kommer bli riktigt nice

Godkväll ♥

Blev inte mycket skrivet idag, jag vet.. Men det vart en lång dag på stan, eller först fikade vi hemma hos Caroline. Sedan åkte vi till stan och hämtade upp Bella och åkte vidare mot Guns hobby bod, skulle titta efter halloween saker tills i morgon.
För i morgon ska nämligen jag och älskling ha halloween fest, ska bli riktigt roligt.
Efter att vi varit på Guns hobby bod, som inte hade någonting som föll oss i smaken så hämtade vi upp älskling som hade slutat skolan och sedan vidare mot Ikea och käkade lite.

Efter vi ätit gick vi runt och kollade lite på Ikano-huset, köpte lite smink, blod osv tills i morgon och sedan åkte vi hemåt.. När vi kom hem fick Saga lite kvällsmat som bestod av leverpastej macka som hon älskar, sen vart det lite bus och sedan på med pyjamasen. Sen blev det lite mys och välling i soffan innan det var dags för den lilla damen att lägga sig, och nu sover hon sött sen ett tag tillbaka.

Nu under kvällen har vi fixat och donat för fullt i lägenheten, pimpat i ordning den lite inför morgondagen.
Kommer bli riktigt nice i morgon när allt är i ordning gjort och sådär, och jag & älskling kommer nog också se riktigt nice ut tror jag haha. Ni får se bilder i morgon på hur vi ser ut.

Nu blir det att krypa ner i sängen, börjar bli riktigt trött efter denna långa dagen.
Hoppas ni har haft en bra dag, natti natti


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0