NI ÄR GULD VÄRDA!

Oh vad jag är dålig på att blogga nu, men ärligt talat så har vi knappt varit hemma något den senaste veckan känns det som..
Vi har ju hållt på att slipa vårat bord och stolar och det är vi klara med nu, det var ett jädrans jobb kan jag lova er!
Så nu ska vi bara köpa färg så vi kan måla det, sen är det helt färdigt, tror det kommer bli jätte fint.
Sen har ju vädret varit helt underbart nu på senaste så vi har varit ute hela dagarna i stortsett, så har inte haft så stor lust att sätta mig vid datorn och blogga. Och det tror jag ni förstår också ? :) Det gäller ju att passa på att vara ute nu när vädret är så fint..

Inskolningen för Saga har gått super bra,
nu är hon ju där helt själv på dagarna och det går jätte bra. Inget gråt när jag lämnar henne utan jag får en stor kram och sedan springer hon iväg och leker.
Dock är dagmamman sjuk nu så denna vecka blev det bara i måndags Saga var där, men jag hoppas hon blir frisk tills nästa vecka för då börjar jag på jobbtorget.

Vad har mer hänt senaste tiden?
Det har väl inte hänt något speciellt direkt, allt rullar på som det ska. Nu är det bara 4 veckor kvar tills vi flyttar och jag börjar känna mig lite små stressad faktiskt, vilket jag igentligen inte behöver. Men måste börja packa snart, har iaf packat alla vinter kläder osv.. Så det är ju en liten början iallafall.

Vill även säga ett STORT tack till världens bästa mormor & morfar, gud vad jag älskar er - NI ÄR GULD VÄRDA! ♥

Om en liten stund kommer Natha & Amelia hit, ska bli jätte kul :) Saga hon sover just nu men när hon vaknar sen blir det att gå ut i lekparken och leka med barnen..
Sen ikväll ska jag till stallet och rida med Bella, myspys! Jag ska börja rida varje torsdag nu, ska bli skit kul :)

Nu måste jag fixa iordning mig lite :)
Hoppas ni mår bra!

JAG LÄNGTAR !

Jag har precis lämnat Saga hos dagmamman för en stund sedan, lite gnäll när jag sa att jag skulle gå men inget gråt idag - skönt!,
Just nu sitter jag och tar mig en kopp kaffe och väntar på att Linus ska vakna så vi kan gå och fortsätta slipa på stolarna.. Jag tror det kommer bli super fint när det är färdig målat och sådär sen :) Läntar tills det är färdigt!

Det är bara 6 veckor kvar tills vi flyttar nu, JAG LÄNGTAR! Tror det kommer bli så jäkla snyggt i nya lägenheten asså. Det tråkiga är ju bara att dom ej kan tapesera lägenheten och renovera köket innan vi flyttar in, utan det måste göras när vi flyttat in och det känns väldigt träligt. Vi kan ju inte packa upp någonting med tanke på att dom ska måla alla köksskåp invändigt osv.. Så jag hoppas verkligen att dom fixar det första veckan!!

Nej nu ska jag plocka i ordning lite här hemma :)

Projekt bord och stols slipning

Jag måste börja med att säga, VILKET UNDERBART VÄDER!
Jag verkligen älskar detta väder, slippa alla tjocka kläder och man kan sitta ute i solen och glassa..

Dagen började med att lämna Saga hos dagmamman själv för första gången, det blev lite ledset när jag gick men det hade gått över efter en stund och resten av dagen hade det gått jätte bra!
Medans Saga var hos dagmamman så började jag och Linus med vårat projekt att slipa vårat köksbord och stolar för att sedan måla om det till vitt. Så vi har suttit hela förmiddagen och lite på eftermiddagen och slipat & slipat & slipat.. Som tur är får vi låna en slipmaskin så det går ju lite fortare än om vi hade slipat allt för hand. 
Vi är klara med bordet så i morgon ska vi fortsätta med stolarna.

