godkväll

Var ju på BVC förut, pluttan väger nu 4650g & är 57 cm lång. Hon har inte gått upp så jätte mycket i vikt sen sist, men uppåt går det iallafall och då är jag nöjd :) Undra var maten tar vägen, för hon äter ju som hon ska (förutom igår då) Men jag är glad sålänge hon går upp och inte ner, sen får det gå sakta bara hon går upp iallafall.
 Men på längden växer hon ju så det knakar.

Idag har det varit en jätte rolig dag, för lillfisen har varit vaken i stort sett hela dagen typ. Hon har väl sovit sammanlagt 2-3 timmar under dagen. Började med nere på BVC, dom har en mobil över skötbordet där och den älskade hon verkligen idag, hon låg och sprattlade och log hela tiden när hon låg där. Ska ta och köpa en likadan tror jag. Hon slumrade till ett tag i vagnen när vi gick hem men sen när vi kom hem ville hon inte sova mer. Då fick hon ligga lite i sitt babygym här hemma (som ni sett på videoklippen) och hon låg & spanade och pratade för fullt. Det har hon aldrig gjort förut, hon tyckte inte ens om och ligga där förut. Nu tycker hon det är jätte roligt! Samma när vi var hemma hos Nadja & Melwin förut & tog en kaffe, så låg hon i deras babygym också i säkert 1 timme i sträck och bara sprattlade och pratade massor och tyckte det var skit roligt :D Hon har verkligen vägrat o sova idag, men nu har hon somnat precis typ, hon var så trött så ögonen bara snurrade på henne. Så hon lär nog sova ett tag nu. Får hoppas det är likadant i morgon att hon är vaken mycket, för det är jätte roligt! Så tråkigt när hon bara sover :P
Men hon blir ju bara äldre och äldre så hon utvecklas ju bara mer och mer.
´
Just nu är Linus här, vi har kollat på paradise hotel tillsammans. Fan vad det händer grejer där nu, börjar bli riktigt roligt & spännande nu. Snart är det ju final, men har redan hört rykten om vem som vinner. Och jag tror nog på dom ryktena faktist.
Nu blir det nog att krypa ner i sängen och kolla lite tv sen sova, börjar bli trötter.
Hoppas ni har haft en härlig dag!
puss

Mammas älskade plutt



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0