IPHONE 4 ÄR MIN.

Alltså förlåt för den ur usla uppdateringen idag, men har faktiskt inte varit hemma på hela dagen..

Dagen började med att jag, Saga och Caroline åkte in till ikano för att handla lite mat på Willys. Vart även en sväng förbi telenor butiken och förlängde mitt abbonemang och skaffade mig en IPHONE 4. Jag är så himla nöjd!!
Har innan hatat touch telefoner och aldrig trott att jag skulle skaffa en, men jag trivs riktigt bra än så länge.. Man lär sig touchen med tiden.

Sen efter vi varit i stan så åkte vi hemåt, lämnade maten hemma och sedan gick vi bort till Linus och har tillbringat dagen och kvällen där. Linus har filmat hela dagen, så Natha och Timmy var också där. Även jag hjälpte till lite idag, det var kul :) Sen blev vi bjudna på god mat och världens godaste kärleksmums som Caroline hade bakat. 

Saga mår mycket bättre idag, hon blev lite små hängig förut och kändes lite varm. Men framåt kvällen så kändes hon mycket bättre och nu ligger hon och sover sen ett tag tillbaka.
Nu ska jag ta mig en macka och sedan blir det nog att krypa ner i en nybäddad säng, skönt!

Blir bättre uppdatering i morgon och ska även då svara på era fina kommentarer ♥
JAG HOPPAS ATT NI HAR HAFT EN FIN DAG ♥


Kommentarer
lovisa

jag är nog den enda på denna planet just nu som inte har en mobil av touchfunktion. kör med min gamla hederliga med KNAPPAR !

men att vara hemma kan vara supermysigt det också (: själv körde jag en utgång igår med ett par fina vänner (:

2011-01-16 @ 23:13:17
URL: http://bigberit.blogg.se/
malin [fotoblogg]

har precis fått reda på att jag kommit till final i en fototävling, och det är en tävling jag verkligen vill vinna så jag skulle bli jätteglad om du kunde rösta på mig, jag är bidrag nummer 10 och om jag vinner så tänker jag länka alla som röstat på mig i min blogg så du har inget att förlora på det! :) hoppas du vill rösta på mig, kram!



här är tävlingen:

http://joonnas.beldo.se/entry/7322#comment

2011-01-17 @ 06:37:06
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Nathalie

roligt att du var med och tävlade:D vinnarna finns nu uppe på bloggen! om det inte blev du får du jättegärna anmäla dig igen:D länk finns här:

http://liborius.blogg.se/2011/january/dagens-blogg-9.html#comment

2011-01-17 @ 09:54:40
URL: http://liborius.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0