Såg nu på kvällen att jag visst hade bränt mig lite på axlarna haha, man tänker inte på att solen tar så mycket som den faktiskt gör. Men det är skönt att få lite färg :)

Efter att vi hämtat Saga hos dagmamman har vi tillbringat hela eftermiddagen utomhus och busat. Det går ju inte att vara inne när det är så härligt ute. Och Saga verkligen älskar att springa omkring ute :)

Nej nu ska jag ta mig ett bad och sedan smörja in min brända kropp haha. Vill verkligen inte börja fjälla direkt nu när man fått lite färg :)

Ensam för första gången..

Hej mina fina läsare ♥

Jag hoppas allt är bra med er?
Med mig är det bara bra..
Det är ju helt underbart väder ute idag, redan i morse var det ju super varmt. UNDERBART!

Jag har precis varit hos dagmamman med Saga och lämnat henne där ensam för första gången, jag hoppas att det går bra! Ska hämta henne om en stund igen, hon ska bara vara själv en liten stund. 
Så nu ska jag passa på att göra mig iordning lite o sådär för i eftermiddag ska jag in till stan på möte. 

Vad hittar ni på idag?

Fina väggtexter

Jag har suttit och kollat runt lite på nätet och jag är så himla sugen på att köpa massor sånna här texter till nya lägenheten, jag tycker det är så himla fint att ha på väggarna.. Vad tycker ni?
Hittade en jätte bra sida där det finns MASSOR med olika texter, ta en titt HÄR

en tripp till stallet kanske?

Godmorgon gullisar ♥

Hoppas ni sovit gott i natt?
Jag har sovit jätte gott, vaknade till inatt av att Linus kröp ner i sängen och pussade på mig - underbart ♥
Sen somnade jag om och har sovit som en stock hela natten, sängen var sådär extra skön i morse så man ville verkligen inte gå upp.. Men nu är vi uppe, vi har precis ätit lite frukost och nu tittar vi på lite barnprogram :)

Jag vet inte vad vi hittar på idag? Vi kanske skulle följa med Caroline & Bella till stallet, Saga älskar ju att vara där så det är så himla kul att åka dit..  Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ta mig en dusch!
Vi hörs ♥

Skit fula tapeter!

Tjolahopp!

Vad har ni för er en lördagkväll som denna?
Själv sitter jag hemma i min ensamhet, Saga hon sover & Linus festar idag.. Men som tur är får jag snart besök av min kära Bella :) Då blir det nog mys i soffan och snacka massor skit, eller om man skulle svepa in sig i varsin filt och sätta sig på balkongen med en kopp te och bara mysa i det härliga vädret? Det låter faktiskt som en mysig ide! Vi får se vad Bella tycker om den saken...

Vi åkte och tittade på tapeter förut med Linus mamma och syster, efter mycket om och men hittade vi snygga till alla rum.. Standard utbudet på tapeter var inget att ha alls, skit fula! Men tillvals tapeterna var mycket mycket snyggare, dock fick man lägga en liten slant själv då för tapeten men det är det ju värt eftersom man liksom ska ha tapeterna sålänge man bor i lägenheten.
Efter vi varit i stan så vart vi bjudna på mat hemma hos Linus föräldrar, trevligt trevligt! Det bjöds på Tacos och det sitter ju alltid fint, det är ju en maträtt man aldrig kan tröttna på? Sååååå gott!

Upptäckte förut att Saga har 1 till tand som jag inte vetat om haha, det kommer väl säkert bara fler och flera nu.. Hon är ju lite sen med sina tänder så det säger väl bara pang nu så kommer alla på samma gång.


Nej nu fick jag sms av Bella att hon snart är här, då har jag inte tid att sitta här mer..
Jag hoppas ni får en härlig kväll ♥

VILKEN TUR!

