SÄLJER MIN GAMLA MOBIL

Är det någon som är i behov av ny mobil?
Jag säljer min gamla, ta en titt HÄR


Kommentarer
Reb

Fin blogg du har, ser att du har sjukt många annonser för att försöka få fler läsare. Nästan LITE för många. Det blir jobbigt att läsa bloggen :(Men iaf, ett hett tips är ju http://www.valresultatet.se, där gör du en omröstning och sen publicerar du den på din blogg, sen visas den även på deras hemsida och folk går in på din blogg via omröstningen. Sjukt bra!

2011-02-22 @ 14:40:10
URL: http://www.valresultatet.se
Lizzie

Hej igen, Nej det är de inte. Jag har storlek 39 och de jag köpte var storlek 38 och de var för små, jag fick in foten men kunde inte stänga dragkedjan så storleken är väldigt normal bara jag som har breda fötter :D Hör av dig till min andra blogg då jag knappt kollar på Ggnailfashion längreKram

2011-02-22 @ 18:34:30
URL: http://seizzilturn.blogg.se/
Wictoria

Hej!

Jag har frågestund i min blogg, och det skulle vara superkul om du hade lust eller vill ställa en eller ett par frågor till mig :)

- Och om du väljer att ställa en fråga, kolla igenom kategorin "svaren" så att du inte ställer en fråga som redan finns svar på :)

2011-02-22 @ 18:37:45
URL: http://wictoriapersbrandt.blogg.se/
daniella

Hellu, i am back in the hood again!

nu så är jag tillbaka efter en super lång bloggpause, jag kommer fortsätta blogga och ska försöka var aktiv och uppdatera varje dag! Allt bra med dig? Ha det så jätte bra hejdå :)

2011-02-22 @ 18:48:48
URL: http://danitza.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0