vi gick upp för att gå ut en stund. Ne då var vi tvungna att betala 80 kr för att komma in sen igen, om vi väntade i 30 minuter kunde vi få en stämpel och sedan gå ut för att ej behöva betala någonting. Och aldrig att jag tänker betala så mycket för att gå ut och ta lite frisk luft för att ej svimma. Så gick ner igen och fick en mugg med vatten och sedan bestämde vi oss för att åka hem istället.
Och då var jag tvungen att gå ner igen och lämna den där muggen med vatten innan jag fick gå, och visst det kan jag kanske förstå. Men var ju redan irriterad på dom så det blev ju inte bättre av det. Och sättet dom pratade med en på störde jag mig fruktansvärt mycket på! Inte förstående över huvudtaget & så himla otrevliga. Nej usch vilka människor!
Så tummen ner för platens, personalen & vakterna!!


Förut gick Linus hem för att hämta lillpluttan, och det var så härligt när hon kom hem så man fick pussa på henne. Man hinner verkligen sakna henne massor under ett dygn sådär.
Det hade gått super bra med henne igår och dom hade haft så mysigt!
Sen vart vi bjudna på middag hos Linus så vi traskade bort dit, passade även på att gå ner till affären för att köpa lite gott till kvällen. För ikväll blir det myspys i soffan med cola & chips - ovanligt va? haha
Men det är en sån dag idag känner jag, lite gott att äta och en bra film.
Vad ska ni hitta på idag?



party tonight!

Goddagens sötisar!
Mår ni bra? Själv mår jag toppen =)
Just nu händer inte allt för mycket, ska snart gå hem till Linus och käka lite lunch - trevligt!
Sen hemåt igen och göra sig iordning inför kvällen, för då blir det lite party.
Saga ska sova hemma hos Linus familj i natt, får se vad dom hittar på för bus :P

8 månader idag

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Sagas 8 månaders dag - hurra hurra hurra!
Tänk att hon redan är 8 månader, tiden har gått så himla fort. Mammas lilla flicka börjar ju bli stor nu :P

Fredag den 13e

Än sålänge har jag inte haft någon otur idag, och hoppas att det förblir så...
Ska ta och lägga mig i ett bad nu, kommer väl säkert halka i badkaret eller något skulle inte förvåna mig. haha
Sen blir det myspys i soffan med älskling ♥


Detta är så himla irriterande!

Har man internet explorer som webbläsare och man går in på min blogg på t.ex Akriv, Kategorier o sådär.
Så blir det skit lustigt, allt ligger typ huller om buller. Det är så himla irriterande!
Varför ska bloggen se olika ut i olika webbläsare?
Det blir ej så om man har Google Chrome som webbläsare som jag har.

Finns det någon som vet varför det blir så, och om man kan fixa till det?
Snälla hjälp mig!




det ska väl börjas i tid

Halloj sötisar, vad har ni för er?
Själv gör jag inte så mycket, Saga har precis fått sig en dusch och sitter nu med Bella och myser i soffan.

Saga har blivit så himla intresserad av telefoner, hon tycker dom är jätte roliga!
Sitter jag med min mobil ska hon ha den till varje pris annars blir hon tokig haha. Så nu har hon fått sig en egen telefon ( det ska väl börjas i tid ) haha nejdå, det är en gammal mobil som ej fungerar. Men hon blev väldigt nöjd och leker med den för fullt..

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan gosa ner mig i soffan med min sötnosar ♥

En ny duschad Saga :)

Bella & Saga ♥

super mysig kväll

Hello sweeties ♥
Hur mår ni?


Nu är vi hemma igen..
Hade en super mysig kväll igår, vi käkade gott och hade jätte trevligt! Min morbror och hans familj var ju även där och det var roligt att se dom efter så länge. Dom har nyligen varit i USA så det var kul att få höra lite om deras resa, Saga fick en jätte fin klänning och en söt liten skål från USA. Tack ♥
Dom hade även rensat ut massor kläder hemma så Saga fick 4 påsar fullproppat med kläder, inte kollat igenom påsarna ännu men ska göra det efter jag skrivit tänkte jag.. Spännande :D Jag älskar kläder!
Fick även några kassar med kläder, leksaker osv från mammas kompis jag ska titta igenom med..

I morse kom mamma upp och hämtade Saga så jag fick sovmorgon, det var skönt! :D haha.
Så jag gick väl upp runt 10-11 någon gång, käkade lite frukost och packade ihop våra saker och sedan åkte vi hem till oss. Mamma och brorsan följde med så käkade vi lite lunch här hemma o sådär, trevligt!


Nu har mamma och brorsan åkt hem och Linus har kommit hit, Saga ligger och sover just nu och jag ska ta och titta igenom alla saker jag har fått nu.

Kvällen blir nog lugn, har ingenting planerat. Blir väl myspys i soffan till någon bra film kanske?









Hönsen & tupparna mamma o dom har
söta kycklingarna, fast den större är inte så söt längre. haha
Men den som sitter bakom är jätte söt!

Tuppen



DAGENS BLOGG BLEV......

http://shiiitonge.blogg.se/

Gå in på hennes otroligt söta blogg och ge henne ett stort grattis tycker jag! :)

Nu är vi hemma hos mamma. Sitter på en fil...

dsc01916 (MMS)

Nu är vi hemma hos mamma. Sitter på en filt under ett parasoll i solen och myser :) helt underbart! Vad hittar ni på?

Nu är vi hemma hos mamma. Sitter på en fil...

dsc01916 (MMS)

Nu är vi hemma hos mamma. Sitter på en filt under ett parasoll i solen och myser :) helt underbart! Vad hittar ni på?

min fina tjej !

Nu har vi gjort oss iordning och väntar på att mammsen ska hämta oss :)
Saga är så söt med toffsar i håret idag, min fina tjej ♥

Dagens blogg vinnaren utses i morgon, godkänner inte rösterna förens tävlingen avslutas. Blir lite mer spännande då, när man ej kan se hur många röster man har.. Så fortsätt att ragga röster och rösta nu!




barnvisor

Nu sitter vi och diggar till barnvisor, myspys

Me like.