Hur mår ni?
Själv börjar jag må bättre nu, känner mig fortfarande lite tung i huvudet men har inte sådär ont i huvudet längre - skönt! Saga mår också bra, men hon är fortfarande lite snorig..
Saga vaknade vid 7 i morse så gick upp och gjorde en flaska välling och sen la vi oss i våran säng, sen somnade vi om till halv 10 ungefär. Skönt men lite extra sömn ibland :)

Och i morse var det skräck här hemma, barn har ju en förmåga att få väääldigt långa armar ibland. Jag hade satt på kaffe och gick ut i vardagsrummet och satte mig och Saga gick ut i köket, och då hör jag hur något åker i backen.... Springer ut i köket och Saga hade lyckats få tag i kaffekannan och allt kaffe låg på golvet, SOM TUR VAR fick hon ingenting på sig. Men gud så rädd jag blev, hon hade ju kunnat bränna sig rejält..... 
VILKEN TUR SÄGER JAG BARA ♥

Idag kanske vi ska åka och titta på tapeter till nya lägenheten, det ska bli kul :) Hoppas det finns några fina!
vad ska ni hitta på idag?

Bilder på när syrran med familj var här :)

Saga pussas med sin kusin hehe

Det är inte bara "bebis prat"

Vad hittar ni på för skoj ikväll?
Här hemma händer inte så mycket, det blir en lugn kväll framför tvn med massa mys och lite gott att äta.
Saga somnade för en liten stund sedan, efter lite mys och välling i soffan..
Jag känner mig fortfarande lite hängig, huvudvärken sitter fortfarande i. Sjukt jobbigt att ha ont i huvudet i flera dagar!
Saga har även blivit jätte snorig nu, så nu lär väl hon också bli sjuk säkert. Mammas lilla plutta ♥

Kom och tänka på en sak förut... Det är lite skrämmande hur fort tiden går igentligen, igår blev ju Saga 16 månader redan..
Hon börjar bli en stor tjeja nu och det märks med, det händer nya saker varje dag.. Hon har t.ex börjat prata så himla mycket. Och då är det inte bara "bebis prat" utan riktigt ord. Hon kan säga massor med ord nu, och det är så himla härligt att höra :)

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min fina pojkvän och titta på "101 sätt att åka ur en gameshow"
Min kära vän Mattiaz är med idag :D ska bli kul att se!



Jag älskar verkligen min dotter så fruktansvärt mycket, hon är den finaste som finns ♥

Lite bilder från när vi var hos mamma..

Slänger upp lite fina bilder som Linus tagit, från när vi var hos Mamma häromdagen..

förkylningsbaciller

...Nu var det några dagar sedan jag skrev här.

Jag hoppas att mina fina läsare mår bra?
Själv mår jag sådär, har varit dålig sen i onsdags och igår låg jag hela dagen. Caroline var här och hämtade Saga igår så jag fick vila och sen så Saga fick ha lite skoj också och göra något.. Tack Caroline ♥ Man känner sig så dum när man bara ligger och verkligen inte orkar göra någonting! Men det finns ju liksom inte så mycket att göra åt, sjuk blir man och så är det bara..
Men idag känner jag mig lite bättre, men huvudvärken och halsontet sitter fortfarande kvar. Har precis tagit mig en värktablett så hoppas att det försvinner lite. Det känns som huvudet ska sprängas såfort jag rör mig typ - inte kul!
Vi skulle igentligen gått till dagmamman idag, men jag kände att det nog var bättre att vara hemma idag.
Det är nog därifrån jag fått mina förkylningsbaciller, för dom flesta barnen var snoriga dom dagarna vi var där.. Menmen, så är det..

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, skriver senare :)

Jag älskar den här bilden, mammas fina älskling ♥

Idag har vi haft fullt upp hela dagen lång!

