borta bra med hemma alltid bäst!

Hej hej :)

Nu är vi hemma igen, har haft det super mysigt hos syrran o dem.. Syrrans pojkvän hade även sina barn där denna veckan så det vart mycket bus för barnen. Saga tyckte det var jätte kul :) Dom har ju även katter & hundar, så saga var i paradiset hehe. Hon älskar ju djur!
Det var jätte kul o se hur dom hade det, och dom hade jätte mysigt! Man blev nästan lite sugen på att flytta till hus ;) haha.
Igår blev det bad i poolen för barnen & självklart massa bus, grill och sedan på kvällen satt vi ute på altanen med tända ljus, lite vin, godis och spelade skipbo. Hur mysigt som helst!

Idag har vi bara busat, barnen har sprungit runt i trädgården.. Helt underbart väder ju och dom har en jätte stor tomt som barnen sprungit runt på..
Sen blev det lite lunch och efter det sovtime för Saga, så när hon sov la jag mig på ett täcke i gräset och solade lite.. En riktigt skön dag :)
Nu ska jag laga mat och städa lite. Saga vekar vara helt slut efter allt bus med barnen, hon gick och la sig i sin säng precis haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0