fullt ös

Fullt ös hela dagen.
Åkte ju in till stan och träffade min läkare, vi beslutade att testa en annan medicin. Så ska börja med den i morgon och förhoppningsvis mår jag bättre på den.
Efter läkarbesöket vart det en runda på stan, och självklart fick man lite kassar med sig hem och några hundra mindre på kontot.. Köpte till mig; tjocktröja, likadan som den rosa fast i blå typ. Sen 3 linnen, 3 par trosor, till Saga; 2 bodys, 3 par strumpor, bitring, en stickad tröja som man knyter med ett band runt midjan typ. HUR FIN SOM HELST, så kunde inte låta bli.. Ni får se kort i morgon på allt, orkar inte nu för det vart lite sent..
Mötte även upp Anton i stan, sen tog vi bussen hem. Drog förbi meddo och fyllde på mitt kort för idag fick man det dubbla. Alltså fyllde på med 200 kr och fick 400 kr. Sen gick vi en sväng till ciao ciao och spelade lite maskin, jag hade en väldans tur.. Stoppade in 60 kronor och vann 800 :D tror ni jag vart glad?
Kom hem runt halv 10 ungefär, då vare bara ner med fisen i ett bad, mat & sen läggdags.. Så nu ligger hon och sover för natten.
Det märks verkligen att det är tänder på G, hon trycker in händerna i munnen och gormar och skriker o har sig och blir skit förbannad, antagligen för att det kliar. Men köpte en typ bitring idag till henne, men hon tyckte inte om den. För man ska ju lägga den i kylen så den blir kall, men hon gjorde värsta grimarserna när jag la den mot tandköttet, haha.
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att hjälpa henne?
Någon som har barn själva, och har erfarenhet av tänder på G? Vad gjorde ni?
Ge mig gärna tips! :D
Nu sitter jag och käkar lite, chicken nuggets med curry sås :) Sen ska jag lägga mig o kolla lite film tror jag.
Hoppas ni haft en härlig dag.


Kommentarer
madeleine

vincent gilla inte sin bit ring i början heller så vi prova lite då och då och då funkar det men han vill inte ha den kall.. annars är det bara att låta henne gnugga mot ditt finger eller nått det gör lilleman här och nu skriker han inte mera

2010-03-09 @ 08:21:28
URL: http://mammagudomlund.blogg.se/
Carro

Emilia fick tänder ganska tidigt och jag har med en sån där man lägger i kylen men det tycker hon inte heller om, så jag köpte bara en vanlig bitgrej i plast/gummi och den tycker hon verkligen om o bita på, nu är ju det där bitandet över då tänderna är uppe men något jag kan rekommendera.

2010-03-09 @ 10:01:09
Zitha - Mamma till Jack

Skönt att det finns flera alternativ :). Idag så ska ja tvätta lite, så en kompis kommer förbi, ska passa Jack medans ja springer ner. O ikväll ska vi åka till pappa, Jack ska sova där eftersom ja ska till läkarn kl 6 imon bitti. Mindre kul.

Det där med bit ringarna. Ja har också sån som man lägger i kyl/frysen. Den gilla han heller inte från början men nu gåre skit bra. Svalkar fint:). Men annars så har han bara vanliga i plast/gummi. Finns ju hur mycket saker som helst. De är bara att du testar dej fram :).

2010-03-09 @ 10:46:02
URL: http://nrmc.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0