Dagen började med besök hos dagmamman och det gick lika bra idag, Saga tycker verkligen att det är jätte kul!
Vi var ute en sväng och barnen lekte för fullt, jag försökte att hålla mig lite i bakgrunden bara men det är svårt att "släppa taget" så följde gärna efter Saga hihi.
Nästa vecka ska jag ju lämna henne helt en liten stund, kommer kännas konstigt. Jag hoppas verkligen inte hon kommer bli ledsen och gråta massor för då kommer det göra så ont i hjärtat att bara gå därifrån.
Men det kommer nog gå bra hoppas jag :)

När vi varit hos dagmamman gick vi hem och det var dags för lite lunch och sedan var det sovdags för Saga en stund. 
Maria kom förbi och tog en fika, det var trevligt :) Snackade massor och drack kaffe & åt hennes goda kakor hon hade bakat.
Sen när Maria gått hem kom Lisa och lille Ludwig på besök, ååååååh vilken söt liten kille hon fått. 1 månad gammal är han bara, och så fruktansvärt söt. Det var verkligen jätte kul att få träffa den lilla sötnosen! Saga tyckte Ludwig var väldigt intressant och skulle bara stå vid vagnen och kolla hela tiden och sa " Beebiiiis " hela tiden. Sen när vi satte oss i soffan satt hon blixt stilla i mitt knä i över 5 minuter och bara tittade på honom och sa inte ett ord haha. Så hon tyckte det var väldigt intressant med en liten bebis :)

Min lilla älskling sover väldigt gott nu, hon slocknade som en stock förut. Inte så konstigt med tanke på att det varit full rulle hela dagen. Så nu ska jag sätta mig o soffan med min stora älskling och titta på Desperate Housewifes.
I morgon är der dagmamma som gäller, sedan besiktning av lägenheten och sedan ska vi titta på nya lägenheten igen :)

BURT'S BEES PRODUKTER

Jag fick för ett litet tag sedan hem produkter ifrån Burt's Bees för att testa.
Ena produkten var ett badskum till barn och andra en hudlotion för magen, som är särskilt anpassad med kakaosmör och E-vitamin för att hjälpa till att minimera uppkomsten av bristningar i följd av graviditet.

Badskummet har jag använt till Saga och det var helt okej, luktar rätt gott också.
Men ingenting jag själv skulla köpa tror jag, det tilltalade mig inte så pass.. - tyvärr!

Hudlotionen kan jag tyvärr inte säga någonting om eftersom jag ej är gravid och tror inte det skulle göra någon skillnad åt mina bristningar nu när dom redan är på plats haha.
Men ska ge burken till en kompis tänkte jag..

NÅGON MER SOM TESTAT DESSA PRODUKTER?

Tänk vad tiden går fort, det var ju inte länge sen hon var en liten bebis....

Halloj! ♥

Idag har det varit en stor dag,
Saga började sin inskolning hos dagmamman idag. Och det gick verkligen jätte bra, Saga tyckte det var jätte roligt och verkade trivas bra. För mig känns det också jätte bra, dagmamman är jätte snäll & bra! Så får hoppas det kommer fortsätta att gå bra, och det tror jag också.
Nu är det måndag, tisdag och onsdag varje vecka framöver som gäller, nu i början ska ju jag vara med men sen ska jag ju börja lämna henne där ensam mer & mer..  Och förhoppningsvis ska jag hitta mig en jobb också, men det är fasen svårt!
Tänk vad tiden går fort, det var ju inte alls länge sen Saga var en liten bebis och nu börjar hon hos dagmamma.
Mammas lilla älskling börjar bli en stor tjeja nu ♥

Vi kom hem därifrån för en liten stund sedan, och då gjorde jag i ordning lite lunch till Saga och nu ligger hon och sover. Jag ska inte göra något speciellt nu, bara sitta här och ta det lugnt.
Ikväll ska vi hem till mamma och fira min lillasyster som fyller år, ska bli trevligt. GRATTIS GUMMAN ♥

VAD HITTAR NI PÅ IDAG?


Kanske flyger vi iväg?

Hello sweeties :)

Hur mår ni?
Själv mår jag fin fint..
Har precis dragit en storstädning här hemma, det behövdes kan jag lova! Så nu är det rent och fint - skönt!

