Super söta små lamm.

Carro & Saga kom och hämtade upp mig förut så åkte vi med till stallet. Påvägen dit stannade vi vid en ladugård för att titta på massor söta lamm. Oh herregud, jag har nog aldrig sett så många lamm på en och samma gång! Får och lamm precis överallt, säkert ett 100 tal? Vart världens liv på dom när vi kom in där, så Saga tyckte det var lite läskigt och det förstår jag. För ni kan ju tänka er själva om typ 100 får & lamm står och bräker samtidigt, det blir rätt högljudt. Men så fruktansvärt söta dom små lammen var, man ville bara ta med ett hem och gosa med. 
Men efter en liten stund tröttnade vi på deras bräkande så vi gick därifrån och åkte vidare mot stallet. Och i stallet hade vi lika mysigt som vanligt, Saga sprang runt med gå vagnen, busade med katterna och borstade på Manick ♥

Sen var det dags att åka hemåt och fixa lite middag. Lillebror ringde förut och frågade om han fick sova hos oss i natt och självklart fick han det, så han kom hit lagom till middagen och åt med oss.
Så han och Saga har busat för fullt här nu, morbror är ju favoriten ♥ Och dom två kan verkligen busa tillsammans, det är så härligt att se! Lite mys i soffan med godis och ostbågar har det också blivit, och självklart pippi på tvn. Och nu ska Saga ta en dusch och sedan är det läggdags. Tror hon kommer sova rätt så gott efter denna fullspäckade dag!

Jag och brorsan ska väl gosa ner oss i soffan och äta lite godis och titta på tv. Inte så ofta vi två umgås, så det ska bli mys ♥

Det här är bara några utav fåren, fanns som sagt väääääldigt många och alla fick ju inte plats på bild ha ha.




Kommentarer
Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Naaw, så söta! =)

2012-04-22 @ 08:32:38
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0