Hittat 2 bra låtar som dunkas just nu i mina högtalare! :D

Saga pussas

Saga pussas, titta så söt hon är ♥

VEM SKA VINNA DAGENS BLOGG?

Nu är det såhär att det står lika mellan 2 bloggar..
Så vi får köra en till liten final mellan dom två, och vi ändrar reglerna så att ni får rösta hur många gånger ni vill.
Kom igen nu tjejer, vem av er ska bli Dagens blogg?
Nummer 1.
http://shiiitonge.blogg.se/
Nummer 2.
http://bluephotos.blogg.se/

smörgåsbitar med leverpastej - mums

Hallå där ♥ Hur mår ni? hoppas allt är bra med er!
Med mig är det toppen och lika så med Saga..

Saga har precis ätit lite mat plus att hon fick små smörgås bitar med leverpastej på och det var smaskens tyckte hon. Hon är mer intresserad av vanlig mat än hennes puréer, för äter man själv någonting så vill hon hellre ha det. Och hon börjar ju bli så pass stor nu så hon kan smaka vanlig mat o sådär, och det är jätte roligt tycker jag. Puréerna är väl inte sådär jätte roliga så jag förstår att våran mat ser mer intressant ut.
På lördag blir ju faktiskt Saga 8 månader, och det är helt sjukt vad tiden gått fort! Om 4 månader är hon 1 år, hallå? Det går liiiite för fort, haha..
Hon är så söt för hon har börjat med att försöka pussas, har spelat in det så ni får se. Hon är bara för söt!

Idag ska jag & Saga hem till mamma och dom, ska även stanna där i natt. Det var länge sen bara vi umgicks, så det ska bli jätte mysigt! Sen kommer även min morbror och hans familj dit och ska äta middag, ska bli kul för det var länge sen jag träffade dom nu.
Så kanske inte blir något bloggande ikväll, får se om jag kanske tar med mig datorn annars skriver jag ett inlägg från mobilen.
Nu ska jag ta och titta vem som är vinnaren i Dagens blogg, så det kommer upp snart!










Rösta på mig!

Jag har blivit utvald som 1 av finalisterna i Dagens blogg hos Lisa
Kan ni vara jätte gulliga och lägga en röst på mig? :)
Ni som röstar får en länkning, skicka en kommentar till mig efter du röstat bara så jag vet att du gjort det så länkar jag alla er när tävlingen är slut.
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

usch det tycker vi inte om!

Godkväll kära läsare ♥
Har eran dag varit bra?

Vi fick ett ryck förut och städade och gjorde om lite inne på toan. Ingen jätte ändring, utan bytte ut en hylla o så bara. Men det vart super bra tycker jag!
Efteråt gick vi bort till Linus och lämnade Saga för det spöregnade ju ute, så sprang vi ner till affären lite fort.
Vilken j*vla oväder det var! Åskade & blixtrade massor ju, usch det tycker vi inte om! Jag tycker det är skit äckligt med åska, tycker det är så himla obehagligt.
När vi sedan kom tilllbaka från affären vart vi bjuda på lite kvällsfika & sedan gick vi hemåt för det var läggdags för den lilla damen, så nu sover hon så sött i sin säng.

Jag har precis tagit en dusch och färgat ögonbryn & fransar. Så nu ska jag sätta mig i soffan med älskling och titta på Sex and the city.
hörs i morgon, natti natti ♥

finalisterna!


Jag är extra snäll idag och låter alla som anmälde sig få en chans att bli Dagens blogg.
Så nu är det upp till er att ragga röster så att just din blogg vinner.
Det är okej att rösta på sig själv :)
Nummer 1
http://lisaklingblom.blogg.se/
Nummer 2
http://lisaberntsson.wordpress.com/

Nummer 3
http://bluephotos.blogg.se/
Nummer 4
http://imstrongenough.blogg.se/
Nummer 5
http://sparklegirl.blogg.se/
Nummer 6

Nummer 7
http://technicolor.blogg.se/
Nummer 8
http://shiiitonge.blogg.se/
Nummer 9
http://elinamour.blogg.se/
Nummer 10
http://vadfanskajagheta.se/
Nummer 11
http://audry.blogg.se/
Nummer 12
http://frokenmela.blogg.se/

svaren.

Fanta eller cola?
COLA SÅKLART! :D

Chips eller ostbågar?
hmm.. Jag vet inte riktigt, tycker om båda två. Så jag vet inte, säger båda.

Hur gammal är du?
Jag är 19 år, fyller 20 år 3 oktober.

Var bor du?
En liten bit utanför Linköping


Vad kände du när du fick reda på att du var gravid?
LYCKA!

Har du gjort designen själv?
Ja det mesta har jag gjort, min pojkvän har hjälpt mig lite med headern bara.


Vad tycker du om min blogg www.alicealicia.blogg.se?
Har inte kollat igenom den så noga, men en jätte söt blogg!


Hur var det att bli mamma när du är så ung?
Det var helt underbart, jag säger som jag sagt förut - tror inte det spelar någon roll vilken ålder man har när man får barn, känslan är nog alltid detsamma.


Tar du den i tvåan?
Ursäkta! Vilken otroligt dum fråga. Tänker jag inte svara på!

Om du fick bestämma vilket kön din bebis skulle ha vad skulle du vilja ha då ?
Jag ville ha en flicka, och det fick jag med hehe.

Hur gammal var du när du fick ditt söta barn?
Jag var 19 år.


Tycker du om att blogga?
Ja det är klart jag gör, annars hade jag väl inte gjort det ? hehe

Vad var det som fick dig att börja blogga?
Det var när jag var gravid, tyckte det var roligt att skriva om graviditeten osv.

Hur gammal är din dotter?
Hon blir 8 månader.

