Fullspäckad dag.

Har varit en lång dag idag. Dagen började med skola, hade ingetligen ingen ork till det men kände att jag var tvungen för jag inte varit där på ett tag. Väl där så gick det bra, fick några uppgifter gjorda iallafall.
Efter skolan mötte jag upp Jennifer så gick vi till försäkringskassan för jag skulle ta reda på lite saker, sen vidare till barnmorskan. Allting såg bra ut, järnvärdet börjar stiga upp igen & magen växer som den ska.
Hjärtljudet slog fint också, så härligt o lyssna på det tycker jag :)
Efter besöket hos barnmorskan tog vi en lunch på stan. Sen åkte vi o kollade på en lägenhet som jennifer ska flytta till. :) Efter det så åkte vi en sväng med Jennifers pappa och sen träffade vi Jennifers mamma & hennes kille, så va vi där ett tag och umgicks med dom. Inte träffat dom på ett tag så det var roligt o se dom :)
Sen fick jag skjuts hem av Jennifers pappa, så snällt av han! :)
Så nu sitter jag här och har precis kollat på Idol, och nu oskyldigt dömd. Riktigt bra serie faktist!
Väntar på att Natha ska komma hit, för hon ska sova här i natt :)
Hoppas alla har haft en mysig onsdag!
puss ♥

en riktigt slapp dag

Har varit en riktigt slapp dag idag, legat i sängen och kollat på film hela dagen!
Skönt o göra det ibland också. Just nu håller jag på och tvättar, så ska snart springa ut till tvättstugan o fixa.
Sen kommer Jennifer hit oxå, hon ska sova här i natt :) myspys!
Ikväll är det ju ANDRA AVENYN så det blir o bänka sig framför tvn klockan 9 och kolla på det.
Finns det något bättre program ? :D NEJ!!
ne nu måste jag springa ut till tvättstugan, puss♥


hallå sötnosar!

Idag vart det en sovmorgon, skönt! Vaknade typ för 1 timme sedan. Skulle kunnat sovit ännu längre, men kan inte sova bort hela dagarna. I natt har jag bara varit uppe 1 gång faktist och det var väldigt skönt för då fick jag några mer timmars sömn iaf :) Och man märker skillnad när man vaknar också, känner mig inte riktigt som en zombie idag, haha.
Nu tänkte jag kolla klart på filmen jag började se igår, orkade inte kolla klart i går för jag var för trött.
Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag, inte planerat något sådär. Får se om min syster hör av sig sen så kanske jag drar ner till dom en stund & umgås :)
hoppas ni får en fin dag!
Vi hörs senare, puss ♥




jag längtar efter min ängel ♥

Blev då inget möte förut som jag sa att jag skulle på, när jag skulle åka så kände jag mig inte alls bra.
Var så trött så jag nästan var svimfärdig så jag la mig och vilade istället.
Blir ju som sagt inte så mycket sömn på nätterna nu, måste ju upp och pissa några gånger per natt och det stör ju verkligen sömnen att vakna och somna om igen, så jag känner mig som en zombie när jag vaknar.
Men det är väl bara o vänja sig för sen när min lilla ängel kommer ut så blir det ju inget sovande på nätterna heller :P Nu på kvällen har jag varit på kalas för min kära vän natha fyllde år idag så åkte dit och åt smörgåstårta o sådär. Var jätte trevligt :) grattis gumman <3

Men som sagt gick ju in i vecka 29 idag, veckorna bara rusar förbi. Tycker hela min graviditet har gått så himla fort, så hoppas på att dom sista 11 veckorna oxå går lika fort. För det börjar bli allt mer jobbigt nu när man blir större, det trycker på upp i lungorna och i revbenen. Och ryggen börjar ta stryk. Blir anfådd för minsta lilla nu typ och trött för ingenting. Känns fortfarande så overkligt att jag JENNY ska bli mamma, om ungefär 11 veckor kommer min lilla ängel ut och jag ska få hålla dig i min famn och pussa på dig.
Jag längtar så fruktansvärt mycket efter dig min älskade plutt ♥

ne nu ska jag sluta babbla & krypa ner i sängen och kolla klart på en film jag började se tidigare idag.
The Proposal heter den, någon som sett den? :) Den verkar väldigt bra faktist.
Hoppas alla har haft en bra dag, puss <3