Då var det fredag igen då,
vi har ingenting planerat för dagen. Blir att fixa till lite lunch snart och sedan ska Saga sova en stund tänkte jag, och när hon vaknar tar vi nog en sväng ut till lekparken :) Om vi ens tar oss dit eftersom det är typ storm ute, så vi kanske flyger iväg haha.

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer :)

I'M BACK IN BLACK!

Nu är jag äntligen klar med mitt lilla projekt som jag skrev om igår, eller förändring skrev jag..
Inte så mycket förändring dock eftersom jag haft såhär innan, men jag tänkte ju försöka bli blond nu till sommaren men jag gav upp hoppet eftersom mitt hår gick av. Och jag klarade inte av att gå runt med den hårfärgen jag hade, färgade 1 gång till efter att denna bild togs så det var typ gult och as fult!

Så - I'm back in black!
Jag trivs sjukt bra i mörkt hår så det fick bli såhär igen :)
Det är ju min otroligt duktiga pojkvän som hjälpt mig då - har klippt mig, färgat och satt i hårförlänging.
Jag är jätte nöjd, vad tycker ni?


vad kan det vara?? hmm....

Idag kommer det bli en stoooor förändring, det ska bli riktigt spännande..
Förhoppningsvis kommer ni att få se det senare under dagen/kvällen, så håll utkik!
VAD KAN DET VARA ? ;)

regn, grått och trist.

Godmorgon ♥

Hur mår ni idag?
Här hemma mår vi bara bra..
Vi åt lite frukost för en stund sedan, blev lite senare frukost idag för vi gick upp lite senare idag.
Saga fick i sig rätt bra idag, en halv macka och nästan 2 ägg :) Så jag hoppas det håller på att vända nu och att hon vill fortsätta äta frukost igen..

Vädret ute idag är ju verkligen inget vidare - regn, grått och trist! Så idag håller vi nog oss inne och myser istället.
Pratade med Sagas blivande dagmamma förut och inskolningen börjar på måndag klockan 09.00, det ska bli spännande. Jag hoppas det kommer funka bra, och det tror jag också...

Nu ska jag busa med mitt lilla troll och sedan plocka iordning lite här hemma.

SNÄLLA RÖSTA!

SNÄLLA GÅ IN OCH RÖSTA!
http://apps.facebook.com/solbildsjakten/?p=photo&id=193

Idol audition och en kram av ANDERS BAGGE ♥

Denna dagen har varit låååååååång...
Som ni vet så sökte ju min pojkvän till Idol och i söndags gick han vidare för att få träffa den riktigt juryn - Anders Bagge, Laila och dom.. Och självklart ville jag följa med på det och finnas där & stötta honom under en sådan stor sak.
Så 07.30 i morse åkte vi in mot stan för att sedan sitta och invänta Linus tur att sjunga för juryn och det blev en lång lång väntan. Inte förens vid 15.00 var det Linus tur att gå till juryn och jag har nog aldrig varit så nervös i heeeeeela mitt liv, mitt hjärta gick i 200! Hela dagen var man ju självklart spänd och nervös men när han väl gick iväg och skulle sjunga var det ju värst. TYVÄRR gick han inte vidare därifrån - vilket jag tycker är väldigt konstigt!
Linus har en otroligt fin röst och han KAN sjunga... Men han gjorde sitt bästa och jag vet att han gjorde det skit bra, men det föll inte i deras smak.
Men jag är så fruktansvärt stolt över honom att han ändå tog sig så långt som han gjorde, min fina & bästa älskling ♥

Samtidigt som det var en jobbig dag men mycket väntan osv så var det också väldigt trevligt och härligt. Folk satt och sjöng och spelade gitarr och vi träffade lite nya härliga människor :)
Det är ju inte varje dag man är på en Idol audtion, så det är ju absolut en häftig grej!
Jag hade även turen att få träffa min idol - ANDERS BAGGE ♥
Jag bara älskar den nallebjörnen, och tänk att jag FICK EN KRAM & EN SLÄNGPUSS AV HONOM IDAG! Jag är överlycklig :) Min dröm har varit att få träffa honom och ge honom en kram, jag skrev till och med ett inlägg om det här på bloggen för typ 1-2 år sedan och nu vart det verklighet - såååååå häftigt!
http://jennyhammarstrom.blogg.se/2009/september/anders-bagge.html