Vad heter din dotter?
Saga.

Är du singel?
Nej det är jag inte.


När förlora du din oskuld?
Det tänker jag faktiskt inte svara på, tycker inte ni har med det att göra.

Hej! Jag är helt galen i Twilight. Och då undrar jag vad du tycker om the Twilight saga! Tycker du om den? Varför? Tycker du into om den? Varför inte? :D
Jag kan inte säga någonting om det, för jag har faktiskt inte sett någon av filmera.

Har du barn? tänkte med tanke på att du är mamma?
Ja jag har barn.

Favorit film genre?
Komedi

Musik genre?
Tycker om det mesta.


Killar!
Lång eller kort?
Lång
Lång eller kort hårig?
Det beror helt på vad personen passar i.
Hår eller rakad kropp?
Rakad.

Hur länge har du o din pojkvän varit ihop?
Ungefär 2½ månad.


Funderar ni på några gemensamma barn?
Nej det gör vi inte.

Tycker du själv av du är fin ? svara ärligt
Jag hatar såna frågor, så tänker faktiskt inte svara på den :P


Gillar du att läsa böcker ?
Nej, jag har aldrig gillat det. Jag har koncentrations svårigheter så det är jobbigt att läsa tycker jag.

Hur många barn har du?
1


Hur många besökare har du i snitt varje dag ungefär?
Mellan 150 - 200 ungefär, ibland mer.

Syskon?
Ja, det är ganska komplicerat..
På min biologiska pappas sida har jag 5 halv syskon ( vi har alltså bara samma pappa ) - 2 äldre systrar, 2 äldre bröder & en lillebror
Sen på mammas sida har jag 1 lillebror & vi har bara samma mamma. Fast hans pappa, mammas förra kille då. Ser jag som min pappa & har gjort sen jag var liten, då jag ej har någon kontakt med min biologiska pappa.


Husdjur?
Nej, jag är tyvärr allergisk mot päljsdjur. Annars hade jag skaffat mig 1 katt.


Favoritfärg?
Rosa

Varför började du blogga?
Jag började blogga när jag var gravid för jag tyckte det var roligt att skriva om graviditeten o sådär.


Favoritbloggar?
Har inga direkt favoriter, utan har några jag brukar kolla igenom lite ibland bara.


Framtidsdrömmar?
Jag tar en dag i taget.

Hur kommer det sig att Sagas pappa inte är med i bilden?
Jag tänker inte skriva om det här, för jag vill inte hänga ut någon.
Det ända jag kan säga är att vi ej har någon kontakt i dagsläget.

Jag tänkte fråga om det var ett svårt beslut att behålla barnet ?
Nej det var det inte, jag bestämde mig från första början att behålla. Har aldrig haft en tanke på abort.

Hur känns det att va mamma? Är det som du trodde det skulle vara?
Det känns underbart. Det är både roligt och spännande, man får vara med om nya saker varje dag.
Jag hade nog inte riktigt föreställt mig innan hur det skulle vara, för det kan man ju inte riktigt göra. För man har ju ingen aning om hur det kommer att bli, för det är ju en helt ny värld som öppnas.
Men jag stormtrivs i min roll som mamma och jag älskar min dotter mest av allt på denna jord.

Om du skulle fått en kille istället för saga vad skulle då killen heta?
Leo

Dagens blogg..

Vi drar igång en Dagens blogg medans jag svarar på era frågor.
Reglerna är som förut - skicka en kommentar "jag är med"
ett plus för större chans att komma med är att skriva om tävlingen i din blogg och länka hit..
Så drar jag några finalister senare som ni kan rösta på.

vad har ni för planer idag?

Hur mår ni idag? hoppas allt är bra med er..
Med oss är det fin fint :)
Här hemma händer det inte så mycket just nu, Saga slocknade precis så ska sätta mig och svara på frågorna från frågestunden nu hade jag tänkt..
Det vart endel denna gång, vad roligt!
Annars idag har vi ingenting planerat, är sugen på att sola lite faktiskt. Får se, kanske går ner och lägger mig en stund sedan.
Var vara tvungen att ta kort på Saga förut när hon låg & kollade på barnprogram. Hon låg med ena foten på låret/knät sådär, haha. Gullungen ♥


Sen busade vi lite med alla leksaker :)


Självklart ska allt in i munnen..


Sen vart vi trötta och myste lite istället.

myspys med älskling

Hallojsan!
Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit helt okej.. Vi var hemma hos Linus en stund förut, vart bjuda på middag o sådär. Alltid lika trevligt!
Sen har jag fixat med Sagas kläder hon växt ur som jag tänkt sälja, och även lite andra saker hon ej använder längre.

Fick ett ryck förut och sprang ner till affären precis innan det stängde och köpte lite chips, godis & cola. Vart så otroligt sugen på det, haha.
Så nu blir det myspys i soffan med älskling och titta på något bra på tvn.
Vi hörs i morgon, kram ♥

Säljes

Har lite kläder m.m jag tänkte sälja, Någon som är intresserad? Pris kan diskuteras..
Maila mig; [email protected]

Bärsele & babysitter


Lite annorlunda babygym med hängande djur som låter när man nuddar dom.

Overaller storlek 62-68


Lite tjockare overaller storlek 62


Bodysar storlek 56-62


Pyjamaser storlek 56-62


Byxor, tights, strumpbyxor m.m storlek 56-62

tummen upp!