Vecka 29




Vecka 29

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

goddag bloggen

godmorgon alla söta läsare, eller goddag kanske man ska skriva såhär dags :P
inte sovit sådär jätte bra i natt, vaknat typ 5 gånger o behövt gå upp på toan o kissa. Jobbigt när lillen trycker på kissblåsan hela tiden. Men fick några timmars sömn iallafall :)
Ska om ett tag ta bussen in till stan för jag ska på ett möte på Unga Föräldrar o se om det är något att ha så kanske man börjar där :)

Gick ju in i vecka 29 idag, gud vad veckorna springer iväg. Bara 11 veckor kvar nu :P det börjar närma sig.
Magbilder & information om denna vecka får ni sen när jag kommer hem.
Nu ska ta & klä på mig och fixa till mig lite sen gå ner till bussen.
puss sålänge ♥

äntligen hemma,

Jennifer sov ju som sagt här i natt :)  Så när vi hade vaknat o sådär så bestämde vi oss för att ta bussen in till ikano, det första vi gjorde var att käka lunch sen gick vi runt i affärerna. Jag köpte 2 st linnen på BikBok & 2 st tjock tröjor på Carlings. Ena tjock tröjan jag köpte har jag länge gått o kollat på men inte riktigt haft pengar o så har den varit lite dyr, men tur som jag har så hittade jag den på halva priset idag :D så då kunde jag ju inte motstå att köpa den. Efter det vart det stor handling på Willys, så nu är kylskåpet & frysen påfyllt också, skönt! 
Är helt slut i kroppen efter att ha gått runt en hel dag, plus att jag städade när jag kom hem så mina ben orkar knappt bära mig mer känns det som :P Så sitter och smaskar i mig en billys panpizza för jag orkade verkligen inte laga någon mat. Blir väl o slänga sig i sängen snart och se på tv, orkar nog inte göra så mycket annat känner jag.
Hoppas alla haft en bra dag :)
puss påer ♥






Anders Bagge ♥

Anders Bagge i mitt hjärta! :D
fan va jag diggar honom, vilken litet charmtroll! Är han inte för söt eller?
Har ju då fastnat för idol, och för varje avsnitt jag ser så gillar jag honom bara mer o mer.
Han verkar så himla gullig & snäll alltså, skulle bara vilja ge honom en stoooor bamse kram :D
Hans charmiga leende gör att man bara vill gå fram o pussa honom på flinten :D haha
puss på honom

IDIIIOOOT!

Alltså vem fan är idioten ? :S herregud! skaffa ett liv människa!!!!!!

J*VLA IDIOT!

Detta skrev nån idiot på bilddagboken till mig vid två tillfällen, vilken jävla idiot! Eller vad säger ni?
att man ens kan säga sådana saker, det förstår jag inte. En riktigt idiot iallafall! USCH!

herregud säger jag bara!

Måste bara säga hur mycket jag stör mig på denna människa alltså!
Hon är ju verkligen PINSAM, en liten snorunge som tror att hon är någonting pga av sin blogg.
Hennes jävla "mmmh mmmh mmmh" i videobloggarna hon gör, gör mig galen!
Vill hoppa in i datorn och strypa människan asså.
Ska aldrig mer besöka hennes blogg, usch vilken fjortis!

 

Vecka 28

Fick bli en magbild denna vecka ändå :D

dom små busfröna!

Satte mig i sängen och insåg att nån av lill skitarna till kattungar hade kissat på mitt täcke, usch!
Så det var ju bara o springa ner till tvättstugan o slänga det i en maskin. Och som tur var fanns det ju tid.
Så nu sitter jag här och väntar på att det ska bli färdigt i tvättstugan, kan ju inte gå någonstans pga det för jag måste ner dit igen om 1 timme o slänga det i torktummlaren sen har jag bara tid till klockan 7 så att.
Men det får bli några extra timmar vid datorn istället, i väntan på tvättstugan och i väntan på att Jennifer kommer hit :D Pratade nyss med henne och hon ska sova här i natt, MYSPYS! blir att gå ner till affären sen när hon kommer och köpa någonting gott sen bara mysa framför tvn hela kvällen & prata massa skit :D
men vi hörs senare, puss ♥

tips på supergod gryta

Tänkte ge er ett litet recept tips!
Åt precis denna supergoda gryta till lunch.


min lilla älskling♥

just nu har min lilla älskling i magen hicka, så fränt o känna :D

design

Håller på o fixar lite med ny design, inte klar ännu..
Ingen som har lust att göra en design åt mig ? :D
Jag är inte så duktig direkt ...

vecka 28

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

vart tar veckorna vägen ?

