Nu blir det mys

Sådär nu är vi färdiga... Det tog ett tag innan vi klurade ut hur vi ville ha det, men vi kom på det till slut & bra blev det! Så nu är vi helt slut båda två, sprungit runt som tokar i lägenheten och flyttat på saker och städat o fixat. Men gud så skönt det är nu efteråt när det är klart.

Jag har precis kommit ut ur en dusch, det behövdes kan jag lova. Blev ju helt svettig efter städandet och mublerandet, plus att det är sjukt varmt ute också så det blir typ 100 grader här hemma så då blir det ju ännu värre..
Just nu står älskling i duschen och när han kommer ut därifrån ska vi gosa ner oss i soffan och dricka cola, äta chips & bara mysa..

Lite bilder från när vi satt ute i gräset och myste;


Caroline & Saga ♥
Haha hon är så söt när hon suger på sin tå :P


Kommentarer
joline

ne ja vet inte undrade bara haha ;)

2010-06-28 @ 00:35:10
URL: http://jjjoline.devote.se
Malin

Lilla Saga är söt utan att suga på tån oxå ^^ ett riktigt charmtroll. så himla fina ögon :D helt enkelt skitsöt !! :D hoppas eran midsommar varit bra och att ni ätit massa gott, det har iaf jag :P hehe

god fortsättning .. vill gärna se lite mera videos på prinsessans framsteg, förstår att hon gör många nu :D , vill gärna se hur det blev i lägenheten med, har lite fantasilöst huvud just nu, ska nämligen möbelera om här hemma med förstår du hihi ! kram <3

2010-06-28 @ 00:52:38
URL: http://maaaliiin.devote.se
Anonym

Gott med Chips. :P

2010-06-28 @ 17:46:29
URL: http://tvminnen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0