Wihuu solen har börjat titta fram lite grann - det gillar vi!
Har suttit i telefonkö efter telefonkö nu den senaste timmen, usch vad segt det är alltså!
Har fixat med lite telefonabonnemang osv, har sagt upp mitt mobila bredband för det bara ligger och inte används. Och även sagt upp ett telefonabonnemang, känner att jag har lite för mycket att betala i månaden. Men nu är det fixat så det känns skönt :)
Ska strax göra mig iordning lite, klä på mig o sådär. Och sedan vänta på att Linus mamma hör av sig så vi kan gå bort dit och umgås lite..

okej jag erkänner, jag är en badkruka :P

Halloj sötnosar ♥
Hur mår ni? Hoppas allt är bra med er idag!
Med mig är det fin fint :)
Vart väckt runt 8 i morse av en babblande tjeja som var välling sugen, så upp och göra lite välling och sedan morgonmys i sängen. Sen gick vi upp, jag käkade lite frukost och sedan har vi busat. Så nu ligger hon och vilar en stund så då passar jag på att sätta mig här och lägga upp ett inlägg.
Vädret ser ju inte ut att vara det bästa idag heller, VART FÖRSVANN SOMMAREN?
Jag vill ha sol & varmt! Fast sen när det är sol & varmt då klagar man på det och vill ha det kallare, man är fasen aldrig nöjd haha. Det är ju så, eller hur?

Jag kom just på att jag har bara badat 1 gång i år, shit! Så har det aldrig varit förut, haha. Men jag har faktiskt blivit en liten badkruka om jag ska vara ärlig, vet inte om det kanske blir så när man blir äldre? För när man var yngre badade man ju hela tiden. Men såhär som i år att jag bara badat 1 gång på hela sommaren - det har aldrig hänt förut!
Glöm inte frågestunden hörrni! Klicka HÄR för att komma direkt dit och ställ en fråga, kom igen nu!
Ikväll svarar jag på alla frågorna =)


Är du i behov av barnkläder?

Någon som är i behov av barnkläder för en billig peng? Har både tjej & kill kläder i storlek 56 - 62 som jag vill bli av med..
Något du är intresserad av? Maila då mig på; [email protected]

vad kan man göra för att naglarna ska bli starkare?

Har ni haft en bra dag? trots det urdåliga vädret...
Herregud så det regnade förut alltså, det bara öste ju ner! Det var som någon hällde en hink vatten över en.
Men trots det tråkiga vädret så satt vi ute under ett party tält typ och åt grillade hamburgare förut hos mamma o dom, riktigt riktigt gott kan jag lova er. Brorsan fick en mobil telefon i present & av oss fick han ett påfyllt kontantkort till mobilen då, och gissa om han vart glad? Han trodde inte det var sant, han vart nästan i chock tillstånd haha.
Han har tjatat och tjatat om en mobiltelefon sååå länge nu & trodde väl aldrig att han skulle få någon hehe.
Så härligt att se en sådan lycka :)

När klockan närmade sig 8 var vi tvungna att röra oss hemåt för lillpluttan var trött och det var läggdags för henne, så mamma skjutsade hem oss...
Så nu ligger hon och sover sen ett tag tillbaka, Linus sitter i soffan och glor på tv och jag sitter här.
Ska gå och fixa mina naglar lite hade jag tänkt, för jag måste måla dom hela tiden annars går dom bara av.
För dom är så himla mjuka och skivar sig osv, ingen aning om varför? Någon som vet?
Vad kan man göra för att naglarna ska bli starkare?










Peter, mammas kille.


Saga med sin mormor :)

Saga med sin moster


Nu åker vi hem till mammsen

Vilket väder det vart helt plötsligt? Regnet bara öser ner ju, usch!

Nu har vi precis gjort oss i ordning lite och mamma & brorsan kom precis innanför dörren.
Så snart ska vi åka hem till mamma o dom för att käka middag & fira brorsan -  ska bli trevligt.
Vi hörs sen när vi kommer hem, kram ♥






Sötnosen med toffsar :)


bli medlem vettja :)

Vill du få fler besökare till din blogg eller bara upptäcka nya spännande bloggar att läsa?
Bli då medlem HÄR, en riktigt bra sida där du kan hitta många nya bloggar :)

frågestund

Tänkte ju börja berätta lite om mig själv och så, men börjar med en Frågestund där ni kan fråga vad ni vill veta om mig istället? Ni kan fråga precis vad ni vill..
För det är så svårt att skriva om sig själv, man vet inte riktigt vart eller vad man ska börja med.
Så vi börjar med en Frågestund istället.. Så kom igen att ställa lite frågor nu!
Vad vill ni veta om mig?

kalas idag igen

Goddagens!
Vad har ni för er? Jag håller på att förbereda lite med lunchen som jag snart ska börja laga, Linus ligger fortfarnade i sängen och degar & Saga ligger på en filt här på golvet och myser med sin Ninis..
Idag är vi bjuda hem till mamma på lite små kalas, för idag fyller ju brorsan år. Grattis ♥
Så mamma kommer och hämtar oss om några timmar, ska bli trevligt!

Nu går den knäppa morsan och lägger sig!

Ville bara säga Godnatt till mina underbara läsare ( finns dock några undantag )
Men dom flesta är helt underbara, era fina kommentarer värmer verkligen! Tack ♥

Hoppas ni har haft en fin dag & att ni sover gott i natt!
Natti natti ♥


Jag är lite smått knäpp ibland, men va f*n gör det? :P haha
Man kan ju inte vara allvarlig jämt för gud så tråkigt livet skulle vara då. Man måste våga bjuda på sig själv ibland också :D

hon är ju helt underbar!

Hallojsan ♥
Mår ni bra? Jag mår helt okej, känner mig lite små seg bara..
Var ju på kalas förut och firade brorsan, det var jätte trevligt!
Efter vi varit där tog vi oss en promenad ner till affären, köpte oss lite Cola och sedan gick vi hemåt. Saga slocknade som en stock i vagnen, hon var helt slut efter kalaset när alla busat med henne så dant. Men då storm trivs hon ju, när hon får uppmärksamhet ifrån alla. Och får hon inte det, då ser hon till att hon får det haha. Gullungen

Just nu är Pontus här och umgås med oss, Bella var även här precis men hon gick nyss..
Linus mamma ska även komma förbi för hon var så sugen på att gosa med Saga lite, hehe.
Hon är poppis min lilla dam, men det är ju inte så konstigt - hon är ju helt underbar!