Då var det måndag igen då. Och jag går in i vecka 28 i graviditeten :D Vart tar veckorna vägen igentligen?
Med tanke på att vecka 27 bilden på magen kom upp rätt sent i veckan så har det nog inte hänt så mycket med magen, så blir nog ingen bild denna vecka. Ni får vänta till nästa vecka ;)

Idag har jag varit nere i Jönköping i Hovrätten pga en överklagan jag gjort på en gammal dom.
Så varit uppe sen klockan 5 i morse så ni kan ju fatta att jag är rätt trött nu. Blir en lugn kväll, ligger i sängen o kollar på tv, och så kommer nog resten av kvällen se ut också om inget annat dyker upp.
Veckan kommer se ut såhär:

* tisdag ; träffa jennifer

* onsdag ;  möte klockan 11.00

* torsdag ;
möte klockan 14.00, sen kanske träffa mormor & morfar som är på besök i Linköping :D

* fredag ; troligen träffa mormor & morfar

video på magen när lillen sparkar o har sig.

Vecka 27


Här har ni en bild på magen, lite sent in i veckan men bättre sent än aldrig ;)

strålande humör !

Vaknade för ett tag sen, har ätit lite frukost o sådär.
Ska snart börja fixa mig lite, är på riktigt bra humör idag :) Ska va med Jennifer sen och jag känner verkligen för o fixa mig och hitta på någonting idag! :D får passa på, inte alltid man har sånt här humör :P
Vad ska ni ni andra hitta på i helgen då?
Vi får se vad jag & jennifer hittar på, nått skoj hittar vi alltid på tillsammans ;)
hoppas iallafall att alla får en bra fredag!
puss&kram


min lilla ögonsten <3

dålig uppdatering, i know!

har haft fullt upp hela veckan, möten osv hela dagarna så har varit helt slut när jag kommit hem på eftermiddagarna/kvällarna, därför har jag ej orkat blogga någonting.
Men nu ska jag försöka bli bättre!
idag har jag som sagt haft möten hela dagen, tänker inte skriva vad för möten jag varit på denna vecka för det har ingen annan med att göra. Dom som känner mig väl vet vad det är.
När jag kom hem så storstädade jag lägenheten & tvättade. Ska bli så skönt att krypa ner i en nybäddad o ren säng. Finns det något härligare?
Lite senare kom Jennifer hit, vi lagade lite mat och sen bara suttit o snackat. Drog ut en sväng o åkte lite moppe sen åkte hon hem, men vi ses i morgon igen!
Känns verkligen att hösten är här nu, jag hade på mig vinterjackan förut när vi va ute men ändå så frös jag lite.
Men jag tycker det är mysigt!
Längtar tills jag får hem soffan så jag kan mysa ner mig i en filt i soffan, tända massa ljus och dricka en kopp te.
Nu när det är sådär ruggigt kallt ute o mörkt om kvällarna, Gud så mysigt! längtar.
Nu har jag precis tagit mig ett bad, tycker jag är förtjänt av det så som jag hållt igång och fixat idag, och nu äter jag lite mat sen blir det att krypa ner i sängen och kolla på något bra på tv.
Har inga möten eller något i morgon så behöver inte gå upp tidigt eller tänka på att lägga mig i tid. SKÖNT!
I morgon ska jag nog sova hos Jennifer :) myspys!
Ne nu blire sängen nästa!
Hoppas alla har haft en super bra dag, puss & kram

