nergosad i sängen

Har ni haft en bra dag?
Själv sitter jag här nergosad i sängen med ett glas cola & datorn i knät. mums! Visst låter det nice ?
Har varit en bra dag idag, hållt mig på lite andra ställen en bara sängen idag som jag bott i dom 2 sista dagarna.
Men det är skönt att vara tillbaka i den för det känns att man inte riktigt är 100 i kroppen ännu.
Sandra gick hem för en stund sen, hon kom förbi på en kopp kaffe. Mycket trevligt! Satt och babblade lite skit o sådär. Alltid trevligt med lite sällskap :)
Fick ett spjälskydd av syrran förut när jag var där så tänkte fixa lite mysigt i lillens säng nyss men tyvärr så var ju spjälskyddet för litet för den sängen jag har så det vart ju inget med det, typiskt! Får köpa mig ett nytt när jag får pengar. Längtar tills jag får hem vagnen också så jag kan fixa iordning mysigt i den. Ska försöka göra det bästa för min lilla älskling! Så den får det så skönt & mysigt som möjligt. Det är ju inte sååå jätte lång tid kvar tills du kommer ut, veckorna går ju så himla snabbt. I morgon är det redan fredag igen, herregud!
Vart tar veckorna vägen igentligen? dom bara rusar förbi..
Vad ska man hitta på i helgen då? På lördag blir det kanske bilträff i norrköping med dennis. Får se om jag är pigg o orkar åka med. Annars blir det nog rätt lungt skulle jag tro. Är sugen på att åka ut till mamma o dom faktist, så himla skönt o vara där ute och umgås med familjen, inte så jätte ofta jag gör det så. Ska ringa mammsen i morgon o se om jag får komma ut till dom.
Hoppas alla haft en bra dag iallafall, så hörs vi i morgon!
puss & kram



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0