Kvällen blir lugn, drar nog på någon film sen eller något efter lilla damen har lagt sig som hon snart ska göra.
Håller även på att tvätta och fixa lite, känns som tvätthögen aldrig försvinner? haha.
Nej nu ska jag inte sitta här mer, ska vara social med folket här hemma :)

kalas dags

Nu drar vi iväg på kalas, vi hörs senare ♥




Idag är det kalas på schemat - trevligt!

Har ni sovit gott i natt?
Jag har sovit som en stock, riktigt skönt!
Saga väckte mig vid 08.00 i morse och då var det dags för lite välling, sen låg vi kvar i sängen kanske 20 minuter och myste innan vi gick upp.
Gick upp och käkade lite frukost och tittade på bolibompa tillsammans med pluttan, och sen fick hon springa runt lite i sin gåstol så jag kunde plocka ur diskmaskinen.


Idag blir det kalas för lillebrorsan, han fyller igentligen år i morgon men då ska han till mamma så pappa o dom firar honom idag så då är vi bjudna dit. Ska bli trevligt!
Blir även att tvätta och fixa lite idag, ska gå och hänga upp lite tvätt nu och sedan sätta på en till maskin - gud så skönt det är att ha tvättmaskin hemma.


Grattis!

Som faktiskt är min lillasyster, Grattis gumman ♥
Så gå in på hennes blogg och ge henne ett stort grattis tycker jag!

Stackars människa, det är ju sorgligt så som du håller på!

Börjar bli riktigt irriterad på dig ANONYM som håller på att kommentera dina otroligt löjliga kommentarer.
Du verkar tro att du vet mycket om mig, men det du skriver är bara BULLSHIT.. Vem tror du att du är igentligen? Stackars människa! Detta är ju bara sorgligt så som du håller på.. Skäms du inte?
Sitter och kommenterar anonymt, undra vem som är en fegis igentligen och inte vågar visa vem du är?
Våga stå för vad du skriver och för vem du är istället för att vara en j*vla fegis och sitt bakom en dataskärm och kommenterar anonymt på en blogg, kom till mig personligen och säg vad du tycker & tänker istället..

(en mening ur kommentaren)
"Antar att du inte vågar lägga ut detta, speciellt det om att du skaffade barn efter 35 dagar "
Jag förstår inte vad du fått detta ifrån? Du har skrivit detta förr men det är ju inte ens sant! Och om det nu hade varit sant, so what?
Varför skulle jag inte våga lägga ut det? Det spelar väl ingen roll om hur länge det tar innan man skaffar barn, känns det rätt så gör det, Och min dotter är det absolut bästa som har hänt mig och ångrar inte en sekund att jag blev med barn.
Varför ska du ens bry dig om när och hur jag skaffade barn? Vad har du med det att göra?
Du är säkert bara en avundsjuk liten j*vel som verkar ha väldigt stora problem!
Skaffa dig ett liv istället & låt mig vara!

Vad säger ni?

Jag har funderat lite grann ett tag nu och tänkt på att ni läsare vet ju inte mycket om mig, vem jag är, vad jag har gjort i mitt liv osv..
Men jag drar mig ändå tillbaka lite för att berätta för er vem jag är & vem jag har varit.
Jag är rädd att ni ska döma mig för den jag har varit och tro att jag är en dålig människa än idag - men jag har förändrats! Och det vill jag att ni ska tro på om jag ska börja berätta för er om mig själv.

För jag vill visa för er att man kan vända och göra en förändring - även om man är nere i skiten på den djupaste botten så kan man komma upp till ytan igen, bara man vill och får rätt hjälp.
Det gäller bara att inte ge upp, för det kan vara en riktigt tuff resa - men har man viljan så går allt!


Så därför vill jag dela med mig om min resa genom livet, för att visa att det går att komma på fötter igen och förändras!
Jag har själv gått igenom en rätt tuff resa, har varit nere i skiten men idag är mitt liv underbart!


Sååå.... Vad säger ni? Är det något ni skulle tycka vara intressant att läsa om?
Jag tycker själv att det är väldigt intressant att läsa om sådant, för det är så härligt att se hur folk kan förändra sig och verkligen lyckas i livet efter att ha varit långt långt nere på botten..

Känner mig så mycket piggare & fräschare med lite färg.


Vad gör ni för skojsigt en lördag som denna?
Här hemma gör vi inte så mycket - lillfisen somnade för en liten stund sedan, Linus ligger i soffan & tittar på tv och jag sitter här. Ska snart slänga mig i soffan också, för det skulle börja någon bra film snart..
Blir att öppna en påse chips och bara mysa i soffan hela kvällen med min underbara pojkvän ♥

Vi tog ju oss en promenad till affären förut, tog även svängen förbi pizzerian och köpte med oss en pizza hem för vi kände att vi ej orkade laga någon mat. Och det var riktigt smarrigt! Så nu är man mätt och belåten...
Blev inget solarium för min del, tar nog det i morgon istället. Jag måste bättra på brännan, jag tycker inte om att vara blek. Jag känner mig så mycket piggare och fräschare när jag har lite färg.

Ni glömmer väl inte bort Dagens blogg tävlingen? Ni har tills i morgon bitti på er att rösta fram en vinnare som blir Dagens blogg i morgon.. Klicka HÄR för att komma direkt till finalisterna och lägg din röst.
Saga pluttan i sina nya fina kläder hon fick av Elin. Fick en kasse med massor fina kläder av henne häromdagen, så himla snällt. Tack gumman ♥

en promenad ner till affären

Legat och degat en stund nu, hela lilla familjen har legat i sängen och kollat på Madicken - så mysigt!
Nu ska vi ta oss en promenad, blir en sväng förbi affären och kanske sola lite med. Får se...

hur skumt är inte detta?