<3

fy va trött jag är, ont i ryggen har jag börjat få också :( ! Gick ju som sagt upp tidigt idag, klockan halv 7.
Suttit o möten hela dagen fram till typ halv 3. Sen mötte jag upp Jennifer så käkade vi lite mat på stan sen åkte vi hem till mig för jag var tvungen att vara hemma vid 5 för det skulle komma nån o lämna en boxer till tv:n som alla som bor genom stångåstaden ska få. Så nu har jag fått den och man får typ prova på ALLA kanaler i 2 veckor, så jag vet någon som kommer ligga framför tvn hela kvällarna o kolla på tv :D disney channel o grejer, as bra ju :D
Nu har Jennifer åkt hem precis och jag håller på o lagar lite mat & små flinar åt kattungarna som springer runt o busar, dom är så sööta! Sen blire o krypa ner i sängen och se vad det finns för roligt att kolla på, har typ 1000 kanaler att välja mellan :p hittar nog något roligt.
I morgon äre möten igen så det blir tidig uppstigning i morgon också, usch!

Då gick man in i vecka 27 idag då, som sagt veckorna bara springer iväg!
Bild på magen och info om denna vecka kommer i morgon, orkar inte fixa med det idag.
vi hörs i morgon,
puss&kram

fullt ös medvetslös.

fullt ös hela dagen, nathalie, viktor, mamma, lillebror & lillasyster har varit här. Suttit och fikat o pratat och gosat med kattungarna, jätte trevligt. Sen åkte nathalie och viktor hem men mammsen o dom var kvar så lagade vi mat så åt dom middag här, blev köttfärssås och makaroner idag med ;) mums!
Sen när dom åkte så kom Dennis & Jocke förbi en stund också, blev en kopp kaffe osådär.
Och nu sitter jag här själv med mina små kissar, eller dom ligger o gosar i sängen. Dit ska jag också ta mig snart hade jag tänkt, se om det är något bra på tv ikväll. Börjar bli trött faktist och det är bra för måste lägga mig tidigt idag för i morgon ska jag vara i stan halv 10 på möte..
ne nu ska jag krya ner i sängen o kolla på tv.
hoppas ni haft en bra helg!
puss&kram

fullt hus

Nu är man hemma igen, jennifer är här också & snart kommer nathalie och viktor..
Vi har varit nere hos syrran och hämtat alla kattungarna plus Smulan (kattmamman)
Så nu är det fullt hus här hemma, dom verkar redan trivas, springer runt och busar med varandra.
Dom är så söta så! mysigt med katter så man slipper vara ensam på kvällarna, nu har jag någon att gosa med iaf :D hehe. Josse var här förut också, så käkade vi lite mat och sådär, vart köttfärssås & makaroner.
Jennifer ska åka hem sen men nathta ska sova här så det blir o glo en film sen o bara umgås.
hoppas ni haft en trevlig lördag.
puss & kram

@ jennifers place

Är fortfarande hemma hos Jennifer, sov ju här i natt.. Vi gick upp för inte alls så länge sen, vart en lång sovmorgon idag. Inte så konstigt med tanke på att vi låg och pratade till typ 5 i natt, men eftersom vi inte träffats på typ ett halv år så är det ju inte så konstigt då har man rätt mycket att prata om ;)
Just nu står jennifer och diskar och jag latar mig framför datorn, haha!
Ska väl åka hem om ett tag hade jag tänkt, får se jennifer kanske skulle följa med :)
Ska förbi syrran och hämta hem alla kattungarna plus kattmamman till mig, pga att kattmamman tydligen blivit agressiv emot syrrans nya hund hon fått hem. Hon vill ju skydda sina kattungar så hon attackerar tydligen kelly som syrrans nya hund heter. Så är snäll och har katterna hemma hos mig tills vidare. Alltid mysigt med kissebäbisar!! Dom är ju så gryymt söta, men dom kommer fan riva hela min lägenhet, haha.
Sen kanske Natha kommer till mig ikväll & sover, var ett bra tag sen vi sågs nu.
ha det så bra så länge så hörs vi senare, puss & kram

old times.

