6 månader idag ♥

Måste börja med och skriva att idag är det ju den 14e, vilket innebär att min skrutta blir ett halv år idag - 6 månader. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort! Mammas lilla prinsessa börjar bli stor nu, jag älskar dig mest av allt, du är det BÄSTA som finns! ♥

Idag har vi varit en sväng på ikanohuset med Linus, Caroline & Bella. Gick runt och kollade lite i affärerna och sedan bjöd älskling på lunch, super trevligt! tack ♥
Linus köpte 2 par riktigt tuffa solglasögon till Saga, och när vi sen mötte upp Caroline & Bella igen och vi skulle visa glasögonen Linus hade köpt - ja då hade dom också köpt ett par, haha. Ett par rosa med hellokitty på, jätte söta!
Så Saga fick 3 par glasögon idag :P Tack!
När vi åkte hem satte vi på Saga ett par och hon verkade tycka det var skönt att ha dom på sig, hon försökte inte ta av sig dom eller något. Tror hon tyckte det var skönt när det inte var så ljust för ögonen. Och hon var så himla söt när hon satt i vagnen med brillorna på sig, haha.

Sen när vi kom hem käkade vi middag innan Linus skulle iväg till Måndagsklubben, så när han åkte dit gick jag & Saga ner till affären och sedan hem till Linus mamma & pappa och fikade. Så vi har varit där hela kvällen, druckit kaffe och snackat. Mysigt!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv & Saga somnade för en liten stund sedan. Hon var lite små ledsen innan hon skulle lägga sig och ville inte äta, ingenting passade. Testade med både välling och ersättning men inget av det ville hon ha, hon tog bara några klunkar av varje men sen blev hon förbannad. Så gjorde iordning lite gröt och det åt hon lite av men så vart hon förbannad igen efter hon ätit en halv portion typ. Så gav henne en majskrok och då vart hon skit nöjd. Så jag tror det har med tänderna att göra, det kliar väl eller gör så ont så hon inte vill äta. Men hon verkar tycka det är jätte skönt o tugga på en majskrok eftersom hon blir så nöjd när hon får en sån.
Det är så jobbigt när man testar allt och ingenting riktigt passar och man inte riktigt vet vad man ska göra.
Någon som varit med om liknande som har några tips?






Mammas lilla tuffing :D ♥





Kommentarer
E

Jag ska höra med honom om han vill "dela med sig" , haha :P

2010-06-14 @ 23:00:34
URL: http://emiigull.blogg.se/
Isabel

Så söt hon är :)

2010-06-14 @ 23:05:52
URL: http://aizah.se
FAKIE - SKÅNES STÖRSTA BLOGG JUST NU!

SYNS DU INTE, SÅ FINNS DU INTE!



duude, here I am, FAKIE! Tänkte bara presentera min snabbt växande blogg som blivit utnämnd till "SKÅNES STLÖRSTA BLOGG JUST NU" så om du vill hänga med i min vardag & min värld är det bara att klicka in så är du också där ;)



SWEET KISSES FROM FAKIE

/

http://www.faakies.blogg.se

http://www.faakies.blogg.se

http://www.faakies.blogg.se

2010-06-15 @ 02:10:56
URL: http://faakies.blogg.se/
Tilda

Jag undrar om du kan göra en sak! Kan du göra en länkning till min blogg att jag behöver fler besökare??? Snälla, det är inte roligt med 3 besökare!



Ps. Saga är supersöt!

2010-06-15 @ 09:35:07
URL: http://www.flexibility.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0