haft helt underbara dagar här ♥

På förmiddagen var vi ju ute i solen och myste, Saga sprang runt och busade & hade jätte skoj! Maya kom och skrek att hon hittat en orm och visst var det så, en fet äcklig huggorm låg där - usch! Så den fick min morbror ta och slänga in en bit i skogen så den inte skulle komma upp på gården och in i hundgården hos Rapp.
Lunchen idag blev grillad korv ute i solen, super mysigt! ♥ Dock hann Saga somna innan så hon missade det, men hon fick äta sin korv när hon vaknade sen.
Sen har vi inte gjort någonting speciellt, bara umgåts och haft trevligt! Fikat, pratat och barnen har pysslat & ritat och sprungit runt o busat. Sen lagade vi tacos till middag och det uppskattades av alla, sen blev det ännu mer bus både inne & ute. Så det har varit en lyckad dag ♥

Saga hon somnade runt 8 tiden, helt slut efter allt bus. Hon sprang runt här och busade med tjejerna in i det sista, så hon somnade nog rätt gött tror jag. 
I morgon bär det ju av hemåt till Linköping, tråkigt att det gått så fort! Men har haft helt underbara dagar här ♥ Kommer att sakna min fina mormor & morfar ♥







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0