Sitter hemma hos min pulla Jennifer :)
Hittade massa gamla bilder på hennes dator, från typ 2006-2007. Fan roligt att titta på, synd att man själv inte sparat på gamla bilder för det är roligt att ha faktist! Men min gamla datorn kraschade ju typ 10000 gånger så då försvann ju alla bilder. Här har ni iallafall några gamla godingar ;) haha.
Förövrigt har vi haft en mysig dag, va på stan o käkade förut sen har vi vart hos jennifers pappa o hälsat på också. Evigheter sen jag träffa hennes familj så det var trevligt.
Sitter som sagt hemma hos jennifer nu och vi har köpt godis,chips & cola så det blir o sätta på en film snart och myspysa. Hoppas ni haft en trevlig dag!
puss & kram







godmorgon :)

vaknade för en stund sen och sitter nu o äter frukost.
Blev ändrade plander idag, satt och prata med min gamla goda vän Jennifer igårkväll / natt som jag inte träffat på 10000 år, och vi bestämde oss för att ses idag :) Så det blir o åka till henne och ha myskväll :) Fan riktigt länge sen vi umgicks nu! Så det ska bli så roligt att träffa dig igen gumman..
nu ska jag fixa iordning mig och vänta på att hon vaknar, sen bär det av in mot stan :)
hoppas ni får en toppen fredag!
puss & kram

följ min blogg med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

nergosad i sängen

Har ni haft en bra dag?
Själv sitter jag här nergosad i sängen med ett glas cola & datorn i knät. mums! Visst låter det nice ?
Har varit en bra dag idag, hållt mig på lite andra ställen en bara sängen idag som jag bott i dom 2 sista dagarna.
Men det är skönt att vara tillbaka i den för det känns att man inte riktigt är 100 i kroppen ännu.
Sandra gick hem för en stund sen, hon kom förbi på en kopp kaffe. Mycket trevligt! Satt och babblade lite skit o sådär. Alltid trevligt med lite sällskap :)
Fick ett spjälskydd av syrran förut när jag var där så tänkte fixa lite mysigt i lillens säng nyss men tyvärr så var ju spjälskyddet för litet för den sängen jag har så det vart ju inget med det, typiskt! Får köpa mig ett nytt när jag får pengar. Längtar tills jag får hem vagnen också så jag kan fixa iordning mysigt i den. Ska försöka göra det bästa för min lilla älskling! Så den får det så skönt & mysigt som möjligt. Det är ju inte sååå jätte lång tid kvar tills du kommer ut, veckorna går ju så himla snabbt. I morgon är det redan fredag igen, herregud!
Vart tar veckorna vägen igentligen? dom bara rusar förbi..
Vad ska man hitta på i helgen då? På lördag blir det kanske bilträff i norrköping med dennis. Får se om jag är pigg o orkar åka med. Annars blir det nog rätt lungt skulle jag tro. Är sugen på att åka ut till mamma o dom faktist, så himla skönt o vara där ute och umgås med familjen, inte så jätte ofta jag gör det så. Ska ringa mammsen i morgon o se om jag får komma ut till dom.
Hoppas alla haft en bra dag iallafall, så hörs vi i morgon!
puss & kram

fresh air.

Gud så skönt det var att få sig lite frisk luft, inte varit ute på 2 dagar som sagt.
Gick ner till syrran och dom och hälsa på lite, kul o se dom !
Sen en sväng till affären och handla lite. Så nu ska jag laga mig lite mat, potatis, fiskpinnar och spenat, mums! :D
är så fruktansvärt hungrig, ska bli gott med riktigt mat kan jag lova. Har ju levt på mackor och nyponsoppa o fil i 2 dagar nu, förutom i förrgårr när mamma kom med pizza då. Men annars har jag bara ätit mackor o så.
Skönt att jag börjar bli frisk nu iaf!
hörs senare.
puss

nyduschad & fräsch

Nu har jag precis badat/duschat. Känner mig som en ny människa, gud så skönt det var!
Har fixat iordning i lägenheten lite nu med, ställt in köksbordet i köket igen osv.. Vart jätte nöjd med tapetseringen faktist! Nu är det bara soffan som jag fortfarande väntar på, som dock inte kommer förens om några veckor men det är värt att vänta på. Kommer bli så fiiint här hemma :)
Vad ska folket hitta på idag då?
Själv ska jag fixa iordning mig lite sen gå ut o ta lite frisk luft (inte varit ute på 2 dagar), ska gå förbi syrran och säga hej. Var några dagar sen jag träffade dom nu eftersom jag varit sjuk osådär så känner att jag behöver se dom :) Sen blir det nog en lugn kväll framför tvn kanske går förbi affären och köper något gott ;)
puss


