kommentarer...


Anonym om
paaaaarty :D:

herregud! ditt barn är ju inte alls gammal. Det är i sånna här lägen människor har rätt när de säger att unga inte ska ha barn. Att inte få dricka på 1 år? vad hemkst, gjorde du inte ett val när du skaffade barn? måste väl vara dubbelt det bästa att få en liten tjeja.
Dina val, dina beslutLinus Zebrah om paaaaarty :D:  

Postad av Anonym ska få sig något att tänka på.
Att Jenny gör sina beslut är ju pga hennes annledningar. Vill hon göra något - så ska inget hindra henne. Så är det med vilken människa på denna jord som helst. Du valde att kommentera detta inlägg - så du får ta konsekvenserna för det!

Man ska inte behöva vänta ett halv år - 1 år för att få dricka alkhol för första gången efter sin gradviditet. Det beslutet ligger ju enbart i Jennys egna händer - inte dina! Och sedan detta med "Det är i sånna här lägen människor har rätt när de säger att unga inte ska ha barn. Att inte få dricka på 1 år? vad hemkst, gjorde du inte ett val när du skaffade barn? måste väl vara dubbelt det bästa att få en liten tjeja."
SJÄLVLART är väll Saga det bästa som har hänt henne i hela hennes liv. Men du - är inte mamman - Jenny i detta fall - värd att få unna sig själv och skratta och ha kul i några timmar och bara få vara Jenny? det tycker iallafall jag. Du verkar ju inte ha någon koll ALLS på hur Jenny sköter sitt barn, sin hälsa eller något.
Du verkar heller inte ha så stor koll på vem DU är själv. eftersom du inte vågar stå för din åsikt.

Varför egentligen måste du ens kommentera inlägget när du själv VET och själv SKREV ut det att det är "Dina val, ditt beslut"
Låt Jenny sköta sitt barn och sitt liv då.
Jenny är ingen "Ung mamma" i mina ögon.
Jenny är min bästa vän med ett hjärta av guld. Och hennes hjärta av guld, är hennes Saga!
Jenny är bäst, så är det bara.Tack linus, du är bäst ♥Kommentarer
Linus Zebrah

:D<3

2010-01-30 @ 15:22:12
URL: http://mrzebrah.blogg.se/
Anonym

stå på dig gumman!! du har inte gjort ngt fel.

2010-01-30 @ 19:25:05
URL: http://palmhall.blogg.se/
Sofia

Så moget att inte ens lämna namn om man kritiserar nån. Jag tycker att om barnet är hos nån som man litar på och det inte händer alldeles för ofta när dom är så här små så är det okej att gå ut. Jag menar, äldre mammor har väl också barnvakt ibland? Men det tar aldrig nån upp, det är bara unga mammor som folk ska ha åsikter på. Jag menar, hur många barn spenderar inte en helg/dag med sin mormor?

2010-01-30 @ 19:51:31
Elin

idioter finns det gott om tyvärr, du gör absolut inga fel när du går ut ibland, din dotter var ju hos din mamma och hade det bra så det är väll inget nån person ska hacka ner på dig om. :)

2010-01-30 @ 22:07:42
Sofia

P.s. läs fråga nannyn i aftonblandets söndags bilagda idag. Dom tar upp det är med egentid hos ensam stående föräldrar.

2010-01-31 @ 15:53:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0