En riktigt bra start på denna dagen :)



Igår hittade jag ett bankomatkort ute så jag sökte på namnet och fick fram telefonnummer så jag ringde och det var en gammal dam som hade tappat kortet. Och vi bestämde att jag skulle komma hem till henne med kortet då hon inte hade så lätt att ta sig någonstans. Så i morse när jag hade lämnat trollet så gick jag och lämnade kortet. Och hon vart såå glad, jag fick 2 chokladkakor och 200 kronor som tack.. Så himla gullig! Jag sa att jag verkligen inte behövde något men hon sa - " Joo, det är du värd! Du är verkligen en ängel " Så jag gick därifrån med ett varmt hjärta och en härlig känsla i kroppen, kändes så himla härligt att göra någon så glad!

Gick sen förbi Bella och hämtade upp henne så traskade vi vidare mot gymmet för att köra ett hårt magpass. Och det gick riktigt bra, till slut hade vi kramp i våra magar och då kände vi oss rätt klara. Så jag är mycket nöjd!
Det är skönt när musklerna får arbeta hårt! Hoppas vi på lite träningsvärk i morgon/övermorgon ha ha.
Låter ju helt sjukt att jag hoppas på träningsvärk, men jag tycker det är en härlig känsla samtidigt som jag tycker det är jobbigt. Man vet att musklerna jobbat på och att det tagit bra, och det är härligt!
Och det kändes jätte bra att träna idag, inga konstigheter alls. Inget hjärta som dunkade i 180 och kände mig inte konstig efteråt eller något.. Allt kändes som vanligt, så himla skönt! Och jag känner att jag har lite mer energi idag, så det var väl lite ökad dos som behövdes.

Efter gymmet la vi oss i varsitt solarium och grillade oss lite bruna och fina. Sen gick vi hem till mig och åt lite lunch och sen satte vi oss på balkongen och drack en kopp kaffe och pratade massor skit, underbart! ♥ Så härligt att man kan börja sitta ute nu. Och det är något speciellt med att sitta på balkongen, det är så himla mysigt på nått sett! Och vädret idag är ju helt underbart! SNÄLLA STANNA NU!

Nu har min fina vän gått hem och jag ska sätta på lite musik och sedan ta tag i disk och städning innan jag hämtar hem Sagis ♥

( Ska bli bättre på att lägga upp bilder och sånt )


Kommentarer
Lotta, mamma till Lucas

Men träningsvärk är ju härligt, då känns det ju att man gjort nåt =) Håller med! Skönt med en bra dag!



Ha det gott!

2012-03-21 @ 18:00:50
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0