Testa BeconfiDents Dual Foam WhiteningHäromdagen fick jag detta i brevlådan ifrån www.beconfident.se. Det är en ny tandblekningsmetod som kommit till Sverige.
Det ska bli väldigt spännande att testa :) För vem vill inte ha ett vackert vitt leende?
Vill ni också testa? Gå in här: tandkrämen Dual Foam


Såhär står det på deras hemsida:

Fakta
Att använda en produkt som ger dig den där rena och fräscha känslan av att du precis har varit hos tandläkaren är nu möjlig även i Sverige. Dual Foam Whitening har tidigare endast sålts av tandläkare men nu finns den även tillgänglig på apotek och hos oss. Dual Foam är utvecklad av en av de mest respekterade tandläkarna i branschen; Dr. Martin Giniger. Systemet är unikt och motsvarar samma djupgående rengöring som normalt endast kan erbjudas av tandläkare. Dual Foam Whitening innehåller dental rengöring som appliceras på tandborsten, borsta tänderna och spotta ut. Applicera därefter blekmedlet som tack vare sin unika formula penetrerar emaljen och verkar inifrån och ut vilket är helt unikt. Eftersom produkten är fri från peroxider sker blekningen gradvis och du slipper eventuella ilningar.

Hur fungerar Dual Foam Whitening
Att enklast beskriva hur Dual Foam Whitening fungerar är att jämföra med en avancerad detergent. Kombinationen av 8 aktiva ingredienser i perfekt balans gör Dual Foam mycket effektiv då den till skillnad från andra tandkrämer inte nöjer sig med att endast ta bort ytliga smutsfläckar. För att att något ska blekas måste ytan penetreras, det är här alla tandkrämer går bet. Dual Foam Whitening är flytande och är förtjockat endast med syre vilket gör det möjligt för tanden att släppa igenom de aktiva substanserna direkt, blekprocessen påbörjas därför omgående. För att blekmedlet ska kunna penetrera krävs en ytterst ren emalj, därför utförs behandlingen i två steg med rengöring och därefter blekning. Båda processer sker snabbt och enkelt med tandborsten.


Kommentarer
© sarastille

Hej! :) dags för dagens blogg hos mig, så kika in och anmäl din fina blogg! Tävlingen avslutas på måndag kväll och vinnaren blir länkad inför mina 2000-3000 besökare! :) kramishttp://saramagdalena.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-anmal-er-har-avslutas-mandag.html#comment

2011-08-28 @ 12:53:24
URL: http://saramagdalena.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0