kommentar.

Anonym om komjölks allergi?:
tröttnat på att vara mamma redan? :O

svar;  VERKLIGEN inte! Varför skulle jag det? Saga är det bästa som har hänt mig och skulle aldrig tröttna på henne! Jag älskar att vara mamma, det är helt underbart!



Kommentarer
Anonym

men herregud har inte folk bättre saker för sig än o ge dig tråkiga kommentarer?? usch tycker det är dålig stil av folk som inte ens känner dig.. dom kan ju ta reda på fakta innan.. men dom e bara avundsjuka på din söta skrutta =) puss gumman!!

2010-02-04 @ 18:16:43
URL: http://palmhall.blogg.se/
Linus Zebrah

Öööööhhh.

yrsäkta, men vad fan vare där för kommentar ??:O

<3

2010-02-04 @ 18:17:51
URL: http://mrzebrah.blogg.se/
Malin Karlsson

ÖÖÖÖÖH?! vad faan har folk för problem?? faan är dom bara ute efter o klaga så vrf ens läsa bloggen?? blir så sjukt irriterad på sånthär, vadå tröttnat på att vara mamma?? ingenting man KAN TRÖTTNA PÅ!!!!!

alltså kan inte folk bara skaffa sig ett liv och låta jenny vara?? Hon tar hand om sin Saga helt finemang utan att ni ska lägga era jävla näsor i blöt, låt henne leva sitt liv med sin underbara dotter och skit sedan i vad hon gör !!!

Ni borde tillome ÖNSKA att Jenny var eran mamma, jag menar, lilla Saga kan absolut inte få det bättre, hon kommer vilja visa upp sin mamma för ALLA för att dom kmr vara så tajta sen! fattar ni?????



You go jenny!!!!

2010-02-04 @ 22:14:41
URL: http://maluuuun.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0