Påvägen hem köpte Linus mamma mcdonalds till oss och så åkte vi hem och åt, vi hade ju inte ätit någon mat på hela dagen. Jag åt 1 macka och drack en kopp kaffe under hela dagen typ, så den hamburgaren satt rätt fint kan jag lova! Det var även härligt att komma hem till min lilla älskling som varit hemma med Natha hela dagen, tack snälla gumman för hjälpen ♥

Nu under kvällen har vi inte gjort så mycket, jag är verkligen helt slut! Så det har mest blivit mys och nu sover Saga sen en liten stund tillbaka.
Jag ska ta mig en dusch och sedan kryper vi nog ner i sängen också :)
PUSS PÅ ER ♥

Internetet har ej fungerat idag.....

Heeej sötisar :)
Förlåt om jag ej bloggat något idag men mitt internet har ej fungerat förens nu så det är därför, irriterande!
Men men...

Dagen började inte så bra för igårkväll började jag må skit dåligt, hela kroppen värkte och huvudet bara dunkade. Låg nerbäddad i sängen men frös ändå ihjäl, så i morse när jag vaknade mådde jag fortfarande inte så bra. Så förmiddagen blev lugn, sen när Saga skulle sova en stund passade jag också på att vila lite och sedan när vi vaknade igen mådde jag lite bättre.
Gav Saga lite lunch och sedan tog vi en promenad ner till affären, handlade lite mat osv.

Sen när vi kom hem så kom Natha hit och hon är här fortfarande, hon ska sova här i natt och ha Saga i morgon på förmiddagen för då ska jag iväg på en rolig grej ;)
Sen på eftermiddagen blir det besiktning av lägenheten och sedan efter det ska vi ner och titta på våran nya lägenhet igen, planera lite tapesering osv.. Ska bli kul!

Mamma har även varit här idag
, bjöd henne på middag och hon bjöd oss på fika :) Mycket trevligt ♥ Även lillebrorsan kom förbi en sväng och hälsade på..

Nu ska jag vara social med Natha och sen ska vi fixa lite med våra hår :)
Jag hoppas ni har haft en härlig dag!

Håller tummarna för min älskling idag ♥

Hej sötnosar ♥

Hur mår ni?
Själv mår vi bara bra..
Jag har precis försökt för andra gången idag att få i Saga lite frukost men hon åt bara 2 mackbitar och sedan vill hon ej ha mer. Hon har hållt på såhär i 4 dagar nu, hon som alltid älskat frukost? Nu dissar hon frukosten totalt, varför?

Idag händer inte så mycket för oss, har ingenting planerat. Det blir väl att gå ut en sväng sen och busa lite..
Linus är iväg och söker till Idol, han åkte i natt för att få en bra plats i kön. Så jag sitter här hemma och är jätte nervös nu, JAG HOPPAS HAN GÅR VIDARE! Ni som har hört honom vet ju hur duktig han är, så jag tycker det vore konstigt om han ej gick vidare... SÅ LYCKA TILL ÄLSKLING ♥

Nu ska jag fortsätta att busa med fisen :) Vi hörs! ♥







En härlig dag i stallet

..Jaha då var denna dagen snart över också, dagarna bara rusar förbi. Tiden går så himla fort!

Det blev tyvärr ingen fika med Maria, men vi åkte iallafall till stallet med Caroline och Bella. Saga verkligen ÄLSKAR att vara där, hon springer runt och upptäcker saker och ting. Och så är hon ju så djurtokig med och där finns ju både katter, höns och hästar. Så hon är i paradiset när hon är där! Det är så himla härligt att se ♥

När vi hade varit i stallet
följde vi med Bella och Caroline hem och så kom även Linus dit så vart vi bjudna på middag, lasagne blev det och det var riktigt mumsigt!
Saga fick även testa på att äta ostbågar idag för första gången och det tyckte hon verkligen om kan jag säga.. Gud så hon mumsade i sig haha.

