Mys på stan

Lunchade ju med mamma förut, och det blev sushi. Brukar oftast bli det när vi lunchar för det är en stor favorit hos oss båda. Var ett tag sedan nu så det var riktigt gott! Blev en snabbsväng på stan efteråt och kollade in New Yorker som öppnat här i stan. Jätte mycket fina kläder till sjukt bra pris! Vart riktigt shoppingsugen, köpa massor fina sommar kläder. Men får vänta lite med det :)

Sen traskade jag upp till US för att hämta medicin och sedan ner på stan igen och invänta möte.. Stötte på Timmy, en gammal vän. Så vi tog en spontan fika och prata massor skit, super mysigt! Inte träffats på flera månader så var jätte kul att ses, tråkigt att det blev så kort stund bara.

Nu har jag precis haft mitt möte och ska åka hemåt och hämta pluttan :)Kommentarer
Mikael

Hejsan, skulle vilja tipsa om ett modeforum för både kunniga, intresserade och nyfikna personer. Tanken med forumet är att man kan sprida och prata om sitt mode med andra likasinnade och även få hjälp med modefrågor. Det finns inget som heter dumma frågor. Självklart kan man skriva om sin egen blogg / hemsida och även hitta andra bra bloggar / hemsidor om mode. Bli medlem och hjälp oss att bygga ett skojigt modeforum för alla

2012-05-08 @ 20:22:36
URL: http://forum.modekampanj.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0