Alltså jag måste bara visa er en sida, ni har säkert redan varit inne på den? Men ändå...
Det är helt sjukt! Man ska tänka på en känd person och svara på lite frågor sen vet dom vem man tänker på..
Hur skumt är inte det? hur fasen kan dom veta? :P hahaha.
Tryck på bilden för att komma till sidan;

riktigt trevlig kväll med underbara människor

Goddagens sötisar ♥
Hur mår ni idag?
Jag mår fin fint, och det gör även Saga..
Linus däremot mår som han förtjänar idag ;) haha. Han ligger utslagen i soffan och tittar på tv.

Gårdagen var super mysig. Började med att vi var bjudna hem till Linus för att äta middag, och där var även mamma & peter. Jätte trevligt var det!
Sen gick jag och Saga och mötte min faster och hennes man för att sedan gå vidare ner till Berg och sätta oss.
Det var nämligen konsert där igår, Alphaville (eller hur dom stavas) var där bland annat.
Vi satte oss i gräset och drack ett glas vin och hade super mysigt, träffade även lite andra vänner och bekanta också.
Tack för en riktigt trevlig kväll! ♥
Min faster, jag & Elin.
Elin & Jenny
Jenny och Fredrik
Pappa & Saga
Lillbrorsan
Stefan & Jenny.
& mig själv då :P

Finalisterna....

Nu är finalisterna utsedda och det är dags för er att rösta.
Reglerna är som förut, man får bara rösta 1 gång och man får rösta på sig själv!
nu är det upp till er att ragga röster så att din blogg vinner :)
vinnaren utses ikväll.

blev ändrade planer.

Hallå gullisar!

Planerna blev helt ändrade idag, så har inte varit hemma förens nu...
dagens blogg blir lite uppskjutet, jag ber om ursäkt..
Men ni har tills i morgon bitti på er att anmäla er, så drar jag några finalister i morgon :)
hoppas ni haft en bra dag, måste verkligen lägga mig nu. Är skit trött!
Natti natti ♥

färgar håret

Sitter just nu med färg i håret, måste bättra på den svarta färgen lite plus att utväxten måste bort!
Sen ska jag ta mig en dusch och fräscha till mig lite, får se vad som händer ikväll...
Vilket hårfärgs märke använder ni?


dagens blogg

Då drar vi igång en till Dagens blogg. Reglerna är som förut - skriv en kommentar " jag är med"
ett plus för att få större chans att komma med är ju att skriva om att du är med i din blogg.
Sen drar jag några finalister ikväll som ni sedan kan rösta på.
Lycka till!

himla skum film!

Såg ju denna film igår, och har inte så mycket att säga om den mer än att den var riktigt lustig! Fattade fasen ingenting? Så himla skum film..

"vill man vara fin får man lida pin"

Hallå där!
Hoppas allt är bra med er sötisar..

Själv mår jag bra, förutom att jag håller på att svettas ihjäl!
Har precis varit nere på affärn och tog även en sväng förbi solariumet. Kändes som jag skulle stekas där inne, usch.
"Men vill man vara fin får man lida pin" som man säger, hehe.
Idag vet jag inte vad som händer, har inte riktigt bestämt mig ännu..

vad dom kommer busa dom där två.

Godkväll allesammans!
Har ni haft en bra dag? :)
Jag tog mig en promenad förut, kände att jag behövde rensa tankarna lite.. Och det var riktigt riktigt skönt!
Efter promenaden gick jag förbi Syrran och Rasmus, tog en kopp kaffe och snacka lite skit.. Vart även bjuden på middag, mycket trevligt!
Saga & Rasmus satt tillsammans i rasmus soffa och busade med ett gosedjur, så härligt att se! Kan bara tänka mig sen när Saga blir lite äldre, vad dom kommer busa dom där två haha.

Sen när vi kom hem så kom Bella hit, satt på balkongen och drack kaffe och snacka lite. Det var myspys!
Saga har precis lagt sig, vet inte om hon somnat än men jag tror det för det vart tyst där inne nu.
Och jag ska ta mig en dusch och sedan krypa ner och se en film.. Änglavakt hade jag tänkt att se - har någon sett den? Får se om den är bra eller inte...

Ne nu ska jag hoppa in i duschen..
kram kram ♥



Ramus ville ge sin lilla kusin en puss, haha så söt!


Och en kram med..





Dagens....

Vilket schampo & balsam tycker ni är bäst?

känns liksom så lustigt..

Halloj sötisar ♥
Hur mår ni? Själv mår jag väl sådär.. Känns så overkligt att mormor Anna inte finns hos oss längre, jag har nog inte riktigt förstått det ännu. Hon har ju liksom alltid funnits där, ända sen jag var liten bebis och nu finns hon inte längre? Det känns liksom så lustigt.. Men hon har det säkert jätte bra nu ♥
I morse kom lillbrorsan förbi och väckte oss, hehe. Det var kul att träffa honom för det var ett tag sedan.
Sen har vi städat, tvättat och fixat här hemma också.
Idag händer väl inte så mycket skulle jag tro? Ska ner och sola sen iaf, annars blir det nog lugnt.
Lite som jag köpte på Ullared, men långt ifrån allt. Köpte massor kläder till Saga med men det är nytvättat och hänger och torkar, sen köpte jag mer saker men orkar inte ta kort på allt, haha.

Vila i frid ♥

Jag kommer aldrig glömma dig mormor Anna!
Vila i frid, Jag kommer alltid att älska dig ♥

Du är för alltid en del utav mig
så fjärran men ändå så nära
En ängel ska bära min hälsning till dig
Du är för alltid en del utav mig ♥

mycket trevlig dag på Ullared.

Tjollahopp!

Nu är vi hemma igen efter en rejäl shopping runda på Ullared. Herregud så stor det är där & sjukt mycket folk!
Men fyndade massor roliga saker, orkar inte rabbla upp allting för det är rätt mycket haha. Men kan ta lite bilder i morgon så får ni se.
Det vart iallafall en mycket lyckad dag, hade skit trevligt och roligt, tack för en härlig dag tjejer ♥

Känner inte för att skriva så mycket, när jag kom hem från Ullared fick jag reda på att min gammelmormor gick bort idag så jag känner mig inte på så bra humör. Så blir inte mycket mer skrivet än såhär.
Ska gå och sätta mig i soffan med älskling och mysa nu, natti natti ♥
Det var så himla fint på ett ställe vi åkte förbi så var tvungen att ta en bild, och den vart rätt fin tycker jag!