på bättringsvägen

Idag känner jag mig mycket bättre, febern är borta och jag är piggare. Fortfarande snorig men det gör inget, så länge febern o mattheten är borta så kan jag gärna va lite snorig, haha.
Sitter och äter frukost nu, sen tänkte jag fixa lite i lägenheten. Tapetseringen är ju färdig nu så måste städas och ställa alla möbler på plats. Sen ska jag ta mig ett långt varmt bad o fräscha till mig lite så man känner sig som människa igen.
Hoppas ni får en härlig dag, ser att det är fint väder ute. Måste nog gå ut en sväng o få lite frisk luft sen.
puss & kram

fortfarande sjuk

hela dagen har tillbringats i sängen, mått ännu dåligare idag.
Vaknade upp och hade feber o mådde skit rent ut sagt!! usch vill bli frisk, orkar inte ligga i sängen hela dagarna o må dåligt :( Min snälla låtsas pappa åkte ner till affären förut och köpte nyponsoppa och mandel biskvier till mig, inte orkat göra någon mat. Har enbart ätit mackor och nyponsoppa idag.
Får lite dåligt samvete eftersom jag måste tänka på att äta mycket och nyttigt nu när jag har ett liv i magen men jag har verkligen inte orkat gå upp och göra någon mat, plus att jag ej haft någon aptit direkt.
nej nu orkar jag inte skriva mer, måste lägga mig ner igen!
hoppas ni andra mår bra iaf!
puss

sjukling.

Stackars mig som vaknade upp och var sjuk i morse, usch. Ont i halsen, snorig & hängig.
Legat i sängen hela dagen, inte orkat göra någonting. Så fick ringa o skjuta upp mötet som jag igentligen skulle på idag. Är sjukt rädd för att få svininfluensan, får hoppas att det bara är en vanlig förkylning!
Min söta mamma var precis här, hon kom med pizza till mig eftersom jag inte orkar laga någon mat. Levt på lite mackor och fil idag. Sen hade hon med sig alvedon, näsdukar, halstabletter, lite frukt och lite annat smått o gott!
Så söt hon är! <3 Vi skulle igentligen haft myskväll i morgon, vi hade tänkt fixa våra naglar o sådär men blir nog inget av det nu eftersom jag inte mår så bra. Får ta det någon annan dag istället.
Kvällen kommer bestå av tv tittande och knarka halstabletter. Andra avenyn börjar ju idag ! :D
Får hoppas jag mår lite bätte i morgon, för det är så trist och vara sjuk! :(
Nu är även vardagsrummet färdig tapeserat, vart as fint! Ska fixa bild på det någon dag, så i morgon blir förhoppningsvis köket och hallen också färdigt.
Ne nu ska jag gosa ner mig i sängen o försöka bli frisk. Någon som har något bra tips mot förkylning? :)
puss

R.I.P Ronja <3
Nu finns du inte bland oss längre men jag hoppas du har det bra där uppe, jag tänker på dig! <3

Ronja <3

Även fast du vart jävligt jobbig nu på slutet så älskar jag dig! Och det kommer bli jätte tomt utan dig hemma hos syrran. Vem ska man nu säga till att sluta tassa runt så förbannat och säga åt att lägga sig ner? :p
Men jag tror du kommer få det mycket bättre där uppe istället så du kan lugna nerverna och få frid i själen..
Det vart för mycket för dig på sista tiden helt enkelt med valpar o allting, du fixade tyvärr inte det.
Och det var väldigt synd för du är en fin hund ronja!

Moster kommer aldrig glömma dig ronja du kommer finnas i mitt hjärta föralltid, <3

heldag hos systeryster :)

Kom hem för en stund sen, vart nere hos syrran, tobbe & ralle hela dagen.
När jag kom dit lagade vi lunch och sådär sen har vi bara umgåts o pratat hela dagen.
Vart även att vi åt middag tillsammans, tobbe gjorde spaghetti & köttfärssås, riktigt gott.

