ser jag verkligen fram emot

Jag har sovit jätte gott, hade kunnat sova i minst 2 timmar till. Kände mig inte utvilad när jag vaknade och känner mig fortfarande sådär seg - usch.
Vi vaknade väl till vid halv 7 när älsklings alarm ringde, men låg kvar i sängen till klockan var 07.00. Då var det välling dags för lillpluttan, så gick upp och gjorde iordning en flaska och sedan la vi oss i sängen och tittade på Vakna med the voice medans hon drack upp sin välling.
Älskling kunde inte ha något morgonmys med oss utan han var tvungen att fixa i ordning sig osv eftersom han skulle till skolan. Annars är det så mysigt när alla 3 ligger i sängen på morgonen och myser ♥

Jag har verkligen världens finaste dotter & pojkvän, och dom gör mig så himla lycklig & jag älskar dom så sjukt mycket ♥

Under morgonen har vi busat och tjoat, och sen la vi oss i soffan och tittade på lite tv. Och Saga slocknade på mig , så gick och la henne i sin säng så får hon sova :)
Sen kanske det blir att åka och storhandla mat, beror lite på hur det är på vägarna. Snöar ju som tusan ute, så är väl lite läskigt att ge sig ut på vägarna.
Ikväll ska vi iallfall se på teater i Linus skola, Linus och hans klass tror jag det är som har gjort den. Det ska bli jätte roligt, ser jag verkligen fram emot!




Kommentarer
Cissi

tack! :)



jag har en canon eos 450 d :)

2010-11-25 @ 11:39:15
URL: http://cviklund.blogg.se/
Evah

Åh tack så mycket att jag blev veckans blogg! :D

2010-11-25 @ 12:48:51
URL: http://evaaaah.blogg.se/
jeVa

Jag mår bra ,tack, hur mår du och saga då ? :D

2010-11-25 @ 20:12:09
URL: http://mevah.blogg.se/
Louise<3

jättefin blogg du har ! :D

2010-11-25 @ 21:33:55
URL: http://lillz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0