Nu är vi påväg hem efter en rejäl shopping...

dsc01912 (MMS)

Nu är vi påväg hem efter en rejäl shopping runda i ullared. Blev ett stopp på mcdonalds för att fylla på med lite energi. Haft en jätte bra dag! Skriver mer när jag kommer hem sen, ville bara visa att jag lever och inte är ihjäl trampad av alla människor :p haha

Godmorgon godmorgon

Om 15 minuter rullar vi iväg mot Ullared.. Ska bli riktigt roligt!
Jag får skriva några inlägg från mobilen senare sen.
Hoppas ni får en fin dag :)
puss

Ullared i morgon - så himla roligt!

Hallå hallå ♥
Vad har ni hittat på för skojsigt idag?

Vi vart bort bjudna på middag hos Linus förut och det bjöds på heta räkor med ris, mums.
Sen efter vi hade käkat tog jag och Linus en tripp ner till centrum medans Saga var kvar och busade med Linus mamma, pappa & syster.
Vi gick förbi solariumet och tog en 18 minutare var och sedan vidare till affären och inhandlade lite varor.

Efter att vi hade varit i affären åkte jag, Saga, Linus mamma & syster till stallet och red. Eller det var jag och Bella (Linus syster) som red då och Caroline och Saga tittade på. Eller Saga red faktiskt också lite, eller iallafall satt på Manick. Och även satt med mig på Leo och det var spännande tyckte hon. Det ska ju börjas i tid, eller vad säger ni? haha


Vi red på banan idag och det var jätte kul! Det var länge sen jag red dressyr, brukar ju annars bli turer i skogen osådär bara. Men det var riktigt kul faktiskt, och svettig vart jag. Fy vilken dålig kondition jag har, haha.

Nu sitter jag här precis ny duschad och ska snart gå och lägga mig, för i morgon är det TIDIG uppstigning som gäller - 05.00 ringer klockan.
Och då undrar ni säkert vad jag ska upp så tidigt för? Jo... Jag ska nämligen med Linus mamma & syster till Ullared, såååååå himla roligt! Jag har aldrig varit där och alltid velat åka tid, så ska bli skit kul!
Så Linus ska vara hemma med Saga i morgon, vet inte vad dom ska hitta på för bus?
Ne nu ska jag krypa ner, natti natti ♥




Saga & Manick


Saga & Manick

Jag, Leo & Saga

Jag, Saga & Leo

Jag & Leo

Bella & Manick

Saga ♥

grattis :)

http://kittyscloset.blogg.se/
Såhär skriver hon om sig själv på sin blogg;
Katarina Dahlgren heter jag som driver denna  blogg, Kitty's Closet, 
och den handlar till största del om mode och allt det innefattar. 

Drömmen är att vinna ett 
pris på Blog Awards 2012

Gå in på hennes blogg och ge henne ett stort ↓

.

Vilken av "storbloggarna" tycker ni bäst om?


full rulle

Goddagens mina underbara läsare ♥
Har ni sovit gott i natt? Det har jag! Jag har sovit som en stock hela natten, skönt att sova i sin egna säng igen.
Det tyckte nog Saga också, för hon har också sovit hela natten. Så det har varit en lugn och skön natt, och det behövde nog vi alla!

Nu under morgon har det varit full rulle - har tvättat & grejat, och det har varit en snubbe här och fixat våran ytter dörr för den har varit så seg att stänga, men nu är det fixat :) Saga har sprungit runt i sin gåstol som en tok, hon måste ha saknat den nu när vi varit borta hehe. Och nu ska jag gå och slänga i en till maskin med tvätt.
Älskling gick precis upp så om en stund ska vi gå ner till affären och handla lite mat, helt tomt i kylskåpet nu.
Sen ska vi även ta en 20 minutare i solariet, behövs verkligen när det är sånt här skit väder!










glöm inte dagens blogg

Glöm inte bort finalisterna i Dagens Blogg. Ni har till klockan 13.00 på er att rösta, sen utses vinnaren :)
Klicka HÄR för att komma direkt till inlägget.

va gulligt!

Sökte på min blogg på goggle.se för skojs skull, för att se vad som kom upp.
Och hittade då detta, så gulligt skrivet :)

Blir så glad när man ser sådant, och även alla fina kommentarer jag får utav er underbara läsare ♥
Det värmer verkligen! tack ♥

i love you

Mitt allt ♥

Hemma i Linköping.

efter en super härlig vecka hos mormor & morfar ♥
Har inte skrivit på bloggen att vi åkt hem för att vi skulle göra det till en överraskning för Linus familj, och visst vart det en rejäl överraskning för dom. Snacka om att dom blev förvånade, haha. Och det var så kul för dom blev sååå glada över att se oss, dom har tjatat hela veckan att vi ska komma hem nu nu nu!
Så nu är vi hemma :)


Snälla rara mamma kom till stationen och mötte upp oss vid tåget för att skjutsa oss hem, tack ♥
Tog även en sväng förbi mcdonalds för att inte behöva laga mat det första vi skulle göra när vi kom hem, och jäklar vad gott det var haha.
Saga var helt underbar på tåget, hon var såå duktig! Inte ett ända gnäll, utan hon tyckte nog det var rätt roligt & spännande. Så resan gick super bra verkligen.

Vi har haft det jätte bra hos mormor & morfar, hur mysigt och trevligt som helst. Får ta och åka upp dit snart igen!