När jag skulle röra mig hemåt vart det och säga hej då till älskade ronja ( syrrans hund ) hon ska ju tyvärr avlivas i morgon :( pussade massor på henne innan jag gick, var rätt jobbigt faktist, kände hur jag hade gråten i halsen. Det är tråkigt men det är för hennes egna bästa för hon mår inte så bra tyvärr. Hoppas du får det bra uppe i hund himlen ronnis, moster kommer aldrig glömma dig! Jag kommer sakna dig! <3
Nu ligger jag ner gosad i sängen och ska väl sova om en stund, ska på ett möte i stan i morgon.
Just nu är det full rulle på lillen i magen, man kan ju undra vad han/hon styr med igentligen.
Gick ju som sagt in i vecka 26 idag, veckorna bara rullar förbi alltså. Det går så himla fort! Men det är skönt för jag läääängtar så fruktansvärt mycket tills jag får hålla min lilla älskling i min famn.
nu blire lite tv sen natti natti.
puss

vecka 26


Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

hej allihopa.

Idag vart det visst en låååång sov morgon. Jag vaknade först vid halv 1 och kollade på klockan men sen så somnade jag om och vaknade visst klockan 3. Men det gör ingenting, det är ändå en tråkig söndag och jag behöver mycket sömn.
Har precis käkat lite mat, och ska fixa till mig lite o sådär sen gå ner till syrran, tobbe & rasmus. Inte träffat dom på några dagar nu så kände att det var dags att göra det. Pussa på min älskade systerson lite :D och gosa med min lilla kisse bäbis!
ne nu ska jag klä på mig osv.. Hoppas ni får en fin dag!
puss

sleep time.

blir ett kort inlägg nu, för jag är så trött!
kom precis hem, var ju på kalas som sagt. Riktigt trevligt var det, god mat och trevligt sällskap!
Min lilla kusin är redan 4år, tiden går så fort!
Efter kalaset kom Dennis och hämtade mig så åkte vi till brask och träffade lite fok, så vi har varit där och umgåtts typ hela kvällen.
Hoppas alla har haft en toppen dag!
Nu blir det och nanna kudden är som sagt trötter som fan.
puss på er!

fjortis bloggare!

asså herregud, kollade runt lite på olika bloggar förut och jag säger bara herregud vilka människor det finns!
Som tex när dom gör videoinlägg och står o tar på sitt hår o tror dom är så himla snygga, FJORTISAR säger jag bara! HERREGUD så löjligt!

hallå hallå

Skönt att sova ut idag, sov till halv 1, skönt! Har precis käkat lite mat, makaroner med ostsås och bacon, och en glas cola till det. Mums! Ska snart börja fixa mig lite, för ska iväg på kalas klockan 6. Min lilla kusin fyller nämligen år, så det ska bli trevligt. Efter det vet jag inte vad som händer, fårse vad klockan blir.
Nu blir det o fixa till sig, vi hörs senare!
puss

SÖTNOS


får hem denna sötsak om några veckor, LÄÄÄÄNGTAR !! :D
visst är han söt?

sovrummet


vart riktigt nöjd med tapeten faktist, vart jätte fint ! :)
Men är inte riktigt färdig än, ska upp lite tavlor och hyllor på den vita väggen på andra sidan som ni ej ser på bilden, men kommer bilder på det sen när allt är färidgt.

jag är trött.

fullspäckad dag har det varit, började som sagt med skola som jag inte alls hade humör till men fick pallra mig dit ändå. Efter skolan kom dennis och hämtade mig så åkte vi & käkade lunch sen vidare till Ikea.
Köpte lite små saker bara, en lampa till sovrummet, lite lakan och ljus o sådär..
Färdig tapetserat i sovrummet nu, vart riktigt fint faktist. Vart jätte nöjd!
När jag kom hem så gick jag till tvättstugan och hoppades att det skulle finnas en tid och det fanns det, så har tvättat massor. Så ska bli skönt o krypa ner i nybäddad och mysig säng :D
Gick bort till min låtsas farsa och lillebror under kvällen också där jag vart bjuden på middag, trevligt!
Sen satt vi i soffan och babblade massa goja. Skönt att dom bor så nära, 1-2 minuter ifrån mig:D
När jag gick därifrån hade jag fortfarande tvätt kvar i maskinera men klockan började bli så mycket och kände inte för att gå ner till tvättstugan en gång till så det blev o bära hem all blöt tvätt och hänga upp här hemma över halva lägenheten, haha. Så nu är jag helt slut, vart uppe sen klockan 7 och det är jag inte van vid och det känns kan jag lova. Redan när klockan var 12 på dagen var jag helt slut, usch. Och nu är jag ännu mer slut kan jag lova. Ser framemot att få sova ut i morgon.
Nej nu ska jag bädda ner mig i min otroligt sköna säng och sova som en stock.
Hoppas ni också får sova gott i natt!
godnatt, puss (k)

skol time.

