Morgonmys med pluttan

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit super gott.
Jag var så fruktansvärt trött igår, så orkade verkligen inte skriva så mycket i inlägget jag la upp. Men kan skriva lite mer nu istället..

Vi var ju som sagt iväg och grillade på "Andra sidan" hos Ola & Marianne igår. Det var super trevligt och vi fick jätte god mat! Det är så himla fint där alltså, det är ju mitt barndoms ställe eller vad man säger. Jag var väldigt mycket där när jag var liten eftersom min gammelmormor har stuga där och även mormor & morfar har en liten. Så där har man sprungit runt mycket när man var yngre. Men har tyvärr inte blivit lika mycket nu på senaste åren, så det är verkligen jätte mysigt att komma dit nu.
Efter att vi hade ätit och fikat skulle vi ju igentligen ha åkt ring efter båten, men det blev aldrig så :P Jag var väl lite feg och bangade ur kanske, hehe..
Men vi fick  iallafall följa med på en liten båt tur och det var lika trevlig det. Sen efter båt turen tackade vi för oss och åkte hemåt.

Just nu ligger jag i sängen och gosar med pluttan, Linus sover fortfarande men funderar på att väcka honom snart så vi kan gå upp och äta lite frukost.
Mormor har åkt iväg till mormor Anna en stund för hon har tydligen blivit sämre nu, så hon vill vara där så mycket som möjligt nu och det förstår jag! Det känns skönt att jag fick träffa henne och krama om henne häromdagen ♥
För om hon skulle försvinna ifrån oss så har jag ändå varit där en sista gång och det känns jätte skönt.

Idag har vi inga direkta planer, vädret är inte det roligaste tyvärr.. Så det blir väl att sitta inne och mysa hela dagen. Ikväll ska vi iallafall käka lite Tacos o sådär, det är någonting vi alltid brukar äta när jag kommer hit hehe.


Kommentarer
paulina♥

söta ni är :')

2010-07-29 @ 11:01:27
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
paulina♥

vilkrn är din favoritmat ? ;)

kram

2010-07-29 @ 11:55:53
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
E V E L I N A A S ♥

Vad söta! Allt bra med dig idag? Kram

2010-07-29 @ 12:03:32
URL: http://evelinaas.blogg.se/
E V E L I N A A S ♥

SVAR Skönt att höra :) Jotack, allt bra emd mig med. Några planer för idag? Kram

2010-07-29 @ 12:21:18
URL: http://evelinaas.blogg.se/
sanna

söta! :) vart har du köpt din töjning?

kram

2010-07-29 @ 20:26:38
URL: http://sannatillstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0