paaaaarty :D

Blir dålig uppdatering idag. Det är ju den 29e idag och ni vet ju vad som händer då ;) PARTY!
Lillfisen är hemma hos mig med Mamma & min bror, var lite svårt att slita sig från henne. Men efter några pussar gick jag. Det kommer gå så bra, litar som sagt på mamma till 110% om inte mer :)  
Sitter hemma hos nadja nu, vi gör oss i ordning och små dricker lite. Sen bär det av mot staden för en runda på krogen :D ska bli riktigt roligt kan jag lova!!!!
Så skriver mer i morgon och berättar om hur kvällen var ;)
Hoppas ni kommer få en lika rolig kväll som jag kommer ha !
PUSSKommentarer
Anonym

herregud! ditt barn är ju inte alls gammal. Det är i sånna här lägen människor har rätt när de säger att unga inte ska ha barn. Att inte få dricka på 1 år? vad hemkst, gjorde du inte ett val när du skaffade barn? måste väl vara dubbelt det bästa att få en liten tjeja.

Dina val, dina beslut

2010-01-29 @ 18:49:33
E14

Ha så kul !!

2010-01-29 @ 20:02:30
Linus Zebrah

Postad av Anonym ska få sig något att tänka på.

Att Jenny gör sina beslut är ju pga hennes annledningar. Vill hon göra något - så ska inget hindra henne. Så är det med vilken människa på denna jord som helst. Du valde att kommentera detta inlägg - så du får ta konsekvenserna för det!Man ska inte behöva vänta ett halv år - 1 år för att få dricka alkhol för första gången efter sin gradviditet. Det beslutet ligger ju enbart i Jennys egna händer - inte dina! Och sedan detta med "Det är i sånna här lägen människor har rätt när de säger att unga inte ska ha barn. Att inte få dricka på 1 år? vad hemkst, gjorde du inte ett val när du skaffade barn? måste väl vara dubbelt det bästa att få en liten tjeja."

SJÄLVLART är väll Saga det bästa som har hänt henne i hela hennes liv. Men du - är inte mamman - Jenny i detta fall - värd att få unna sig själv och skratta och ha kul i några timmar och bara få vara Jenny? det tycker iallafall jag. Du verkar ju inte ha någon koll ALLS på hur Jenny sköter sitt barn, sin hälsa eller något.

Du verkar heller inte ha så stor koll på vem DU är själv. eftersom du inte vågar stå för din åsikt.Varför egentligen måste du ens kommentera inlägget när du själv VET och själv SKREV ut det att det är "Dina val, ditt beslut"

Låt Jenny sköta sitt barn och sitt liv då.

Jenny är ingen "Ung mamma" i mina ögon.

Jenny är min bästa vän med ett hjärta av guld. Och hennes hjärta av guld, är hennes Saga!

Jenny är bäst, så är det bara.

2010-01-30 @ 14:51:12
URL: http://mrzebrah.blogg.se/
Josefin

Det var du verkligen värd !!!!!!<3

Gumman du är en bra mamma och skit verkligen i vad andra säger dom är bara svartsjuka

2010-02-06 @ 21:30:54
Emelie

Skit i dom:) Festa när du vill:) Det är bra att vara borta från sitt barn så man kan slappna av lite:)

2010-02-15 @ 22:22:18
URL: http://mammatillsilas.blogspot.com
Anonym

festa och har kul sara klarar sig hon har ju sin mormor

2010-02-22 @ 20:21:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0