sitter i skolan just nu, ska igentligen plugga engelska men känner att jag verkligen inte orkar!
Idag är jag hur seg som helst, kände inte för skola idag men missade förra veckan så kände att jag var tvungen att ta mig hit. Har börjat sova så dåligt på nätterna nu, upp på toa hela tiden, varmt o allt känns obekvämt nu när man börjar bli lite större om magen. inge vidare kul, så är riktigt trötter idag! Vill bara hem och soooooova nu!
Slutar om 30 minuter så det ska bli skönt att åka hem.
Vi hörs senare, puss

seg dag

Syrran och min syster son sov här i natt, myspys! alltid trevligt med lite sällskap. Vart tidig uppstigning i morse, klockan 7. usch! Men tapetseraren kom klockan halv 8 så.
Syrran o Ramus gick hem på dagen och jag har legat i sängen och kollat på film, Män som hatar kvinnor.
Riktigt bra film faktist!!! rekomenderar den.
kvällen blir lugn också, ska nog laga lite mat sen kolla på någon mer film. Känner för en riktig slapp dag idag faktist så det får bli så :D är ju ändå trist väder ute så det är en film kollar dag idag :D
men hoppas alla har haft en bra dag än så länge!
puss från mig och lille skutt :)

godkväll.

Var som sagt hos barnmorskan idag och allt såg fint ut, förutom att jag hade fått lågt järnvärde igen. Så fick gå och köpa järntabletter. Men annars såg allting jätte bra ut. Hon mätte magen & livmoderna och jag var lite större än vad hon hade förväntat sig och vad man brukar i denna vecka tydligen men det är inget fel med det :) Helt naturligt! Fick höra min älsklings hjärtljud & det är såååå mysigt! ooh vad jag längtar efter o få se dig.
Efter barnmorskan mötte jag upp mamma på stan så tog vi en lunch tillsammans, trevligt!
Sen gick vi en sväng på stan och kollade lite bäbiskläder och sådär..
Åkte hem sen och vilade en stund, var så sjukt trött. Sen kom min faster förbi med massa massa bäbiskläder till min lilleskutt, en svart sopsäck full typ! :D Vi tog en kopp kaffe och pratade lite skit.
När hon hade åkt började jag kolla på kläderna och vek in dom i garderoben, jätte fina kläder!
Det mesta var från min andra faster uppe i Norge. TACK!
Sen gav jag upp med kläderna (massor kvar) men orkade inte mer. Så gick ner till syrran & tobbe och tog en kopp kaffe och umgicks lite. Gosade lite med min lille kissebäbis som blir min om några veckor :D:D:D
Nu har jag precis bakat muffins och håller på och gör knäck haha, vart så sugen på det häromdagen så var tvungen att göra det nu. Vem har sagt att man bara måste ha det till jul ? :P
Ne nu ska jag hälla upp knäcken i formar sen måste jag lägga mig, ska på möte i stan i morgon.
Sov så gott!!
Puss


NÅGON SOM KAN GE MIG FÖRSLAG PÅ NAMN PÅ DENNA SÖTNOS ? :D

Vecka 25



Vecka 25


Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.

Egna anteckningar: Ja veckorna bara rullar iväg, redan vecka 25. Jag hinner knappt inte med, kändes som det var igår jag satt o skrev på vecka 24. Det börjar iaf kännas att det börjar bli närmre in i graviditeten, börjar få ont i rygg och kramp i vader och allt vad det heter. Nu börjar alla krämpor att komma :P usch.. Förra veckan hade jag inte gått upp någonting, men nu har jag faktist gått upp 2 kilo. Så det kommer, fan vill inte gå upp för mycket bara. hehe. Men det är det ifs värt!! Jag är iaf fortfarande lycklig och längtar tills min lilleskutt kommer ut <3

RSS 2.0