Just nu ligger Saga och sover som en stock i sin säng, har ju varit en lång dag för henne så hon lär nog sova skönt. Jag längtar också tills jag kryper ner i sängen när man inte sovit i sin egna säng på över 1 vecka, som man säger - ↓






FINAL

Så... Nu har jag plockat ut 10 finalister som tävlar om att bli Dagens blogg i morgon.
Så nu är det upp till er att ragga röster så att just din blogg vinner, kom igen!
Man får bara rösta 1 gång, och man får rösta på sin egna blogg.
Ni har till i morgon bitti på er, för då utses vinnaren :)
LYCKA TILL!!

Dagens blogg?

Har inget bättre för mig, så tänkte vi kunde dra igång en liten Dagens blogg om ni är sugna?
Samma regler som sist - skriv en kommentar "jag är med" Så drar jag några finalister ikväll som ni kan rösta på.
Vinnaren utses i morgon som Dagens blogg.
Lycka till!

NIVEA LIP CARE ANGELSTAR.

En ny liten produkt ifrån Niveas nya serie "angel star" inhandlades förut - deras lypsyl.
Luktar & smakar riktigt gott! Och ger ett fint skimmer på läpparna. Så är mycket nöjd!
Rekommenderar detta! ;)


Vilken....

mår mycket bättre idag

Tjollahopp!
Hur mår ni idag? Själv mår jag mycket bättre, så skönt! Vet inte vad det var igår... Men huvudsaken är att jag mår bättre idag.
Natten har varit helt okej, förutom att mormor fick åka till mormor Anna sent igår kväll för hon hade blivit sämre. Så jag hade lite svårt att somna för jag var så orolig.
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på för något? Tar dagen som den kommer istället för att planera in något.




mår inte bra!

Godkväll allesammans!
Har precis ätit jätte god mat och ligger nu ner krypen i sängen och ska se på en film. Jag mår inte alls bra!
Känner mig jätte lustig i kroppen - jätte trött, yr, tungt att andas och det känns som hjärtat slog i hundra förut.
ingen aning om vad det kan vara? jätte obehagligt iallafall..
Så jag har ingen ork till någonting just nu så bättre att lägga sig och kolla en film och sedan sova & hoppas på att må bättre i morgon!

Saga har precis druckit välling och Linus har precis lagt henne i sin säng, och förhoppningsvis somnar hon tidigt idag! Jag har ingen lust att sitta uppe till klockan 12 idag också, för jag är verkligen skit trött och vill sova tidigt.
Men vi får se hur det blir med den saken..


Nu ska vi sätta på filmen - Sex and the city 2. Får se om den är bra :)
Någon som sett den?


Natti natti ♥


bli medlem?!

Sugna på att få lite fler läsare till eran blogg?
Klicka då på bilden nedan och bli medlem;

The Last Song - riktigt bra!

Såg ju The Last Song igår.. Förutom att jag somnade i slutet (som vanligt, haha) så tyckte jag att det var en riktigt bra film. Men den var väldigt sorglig, så ögonen vart lite tårfyllda i mellan åt. Men den var som sagt riktigt bra!
Så jag rekommenderar er som inte har sett den att göra det!

Roligt att träffas igen efter så många år.

Mår ni bra? Själv mår jag fin fint, lite små trött bara..
Natten har varit helt okej, jag somnade som en stock efter att Saga somnade runt 12 ungefär. Men stackars Linus har inte sovit en blund i natt. Skulle väcka honom i morse - vilket inte behövdes för han var redan vaken och hade inte somnat ännu, stackare! Saga sov lite längre i morse och det är inte så konstigt eftersom hon somnat så sent. Så vid kvart i 10 ville hon ha välling & sedan somnade hon om igen en liten stund. Hon har ju rätt mycket att ta igen med tanke på att hon somnat runt 12 tre kvällar i rad nu.

När vi hade gått upp fick jag ett samtal ifrån en gammal vän som bor här i närheten som jag lekte väldigt mycket med när jag var yngre, så hon kom förbi här på en fika. Det var verkligen jätte roligt att träffa henne igen efter så många år. Så vi tog en kopp kaffe och snacka lite gamla minnen osådär. Jätte kul :)
Vi pratade om att hon skulle komma ner till oss i Linköping och hälsa på någon gång, vilket skulle vara jätte roligt. Så jag hoppas hon gör det!


När hon sedan åkte hem hoppade vi in i bilen och åkte över till "Andra sidan" och träffade lite släktingar till oss som jag ej träffat på säkert 4 år. Det var så kul att få se dom igen! Och 1 familj av dom hade ju inte träffat Saga, så det var kul att få visa upp min lilla tjeja. Men alla där hade redan stenkoll på mig och Saga för att dom följer min blogg haha. Men även fast vi träffas ju så sällan kan dom ändå se vad vi gör, hur Saga utvecklas osv på bloggen. Och det tycker jag är jätte roligt! Fick även en jätte söt liten klänning till Saga av Familjen Larsson, tack
Barnen tyckte det var så roligt att träffa Saga, dom satt med henne i soffan och myste & busade massor. Och Saga stortrivdes såklart när hon fick uppmärksamhet ifrån alla, hehe.

Men nu är vi hemma på "Berget" igen, Saga somnade som en stock i bilen på vägen hem. Så nu ligger hon och sover i sin vagn här brevid. Linus gick ut en sväng och skulle fota lite, morfar kollar på tv & mormor har åkt iväg till mormor Anna..

NATTI NATTI

Godkväll!
Saga har fortfarande inte somnat? Vad är det för fel? Jag förstår inte riktigt... Har testat med välling men hon vill ej ha, har bytt blöjan osv... men ingenting funkar. Hon bara ligger och sprattlar och just nu gnäller i sin säng.
Får hoppas att hon somnar snart, för klockan är ju fasiken 12 nu..
Jag & älskling har iallafall precis krypit ner i sängen och ska kolla på en film och sedan sova, förhoppningsvis. Om nu Saga har tänkt somna någongång.
Aja, hoppas ni har har en bra dag!
natti natti ♥
Denna filmen ska vi se - någon som sett den?
RSS 2.0