Redan fredag igen

Ännu en ny dag, dagarna bara rusar förbi. Redan fredag och vi har varit här uppe hos mormor & morfar i 5 dagar redan. Och snart dags att åka hem till Linköping igen, på måndag sätter vi oss på tåget hem.

Saga har varit super duktig i natt. Gav henne sista målet vid halv 9 och straxt efter det somnade hon, så vaknade hon till lite vid 1 och då gav jag henne nappen bara så somnade hon om och sov till klockan 6. Duktiga tjejen!
Då fick hon lite mat och sen somnade vi om och sov en stund till. Vet inte riktigt vad klockan var när vi vaknade igen, men vi låg iallafall kvar i sängen och myste ett bra tag innan vi gick upp.
När vi gick upp var det gröt dags för Saga, och det smaskade hon i sig utan problem. Och till det fick hon även lite mango puré & även lite katrinplommon puré så hon inte blir hård i magen. Och även det smaskade hon glatt i sig.
Det är så skönt att hon tycker om det mesta och inte är så kräsen.
Ska bli spännande och se hur mycket hon gått upp nu när hon äter så bra. Ska till BVC nästa vecka och väga henne, så vi får se då.

Idag händer det ingenting speciellt, ska bara vara här hemma o ta det lugnt och mysa med Saga. Det regnar ute så vi håller oss nog inne idag. Annars hade det varit skönt o ta sig en promenad, men inte så sugen på att bli dyngsur, så stannar nog inne. Men vem vet, det kan ju bli bättre väder under dagen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0