Vi kom väl hem för ungefär en timme sedan och då var det läggdags för Saga, så på med pyjamasen och lite välling i magen så var det sängen som gällde. Och nu sover hon sen en stund tillbaka min lilla gullunge ♥
Nu ska jag och Linus sätta oss i soffan och ha lite myspys - glo lite på tv och äta lite gott :)


Sachajuan produkter.

Jag köpte ju detta schampoo, balsam och hårinpackning för ett tag sedan.. Och nu har jag användt det ett tag och jag måste säga att jag är jätte nöjd! Håret blir verkligen fint av det, känns inte alls lika slitet och torrt längre.
Så det är verkligen något jag kan rekommendera till er med slitet hår!
Finns att köpa på bl.a Kicks, dock lite dyrt men det är det värt om man vill få tillbaka sitt fina hår.

Jag förstår inte hur hon kan ha sådan energi direkt på morgonen?

GODMORGON GODMORGON :)

Hoppas ni har sovit gott i natt?
Jag har sovit jätte skönt förutom att Saga vaknat 1 gång i natt, jag f örstår inte varför hon har börjat vakna så mycket? Hon kan ju vakna upp till 3 gånger innan vi går och lägger oss, och sedan vaknar hon någon gång på natten också. Och jag har ingen aning om varför? Någon som känner igen detta?

Aja... Jag sitter iallafall och dricker en kopp kaffe och Saga busar runt här för fullt. Jag förstår inte hur hon kan ha såfan energi direkt på morgonen? Jag är som en zombie på morgonen haha. Behöver dricka en kopp kaffe och sitta ner en stund för att komma igång. Men men - alla är vi olika :)

Idag blir det kanske lite fika med Maria och kanske en sväng upp till stallet med Caroline & Bella med. Tråkigt att det fina vädret bara försvunnit nu - VART ÄR DU SOLEN?

Vad ska ni hitta på idag?

Det är härligt att vara tillbaka igen

Har ni saknat mig?
Det var ju faktiskt inte så jätte länge jag var borta ifrån bloggen.. Jag vill blogga, jag tycker det är jätte kul. Så varför ska jag sluta? Visst jag har mycket annat att tänka på, men ett blogginlägg tar inte alls många minuter att skriva så jag bloggar på så gott jag kan!
Jag har ju även gjort om min design, helt och hållet denna gången.. Vad tycker ni? Själv vart jag riktigt nöjd faktiskt! Man blir ju faktiskt mer sugen på att blogga när man har en ny och fräsch design :)
Och för er som inte vet så är det jag själv som gör designen, gör ju även designer åt andra för en liten slant.
Så är det någon som är sugen på ny design så maila mig, [email protected]

Jag tänkte väl inte skriva så mycket mer nu ikväll eftersom klockan börjar bli mycket och det är dags för sängen för att orka morgondagen. Men nu vet ni iallafall att jag är tillbaka igen :)
Jag har föresten glömt att fråga hur ni mår? Jag hoppas alla ni söta läsare mår toppen!
Nej nu ska jag fixa mig för att sedan krypa ner i sängen, jag skriver mer i morgon...
PUSS & GODNATT.

Slänger in lite bilder också :) Det är ju alltid kul...



Saga i sin nya Zebra pyjamas som Linus köpte till henne ♥



Saga har hittat ett nytt ställe att vara på, haha gnäppgök ♥

JAG KOMMER TILLBAKA!

Jag har bestämt mig för att ta upp bloggen igen, jag kan inte riktigt slita mig - haha!
Men det blir att fixa till en ny design först, så håll utkik.. Jag kommer tillbaka inom kort ;)
RSS 2.0