shopping idag också..

Godkväll sötisar ♥
Jag hoppas ni mår bra? Själv mår jag toppen!
Har precis tagit mig en dusch och sitter nu här i myskläder och ska snart ta mig en macka tänkte jag.
Saga hon ligger och sover, det tog inte många minuter innan hon slocknade idag. Och det förstår jag för hon busar ju för fullt hela dagarna, hon sitter aldrig still den lilla gullungen. 

Idag åkte vi in till stan allihop för att äta lunch, även morfar och hans assistenter följde med. Och det tyckte jag var jätte roligt! Att få hitta på någonting med morfar för det är inte så ofta det händer, tyvärr..
Så vi åt lunch på morfrs favorit ställe, det var typ kina mat och det var jätte gott!
Efter att vi hade ätit så åkte morfar och dom hem och jag, Saga och mormor tog oss en till sväng på stan.
Det blev allt lite shopping idag också, en tröja, nya stekpannor och schampoo, balsam och hårinpackning som tydligen ska vara jätte bra för slitet hår. Köpte även en väldigt smart grej, en liten sak man fyller på med parfym så man slipper ha med dig hela flaskan när man ska någonstans. Och Saga fick nya kläder & nappar - tack snälla mormor ♥

Sen när vi kom hem så fikade vi lite och sedan lagade jag mat, gjorde min pastagratäng för mormor var så sugen på att smaka den. Och både mormor & morfar tyckte den var jätte god. Och även Saga, hon mumsade i sig nästan två portioner...
Nej nu ska jag ta mig en macka och titta på tv med mormor tänkte jag..
PUSS ♥

schampoot, balsamet och hårinpackningen vi köpte.. Återkommer med vad jag tycker om dom när jag använt det några gånger :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0